Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2012
őstag
válasz
üzenetére
szia
sajnos úgyse megy,szerintem feladom-majd hordom az OP-t ha venni akarok valamit
más kérdés:az egyik kollégám is ilyen telót vett,a régi(Honor)telóján csináltunk bizt mentést sd kártyára-ezt beletettük a 8 T-be.hogy lehetne visszacsalni a mentésbe szereplő üzeneteket az új telójára,sajnos én nem találtam olyan opciót-köszi mindenkinek aki segít
-
-
Petrónius
aktív tag
-
cicur99
tag
válasz
üzenetére
Erről a jelenségről - Image persistence, or image retention - itt olvashatunk. A Te esetedben viszont egyértelmű egyedi hibáról lehet szó, ilyen rövid használat után. A kijelzőt vagy a készüléket cserélni kell.
-
miqlas
őstag
válasz
üzenetére
... ejnye! Csak nem hiszel nekem!
Pedig tényleg nagyon alaposan körüljártam a témát, megnéztem vagy 100 videót a telefonról a Youtube-on, végig nyálaztam még 25-30 review-t és a 4.2-rõl vagy nem tettek említést vagy 5.0-át írtak/mondtak, pedig a Xiaomi hivatalos oldalán is ez van a specifikációban!!
Persze ezt nem néztem meg! Amúgy több Youtubbernek jeleztem, hogy elsiklottak a dolog felett vagy tévesen 5.0-ásnak mondták a BT egységet, de egyedül Tech2 Laci ismerte el/korrigált a video alatti összefoglalóban!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ezt nem néztem meg! Amúgy több Youtubbernek jeleztem, hogy elsiklottak a dolog felett vagy tévesen 5.0-ásnak mondták a BT egységet, de egyedül Tech2 Laci ismerte el/korrigált a video alatti összefoglalóban!