Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
magery
tag
A BlueStack-ot használja valaki az RR3-hoz?
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."/Woody Allen/
-
magery
tag
5. nap kész!
Többen írjátok hogy nem használtok segítséget a játékban. Én már többször próbáltam kikapcsolt segítség nélkül, de valahogy nekem túl nehéz úgy a játék.
Ahogyan én használom:
kormány: high
fék: low
kipörgésgátló: onMár több mint 5000 futam után azt kell mondjam hogy nekem ez vált be. Így ugyan könnyebb a játék, de hát nem is az a cél hogy halálra stresszeljem magam minden kanyarban, hanem hogy első legyek.
Ti milyen beállítást használtok?
[ Szerkesztve ]
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."/Woody Allen/
-
l4ci
tag
válasz rumos14 #3043 üzenetére
Az első kettő helytartós feladat szerintem nem volt nehéz, azokat még a fürdőkádban ázva csináltam meg - vízálló Sony Tablet rulez -, viszont a 3. kicsit nehéznek bizonyult, kb. 20x kezdtem újra, de az már csak az ágyban fekve sikerült, de ott kb. harmadjára. A többi már könnyű volt, az utolsóban 2km-rel vertem a másodikat...
-
rumos14
nagyúr
válasz Gyurma_13 #3038 üzenetére
nekem egész könnyen mentek, 5-10- próbálkozásra ezek a "helytartós" feladatok, és ha nem megy, akkor már az első kanyarban kiderül, szóval nem olyan időrabló. vmi baj lehet velem, de én kifejezetten élvezem, sztem tök izgi persze amikor az első kanyarban kirepül vki, ott nincs mit tenni, retry. a későbbi feladatok már egyszerűek voltak.
-
F-ECT$
titán
A többi tényleg pite volt, de én inkább beáldoztam ezt a kis goldot, minthogy a hajam tépjem. 10x próbáltam meg, abból 8x nem én hibáztam: belém jöttek, vagy előttem kicsúszott valaki. Innentől ez nem kihívás, hanem szerencsejáték, amihez se időm, se kedvem nem volt.
Dive ever, work never.
-
NNME
csendes tag
Végül most sikerült. Rengeteget próbálkoztam vele, aztán egyszer valahogy összejött. Valahol 50. próbálkozásra
A 3 körös megint meglepett, első kör végén izzadtan hajtottam át a célvonalon aztán látom, hogy nincs még vége Szerencsére a második, harmadik körre annyira lemaradtak, hogy csak arra kellett ügyeljek, hogy ne menjek le a pályáról vagy hajtsak bele az előttem levőbe..
Az első két challenege nagyon szemét volt. Ha ilyen feladatokat hagynak, mint a formation körnél, hogy nem szabad előzni akkor az AI-nak miért szabad? Az AI miért nem tud rendesen fékezni és rongyol belém többször hátulról?! [asztalborogatósfuckthisshit.jpg]
-
thrill
tag
Tényleg kapják be, de megcsináltam én is azért.
1.-2.-nál bekapcsoltam a full segítséget, hogy eleve ne legyek gyors és ragadtam az előttem lévőre, kanyarokban meg inkább kimentem külső ívre mellé hogy véletlenül se legyen kocc.
3.-4.-nél meg inkább elmentem előre szabadon, majd az utolsó kanyarban megálltam, bevártam őket és tettem amit kellett.
Amúgy most (is) lebukott a rendszer, hogy nem a valós sérülést nézi. A koccolós feladatnál volt hogy besokaltam és már nem sikerült, nekiálltam crashfestet rendezni. Ugyanannyira sérült restart után, mintha csak a kis kocc lett volna. Ergo csak a megtett távot nézi.
(ez volt az eddigi legnehezebb az összes nap közül)
[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Az 1.-t kb. 20 próbálkozás után sikerült csak megcsinálni.
A 2.-at 30-adjára se. Skip.
3-4-5 könnyű elsőre ment totál javítatlan autóval.[ Szerkesztve ]
-
Tibcsi21
csendes tag
Szia(sztok)! Hát ez az F1 2014 ötödik nap egy nagyon nehéz nap volt. Főleg, hogy 5 aranyat ad érte. Az első 4 futamot 2 óra próbálkozással sikerült összehozni. A 4. futam szerviz nélküli F1-essel is kivitelezhető.
5/5 könnyű: ütközhetsz, kicsúszhatsz. (9-nek kell beérni).Real Racing 3 :-)
-
Pompi
MODERÁTOR
Na beleolvasva a topikba kezdés előtt fel voltam készülve a legrosszabbra
Ezzel szemben az első kettő 16. helyet tartós meg lett elsőre, a 13. helyes 3 körös az már szivatósabb volt, annak többször kellett nekifutni és többször a 3. körben ment el valamin a dolog, de meg lett.
Egyelőre itt tartok, az utána következő első helyről indulós, és >274 méterrel nyerős nekem nem megy lestrapált autóval, nyerni tudok, de nem ennyivel - erősek az ellenfelek.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
fatorzs
tag
válasz Edebácsi #3032 üzenetére
A másodikat skippeltem, vicc az egész. Volt, hogy az utánam jövő bedobta magát az első kanyarban, és az előttem jövőt ütötte ki. Ilyenkor mit lehet tenni?
A harmadik nem volt nehéz, elvezetgetek én óvatosan, de a rajti tumultust megúszni anélkül, hogy előznél, vagy előznének, és nem is blokkolhatod őket, az pusztán szerencse kérdése.
Akkor inkább pókerezem.Ami vicces, hogy utána: "start from 13th, gain 5 places and finish 9th"
[ Szerkesztve ]
-
Edebácsi
csendes tag
válasz DigitXT #3029 üzenetére
Szivatos volt kisse a nap, de azert nem volt durva. Teny hogy ha baleset van elotted nincs menekves mert az is baj ha elozol de az is ha teged. Szerviz nelkul vegig lehetett nyomni az egesz napot. Az utolso ket reszt teljesen tonkrement autoval is.
Ami viszont eleg bunkesz dolog, hogy mar egy upgrade 110 arany, a jutalom viszont meg mindig csak 5 arany per nap. -
NNME
csendes tag
válasz DigitXT #3029 üzenetére
Az első challenge még még sikerült kb 10. próbálkozásra, de a második nem akar menni. Eddig legmesszebb a 6. kanyarig jutottam és ott jött belém hátulról egyik paraszt. Vagy megelőznek vagy belém jönnek hátulról. Kb lehetetlen ez most így nekem.. még próbálkozom vele de azt hiszem ez lesz az első olyan verseny amit ki kell skippeljek.. borzasztó.
-
DigitXT
nagyúr
Faszán indul a mai etap. Baleseteznek, előzök, fékezek, megelőznek,
és persze mindig én vagyok a hibás. A Forma 1 megcsúfolása 2.0.Szerk: fel kell tartani őket az elején + imádkozni, hogy nem ütköznek.
És az utolsó kanyarban nem lecsúszni a pályáról, mert az is bukta.[ Szerkesztve ]
-
Edebácsi
csendes tag
Megint megszivatott a jatek A mai Ferraris nap 3. állomasan egyszer csak ujraindult, elvesztette a mai addig jatszott eredmenyeket, es nem lehet semmivel jatszani. Minedenre kiirja hogy nem tudja letolteni a jatekbeallitasokat, ellenorizzem a net kapcsolatot. Ujrainditottam a gepet semmi haszna. Net van mert menteni visszaallitani tud, a baratok listajat is latom, a tabon minden mukodik, jatekbeallitasoknal azt irja minden naprakesz.
nem tudom mit szivat, es hogy oldjam meg. Valakinek tipp? -
Mezcal
addikt
válasz DigitXT #3015 üzenetére
De már nem tudok mit csinálni, mert elmentette a profilomat a milliókkal együtt, új játékot meg nem fogok kezdeni, túl sok órám van benne. Van azért kihívás így is, pl van egy verseny a kisebbeknél, amit teljes tuningos autóval sem tudtam még megnyerni. Az arany meg arra azért jó, hogy ne kelljen várni a szervizeléseknél, így azért van egy normális játékom, az arany nélkül meg szivatós.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
DigitXT
nagyúr
Annyit úgy sem tudsz elkölteni, hogy ne maradjon még úgy is többmillió,
amiért meg ugye előbb-utóbb (ismét) ban jár, szóval jó is ez a hackelés...
Anno milyen jó volt, hogy hagytak békében, azelőtt fizetős játékosként.
(Mondjuk tényleg elveszi a kihívást, ha az ember elkezdi rögtön felpakolni
az összes tuningot, és csodálkozik, hogy egyetlen nehéz verseny sincs.) -
DigitXT
nagyúr
válasz Gyurma_13 #3012 üzenetére
Én olyankor megpróbálom jól leszorítani a reakcióidőmet. Akár kiugrás árán is.
Az utolsó lehetőségnél, ha csak az arany van hátra, nem kockáztatom, mert DNF.Példa 1:
Aston Martin Expedition, Supafly Gentleman's Bout, Drag Race
3. 11.999 VS. 12.130, 12.109, 11.837
2. 11.937 VS. 11.851
1. 11.903 VS. 11.904 (), kiugrás, 11.860Példa 2:
Pro/Am Supercar Club, Mastare Australasian Extreme Motorsport, Drag Race
3. 10.160 VS. 10.084
2. 10.003 VS. 10.100, 10.090, 10.055, kiugrás, 10.052, 10.063, 10.077, 9.872
1. 9.987 VS. 10.090, 10.057, 10.079, 10.042, kiugrás, 10.034, hagyjuk a francba
De látszik, hogy az arany megszerezhető lett volna az előző (mákos) idővel.
Szerk: természetesen az összes váltás Perfect Shift, az nyilván alap az ilyennél.[ Szerkesztve ]
-
Gyurma_13
aktív tag
Na meg ugye ott vannak a drag race-ek, volt hogy nem akartam aranyat költeni és kb. 30 nekifutásra sem gyengített. (Legalább is annyira, hogy meglegyen a feladat) Bár ez még 2014 tavaszán volt
Most már lehet okosodott az AI[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Ha nehéz egy verseny, akkor a dinamikus ellenfelek miatt előbb-utóbb kapsz könnyebbeket, csak a PR követelmény miatt kell tuningolni. (No meg a TT-k miatt.)
Dive ever, work never.
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Djuree
félisten
-
Gyurma_13
aktív tag
Az a baj, hogy így megölöd a játékélményt. Nekem kb. 5 autóm van maxon a többi általában addig tuningolva amíg R$-t kellett csak hozzá költeni. De még így is túl könnyű nyerni általában.
Jó, néha kell a PR miatt aranyért is fejleszteni, de csak az utolsó pár versenyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest