Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7171) #32577792 válasza littlerock (#7168) üzenetére


#32577792
törölt tag

Ha van extra víz funkció, vélhetően nem lesz gond mosás/öblítéssel. Bár vannak gépek, melyek nem annyira takarékosak. UK tesztekben ezt hozták fel negatív dolognak bekok esetében, mosási hatékonyságuk döntő többségben jó volt. (nem minden modell esetében)
Legyen halk: inverteres, DD motorok alapvetően csendesek, szivattyú nem annyira, valakik panaszkodtak a hangos vízeresztésre.
Vasaláskönnyítő: alapvetően az öblítő vízben hosszabb áztatással és kisebb centrifuga fordulattal érik el. Gőz funkció is jó erre.
Súly: Miele gépek 100kg körül vannak, azok alá (sem) kell semmi szőnyeg. Nem panaszkodnak a minőségi mosásra, viszont nem olcsók.
Szép is legyen: akkor tuti nem lesz beko befutó :) Egyszerű dizájn :) Nyilván nőknek fontos ez. nálunk is ez volt.
Mivel említetted, hogy egy "koros" felújított gépetek van: felújított Miele? Tartósnak látszanak. Blattida tudna róla többet, ha jól tudom neki olyan van. Gondolkodtunk rajta kétszer is, de nem fér be az ajtón.

Szép: LG (szerintem), Samsung és talán AEG, sőt nejemnek Gorenje is bejött.

Keret? (mert puskin is megmondta, minden az ányegin múlik)
Gari: kicsit lentebb taglaltam.
Minőség: egy-egy adott típus nem sokáig él, aztán jön a facelift :) Az idő dönti el. Anno a Samsung tiltólistán volt szinte, azt vettem, 7 és fél évig volt nálunk, hiba nélkül, ami volt, részben cseréltem, eladtam, a vevőnek bejött. Viszont baromi kevés vizet használt, meg is látszott a ruhákon. Az ekooobábble meg bullsift :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.