Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4851) DigitXT válasza SkyLaci (#4849) üzenetére


DigitXT
félisten

Idők hogy alakultak? (AI legjobb köre?)

(#4852) SkyLaci válasza DigitXT (#4851) üzenetére


SkyLaci
őstag

nem néztem, arra kellett figyelni hogy belső íven előzzek, hogy a nagy kanyarokban az ellenfelek megfogjanak a kisodródástól, mert a gyenge tapadás miatt könnyen ki lehetett csúszni a pályáról

viszont a 4. eventnél 2 körön keresztül folyamatosan 2.-nak kellene maradni úgy, hogy előttem valami döglassú régi porsche van mögöttem meg egy Boxster GTS, egyszerre figyelni arra hogy ne előzzek és engem se előzzenek meg szinte lehetetlen, fél órán keresztül próbálkoztam, de a legjobb próbálkozás is csak a 3. kanyarig tartott kb...szóval az skippelős volt nekem

[ Szerkesztve ]

(#4853) Pepi6 válasza SkyLaci (#4852) üzenetére


Pepi6
tag

akkor egy nagy .opás ez a mai nap. Brands Hatch nagy nehezen sikerült, de a Nürbugringes 8 körös körözz le mindenkit szerintem ezzel a kocsival már megcsinálhatatlan :/ 16/31 tuning. 1:13s köröket tudok menni, de marad kb 3 kocsi, akiket már nem tudok lekörözni.

[ Szerkesztve ]

(#4854) fatorzs


fatorzs
tag

Megcsináltam, ez az utolsó nap szívás volt. 20/31-es kocsi.

Brands Hatch-en top botokat adott (auralpod és tsai) esélytelen volt, max 6-ik helyre tudtam feljönni. Sajnos le kellett butítani az AI-t, utána viszonylag simán ment. Az első pár kanyarban érdemes nagyon aggresszívan menni, a belső ívról rátámaszkodni a többi kocsira. 50%-os tapadástól már egész jól lehet menni.

A Nürburgringi "körözz le mindenkit" ezután elsőre sikerült, de csak az utolsó kanyarban értem utol a másodikat.

Az Indianapolisi "maradj második"-nál meg muszáj feltartani a mögötted jövőt a lassabb kanyarokban, főleg a célegyenes előttinél, hogy az elsőnek legyen párszáz méter előnye.

Az utolsó futam ezek után pite volt, bár az egyenesben mentek, mint a meszes, a kanyarokban lassúak voltak.

Inkább custom race-t adjanak az ilyen gyökér challenge-ek helyett :((( Mindkét új porscheval csak a saját kis szériájában lehet menni, kösz.
Azt már meg sem említem, hogy a széria 918 a "concept car challenge"-ben versenyez, a koncept 918 meg a széria mclaren és ferrari ellen. :W

(#4855) Pepi6 válasza SkyLaci (#4852) üzenetére


Pepi6
tag

Indianapolisra egy jó trükk: belső nézet - rögtön a start után az egyenesben beállni elé, nyomni a féket és a buta AI nem tud kikerülni. 2000m-re hagytam, hogy elmenjen az első, aztán ami a csövön kifér. Elég egyszerűen sikerült így :DDD

(#4856) npeter


npeter
csendes tag

Nekem sikerült annyira lebutítani az ellenfeleket, hogy Brands Hatch-en már az első körbe első voltami itt 1 perces köröket ment az AI. Nürburgring 8 körös is simán meg volt a lebutított ellenfelekkel, mert a mezőny eleje 1.41-1.45-ös köröket ment, igy már a 7. körben le tudtam körözni őket, úgy hogy az autóm már 2 piros csíkba volt.

(#4857) Joe Swanson


Joe Swanson
senior tag

Sziasztok! Már 1 hete játszom a játékkal IOS-on, és most leltem rá a topikra. Lenne egy kérdésem.: Mit lehet azokkal a versenyekkel csinálni, amiket egyszerűen első helyezettre esélytelen megcsinálni? Az első helyről induló bot elhúz, de én nem tudom sehogy se utolérni, full tuningos kocsival. Nincs valami cucc, amivel első helyről indulhatok?

(#4858) plaszy válasza Joe Swanson (#4857) üzenetére


plaszy
őstag

Szia!

Androidon be szokott válni, ha pár versenyt utolsónak fejezel be, akár 3x egymás után, úgy gyengébb ellenfeleket kapsz.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#4859) DigitXT válasza Joe Swanson (#4857) üzenetére


DigitXT
félisten

Ugyanolyan(!) kocsival nem tud egyenesben sem elhúzni:
kapcsold ki a segítségeket, ha esetleg az hátráltat. De ha
sokkal gyengébb a kocsi (hiába fulltuning), válts másikra.

Brands Hatch: nekem még 0:40-eket mennek... kegyetlen.
(Túl sok idő meg már nincs butítani őket, de muszáj lesz.)

(#4860) npeter


npeter
csendes tag

Le lehet butítani őket úgy is, hogy el se mozdulsz a rajtrácsról.
Mikor ki gyulladnak a lámpák nyomsz egy pauset, utána retire majd confirm. Ez után megint retry, majd continue. Igy minden újra indítás után butítja az ellenfeleket.

(#4861) plaszy válasza npeter (#4860) üzenetére


plaszy
őstag

:C :R

Micsoda jó meglátás. :D

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#4862) Pompi válasza Joe Swanson (#4857) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Hát a sima játékmenetben azért ilyen nem igazán történik - főleg full tuningos autóval - javíttatod te az autódat?

Feel Good Inc.

(#4863) DigitXT


DigitXT
félisten

No comment...

VS.

(#4864) Dalee


Dalee
aktív tag

Sziasztok,

Kb. 1 hónapja kezdtem neki a játéknak (android) . Már többször előfordult, hogy nem volt hajlandó elindulni a játék, de telefon be - ki kapcsolás után elindult. Tegnap óta nem hajlandó elindulni ki-be kapcsolás után sem, már az android is le akarta törölni a túl sok kiakadás miatt. Le is töröltem, gondolván újra installálás után hogy a Google mentésről majd visszaáll az utolsó állapot. Na ez úgy történt meg, hogy kriírta talált egy két héttel ezelőtti mentést, visszaállítása-e? Bár már nem emlékszem pontosan a két héttel ezelőtti állapotra, de szerintem nem kaptam vissza az akkori pénzemet, illetve aranyamat, ami biztos, hogy a Lipezig-os challenge Porsche már akkor is megvolt, amit szintén nem kaptam vissza. Kérdéseim:
1. Miért nem indul el néha a progi, illetve mit lehet tenni, ha végleg nem indul el telefon ki-be kapcsolás után sem?
2. Rá lehet venni a profit a minden futam utáni mentésről?
3. valóban nem menti el a külön challengeket, illetve pénz, arany mennyiséget?

Amíg nem tudom a megoldást addig nem akarom újból kezdeni elölről, nehogy egy hónap után megint elölről kelljen kezdeni.

Kérdéseim:

[ Szerkesztve ]

(#4865) gabe8719


gabe8719
senior tag

Én most kezdten az utolsó előtti napot, van lemaradásom rendesen, épp ott tartok, hogy 20 méteren belül kellene maradnom, de totál esélytelen. Az R$ tuningokat kilőttem, most kellene a goldokhoz nyúlni, mibe kerülne kb. végigcsinálni a bulit? Ha 30-nál többe, akkor inkább hagyom szerintem.. :D

(#4866) rumos14


rumos14
nagyúr

asszem ezt a challenge-et el sem kezdem, vagy max az 1-2 napig tolom, de aranyat egy darabot nem ölök ebbe az autóba, amúgy sem villanyoz fel a dögunalmas, egyetlen autós széria, ahol az elején fárasztóan könnyű ellenfeleket kapok, aztán meg már csak az aranyos fejlesztésre megy ki a játék.

a Renault Dezir szériánál is ott akadtam el h speed record az Indy oval pályán, a mostani fejlesztési szintemmel azistennek sem gyorsul 239 fölé, az első helyhez pedig 242 kell.

(#4867) cuebler válasza Dalee (#4864) üzenetére


cuebler
senior tag

memory. a nexus5-ön is ezt csinálta két-három indítás után, 5.1.1 verzió előtt. azóta viszont tete :)

"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."

(#4868) gabe8719 válasza gabe8719 (#4865) üzenetére


gabe8719
senior tag

Bele is öltem 110 goldot a továbblépésre, és még mindig nem tudok túljutni a tegnapi utolsó pályán; ha megfeszülök is csak negyedik vagyok, holott valamiért goldos tuning nélkül elértem a 2. helyet, csak az 1. volt esélytelen.

Ettől az eventtől én így el is búcsúztam szépen, visszatettem a korábbi mentésemet, ennyit nem ér az egész. :( Még szerencse, hogy legalább nullszaldósra kijött.

Tényleg egyre idegesítőbben a goldszórás felé tol a játék ahogy lépek előre; brutálhosszú szervizidők (persze villámgyors amortizálódás mellett), horrordrága tuningok minimál előrelépés mellett, nehezülő drivel level szintlépés, és persze mindig a 22. helyről kell nekiállnom öszetörni magam háromóránként egyszer.. És még a farmolás is valami "véletlen" folytán ellehetetlenült a bejáratott helyen.

Ennek így egyre kisebb az élvezeti értéke, persze értem én hogy vásároljak, de még meg is tenném ha nem kellene a kényelmes végigvitelhez kéthavi fizetést elszórni rá (OMFG), de azzal, hogy szinte már kényszerít rá a játék, hát köszi nem... :W Ahelyett hogy kértek volna érte tudomisén 5ezer ft-ot, és lehetne vele normálisan játszani..
Azt hiszem kijátszom a goldjaimat, aztán megy szépen a felejtősbe.

[ Szerkesztve ]

(#4869) Dalee válasza cuebler (#4867) üzenetére


Dalee
aktív tag

Nekem Galaxy S6-on 5.1.1. alatt szállt el teljesen.

(#4870) cuebler válasza Dalee (#4869) üzenetére


cuebler
senior tag

ugyanazt tudom neked is tanácsolni, amit s6 edge-s barátomnak: vegyél inkább nexus5-t :C nexus-on az 5.1.1-es frissítés óta 1081 órát ment a telefon újraindítás nélkül, pedig napi szinten kell töltenem, annyit használom (mail, játék, zene, video, böngészés, ja és telefonálás is) :DD
alig várom az új megjelenését :))

[ Szerkesztve ]

"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."

(#4871) Pompi válasza gabe8719 (#4868) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"a farmolás is valami "véletlen" folytán ellehetetlenült a bejáratott helyen"

Vagyis? :F

Feel Good Inc.

(#4872) gabe8719 válasza Pompi (#4871) üzenetére


gabe8719
senior tag

Az amateur szint utolsó nagy küldetésének utolsó pályája, 4 körös mount panorama futam, Z4-gyel. Ha épp kijött az agent, stabilan 45ezer R$-t és 7500 famet adott a 8 és fél perces futam után, gyakorlatilag mindig nyerni tudtam, naponta 1-2-t tolok is belőle, pedig unom már a pályát de nagyon.

Tegnap kitakarítottam a telefonom, újratettem ami kell, a mentésem visszahelyezése után jött is egy 3-as agentfree jelzés, már kattintottam is rá. Erre úgy lettem offline második, hogy nyomát nem láttam az elsőnek. :( És sajna azóta is ez van.

(#4873) Petya25 válasza gabe8719 (#4872) üzenetére


Petya25
addikt

Nekem sikerült letudnom a 9 pénzes tuninggal és a suzukai skippel.
A vége tényleg sokkal könnyebb az uccsó napnak mint a közepe.
Van aki beletolt 110 aranyat? Nem mondom, hogy kár volt, mert később jól jön majd, de most felesleges.

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4874) Kronok


Kronok
aktív tag

Nagy nehezen a lejárat előtt 1 órával sikerült megcsinalni, nem gondoltam volna, h összejön, tegnap egyáltalán nem tudtam játszani mert olyan másnapos voltam :)

Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

(#4875) Joe Swanson válasza Pompi (#4862) üzenetére


Joe Swanson
senior tag

Igen, javíttatom, mindig amikor piros a csík. Egyébként, gyengítettem az AI-kat, és így, már egyszerűbb minden :)

(#4876) DigitXT


DigitXT
félisten

Meddig akciós az RSR? ("Csak" 10-11 szintlépés és összefarmolom...:DDD)
Bár ha 1,5-2 óra egy szint, 15-22 óra játékidő kéne, javítást nem számolva.

[ Szerkesztve ]

(#4877) Lirion válasza Petya25 (#4873) üzenetére


Lirion
addikt

Ma én is befejeztem, a suzukás 20 méteres nagyon cumi, skippeltem, de a többi simán ment. Az utolsó napot szerviz nélkül csináltam meg, az autóra 3 tuning került, kellett egy korábbi Mazda racewayhez, ahol 181-gyel kellett a célvonalon áthaladni. Végtelenül lebutított botokkal a legtöbb verseny rendkívül egyszerű volt.:)

(#4878) Pompi válasza Lirion (#4877) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nekem tegnap volt a suzukai 20 méteres és már hülyét kaptam, vagy tucatszor neki kellett fussak, mert annyira igyekeztem, hogy kanyarban mindig mellé értem és elmentem mellette (online ellenfél könnyebb volt, az offline bot jobban elhúzott az egyenesekben). Igaz nekem vannak rajta goldos és az utána jövő pénzes tuningok is. Viszont ma a Brands Hatches 6 körösnél tartok, az elsőre nagyon nem ment.

Feel Good Inc.

(#4879) #40359168 válasza Ryser (#4811) üzenetére


#40359168
törölt tag

Köszi, a Speedrush 2 el is indult közben, az LMP-ket viszont nem látom egy szériánál sem, pedig mindent végigbogarásztam. A Motorfiesta 1 idegesít amúgy a legjobban, egy rakás arany kell, hogy feloldjam, aztán 950, hogy megvegyem azt a f@stalicska Ferrari-t. :/

(#4880) Ryser válasza #40359168 (#4879) üzenetére


Ryser
csendes tag

hát ha a motorfiestát még nem oldottad fel, akkor azért nem látod. A racing spirit alatt van és csak akkor válik majd elérhetővé ha azt feloldod...feltételezve, hogy nincs meg egyik LMP kocsi sem. :) amúgy én végigcsináltam a motorfiestát, megnyertem a kocsit MAJD kiköpte a rendszer h addig nem használhatom az EGYETLEN szériájában amíg meg nem veszem az 1050es ferrarit....de ha azt megveszem h feloldja a 950eset, akkor meg logikus h jobb, tehát azt használom a szériában.összefoglalva: nyersz egy 950 értékű autót, amit egy helyen tudsz használni, ami akkor válik elérhetővé ha elköltöttél 1050 aranat egy JOBB autóra...fck me... :DD :W :W :W

iPhone 12

(#4881) BikaGT


BikaGT
tag

Végre megvan az első challenge-em a speedrush 2-vel! Hol lesz majd használható a Boxter gts?

(#4882) plaszy válasza BikaGT (#4881) üzenetére


plaszy
őstag

Master rész, 2. pötty alsó része, GTS Superseries néven.

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#4883) gabe8719 válasza Ryser (#4880) üzenetére


gabe8719
senior tag

Ezek után kevésbé siratom a szériát, két nappal a vége előtt feladtam :)

(#4884) rumos14 válasza Ryser (#4880) üzenetére


rumos14
nagyúr

ilyenkor örülök neki, hogy a prestige update előtt végigtoltam 100%-ra az akkor elérhető összes szériát.
ha most kezdeném újra, a sok megkötés miatt már rég abbahagytam volna a játékot.

a boxster gts meg asszem nem fájdalmas veszteség, a Cayman sem nagyon hozott lázba.

(#4885) #40359168 válasza Ryser (#4880) üzenetére


#40359168
törölt tag

A MOTORFIESTA 1 után nálam ezek vannak:

RACING SPIRIT (szürke, feloldatlan)
- Renault R.S. 01
- Aston Martin Vantage GTE
- Porsche 911 RSR (2015)

Utána feloldva a CAMPIONATO SCUDERIA FERRARI
-F14 T

ez alatt szintén feloldva a FERRARI EVOLUTION
- 412 T2
- F14 T

és vége.

LMP1-es széria csak az ENDURANCE KINGS nálam ebben a blokkban, tavalyi-tavalyelőtti autókkal, illetve a tavalyi PORSCHE ROAD TO LE MANS, amit végig is csináltam akkor. 2015-ös LMP1-ek viszont sehol. Ezek szerint a RACING SPIRIT alatt meg fog jelenni, ha meglesz a MOTORFIESTA? Csak azért értetlenkedem ennyit, mert korábban minden szériát lehetett látni, akár fel volt oldva, akár nem.

[ Szerkesztve ]

(#4886) Pompi válasza #40359168 (#4885) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nálam nincs feloldva a motorfiesta, sőt a racing spirit sem, mégis látom az új LMP-s szériát.

Feel Good Inc.

(#4887) Gyurma_13 válasza Pompi (#4886) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Nálam pont fordítva:

Skitter: Elvileg látnod kéne, max nem tudnád kinyitni...
Én most nyitottam meg a racing spiritet pár perce még az is szürke volt. Miről frissítettél a mostani verzióra?

[ Szerkesztve ]

(#4888) rumos14 válasza Pompi (#4886) üzenetére


rumos14
nagyúr

azért van megnyitva az új endurance mert a challenge-ben megszerezted az egyik (vagy több), a szériában szereplő autót. így automatikusan megnyílik a sorozat.
ez az elméletem viszotn megdől, ha megszerezted az Aston Martin GTE-t :U

(#4889) Pompi válasza rumos14 (#4888) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Sztem fő szériát nem nyit meg, azért nincs nyitva a racing spirit, mert az Aston GTE is megvan, eddig az összes challenge-et megcsináltam.

Feel Good Inc.

(#4890) #40359168 válasza Gyurma_13 (#4887) üzenetére


#40359168
törölt tag

IPad, be van állítva a háttérben frissítés, szóval elvileg a több hónapnyi szünet alatt is folyamatosan up to date volt a játék. A RAcing spirit alatt nálam nincs semmi, lehet, hogy csinálok egy mentést felhőbe, aztán újrarakom a játékot, bár ettől tartok, mert így szállt el a 375-ös Ferrari-m, amit anno megnyertem.

(#4891) Gyurma_13 válasza #40359168 (#4890) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

A motorfiestát fejezd be előbb, ha akkor sem jelenik meg, én csak utána próbálkoznék

Ja, neked automatára van állítva a frissítés? Én erről frissítettem:

És ha tudod legalább mindig két készüléken legyen egyszerre a játék és úgy nem tudsz belefutni a felhő bug-ba.

[ Szerkesztve ]

(#4892) KenBlock43 válasza Gyurma_13 (#4891) üzenetére


KenBlock43
tag

Hogy hogy 2 készüléken kell lennie,hogy tudjon az ember felhőmentést csinálni? Az miért oldja meg? Mert valóban bugos,nem csinál semmit,mikor mentést akarok készíteni.
A választ előre is köszönöm!

(#4893) Joe Swanson válasza Gyurma_13 (#4891) üzenetére


Joe Swanson
senior tag

Még is jó nekem is...

[ Szerkesztve ]

(#4894) Gyurma_13 válasza KenBlock43 (#4892) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Azért, mert néha vannak olyan esetek, amikor jól jön, hogy egy másik készüléken is ott a játék "tükörképe"
Nem kötelező, de biztonságosabb.
Volt már itt a fórumon olyan, akinek elveszett a felhő mentése. Nekem meg egyszer amikor újra raktam a játékot és beléptem csinált egy mentést magától és felül írta a régi mentést. Szerencsére a másik készüléken megvolt a játék régi állása, mentettem egyet a felhőbe és nem volt gond.

Mondjuk szerintem az sem mellékes ki hova és hogyan ment, és milyen rendszerről. Nekem az icloudba ment az apple miatt, amibe IOS 8.4-től már nem lehet belepiszkálni. És ott van még a Facebook profil is, oda is ment a játék.
Persze a droidosok előnyben vannak, mert ők a játék fájljából is tudnak ki-be másolni, ha te is bele tudsz nyúlni akkor nem kell a két készülék...

Te hova mentettél? Hogy hogy nem működik?

[ Szerkesztve ]

(#4895) #40359168 válasza Gyurma_13 (#4891) üzenetére


#40359168
törölt tag

Megcsináltam este a mentést felhőbe, majd újraraktam a játékot, jól sikerült... Ami a szériákat illeti, ugyanazt látom, amit előtte, csak elszállt minden, most van egy Silvia, egy Focus meg egy i20 WRC a garázsomban. :DDD Na nem baj, legalább megint izgi a játék, csak a korlátlan szerviz hiányzik (most már csak három autót tudok egyszerre javíttatni, miután megvan az egy ingyenes plusz két fizetős szerelő). A Speedrush 2-nek persze nem megyek neki így most, mert a játék elején nem tudok annyi pénzt meg aranyat összeszedni, amennyi a Boxster tuningjához kéne, de a francot érdekli, ez csak egy játék.

(#4896) Petya25 válasza #40359168 (#4895) üzenetére


Petya25
addikt

Ezt a korlátlan szervizt nem is értem miért nem vették el azonnal egy frissítéskor. Hogy maradhatott meg a korábbi verzióból? Én már csak az 1+2 fizetős konstrukciót tudtam használni mikor elkezdtem.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4897) Petya25 válasza Gyurma_13 (#4887) üzenetére


Petya25
addikt

Azt hogy csináltad, hogy van 7e szabad goldod de ezek a szériák még nincsenek meg? Én összesen 9e goldot gyűjtöttem eddig és minden fel van oldva és "szinte kész vagyok" (sose leszek, mert még ennyi gold kellene legalább).
Ezek maradtak még:
Master - a GTS futamaiból pár, 97%
Elite - Agera R hiányában 2db futam, 99%
Legend - 14 széria áll arany hiányában, 86%

6 autó: Agera R, TS 040, RSR 2015, LaFerrari, Vitesse, Miura

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4898) Pompi válasza #40359168 (#4895) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

És hogyhogy nem sikerült visszatölteni a mentést?! :F

Feel Good Inc.

(#4899) Gyurma_13 válasza Petya25 (#4897) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Úgy csináltam, hogy farmoltam a ferraris 4 körös Le Manst. És a szintlépésekért kaptam a goldokat. Jelenleg 412 szinten vagyok, itt már 54 gold egy szintlépés. Most, hogy már van goldom elég, folytatom a szériákat ;) :K

De ez rengeteg 4 körösből jött össze, F40-nel kb. 50 futam, F50-nel meg ennyi:

[ Szerkesztve ]

(#4900) KenBlock43 válasza Gyurma_13 (#4894) üzenetére


KenBlock43
tag

Értem.
Sajnos nekem is volt,kb. 2x,hogy nem volt meg a mentésem. Persze újrakezdtem,de már annyi minden megvan benne,ha elveszne ez is,én már nem kezdeném újra.

Gondolom a belenyúláshoz root kell,nem?

Játékon belül rányomok a "Backup To Cloud"-re,az gondolom a játék szervereire tölti fel a mentéseket,azonban akkor is az a kiírás marad,hogy több mint 1 hónapja volt mentés. Szóval hiába haladok a játékban,mindig próbálkozok egy mentéssel,de mindig az a több mint 1 hónapja lévő marad meg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.