Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4601) Pompi válasza SoldierL (#4600) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Kérdés. Mi a cél? Az, hogy szórakozz? Azt szerintem lehet mindenféle trükk meg hack nélkül is. Több, mint 2 éve játszok vele, lvl 170, 480 óra játékidő, 104 autó, 74%. Jó ideje látom, hogy a 100% elérhetetlen lesz, így nem ez a célom. Nem farmolok, nem játszom le naponta többször (sőt egyszer sem) a 10 körös LeManst. Még nem akadtam el amiatt, hogy nincs gold és nem tudok megvenni valamit, mert mindig van mit csinálni, vannak szériák amikben tudok haladni, plusz itt vannak a 6 hetente induló több napos új kihivások.

Ha nem ez a cél, hanem, hogy instant meglegyen az összes autó, full tuninggal, akkor lehet hackelgetni, de akkor _szerintem_ oda a játék élmény nagy része, a kihivás.

Feel Good Inc.

(#4602) Gyurma_13 válasza SoldierL (#4600) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Itt írják elvileg, hogy kell használni az ibackupbot-ot

http://szifon.com/2012/01/09/ibackupbot-szerkesszunk-ios-backupot/

Volt mentésed 8.2-ről?

Pompi: egyetértek :K

[ Szerkesztve ]

(#4603) SoldierL válasza Pompi (#4601) üzenetére


SoldierL
senior tag

Persze, hogy a szórakozás a cél. Megszállott szimulátor ill. Forma 1 rajongó vagyok ezért is hiányzik a legjobban a forma1-es része, mire azt megint elérem megőszülök :) f1 v6-v12 ferrarikat vettem mindig elő. Meghackelni már biztos, hogy nem tudom, az apple tett róla és mivel újra raktam a laptopom már a 8.2-es mentésem sincs meg. Lehet mégis csak felrakom és elkezdem jutok amire jutok. Köszi mindenkinek, hogy próbáltatok segíteni.

(#4604) l4ci válasza SoldierL (#4600) üzenetére


l4ci
senior tag

Ez bizony szívás! Ha működne ez a hack tools, akkor lenne belőle offline letölthető verzió torrenten vagy akárhol FREE DOWNLOAD! Ilyet sehol sem találtam, csak kamut, vagy vírusos file-t vagy fizetős változatot, de sose költöttem rá pénzt, mert szerintem átverés.

Viszont nekem van egy profilom, aminek a mentését ugyan nem tudod bemásolni az Apple bugfix miatt, de a felhő mentését talán le tudnád tölteni. 3.1-es verzióval készült a mentés és 100%-os, 100+ autóval, kevés golddal (ami volt az belement az upgrade-ekbe, meg a kimaxolásba).

(#4605) SoldierL válasza l4ci (#4604) üzenetére


SoldierL
senior tag

Az nagyon jó lenne! Vajon hogy tudnám a te felhődből lementeni? Hogy működik ez, valaki tudja?

(#4606) Petya25 válasza SoldierL (#4605) üzenetére


Petya25
addikt

Gondolom kellene hozzá a Gmail vagy G+ vagy egyéb fiók ismerete.
Ezt általában nem adja ki az ember... :)
Ennyi erővel bárki bárkinek oda tudná adni a pillanatnyi állapotát.

Azt esetleg meg lehet oldani hogy a visszatöltést a kapott userrel le lehet tölteni a gépre, aztán log off a játékban a felhőből és a saját profillal visszajelentkezve menteni.

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4607) SoldierL válasza Petya25 (#4606) üzenetére


SoldierL
senior tag

Nem élnék vissza vele, adnék valami biztosítékot is valamit megbeszélnénk vagy nem tudom. Utána meg tudja változtatni a jelszavát is, engem nem érdekelne más csak a mentés.

(#4608) l4ci válasza SoldierL (#4605) üzenetére


l4ci
senior tag

Csinálunk egy kamu facebook profilt, ahova lementem az állást, te meg letöltöd, utána akár el is lehet dobni, vagy lehet használni ilyen RR3 Backup Transfer célra... :)

Letölthetnéd a saját facebook-omból is, mert amúgy is kétszintű belépés van nálam - SMS kóddal enged csak belépni új készülékről/böngészőből, és utána úgyis törölném a sessiont, de én az első megoldást preferálom.

(#4609) Petya25 válasza l4ci (#4608) üzenetére


Petya25
addikt

Jaja, ez az átmeneti facebook, jó ötlet.
Átjárónak lehetne használni, ha valaki bukja a saját mentését.
Csak oda vissza tudni kell fel illetve letölteni a profilt.
Ne felejtsd el a jelszavát. :D

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4610) Gyurma_13 válasza l4ci (#4608) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Ovatosan ezzel a player ID átadással mert ha valaki visszaél vele, akkor bannolják és te sem tudod majd használni. És sose tudhatod még az is lehet, hogy jó lesz még neked valamire.

(#4611) SoldierL válasza Gyurma_13 (#4610) üzenetére


SoldierL
senior tag

ID-t nem adunk át, már megbeszéltük a facebook-os módszert.

(#4612) Gyurma_13 válasza SoldierL (#4611) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

Én arra gondoltam ami ha elinditod a játékot és a bal also sarokban lévő fogaskerék megnyomásával látszik.
Ott ahol a cloud fülek is vannak.
Ezt szerintem viszed tovább. Azaz ugyen ez lesz Lacinak és neked is. Szóval ne add semmiképpen se tovább másnak, ha már nálad lesz a mentés, mert bárki bannt kap, az tiltja ezt az IDt. Két ember még elmegy, de ha véletlenül kikerül a netre akkor utána bármi lehet

(#4613) SoldierL válasza Gyurma_13 (#4612) üzenetére


SoldierL
senior tag

Oké nem fogom tovább adni senkinek. Köszi.

(#4614) Petya25


Petya25
addikt

A játékon belül látszanak valahol valami listában a barátok?
Akit én kerestem meg közvetlenül az a balról behúzható lapon látszik, de aki engem vett fel azt sehol sem találom. Csak időnként jön pár alulról bekúszó szöveg, hogy valaki ezen-azon a pályán megdöntötte az időmet. Ötlet?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4615) Gyurma_13 válasza Petya25 (#4614) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

A bal oldali fülön csak tizen-valamennyi barát látszik csak, ha több van, akkor azért nem látszik. És valószínűleg még az elején tart a játéknak, mert ugye rangsor szerint vannak oldalt a barátok, aki 20. az nem látszik

[ Szerkesztve ]

(#4616) Pompi válasza Gyurma_13 (#4615) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Igen ez ilyen sajnos, nem lehet mindenkit látni, csak a "jobbakat".

A másik meg, hogy ha csapatban vagy, akkor a csapattagoktól is jönnek az ilyen elvert itt-ott tipusú üzenetek, pedig ők aztán nincsenek a friends listen sehogyse.

Feel Good Inc.

(#4617) Petya25 válasza Gyurma_13 (#4615) üzenetére


Petya25
addikt

Hát nekem ott csak egy kölcsönösen felvett barátom látszik rajtam kívül, sehol egy "idegen".

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4618) Pompi válasza Petya25 (#4617) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Valamilyen csapatban benne vagy?

Feel Good Inc.

(#4619) Petya25 válasza Pompi (#4618) üzenetére


Petya25
addikt

Nem, a PH-s RR3-on facebookon max.
De ott nem ugyanazzal a loginnal, tehát onnan nincs kapcsolat.
2-3 magyar név szokott feljönni alulról, az nem lehet, hogy ők az RR3-as nevemet felvették/rákerestek?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4620) 485


485
aktív tag

végre tegnap befejeztem ezt a hosszú menetet.
ami furcsa, hogy először az audival mentem, aztán a porschéval, végül a nissannal. végig az volt bennem, hogy a nissan a legszarabb, alapból gyengébben tapad, és volt az a verseny talán az utolsó napon, amikor lebutították a tapadást, na azzal rohadt sokat szenvedtem. de az utolsó előtti 5 köröst elsőre megcsináltam vele, már az első körben 2. voltam, a 2. körben pedig első. az audival skippeltem, nem boldogultam, a porschéval kiszenvedtem valahogy sokadikra a győzelmet, a nissannal meg mondom elsőre.
ez hogyan lehet...??? vagy teljesen lebutította ezt a futamot a rendszer? nálatok nem volt ilyen?

(#4621) Sordoran válasza 485 (#4620) üzenetére


Sordoran
addikt

Le Mans sok hosszú egyenessel kedvez a gyors autóknak, és itt a gyengébb tapadás sem jön ki úgy mint valóságban. Éppen ezért a Nissan előnyben van itt, mivel bár gyengébb tapadású, de egyenesben gyors, és az AI amúgy is jobban lelassít kanyar előtt, így könnyű utolérni és előzni azonos autóval. Nem véletlen, hogy az első és második is Nissan (mikor üldözöd őket). Nekem is sikerült kb. elsőre (pár kisodródás miatt kellett restartolni) Nissan-al, Audi-val viszont butítani kellett, és így is csak 3 sec-el nyertem, most a Porsche van soron, itt is butítottam (bár nem ér sokat), de nem fér bele semmi hiba. Első menetben második voltam, első a horizonton se tűnt fel, de többször is kisodródtam, szóval meglesz ez, csak ne hibázzak.

ui.: Többször volt olyan Audi-val és Porsche-val is, hogy leelőztem egy Nissan-t kanyarban, majd egyenesben elhúz mellettem, következő kanyarba ismét leelőzöm és csak ezután tudom tartani.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4622) SoldierL


SoldierL
senior tag

Sziasztok! Hogy tudok minél több Gold-ot szerezni vásárlás nélkül? Van ez a farmolás, ez mit is jelent?

(#4623) Sordoran válasza Sordoran (#4621) üzenetére


Sordoran
addikt

És meg is lett Porsche is. 5 körös következőre ilyen 2 autónyival értem be első mögött, majd utána sikerült már 4. körben leelőzni, és 15:04-es idővel nyertem, második mögöttem 15:12 volt. Azért izzasztó volt így, csak pénzes tuninggal letolni. Nissan sokkal jobb, csak kár, hogy valóságban nem volt ilyen jó (ahogy tavaly a Porsche se, pedig akkor azt tolták nekünk).

SoldierL: Farmolás annyit jelent, hogy folyamatosan tolod a versenyeket, és így gyűlik a tapasztalati pont, szint lépésnél pedig kapsz aranyat. Legkedveltebbek az vagy 10 körös Le Mans verseny LMP1 autókkal (nagy gold befektetetés kell, több XP jár, hosszabb futamért), vagy pedig 4 körös Le Mans Ferrari F40/F50-el, kisebb gold befektetés, kevesebb XP, de rövidebb futamok.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4624) Gyurma_13 válasza Sordoran (#4623) üzenetére


Gyurma_13
aktív tag

SoldierL:
És a csaj managert érdemes használni, mert az duplázza a fame pontot a futam végén. Csak arra kell figyelni, hogy csak akkor ha első vagy.
Ha valami balul üt ki, pl. kilöknek és visszaesel és úgy látod, hogy inkább újra kezded a versenyt, akkor home gomb kétszer és kilépsz a játékból, ilyenkor megmarad a manager.

Én is a ferraris F50 utolsó versenyét ajánlom farmolásra.

[ Szerkesztve ]

(#4625) SoldierL válasza Gyurma_13 (#4624) üzenetére


SoldierL
senior tag

Köszönöm a válaszokat!

(#4626) 485 válasza Sordoran (#4621) üzenetére


485
aktív tag

szerintem itt más volt, a másik kettővel 4., 5. körben kerültem az élre, itt már a második körben, és rávertem majdnem 2 km-t. az, hogy a nissan 15km/órával többet tud körönként 3 másodpercig, ekkora előnyt nem ad, sőt, szerintem ez a leglassabb, mert a pálya elején az egyenesere ráfordulónál a porschéval 300 felett fordultam, a nissannal sose tudtam 270 fölé menni. na mindegy. megvan, az a lényeg, és nem is került olyan sok aranyba szerintem.

(#4627) Sordoran válasza 485 (#4626) üzenetére


Sordoran
addikt

Pedig gyorsabb a Nissan, a heti TT-t megnézed ott is Le Mans pályán ahol mind a három autóval lehet menni végig Nissan-ok vannak az élen. És Nissan-al simán jön 2:45-ös idő, míg Audi és Porsche 2:48 (no gold tuning). És az a 5x 3 sec máris 15 sec, ami pont elég a könnyű győzelemhez, főleg ha hozzá tesszük, hogy te esetedben ez volt utolsó autó, így már így érkeztél ide, hogy tudod hol érdemes fékezni, mik a trükkjei kihívás(ok)nak.
De a legegyszerűbb megoldás, ha megvan mind a három autó, hogy mindegyikkel mész Le Mans versenyt, és megnézed melyikkel mennyi köridőt mész. Te is tapasztalni fogod, hogy egyenesben annyival gyorsabb, hogy hiába kell neki hosszabb féktáv, így is legjobb időt hozza.

[ Szerkesztve ]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4628) Ryser


Ryser
csendes tag

egyszerűen nem tudom eldönteni melyik autót fejlesszem fel PR 96ra az endurance championsban...látatlanban a porschet mondtam mint papíron a középút, de sokkal jobban csúszik a kanyarokban érzésre mint kellene...a nissan tetszik csak hát nem túl szép és a féktáv is....az audivalt meg nem érzem elég fürgének..:D ti h álltok ehhez? :)

iPhone 12

(#4629) Petya25 válasza Ryser (#4628) üzenetére


Petya25
addikt

Tegnap én is a végére értem a 3 autónak, hát a legyszarabb tényleg az Audi, azzal muszáj voltam szkippelni a 7/2-őt míg a többivel simán ment.
A TT-nek meg a szériáknak csak most esek majd neki.

Azt írja 8 nap múlva újdonság, az a Lambó lesz?

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4630) Sordoran válasza Ryser (#4628) üzenetére


Sordoran
addikt

Fentebb már ki lett vesézve, hogy a Nissan a legjobb, mert gyorsabb annyival egyenesben, hogy a nagyobb féktáv ellenére is jobb köridőt lehet vele hozni, mint másik kettővel (bár rövid, kanyargós pályákon lehet nem annyira jó). Gondolom a PR96 az a széria utolsó Le Mans 10 körösére kell, és ha farmolni akarod, akkor a Nissan lesz a legjobb, de a többivel is biztos teljesíthető, csak picivel kisebb hibalehetőséged lesz (bár így is kilométereket versz többire). Szóval lényegében ízlés kérdése, ha csak ki akarod vinni, és nem akarod farmolni akkor mindegy. De hátha valaki már jár ott, és tud benne segíteni, neki melyikkel megy.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4631) SoldierL


SoldierL
senior tag

Egy dolgot nem értek. A ferrari fxx-et hogy hagyhatták ki? Kedvencem.

(#4632) kgymac válasza SoldierL (#4631) üzenetére


kgymac
őstag

Egy későbbi frissítéssel talán majd megjelenik. Esetleg nem fizettek [eleget], mint a Porsche
Nekem speciel a peugeot lmp1-es gépe hiányzik, de megnéznék egy pescarolo-t is :B

szerk:
Én még a renault előtti droidos verziót használom (3.2.2). Számomra nem igazán derült ki, hogy a manager/agent/engeneer 5 gold-os díjának visszavonása mellet a farmolós futamok fame-jeit is visszaállították-e (le mans, 10 körös versenyek 28400 fame-ért) a majmok. Megerősítené valaki, hogy megmaradt a 28400-as fame (alap fame, agent nélkül). Köszönöm.

[ Szerkesztve ]

(#4633) SoldierL válasza kgymac (#4632) üzenetére


SoldierL
senior tag

Igen, lehet majd frissítéssel bele kerül. Jöhetne még szélárnyék, eső valamint időmérő is. Ha már real ne kelljen mindig az utolsó helyről indulni. Amúgy egyre jobban tetszik, igazi szimulátor.

(#4634) Lirion válasza SoldierL (#4633) üzenetére


Lirion
addikt

Az általad említettek az IAP miatt nem várhatóak a játékban, hiszen a szélárnyékkal kihagyhatóak a tuningok (bár a PR miatt úgyis kellenek, de a pár napos eventeknél sok versenynél lehetne tuning nélkül tovább jutni), az időmérő szintén túl nagy előnyt adna, hisz utolsó helyről indulva biztosan sérül az autód, ami kevesebb R$-hez vezet, illetve nem biztos, hogy nyerni tudsz, ami többszöri próbálkozáshoz, gyakoribb javításhoz és ezáltal több gold költéshez vezethet.

Az eső jó ötlet lenne, de annak az lenne a vége, hogy egy kis eső miatt a játékos autója irányíthatatlan lenne, a botok meg sínen kanyarodva elhúznának, így mindenki szidná ezt a fícsőrt. :)

igazi szimulátor

Majd rájössz, hogy ez távolról sem igaz. :) Valóságosabb, mint az NFS, de semmiképpen sem szimulátor.

(#4635) Petya25 válasza SoldierL (#4633) üzenetére


Petya25
addikt

+1
Mondjuk az eső nem kellene, este lámpa kiverve már most is alig látni. :)

Lirion
Én hónapok óta nem költöttem goldot javításra, óra át és kész, csak a free-t szoktam használni.

[ Szerkesztve ]

Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!

(#4636) Pompi válasza kgymac (#4632) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"Megerősítené valaki, hogy megmaradt a 28400-as fame (alap fame, agent nélkül). Köszönöm."

Igen. Megmaradt.

Feel Good Inc.

(#4637) kgymac válasza Pompi (#4636) üzenetére


kgymac
őstag

:R

(#4638) biker


biker
nagyúr

Engem az idegesít, mostanság (bár erősen a játék felénél vagyok még) hogy újabban TSM esetén az ellenfelek direkt kiszorítanak, kipöckölnek, eléd vágnak direkt. Ez régen mintha nem lett volna divat.

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

(#4639) feelurself válasza biker (#4638) üzenetére


feelurself
aktív tag

Udv!
Van egy regi tobbmillio goldos mentesem. :D epp lejart a bann, de ha felmegyek nettel ugyis ujrabannolnak. Van ez ellen mar megoldas, vagy marad tovabbra is az offline bohockodas ?
Arra gondoltam esetleg(mert en tuzfallal blokkolom az rr3 elol a netet es logolja folyamatosan epp melyik szerverhez csatlakozna a jatek), ha tudnam pontosan melyik szerverre valo csatlakozas altal ellenorzi a csalast, csak azt blokkolni tuzfalban, minden mast engedelyezni, igy mehetne minden online funkcio..
Vagy ez nagyon jarhatatlan ?:D

(#4640) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Na összehoztam én is mind a három LMP1-es verdát.
Hát a végére hagytam az Audit, és azzal meg is szenvedtem. Egyikkel sem skippeltem egy versenyt se, inkább rápakoltam még tuningot. A Nissant kerek 94-es PR-re toltam fel, úgy sikerült, a Porschét 94.2-re kellett, az Audit viszont 95-re sajnos. Kiábrándítóan csúszkálós, hosszú féktávos a játékban az Audi.
Összességében - annak ellenére, hogy a Nissannal elvileg (lásd PR) könnyebben ment a nyerés - a Porsche tetszett a legjobban.

Feel Good Inc.

(#4641) rumos14 válasza Pompi (#4640) üzenetére


rumos14
nagyúr

én mostanra fejeztem be az első menetet, a Nissannal. mivel a 2014-es szériából a Toyota nincs meg, és az újak közül a Nissan áll hozzá legközelebb a számok alapján, ezért azt választottam.
úgy látom, már nincs időm újrakezdeni egy másik LMP1 autóval, ez a 3 nap múlva Retro izé szintén challenge lesz? azt hittem, csak egy sima bónusz széria.

[ Szerkesztve ]

(#4642) rumos14 válasza rumos14 (#4641) üzenetére


rumos14
nagyúr

challenge lesz [link]

(#4643) Sordoran válasza Pompi (#4640) üzenetére


Sordoran
addikt

Gold tuning nélkül is teljesíthető volt mind a hárommal, bár Audi és Porsche megkövetelte, hogy utolsó előtti 5 körösön butítsuk az AI-t előtte (és még így is több nekifutás kellett, mert egy komolyabb hiba, és nem érted be elsőt). Egyébként nekem is jobban feküdt a Porsche, az Audi azért el-el eresztette kanyarba a seggét, Nissannak meg jobban kellett vigyázni, bár meglepő, hogy az kevésbé volt csúszkálós, csak hosszabb féktáv kell neki.
Amúgy ez a retro event már ott van játékban, hogy lesz? Nekem semmi ilyen nincs, LMP1 eventnél ott van, hogy mind a 3 kocsi megvan, és alatta mégis az villog tapizzam a folytatáshoz, de nem csinál semmit.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#4644) Pompi válasza Sordoran (#4643) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Nekem nem sikerült lényegesen butítani az 5 körös futamon az ellenfeleket, pedig próbáltam és hagytam magam utolsónak bejönni - időbe belefért. De amúgy mindegy, mert úgy voltam vele, hogy 120 gold jött autónként, ennyit meg nem költöttem rá, de ha igen, akkor is kb. nulszaldós a buli. Plusz közben 2x szintet is léptem úgy, hogy csak a challenget nyomtam.

Az új eventről annyi van a Pursuit of Victory féle dobozbna a gratuláció után, hogy Next event starts in: 3 days

Feel Good Inc.

(#4645) Kronok


Kronok
aktív tag

Retro Rivals

Stage 01

Goal 1: 4 lap Mazda Raceway Laguna Seca - Cup - minden körben elsőnek kell lenni
Goal 2: 3 lap Mazda Raceway Laguna Seca - Cup - első körben elsőnek kell lenni vagy az utolsó körben harmadik
Goal 3: 4 lap Indianapolis Motor Speedway - Cup - első körben elsőnek kell lenni vagy az utolsó körben hatodik
Goal 4: 2 lap Silverstone - Cup - első háromban kell végezni, vagy 6 drift és az utolsó körben tizenkettedik kell lenni

Jutalom: 5 arany

Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

(#4646) 485 válasza Kronok (#4645) üzenetére


485
aktív tag

Hány napos? Meddig kell befejezni?

(#4647) Kronok válasza 485 (#4646) üzenetére


Kronok
aktív tag

5 napos

Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

(#4648) Kronok


Kronok
aktív tag

Retro Rivals

Stage 02

Goal 1: 3 lap Mazda Raceway Laguna Seca - Cup - 1. körben 1. kell lenni vagy az utolsó körben 3.
*Goal 2: Elemination Indianapolis Motor Speedway
*Goal 2: Elemination Silverstone
Goal 3: 4 lap Indianapolis Motor Speedway - Cup - 2 körben 1. vagy megnyerni a futamot
*Goal 4: Elemination Mazda Raceway Laguna Seca
*Goal 4: Speed Record Mazda Raceway Laguna Seca
*Goal 4: Endurance Mazda Raceway Laguna Seca
Goal 5: 3 lap Mazda Raceway Laguna Seca - Head to Head - elsőnek kell lenni bármelyik körben

* elég az egyiket megnyerni és lép a következő állomásra

Jutalom: 10 000 pénz 5 arany

Ne ne ne, csak a gombokat ne, gumicukorból vannak!!!

(#4649) rumos14 válasza Kronok (#4648) üzenetére


rumos14
nagyúr

ez végig ilyen lágy és simogató lesz?

(#4650) 485 válasza Kronok (#4648) üzenetére


485
aktív tag

Hogy tudtad elkezdeni a második napot? Ezt is lehet folyamatosan csinálni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.