Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz MeroM #757 üzenetére

Én is piszkosul meglepődtem... Pont ahogy mondod..."franc se' gondolta volna"
    Remélem nem vetted rossz néven a nevetgélést, nem "kinevetés" volt, csak vicces volt a sztorid,átéreztem ;)
    Bevallom nekem egy napig volt rajta a tok,,, asszonynak is van ilyen telefon, ő "hordja"...
    Engem taszítanak az efféle szilikon borzalmak...
    Kb egy hét alatt sikerült egy kulcskarikával a zsebemben megkarcolni kicsit a kijelzőt (nem durván, alig látszik, és csak kikapcsolt állapotban felül,) amiért elsőre Mérges voltam, aztán elengedtem...
    Nagyon jó érzés tok és minden nélkül használni...
    És amiért ilyen könnyen elengedtem a mergemet is, az a telefon ára...
    Én itthon 55-ért vettem...
    Nem vett fel a pénzt, de azért ez mégsem egy "kécc'ázezres" telefon.... Ennyi pénzért tényleg használati tárgynak tekintem, amit nagyon jó érzés, úgy használni, és úgy rá nézni ahogy van...
    Ez nem azt jelenti, hogy direkt tönkre b@szom... Óvom amennyire lehet,,, de nem tekintem egy faberge tojásnak....
    Nem akarok ebből vitát, nem azért írtam, mindenki úgy használja, és óvja ahogy szeretné,, csak leírtam, hogy részemről élmény a telefont úgy használni, ahogy van...

• rep3at

őstag

válasz MeroM #757 üzenetére

Pedig a gyári igen jó.

Így utólag belegondolva mondjuk lehet inkább a szürkét kellett volna vennem, kinōttem én már az ilyen "fancy" színekbōl..

Véleményem viszont egy hónap után is változatlan: Megérte!

Forward thinking. كرر

Új hozzászólás Aktív témák