Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4251) l4ci válasza Gyurma_13 (#4250) üzenetére


l4ci
senior tag

Én most kipróbáltam android-on, és offline is szórja simán a dupla fame-et. Csak arra kell figyelni, hogy a napból ne csússz ki, bal oldalt felül írja, hogy hány óra van még hátra az akcióból. Ha pedig a napi 100% duplázót is használni szeretnéd, akkor meg mindig ki kell lőni a játék végén, hogy megmaradjon. Ennyike. :)

(#4252) szmar válasza Gyurma_13 (#4250) üzenetére


szmar
csendes tag

Ez korábban így működött, szóval bízhatunk benne hogy most is így lehet maradni elég sokáig. Mondjuk így a tuningokat amik nem goldosak egy időre el lehet felejteni + szervíz idő sem lóghat túl a napon szóval arra is figyelni kell, vagy kell a szerelő. Viszont én azt ajánlom, hogy időben ne nagyon ugráljon senki a szervíz miatt, mert akkor ha sync-elni akar dátumot a szerverrel, akkor bukta a 200%, szóval ha tartósan akarsz április 17-et a játékban, használd a szerelőt(azon kívül amit írtál, hogy természetesen játék előtt átállítod a dátumot és offline lépsz be)

(#4253) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Érdekes, én ma először most indítottam el a játékot és azt írja, hogy 23 órám van még a fame bónusz időből.

Feel Good Inc.

(#4255) Gyurma_13 válasza szmar (#4254) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Ez a sima pálya lesz. Azt hittem a 20 km-es régi pályát akarják berakni.
Ebből a csinálj csapatot dologból nem sokat értettem.

Egyelőre egy kicsit leparkolok a dupla FAME napon és gyűjtök pár száz aranyat. És ahogy írtad használom a szerelőt a csajra meg rakok futamonként egy goldot, bőven visszajön úgyis.

Dátum meg 17. 12:30-ra visszarakva 5-6 óránként :K ;)

[ Szerkesztve ]

(#4256) NNME válasza szmar (#4254) üzenetére


NNME
tag

Ez a csapatok újdonság valszeg jó lesz. Elég jó challenge-nek ígérkezik, főleg ha lesznek ilyen nyeremények is.

[ Szerkesztve ]

(#4257) Pompi válasza NNME (#4256) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ja, a cheaterek kapnak majd egy rakat goldot. Akárcsak a weekly tournamenten vagy az online heti versenyeken...

Feel Good Inc.

(#4258) l4ci válasza Pompi (#4257) üzenetére


l4ci
senior tag

Azért, mert full tuningos autókkal mennek, még nem biztos, hogy cheaterek, össze lehet vadászni annyi aranyat a régi verziókkal, hogy mindent felhúzz maxra... ;)
Persze, néha vannak időhekkerek, de ezeket többé-kevésbé eltávolítják a time-trial eredménylistákról.

(#4259) szmar válasza Pompi (#4257) üzenetére


szmar
csendes tag

ha az első 100 csapat goldot kap, és kellően sok fős is lehet egy csapat, nem biztos, hogy rossz móka lesz ez. Pl. az az endurance-os csapatkihívás, ami a képen van, nekem nagyon szimpatikusnak tűnik. Ha tényleg jó lesz a dolog, lehet hogy újra érdekessé válik sokak számára a játék

(#4260) szmar


szmar
csendes tag

Megjelent az új frissítés, egészen normális lett abból a szempontból, hogy az új autók alapára korrekt, a legdrágább 2 millió cash körül van, a clio 40 gold, de van két új versenysorozat ahol valószínűleg meg lehet 20%-kal olcsóbban venni mindkettőt, és az elektromos renaultot meg lehet majd egy eveneten szerezni. Csináltam egy Ph csapatot, PHRR rövidítéssel, ha valaki csinál egy másikat, vagy lenne kedve ezzel kipróbálni a teams funkciót, az szóljon, megpróbáltam a játékon belül inviteokat küldeni azoknak, akik a Facebook csoporton kersztül a játékban megjelennek, de lehet hogy ez nem volt annyira sikeres. Mindenesetre egy próbát talán megér a dolog. Egyébként egy csapat 20 fős lehet, és nem derült ki, mit nyer az első 100 csapat, csak az első 3 díja van kiírva. A heti verseny amúgy az, hogy az indianapolisi pályán kell minél több kört megtenni, ez a lapján rangsorolják a csapatokat. Ha valakit érdekel csinálhatok pár screenshotot, nekem ezek tűntek fel mint újdonság.

update. A csapatok funkció olyan bugos, hogy kitörölte a létrehozott csapatot, illetve random betesz másikakba, szóval egyelőre felhagytam a kísérletezéssel, pedig nekem tetszene a dolog, végre van valami újdonság a játékban.

[ Szerkesztve ]

(#4261) oz82 válasza szmar (#4260) üzenetére


oz82
senior tag

Clioért nem is olyan sok a 40 gold, szériákba visszahozza 25-50-75-100% nál kb az árát
Bár inkáb adtam volna érte RS-t.

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#4262) Pompi válasza szmar (#4260) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Köszi az infót. Majd írd meg ha van valami fejlemény, nálam még Groundhog Day van :DDD

Feel Good Inc.

(#4263) NNME válasza szmar (#4260) üzenetére


NNME
tag

Hogyan lehet keresni a csapatok között? Nekem csak felajánl egy párat ahová csatlakozhatok, de ennyit látok.

(#4264) NNME


NNME
tag

Húha. Közben be raknom kellett egy factory resetet a tabletre, letöltöttem a játékot, beléptem Facebookkal, Google-el de nem akarja vagy nem tudja letölteni a mentésem a felhőből. Többször is kiírta, hogy sikeres a mentés visszaállítása, sőt egy olyan ablakot is mutatott, hogy van egy 89,9%-os mentésem, akarom-e használni, mondom igen és amikor a sikeres üzenet után a Continue-ra nyomok újra 40000 pénzem és 25 aranyam van :'(
Nagyon remélem, hogy nem fog elveszni a mentésem mert KIAKADOK! :D

(#4265) balzs12


balzs12
tag

Sziasztok..
Kb ugyan ilyen a problémám.. Elveszett a mentésem a felhőbeli utolsó mentés betöltése pedig pont 50%-os játék állásnál van.. De már kb 90%-nál voltam :( nem lehet valahogy ebbe a felhőbe belépni megnézni milyen mentések vannak benne?

(#4266) Lirion


Lirion
addikt

Hát nem rég lehurrogott itt valaki a topikban, hogy minek emlegetem az offline biztonsági mentést és tessék, itt van 2 probléma is, amit seperc alatt megoldana az offline backup..

Online mindig csak egy mentést tárol, amihez hozzáférsz, de ha nagyon nem megy a dolog, meg lehet próbálni felvenni a kapcsolatot a supporttal. Ha szerencsétek van, segítenek.

[ Szerkesztve ]

(#4267) kgymac


kgymac
őstag

Az új verzióban nem működik a megszakításos farmolás, elveszi a managereket. Egyedül a napi % R$ bónusz marad meg.
A betöltés közben állandóan le akar szedni 3MB-t, valamint az assets-ek sem tudnak teljesen letöltődni. Ez elég gyakori hiba az új frissítések kiadásakor ...

A fame duplázós napon összejött a toyota. Egész jó, de szórni kell majd rá bőven goldot (1770 :) ), hogy tényleg jó legyen. Az előző verzióval farmolok még (10 kör le mans, éjszaka), de eddig 2-3 alkalommal is visszaállt a futam előtti állapotra. Fél óra időm elveszik, managerek megmaradnak. Az f40/50 esetében ilyen nem fordult elő.

(#4268) Gyurma_13 válasza Lirion (#4266) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Ipadon, hogy lehet offline kimenteni az állást?
Mintha olyasmire emlékeznék, hogy IOS 8.3-tól nem működik az ifunbox, és a ibackupbot sem :F

(#4269) Lirion válasza Gyurma_13 (#4268) üzenetére


Lirion
addikt

Ha ifunbox-szal nem lehet, akkor nem tudom, én androidon játszom. Valami megoldás biztos van.

(#4270) l4ci válasza Gyurma_13 (#4268) üzenetére


l4ci
senior tag

Én pedig iFunBox-al szedtem le asszony iPhone-járól a fényképeket, és neki is már 8.3 van fent. Igaz neki nincs fent a játék, de a könyvtárakat ugyanúgy láttam, mint 8.1.3 és 8.2 alatt, tehát szerintem működnie kell ennek is...

(#4271) Gyurma_13 válasza l4ci (#4270) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Egyszer régen már nekiálltam, de nem mertem belekontárkodni. Pontosabban vanbak eltéve mentések, de a komplett telefon/ipad mindennel együtt. A játék külön nem.

Tudnál adni egy leírást, hogy te hogy csináltad. Melyik mappából és mit kell lementeni/kicsrélni.
Gondolom a droid és az IOS nem ugyan az a leírás.

[ Szerkesztve ]

(#4272) l4ci válasza Gyurma_13 (#4271) üzenetére


l4ci
senior tag

Én csak droidon használtam az offline mentést, de ha iOS érdekel, akkor ebben a fórumban szépen leírják, hogy mit-hogyan kell.

(#4273) szmar válasza balzs12 (#4265) üzenetére


szmar
csendes tag

Facebook és google plus belépéssel, illetve mindegyikből kijelentkezve lehet még próbálkozni a profil felhőből letöltésével, attól függően hogy melyik van/nincs bejelentkezve, változhat h milyen mentést tárol.Egyébként néha vannak bajok a szerverükkel, az is lehet a gond, illetve ha nincs más megoldás a supportnak tényleg írhatsz, általában több-kevesebb idő elteltével válaszolnak és megoldják a gondokat, de a több idő akár hetek is lehet. Amúgy a felhőbe belépni nem lehet, esetleg a support meg tudja nézni, ha úgy tárolják a mentéseket de erről szerintem nem igazán adnak ki infót.

(#4274) l4ci válasza szmar (#4273) üzenetére


l4ci
senior tag

Minden profilhoz tartozik egy player ID, amit a mentés képernyő alján találsz, ez attól függően változik, hogy melyik accounttal vagy belépve. Nekem pl. minimum két felhő mentésem van, egy facebookos, meg egy gmailes, attól függően, hogy éppen melyikkel vagyok bejelentkezve. Régebbi verziókban ugye nem látszott ez a player ID, az újaknál viszont már mindig ott van. Ha offline vagy, vagyis nem vagy bejelentkezve sehova, akkor is van ilyen, de azzal szerintem nem fognak foglalkozni, csak ha social media accounttal jelentkeztél be és oda mentettél...

(#4275) DigitXT


DigitXT
félisten

Speedway 3 körön nektek is nehéz feltartani a Shelby GT500-akat?
Eléggé egy foskompresszor ez a rönyó, tuningja meg főleg goldért,
de csak ha a japó kianalizálta magát, ami legutóbb már 10 óra volt.

(#4276) Kronok válasza DigitXT (#4275) üzenetére


Kronok
aktív tag

szó mi szó nem éppen a gyorsulásáról híres ez a kocsi, Drag Race-t ne is említsük, 1-ben volt amikor átért a célon, párszor váltani akartam mert már azt hittem kilövi magát a gép az űrbe

Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

(#4277) DigitXT válasza Kronok (#4276) üzenetére


DigitXT
félisten

A gyorsulása még hagyján (az nem baj, hogy nincs benne nyomatékváltó*),
viszont egyelőre a végsebesség édeskevés ehhez a Speedwayes mókához.
(Amúgy az tetszik benne, hogy nem vált vissza sem, így nem rángatja meg
a hátsó kereket a kanyarban, ha fékezel: nehezebb vele ezért megcsúszni.)

*: gondolkodtam, hogy akkor minek rajzolja ki a váltókat?:D Üresbe ki lehet
dobni... ami Drag Race-ben hatalmas ötlet, el is veszítettem a futamot LOL.

Btw. közben nyomtam pár Le Mans-t is - 2:47-es köröket tudó botot (is) ad,
bár az nem probléma ha én 2:37-eket megyek. Benéztem már a 26 percbe,
erre hirtelen felindulásból raktam rá tuningot. De egyelőre nem hoz áttörést:
könnyebb vele "jó időt" menni, mert 4 km/h-val több a végsebesség - de az
igazán jó időhöz nagyon ki kell jönnie a levágásoknak. Az meg mázlifaktor.

(#4278) Petya25


Petya25
addikt

Van időlimit amíg el lehet kezdeni a kihívást?
Még a duplás frame-et tolom, és nem akarnám addig átlépni míg el lehet húzni.
Így már összejött egy hét alatt 200 gold puszira, alig játszva.

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4279) szmar válasza Petya25 (#4278) üzenetére


szmar
csendes tag

A frissítés után azt írta ki hogy a következő 8 napban el kell kezdeni, de valahogy kétlem hogy ezt szigorúan fogják venni, különben 5 hétig semmi új tartalom nincs a játékban, és aki nem frisstíett az első hétben az 100% h nem is fog. De Facebookra biztos ki fognak írni olyat hogy last chance stb. ha mégis, szóval nézz rá néha az oldalukra és biztos nem maradsz le. Amúgy meg negyed év múlva ugyanúgy bekerül a játékba, mint most a Ferrari versenyautók, szóval emiatt a kocsi miatt én nem stresszelném magam a helyedben, szerintem egy kalap.. . Viszont a nagy testvére, az szerintem nagyon jól néz ki, és 2,1 millió cash, szóval megszerezni nem nagy dolog szerencsére, csak kell hozzá az Aston Gte hogy feloldjad a szériájában.

(#4280) kgymac válasza Petya25 (#4278) üzenetére


kgymac
őstag

Van. Az utolsó napon is engedi, de a manager csaj figyelmeztet, hogy nem nyerheted meg az autót (a lányom telcsijén próbáltam az 500-asban).
De gondold meg, hogy megéri-e frissíteni, mert a szervizes manager is elveszik :(, csak a napi r$ szorzó marad meg.(droid).
Jelenleg elég könnyen lehet farmolni (már ha akarsz) a 3.2.2 verzióval, napi 2-4 szintlépés is összejön a toyotával. De a 325-ös szint felett már csak 1goldot emel az eddigi 2-3 helyett, így ha két managert is kell venni, nincs értelme a megszakításnak. A napi szorzó ugyan megmarad, de most is több mint 180 millió R$-om van és csak 1 nem goldos kocsi maradt...

[ Szerkesztve ]

(#4281) Petya25 válasza kgymac (#4280) üzenetére


Petya25
addikt

A napi 2-4 szintlépést hogy érted? Mennyi versenyt tolsz le miatta? Nekem most a dupla miatt 2-3 verseny kell (F40/F50) ahogy kijön éppen a csíkon 1 szinthez. 2 futam kb 30 perc. Nekem naponta ennyi elég, 93% körül nem lehet már arany nélkül haladni a szériákban. Csak olyan autók maradtak (8) amikhez összeségében kell 5000 arany.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4282) Petya25 válasza szmar (#4279) üzenetére


Petya25
addikt

Lehet egyelőre hagyom a fenébe, pedig eddig minden kihívást sikeresen megcsináltam. A GTE megvan, akkor az sem lesz gond. 3 új autó van az egyik 40 arany, az elektromos 2,1 misi és a 3.?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4283) kgymac válasza Petya25 (#4281) üzenetére


kgymac
őstag

Amióta megvan az endurance king toyotája, azóta csak azt használom. 5 verseny egy szintlépés, jelenleg egy verseny kb. 31 perc (butított AI, kb. 5-6km előnyt szoktam eladni a cél előtt, 100m alatt nyerek. Így a veszélyesebb ellenfelek csak az első 10-15 futamon szerepeltek). Melóba járás (Bp) alatt megvan 4 futam, otthon meg a maradékot, ha van időm. Mivel kell még némi gold (f1-ek,veneno,miura + a nagy ferrarik és a toyota kistafirungolása), napi min 2, de volt hogy 4 szintlépés is összejött (elsősorban a befejezetlen előző napi szintlépésből /12-14 futam/), elsősorban hétköznap, hétvégén kevesebb időm jut a farmolásra. Hétköznap 5:15 ébresztő, éjfél előtt pedig nem tudok elaludni, szombat több alvás. Az endurance farm futamai kicsit több koncentrációt igényelnek, mint az f40/f50-esekéi. Egy "bealvás" elad 300-600m előnyt, emiatt szoktam butítani az AI-t. A sok előnnyel nyerés erősebb ellenfeleket adott már az f50-nél is (4km után auraipod, most már vagy 40 futam óta nem láttam). Az új "szórakozásom", hogy kilövöm a toyotákat, ha az első 6-ban vannak az első körforgalomig. A futam ideje is nő tőle, plusz az ellenfelek is butulnak. Az ép toyota 400 körül ér az első körforgalomig, törött lámpával is tud 370-383-at. Nagyon tetszik, hogy állva hagyja az ellenfeleket, még törötten is (400-1000m előnyt ad körönként, főleg, ha a toyoták hátrébb vannak). Egy toyotás ellenfél általában a 6-7. körben lesz második, de ekkor már nem nagyon kell tartani tőle. De nem árt, mert egyszer elbambultam a célvonalon és kikaptam 10m-rel, sokkal gyorsabb, mint az f50-es {a le mans célegyenesben}

szerk: valószínűleg aranyos lesz, eddig csak a 375f1 volt csak r$-os.

[ Szerkesztve ]

(#4284) l4ci


l4ci
senior tag

Nem kell valakinek 3.1.0-ás 100%-os profil mentés? Csak hogy ne kelljen annyit farmolni... Igaz, hogy ebben csak 106 autó van benne, az új Aston-okat már nem szereztem meg, mert nem frissítettem 3.2-re sem.
Nekem elegem lett a farmolásból, nem csinálom ezt tovább, ezért felajánlom ezt a mentést annak, akinek így is megfelel.

(#4285) szmar válasza Petya25 (#4282) üzenetére


szmar
csendes tag

A renault Dezir koncepció autó a harmadik,az elektromos, azt lehet a mostani eventen megszerezni, még nem tudni mennyibe kerül, de nem valószínű h cash-es lesz. De később ezt szinte biztos, hogy ugyanúgy meg lehet majd szerezni mint a többi eventes autót. (a 2.1 milliós versenyautó az sztem nem elektromos amúgy, de még nem néztem meg részletesebben)
Még van pár napod eldönteni, de szerintem csak emiatt a kocsi miatt nem érdemes frissíteni, de amint lesz aki befejezi ki fog derülni az ára.

(#4286) rumos14


rumos14
nagyúr

került a nevem elé egy {NI.} a játékban. ez mi a túró?

(#4287) Sordoran válasza rumos14 (#4286) üzenetére


Sordoran
addikt

Gondolom csatlakoztál egy csapathoz, én is jelentkeztem a Real Racing Hungary-hez, és ott a nevem előtt az RRH rövidítés. De a poén, hogy még csak jelentkezést adtam be, nem fogadták el, de már ott van a nevem előtt ez, és Speedway-en futott köröket is hozzá adja elvileg. Érdekes.

Más téma: Renault event meg egyelőre nem tetszik, egy fos az autó röviden, full tier1 tuning pénzes, utána a tier2 már goldos itt is (bár nem drágák), és már problémásak az egyes kihívások 3. napon. Lehet ez lesz első széria amit nem teljesítek, az autó nem tetszik, goldot meg nem tudom érdemes-e áldozni rá, akár fejlesztésre, akár skippelésre (tuti kell majd ha nem fejlesztem kocsit).

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4288) rumos14 válasza Sordoran (#4287) üzenetére


rumos14
nagyúr

a 3. napot még befejeztem, az Indy ovalon a GT500ak magam mögött tartása mókás volt...
de ha ez így megy tovább, az utolsó napon Monza-n kell az F1 Ferrari-kkal megküzdeni? :D
én vszleg holnap Silverstone-nál feladom, erre sem fogok aranyos fejlesztés rátolni...

(#4289) NNME válasza Sordoran (#4287) üzenetére


NNME
tag

Én is RRH-ban vagyok! :D

De semmi értelmét nem látom ennek a csapatosdinak. Nem éri meg futni a köröket max 50 aranyért (ha első lesz a csapat, az 1000 arany nyeremény oszlik 20 fele (a max csapattagok száma))..

Pedig olyan jól hangzott ez a csapatjáték, mégis sikerült elszúrniuk. Benne lennék abban is, ha a top 50 csapat nyerne, de akkor a csapat minden tagja megkapja azt a nyereményt és ne oszoljon szét. Így nincs értelme küzdeni..

Nem is értem miért játszok még mindig ezzel a játékkal.. minden update felhúz egy kicsit...

(#4290) F-ECT$ válasza NNME (#4289) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem ez a mostani jelentette az RR3 ideiglenes végét, 1 hete nem játszok kb. Egyelőre nem törlöm, de még nem tudom, hogy előveszem-e majd még. Egyébként a fő ok az idő, szinte minden mai játék megköveteli a napi szintű belépést, és ez 5-6 játéknál már eléggé sok időt el tud vinni, még ha csak 15-20 percet szánsz is egy játékra.

Dive ever, work never.

(#4291) rumos14


rumos14
nagyúr

5. napon Monzán milyen autók ellen kell menni?
ja itt azt írja, hogy 260 arany lesz a Renault porszívó ára [link]

(#4292) DigitXT válasza rumos14 (#4291) üzenetére


DigitXT
félisten

Maserati Granturismo MC Stradale

(#4293) npeter


npeter
csendes tag

A Marquis versenyeknél nekem, hogy hogy számolja a napokat? Meg nem 10-ről hanem 5 napról indult. Akkor mi van ha nem tudom befejezni, újra lehet kezdeni?

(#4294) Gyurma_13 válasza npeter (#4293) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Akkor számolja a napokat, ha a végén van nyeremény.
De szerintem, ha csak öt napod van hátra nem fogod tudni megcsinálni végig.
Ergo, lehet kár bele az aranyat költeni.
Mit ír, mi a nyeremény a végén?

Én pl hiába csináltam végig a Le Mans-os versenyt 10 nap alatt, bár 4 hónappal a premier után, nem kaptam meg az autót, csak a pénzjutalmat.

(#4295) l4ci válasza Gyurma_13 (#4294) üzenetére


l4ci
senior tag

De a LeMans-i versenynél ki is volt írva a kezdésnél, hogy "csak" 250.000 R$ a jutalom, nem pedig az autó...

(#4296) npeter válasza Gyurma_13 (#4294) üzenetére


npeter
csendes tag

A maseratit írja nyereménynek.

(#4297) Gyurma_13 válasza l4ci (#4295) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Igen, valószínű így volt, de valamiért bíztam a csodában :DDD ( meg valaki írta, hogy ő megkapta )

Npeter: Ha valami csoda folytán meg tudod csinálni két nap alatt kb. a 7. napig, akkor még jó lehetsz, de azt is kalkuláld bele, hogy a fejlesztések is időbe kerülnek + a javítások, szerintem csak bele buksz egy csomó aranyat és nem is fogod tudni befejezni.

[ Szerkesztve ]

(#4298) kgymac válasza Gyurma_13 (#4297) üzenetére


kgymac
őstag

Én megkaptam a 919-et. Nem trükköztem az idővel, csak a serviz managert tartottam meg megszakítással. 2-3 nap volt, párhuzamosan toltam az 500-as eventtel.

@npeter:
Az event volt 10 napos, a beépített nem, de az legalább folyamatosan játszható volt.
A Marquis nyereménye 80000R$, autót nem adott (de online megvehető). Én a játékba épített sorozatot toltam végig, mert az online eventet feladtam a 2 vagy 3. napon, túl magas volt az első helyhez az elvárás (endurance >18km). Utólag persze már nem online játszanám és butítanám az AI-t is.

[ Szerkesztve ]

(#4299) l4ci válasza kgymac (#4298) üzenetére


l4ci
senior tag

Akkor neked szerencséd volt a LeMans szériával, mert alapból nem járt volna az autó, valaki meg nem kapta meg akkor, amikor járt volna (egyszer én is jártam így), szóval összevissza bugzik ez a játék úgy néz ki... :)

(#4300) rumos14 válasza l4ci (#4299) üzenetére


rumos14
nagyúr

a Dezir challenge-et nem toljátok? Most az utolsó előtti napnál tartok, némi tuninggal egész használható az autó...
Van egy ilyen kihívás hogy előzz tízet belülről, ott a szokásosan bugos a mérő, kb. minden második belülről előzést regisztrálja helyesen. néha kicsit többet :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.