Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4051) Gyurma_13 válasza l4ci (#4049) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Most nincs nálam az Ipad, de a facebook csoportban valakinek 70e körüli goldja van és régóta evvel a profillal játszik ahogy emlékszem.

(#4052) Lirion válasza l4ci (#4049) üzenetére


Lirion
addikt

Ezt senki nem tudja biztosan, de van összefüggés a gyűjtött arany, az eltelt játékidő és a %-os teljesítés között, ez egészen biztos. Én a biztonság kedvéért 5000 aranyanként csinálok egy biztonsági mentést. :)

(#4053) l4ci válasza Lirion (#4052) üzenetére


l4ci
senior tag

Offline mentést vagy cloud save? Utóbbi esetben macerás lehet mindenhez új profilt létrehozni... :)
Apropó, droid esetén van lehetőség másik gmail account-ra menteni, vagy csak a Play Store-os fő accounthoz lehet menteni?

(#4054) Pompi válasza l4ci (#4053) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ha jól emlékszem - bár már rég léptem be G fiókkal a játékban - ha több fiók van beállítva az eszközön, akkor rákérez, hogy melyikkel szeretnél bejelentkezni.

Feel Good Inc.

(#4055) F-ECT$ válasza Pompi (#4038) üzenetére


F-ECT$
titán

Na és milyen az új challenge?

Dive ever, work never.

(#4056) Sordoran válasza F-ECT$ (#4055) üzenetére


Sordoran
addikt

Erre én is kíváncsi vagyok, nem is kezdem el addig míg mások nem osszák meg tapasztalataikat. RR3 wiki szerint itt is goldos a tier2 már, ráadásul elég borsos ára van (38 és 50 között), összesen 305 gold, majd a tier3 pénzes 2 napos fejlesztési idővel. Szóval nem ártana tudni, hogy tier1-es tuninggal teljesíthető-e, vagy itt is megszívatnak minket.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4057) Pompi válasza Sordoran (#4056) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nem kezdtem még el. De továbbra is azt gondolom, hogy a "szivatás" nem annyira jó kifejezés erre. OK, goldosak a tuningok, de összességében még mindig olcsóbban meg van így az autó, mintha goldért kellene megvenni, főleg, hogy a rá költött goldok / tuning az upgrade-ek formájában megmaradnak.

Feel Good Inc.

(#4058) Lirion válasza l4ci (#4053) üzenetére


Lirion
addikt

Offline mentést. Régebbi verzióban a cloud save csak menteni tud, visszaállítani nem, szóval nem sok értelme van használni. :)

(#4059) Petya25 válasza Sordoran (#4056) üzenetére


Petya25
addikt

Szerintem nagyon kiqtrak velünk.
Nagyon durva 300 arany a második tuning kör, azon túl hogy az első kb 700e RS volt. Tényleg kéne már az 1M RS > 100 gold change, normálisan jászva csak pénzt lehet keresni, aranyat nem. :(((

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4060) Pepi6 válasza Petya25 (#4059) üzenetére


Pepi6
tag

Lehet nem kell minden 2. körös fejlesztés, hogy végig tudd csinálni...a 2. nap még fejlesztés nélkül is nagyon könnyű volt. Ha nem lesz PR követelmény, akkor nem vészes szerintem

(#4061) Petya25 válasza Pepi6 (#4060) üzenetére


Petya25
addikt

Emlékeim szerint a kihívásokban nincs PR szint, ezért nem tudod előre, hogy mennyit kell beletolni, hogy legyen esélyed teljesíteni. A 2. nap tényleg nem volt vész, minden ment gyorsan,

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4062) kgymac válasza Petya25 (#4061) üzenetére


kgymac
őstag

PR ugyan nincs, de akadhat olyan feladat, amivel goldos fejlesztés nélkül nem lehet boldogulni (ilyen volt a pl. a gt4 dragsteres futama). Mellesleg szvsz könnyebb a goldos fejlesztésekkel teljesíteni az eventeket, bár eléggé gáz, ha a fejlesztések szükségességére az utolsó napon jön rá az ember...
Az utolsó versenysorozatban rendszeres a tier2-es goldos fejlesztés, az enzotól pedig az összegek sem kicsik. Ráadásul a sorozatok utolsó versenyéhez szinte minden fejlesztés kell a magas PR miatt (pl. gt4, enzo), így az event alatt sem árthat a fejlesztés, főleg, mert a kocsival megkapjuk az addigi fejlesztési szinteket (vásárolva is).

A sorozaton belül egyre drágábbak a kocsik, szvsz az új aston ára legalább 660 gold lesz.

(#4063) F-ECT$


F-ECT$
titán

Csak nálam nem sikerül elsőre a cloud save? Második próbára lazán elmenti.

Dive ever, work never.

(#4064) kgymac válasza F-ECT$ (#4063) üzenetére


kgymac
őstag

Csak 3G esetén szokott nálam előfordulni (droid, 3.1.0 vagy 3.2.0, trémobil).

(#4065) NNME


NNME
tag

Lassan tényleg real racing lesz ez a játék, már ha a költségeket nézzük egy-egy versenyen való részvételhez. A második tuningkörhöz csak 2-t tudtam fejleszteni aztán elindítottam a harmadik fejlesztéseket is ahol lehetett, de rohadt drága :O Ha lesz valami drag vagy speedsnap verseny valahol a vége felé akkor lehet ha megszívom mert nincs aranyam amivel fejlesszek szóval be sem tudom fejezni a challenge-et..

Tényleg nem értem miért nem adnak több aranyat. Ne legyen mindenre elég, de ha legalább 2x ennyi mennyiséget lehetne kapni máris szívesebben köröznék akármikor. Már kedvem sincs játszani..

(#4066) Petya25 válasza NNME (#4065) üzenetére


Petya25
addikt

Arra mennek, hogy vegyél pénzért aranyat. :(((
Amikor pénzes/arany fejlesztés van, akkor kb 1 arany = 4e RS, ehhez képest egy nekünk rosszabb 1 arany = 10e RS pénzbeváltási lehetőség is elég lenne. Vagy minden nyert futam 1 arany, az is jelentene már valamit.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4067) Mezcal


Mezcal
addikt

De ha legalább a magyar pénztárcákhoz lenne igazítva a vásárlás, akkor sokkal többet kaszálnának, mint így, hogy itt szinte senki sem vesz. persze lehet, hogy így is megéri neki, hogy egy-két kőgazdag külföldi belefeccol pár milliót.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#4068) Pepi6 válasza Mezcal (#4067) üzenetére


Pepi6
tag

Ezen kár itt rágódni..úgysem fognak rajta változtatni. Aki akar vesz, aki nem nem. Én még egy Ft-t nem költöttem rá, nem is fogok mégis eltöltöttem vele majd ~400 órát.

Valóban unalmas lenne már, de mindig vannak új challangek. Amit meg lehet csinálni normális gold mennyiséggel is..

(#4069) F-ECT$ válasza kgymac (#4064) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem wifi-n is csinálja.

Dive ever, work never.

(#4070) Pompi válasza Mezcal (#4067) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ez nem csak a magyar pénztárcához sok, tőlünk nyugatra is panaszkodnak az árképzés miatt.

Feel Good Inc.

(#4071) Satariaaa


Satariaaa
tag

Épp témánál vagyunk! Én ezért kezdtem el nézegetni, hogy nincs e gold szerzésre valami értelmes susmus megoldás, de az "én ennyi goldot hackeltem, meg 500autóm van 3 óra alatt fullon, meg itt tartok, ott tartok"-on és a pár youtube videón kívül, semmire nem jutottam! Semmi nem működik és a dicsekvésen kívül senki nem mond semmit! Számomra egyre valószínübb, hogy azért, mert nincs mit mondania... Nem akarom elrontani a játékélményt! Játszani szeretnék, de nem ilyen tetű feltételekkel! Csak egy pici goldot össze tudnék sunyizni, elég is lenne! Erre lenne tökéletes a kotter, vagy ahhoz hasonló, a több milliós hack baromság, már ha létezik egyáltalán az is, meg a kotter is! Semmiben sem hiszek már! Mindenki állít mindent, de senki nem mond konkrétumot! Én pl, ha tudnék valamit szívesen segítenék másoknak, de ez nyilván más téma! Állítolag a kotter működik 2.1 nél, de ez is csak egy jó nagy büdös urban legend, hátom, különböző készüléken lett kipróbálva és a nagy semmin kívül nem igazán történt más... Még is dugig van ez a fórum is mende mondákkal, hogy kinek mennyi cucca van... Csak ugye nyomdafesték mindent elbír... XD Mindegy, nem kesergek, ez van! Inkább nem játszom! Dolgozó ember vagyok, ennyi időm nincs :( Azért ha esetleg van valakinek megoldása/tippje ami működik is, nem csak a mesékben, akkor én kíváncsian várom...

[ Szerkesztve ]

(#4072) plaszy válasza Satariaaa (#4071) üzenetére


plaszy
őstag

Üdv.

Crackes, hackes, warez dolgokat a fórum tiltja. (Szabályzat!) Szóval ilyenekről ne is álmodj, hogy valaki is segít. Erre tényleg ott a Google meg a Youtube.

Viszont, ha kicsit/sokat visszább keresel, akkor a sok millió Goldos mentés be van linkelve, ami egy vagy két file. De ezek után a játék készítőitől bann jár, ha profillal vagy online bejelentkezve - azt hiszem.

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy

(#4073) Petya25


Petya25
addikt

A hiatalos RR3 Facebook oldal kitett egy linket, erre özönlenek rá a fikázó postok. :C
Tényleg elmennek a picsába, egy szaros Aston és már most benne van 700e+600e RS meg 130 arany és nem biztos, hogy végigcsinálható vele a kihívás.
Remélem a fejükhöz kapnak, mert így sok játékost fognak veszteni.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4074) magery


magery
tag

Sziasztok!

Játszik valaki a Marquis World Championship résszel? A Stage 10 első versenyét hogy a búbánatba kell megcsinálni? Egy leamortizált autóval kell 10. vagy jobb helyezést elérni, de a 20 autóból csupán egyet sikerül megelőzni.

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."/Woody Allen/

(#4075) oz82 válasza magery (#4074) üzenetére


oz82
senior tag

Én beáldoztam érte azt a pár goldot... Nem igazán lehet megcsinálni szerintem.

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#4076) szmar válasza magery (#4074) üzenetére


szmar
csendes tag

Nekem pont az volt az előző, az Aston GTE-s kihívás mellett játszom azt az eventet újra. Így másodszorra nem olyan vészes, az első 9 napban csak egy küldetést nem tudtam elsőre végigcsinálni. Az utolsó nap viszont egészen nagy szívás, de legalább nincs időkorlát.
Nekem sikerült elsőre megnyernem ezt az első versenyt, ennek alapvetően három oka volt, az első, hogy a Maseratiban majdnem minden tuning benne van, mert anno megcsináltam az eventet amikor ment, plusz a szériáját is. De ez, bármilyen hihetetlennek hangzik is, nem a legfontosabb, sokkal inkább számított az hogy online mentem, és béna ellenfelek ellen. Az összes ilyen eventnél, de akár a nehezebb karrier-szériáknál is, ha elvesztesz egy versenyt, a következőre gyengébb ellenfeleket fogsz kapni. Egy gyorsulás vagy egy endurance kiváló erre a célra, gyorsan lehet haladni az ellenfelek ,,lebutításával". Pont a Marquis event alatt kezdtem el anno az endurance-okat erre használni inkább, mert nagyon jól jelzi, hogy éppen milyen szinten vannak az ellenfelek. Mindig beállítom az irányítást a manuális gázra, és addig csinálok 0.0 kilométereket, amíg az ellenfelek között meg nem jelenik Moises Gabby, és vagy 2.7-3.1 kilométeres célok. Olyankor ha az ember nem nyer túl sokkal, és a következő versenyeken sem veri meg az ellenfeleket 100 méternél jobban, bent maradnak a béna ellenfelek, és az összes ilyen event összes versenye könnyű lesz.
Sajnos két kivétel van, az egyik, ha adnak egy olyat, amikor adott köridő alatt kell teljesíteni egy kört, vagy ha fixen megadott sebességet kell elérni egy pályán (nem speed snap vagy record, ott le lehet ,,butítani" az ellenfeleket!) . Ezek az igazán szemét küldetések, itt kell tényleg goldért tuningolni, amúgy az összes event végigvihető az első szintű tuningokkal.
Szóval röviden összefoglalva, azt ajánlom, hogy online próbáld meg az első versenyt, hátha olyan tsm ellenfeleket ad, akik hozzád hasonlóan totálkáros autóval lassan mentek, és ha ez nem jön be, net nélkül kezdj el veszíteni a futamon, mindig érj be utolsónak nagyobb hátránnyal, és várd meg amíg elkezdenek megjelenni a bénább ellenfelek. (Ha nem tudod melyikek ezek, feltehetek egy screenshotot a legrosszabbakról, mindig ugyanazok szoktak lenni. Ha azok megjelennek a mezőny végén, akkor már kizárt hogy nem tudod megcsinálni az adott versenyt.)

[ Szerkesztve ]

(#4077) kgymac válasza szmar (#4076) üzenetére


kgymac
őstag

Az igazi szemétség a lekőrözősdi. Meg fogja emelni a már lebutított AI szintjét, sokkal erősebb ellenfeleket fog adni.
A lebutításban el lehet érni, hogy csak gyári ellenfeleket adjon ill. egy teljesen leamorrizált autóval is teljesíthető legyen a körözz le 30 autót feladat. De a kedvencem a GT4 menj 5 kört egy gyorsabb kocsi 6 körös versenye alatt. A 919 utánam fejezte be az 5. körét (bár az első kanyarban elment, de a másodikban visszaelőztem, utána meg mindig volt 30-50m előny a kanyarok előtt, csak megközelíteni tudott...).

Jelenleg az egyetlen "csalás", hogy farmolás két managerrel és megszakítás. A csajszit ugyan újra fel kell bérelni, de a szervizes megmarad. Nálam most 45 goldot ad (300-as szint), ebből kb. 10 kell a csajszira. Marad 35 gold, egy napra 60-70-90 szerezhető. Én később szoktam kezdeni az eventeket, ha már van legalább 200 goldom. A jelenleginél 505-tel álltam neki a 305 goldos tier2 miatt. De 100-150 gold még biztosan kell az event végéig :(

@magery: menj végig 5-7 futamot leamortizált kocsival (lekőrözős). Az utolsót meg fogod nyerni...

[ Szerkesztve ]

(#4078) kgymac válasza F-ECT$ (#4069) üzenetére


kgymac
őstag

Közvetlen netre csatlakozás után? Ha igen, várnod kéne, míg a többi app végez vagy szűrni a forgalmat (tűzfallal, droid alatt root kell hozzá, de akár el is lehet venni a net csatlakozás eseményt az appoktól.)

(#4079) magery válasza szmar (#4076) üzenetére


magery
tag

Köszi a tippet, de sajnos így sem sikerült nyernem. Offline mentem 4 kört utolsóként jócskán lemaradva és így is csak 14. tudtam lenni. Ha vége a mostani eventnek, akkor költök még rá egy kicsit. Most a 28 fejlesztésből 22 van meg. Plusz 4 fejlesztéssel és persze butításokkal talán meglesz.

"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."/Woody Allen/

(#4080) F-ECT$ válasza kgymac (#4078) üzenetére


F-ECT$
titán

Folyamatosan online vagyok (4g vagy wifi), elindítom a játékot, játszok egy kicsit majd kilépés előtt tolnám a mentést, de 2x kell rányomni.

Dive ever, work never.

(#4081) Petya25 válasza F-ECT$ (#4080) üzenetére


Petya25
addikt

Ez összevissza működik, vagy megy elsőre vagy mág párszor rá kell nyomnom nekem is, tehát ne aggódj.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4082) Petya25 válasza kgymac (#4077) üzenetére


Petya25
addikt

Képes vagy napi 20 LeManst lenyomni, csak azért hogy legyen 70 aranyad?
Hát azt nem tudom eldönteni, hogy egy fanatizmus vagy butaság.
Szerintem ennyit nem ér ez a játék.
A majmok pénzéhesek, rossz a konstrukció (nekünk).

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4083) kgymac válasza Petya25 (#4082) üzenetére


kgymac
őstag

Elég kitartónak tartom magam. A butaság inkább az volt, hogy olyan játékba kezdtünk, ami szinte teljesíthetetlen - ingyen. A 20-ból 6-ot BuKaVu-n is le tudhatok.
De már nem sokáig kell farmolnom az F40/F50-nel. Nemsokára elérhető lesz a 919 és 10 körös farmfutam, ott egy kicsit több fog megmaradni....

A rossz konstrukcióban egyetértünk. Nem csak nekünk magyaroknak, de a fejlett kapitalizmusban élőknek is drága játék.

(#4084) l4ci válasza Satariaaa (#4071) üzenetére


l4ci
senior tag

Na akkor tisztázzunk valamit, kedves fórumtárs! :)
Gold szerzésre van több megoldás is.
1. Hackelt profil - letöltöttem, de sose használtam, mert úgyis csak a ban járna érte
2. VPN + reklámvideók nézegetése (aprópénz, de használtam, napi 5-10 aranyat lehet vele szerezni)
3. Kotter, Delorien, alias 50 Gold Welcome Bonus, ami 2.1.0-ban még stabilan működik, 3. hete játszok vele, a statisztikám a következő:

Days: 23
Total time: 108:59:41
Level: 98
Cars: 75
Earnings: 26 410 041
Spent: 26 345 518
Fame: 2 181 980
Gold: 5 013
Events completed: 942/1804 (52%)

Tehát a Kotter igenis működik, csak meg kell tanulni használni, ill jól használni. Először nekem sem ment, 10--ből egyszer-kétszer tudtam csak megszerezni az 50 Gold-ot. Nem mindegy, hogy mennyivel állítod előre az időt, nem mindegy, hogy mikor nyomod meg a home gombot, mindennek megvan a helye és az ideje. Most már stabilan tudom hozni az 500-600 aranyat kb fél óra alatt, ha akarom. Azért farmoltam csak 5000-et eddig, mert többre nem volt még szükség. Így is már a Legend szériában járok, annak is a közepén, a második Ferraris főszéria következik, utána a Zenith és a Vertex van már csak. Szerintem húsvétig biztos megszerzem mind a 82 autót (ami a 2.1-ben van persze), utána már csak a tuningokra kell farmolni. Ami itt gázabb, mint az újabb verziókban, mert itt egyszerre maximum 130e körül lehet szerezni egy 8.5 perces versennyel. Számításaim szerint kb. 50 óra Suzuka farmolás után szerzem meg a milliós autók full tuningjának az árát. Sorozatnézés közben elmegy, amúgy én sem csinálnám, mert idegőrlő, unalmas. De így legalább többé-kevésbé legálisan meg tudom szerezni az autókat full tuninggal, az újabb verziókkal max akkor fogok játszani, ha összeszedtem annyi zsét a 2.1 és 2.4 verziókkal, hogy ne legyen már ott gond a párezer aranyos tuning. Azt pedig már többször írtam itt is, hogy a 3.1.0-át már egyszer végigcsináltam 100%-ra, de meguntam a véget nem érő farmolást, ezért is kezdtem újra a 2.1.0-val.
Ennyike... :)

(#4085) #40359168 válasza l4ci (#4011) üzenetére


#40359168
törölt tag

Megcsináltam így, köszi, amúgy nem igazán finomkodom a játékban, de itt konkrétan azt hittem, hogy reverse "normális" hátramenetet takar. Jó, ha derékszögön átfordulva, éppen kicsit seggel előre csúsztam át a célvonalon, sima ügy volt. :DDD

(#4086) ZoliBA68 válasza Lirion (#4043) üzenetére


ZoliBA68
újonc

Lirion, plaszy, köszi a segítséget!

(#4087) Sordoran


Sordoran
addikt

Új heti TT kicsit vicces, hogy az Aston Martin GTE a csúcsgép rajta, mivel aki időben elkezdte is csak a legvégén tud majd menni rajta vele most. Nem tudom mi járt most a készítők fejében, mikor bedobták, előzőekben mindig ahogy megszerezhető volt az eventes autó azután rakták be, itt meg...

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4088) Pompi válasza Sordoran (#4087) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ahogy nézem a fejlesztők fejében egyre kevesebb dolog jár már sajnos ...

Feel Good Inc.

(#4089) Gyurma_13 válasza l4ci (#4084) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Ebben a VPN dologban tudnál pár hasznos tanácsot adni. Amikor külföldön voltam pár napja (Svájc) első nap 12 reklám videó goldal lepett meg, a második nap 6, a harmadikon 5 goldot tudtam szerezni, aztán hazajöttem és azóta semmi.
Hol lehet Ch vagy De VPN-hez hozzáférni? Jól jönne az a napi 5-10 gold :))

Valami ingyenes és egyszerű megoldás kellene, thx

(#4090) #40359168 válasza Pompi (#4088) üzenetére


#40359168
törölt tag

Egészen pontosan egy: $ :(

(#4091) Pompi válasza Gyurma_13 (#4089) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Szmar elég részletesen leírta a VPN-es okosságot. [link]

Feel Good Inc.

(#4092) Gyurma_13 válasza Pompi (#4091) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Köszi, ki is próbáltam. 3 arany jött az első öt percben. Tunnelbear-t próbáltam ki, a 3 videó az 500 Mb havi forgalomból megevett 22-t. Az havi 60 gold lesz kb. :C

L4ci, Szmar, ha tudtok még ilyen egyszerűbb programot, jöhet. Szmar amit írt 2. lehetőség az nekem elsőre bonyolultnak tűnt azt hagyom egyelőre.

Viszont ha egy újabb accountal bejelentkeztek a Tunnelbearnál az felismeri, hogy ua.-ról a Ip címről vagyok, vagy ua.-ról a gépről vagy simán lehet új accountal újabb 500 Mb-ot nyitni? Jó lenne, mert úgy számolok, hogy akkor kb. 100-200 gold is meglenne havonta pluszba. :K :C

Amúgy király! :DD :R

[ Szerkesztve ]

(#4093) NNME


NNME
tag

Nektek is van auto fék még ha minden segítség ki is van kapcsolva? Spaban az utolsó előtti enyhe kanyarban érződik a legjobban, eddig teljes gázon csak néhány autóval lehetett bevenni a tapadás miatt, de ez az Aston Martin GTE lelassul a kanyarba érve még ha nyomom a gázt is. Pedig a challenge is kikapcsolta fék rásegítést. Eléggé zavaró ez..

(#4094) Petya25 válasza NNME (#4093) üzenetére


Petya25
addikt

Ott valóban magától lassult még "lift and coast" közben is.

A majmok vajon visszavettek, a mai nap is elég laza volt.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4095) Sordoran válasza Petya25 (#4094) üzenetére


Sordoran
addikt

Csak altatnak, utolsó nap beadnak majd egy olyan kihívást, hogy a tier2 mellett a tier 3-at is goldért kell megvenned, mert kifutnál az időből, és anélkül nem lesz teljesíthető. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4096) Gyurma_13 válasza Gyurma_13 (#4092) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Ezt a módszert (VPN) hamarabb is elkezdhettem volna. Ma kétszer léptem VPN-re és 10 goldot adott.
Jól fog jönni az a havi 200-300 extra gold. Ch 3, De 7

Sataaria 4071hsz
Működik, és nem csak a mesékben. Nem azt mondom, hogy hipp-hopp lesz egy raklap aranyad, de ez is valami. Mellette farmolsz egy kicsit, és a havi 4-500 gold azért nem rossz, + a szintekért a 25%, 50%, 75%, 100%-ért járó gold. Akik itt írogatnak, nekik sincs hamarabb meg mint min. egy év a 90-100+ autó.

[ Szerkesztve ]

(#4097) F-ECT$ válasza Sordoran (#4095) üzenetére


F-ECT$
titán

Lehet most be kellene vállalni a 2 napot, mert még van idő utána behozni.

Dive ever, work never.

(#4098) l4ci válasza Gyurma_13 (#4092) üzenetére


l4ci
senior tag

Nekem az OpenVPN is bevált, annyi plusz kell, hogy fel kell tenni a szmar által is említett OVPN Finder programot, azzal tudsz keresni ingyenes profilokat, naponta többet is, csak az ingyenes verzióban nem tudsz szűrni országra, meg amúgy semmire se, hanem véletlenszerűen dobálja be a listába a profilokat. Ezekből felveszed az USA, Canada, UK, Németország, Japán, Korea, Szingapúr profilokat, nekem ezek hozták a legtöbbet. Annyit csináltam még, hogy amikor a VPN-hez csatlakoztam, előtte átállítottam az eszköz időzónáját az adott ország időjére, így biztosabban osztogatta a reklámokat. Első nap nekem is 16 Gold esett le, másnap már csak 10-12, majd stagnált a napi 5-6-nál, változó. Volt, hogy adott országra nem is adott a következő nap, de valamelyikre a fent felsoroltakból mindig volt valami... :)
Aztán, ha esetleg megvennéd az OVPN Finder Pro-t, akkor meg tudsz szűrni arra az országra, amire csak akarsz, és ha elfogynak az éppen működő profilok, akkor bármikor kereshetsz másikat. Nem olyan drága, én lehet, hogy megveszem majd, ha visszatérek az aktuális verzióra és még mindig lesz reklámakció... :)

Bocsi, hogy beleszólok a #4096-hoz is, de én most tartok 113 óra játéknál 24 nap után és 77 autóm van, már csak 5 db hiányzik a 2.1-es verzióból. Szóval egy hónap alatt simán meg lehet szerezni a 82 alap autót, a többi már csak aranyfarmolás kérdése, az még minimum egy hónap, de lehet, hogy kettő. De akkor is 3 hónap max és lesz annyi pénzem, hogy minden autót megvegyek és fullra feltuningoljam őket... :)

[ Szerkesztve ]

(#4099) Gyurma_13 válasza l4ci (#4098) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Letöltöttem a Pro változatot, és így már tudom váltogatni az országokat. Tényleg visszavett az adakozó kedvéből, mert ma csak ötöt tudtam bányászni négy országból. DE 2, FR 1, US 1, JP 1.
Csak kellett egy YouTube videó arról, hogyan is működik, mert magamtól azért nem biztos, hogy tudtam volna mit is kell csinálni.

Lehet túloztam az egy évvel, de nem mindenki olyan fanatikus mint egyesek ;)

[ Szerkesztve ]

(#4100) Tsebacsi


Tsebacsi
nagyúr

Üdv!

Lenne egy kicsit banális kérdésem a játékról: hogy éri meg vezetni a kocsit? Nekem most döntögetős a kanyar, és manuális a fék, kis rásegítéssel a fék és a kormány. Persze 1-2 versenynél ez igen hátrány. Mi az ami nektek a legjobban bevállt, illetve amit ajánlott kikapcsolni, mégha az elején nehezebb is lesz tőle a játék?

Köszi előre is! :R

Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.