- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én is piszkosul meglepődtem... Pont ahogy mondod..."franc se' gondolta volna"
Remélem nem vetted rossz néven a nevetgélést, nem "kinevetés" volt, csak vicces volt a sztorid,átéreztem
Bevallom nekem egy napig volt rajta a tok,,, asszonynak is van ilyen telefon, ő "hordja"...
Engem taszítanak az efféle szilikon borzalmak...
Kb egy hét alatt sikerült egy kulcskarikával a zsebemben megkarcolni kicsit a kijelzőt (nem durván, alig látszik, és csak kikapcsolt állapotban felül,) amiért elsőre Mérges voltam, aztán elengedtem...
Nagyon jó érzés tok és minden nélkül használni...
És amiért ilyen könnyen elengedtem a mergemet is, az a telefon ára...
Én itthon 55-ért vettem...
Nem vett fel a pénzt, de azért ez mégsem egy "kécc'ázezres" telefon.... Ennyi pénzért tényleg használati tárgynak tekintem, amit nagyon jó érzés, úgy használni, és úgy rá nézni ahogy van...
Ez nem azt jelenti, hogy direkt tönkre b@szom... Óvom amennyire lehet,,, de nem tekintem egy faberge tojásnak....
Nem akarok ebből vitát, nem azért írtam, mindenki úgy használja, és óvja ahogy szeretné,, csak leírtam, hogy részemről élmény a telefont úgy használni, ahogy van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest