- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... ha ez azzal jár, hogy általam kontrollálható körülmények között automatikusan frissíti az appokat, én szeretni fogom ezt a funkciót! Pont, ma az idén 22 éves fiamnak frissítettem egy rakás appot + 3 rendszer alkalmazást, mert erre is lusta!
... és hogy mlyen lusta? Azon szentségelt, hogy az elõzõ, lezúzott telefonjáról nem tudom lementeni a 2000 fotót, mert nincs bekapcsolva az usb-debugging vagy egyéb ezzel ekvivalens megoldás, hogy képernyõ nélkül is hozzáférhessek az azon tárolt adataihoz, pedig anno csak annyit kellett volna tennie, hogy bekapcsolja a Google fotók szinkronizáljon, ha wifi-re csatlakozik néha-napján ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest