Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megerősítem az előbbieket.
Egy S9+ volt a RN8T előtt, kamerában (szerintem) sokkal jobb az S9, viszont akkukapacitásban gyászosat produkált már újkorában is (éppen emiatt váltottam).
Cseppet sem bántam meg, pláne hogy más az árkategória is.
Én lassan hajlok arra, hogy ha fotózni/videózni akarok, veszek egy használt normális fényképezőgépet 50-60 ezerért.
-
Laca0
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hmmm érdekes... 320/212, de bekapcsolt bluetooth-al fele annyi (166/166). Valószínűleg az egyik wifi csatornát használja bluetooth-hoz... ez érdekes...
Nekem meg az tűnt fel, hogy mennyire lassú a bluetooth adatátvitel. Próbáltam laptopról apk-t átküldeni, de percek múlva is csak 0% volt... Viszont bt fülesekkel nem tapasztalok akadozást vagy ilyesmit. -
vegyszer
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az Epic Games Android oldalán lévő installerrel a Redmi Note 8 Pro-n megy a játék, de a Redmi Note 8 T ugyanúgy tűnik, hogy rendben van, de kifagy.
-
Csatsa
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azt vettem észre hogy a tárcsázóban hívás közben kiírja hogy HD
Hangban nem veszek észre különbséget bár ahogy olvastam a másik félnek is aktív volte funkcióval kell rendelkeznie. Lehet akivel beszéltem nincs volte szolgáltatása.
Majd tesztelem még és írok hogy mi a tapasztalat. -
TeeJay
félisten
válasz
sfdrakex
üzenetére
magyarul ha a Redmi Note 8T nincs a listájukon akkor várhatok én jövő karácsonyig is?
direkt 2x rákérdeztem a csajra, nem kell nekik aktiválni?
nem kell megy magától már...
na legközelebb se hiszek egy Telenoros ügyintézőnekAnyum telefonját belaktuk, gyors és okos nagyon tetszik minden rajta
a névjegyekkel kicsit megszenvedtem mert az előző telefonjában nem volt felszinkronizálva google accounthoz így maradt a microSD-s átmásolás de egész jó lett minden
tetszik a MiUI, várom már a K30-at mikor adják nálunk is és arra benevezek
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

És tényleg
Bocsi!
... Gyalog galopp után, szabadon!