- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Nincsmit. Sok sikert a cseréhez remélem korrektek lesznek velem anno nagyon azok voltak mikor a HOX-ot cseréltettem.
Viszont érdekes ez a hibajelenség.Ez pixelhiba vagy mi lenne?
N4ri87: hát nem tudom lehet a FR megoldaná a problémát. Eddig erre nem panaszkodtak itt fórumban vagyis én nem emlékszek rá.
-
válasz
robit74 #4390 üzenetére
Köszönöm a biztatást! Természetesen még nem adtam fel, ahogy írtam. Örülnék neki, ha a feketében kifoghatnék elsőre egy tökéletes példányt. Ahogy írtam, nagyon tetszik a telefon. Sőt!
Ami talán nem szimpatikus az a 4mp kamera. Nem látok szép képeket. VAgy csak rosszul keresem.(#4384) HUTCHDB : Tudod, nekem meg már unalmas a Samsung és a jelenlegi S4 drága és sok dolog nem tetszik benne. Nekem pont megtetszett a One mind a külleme, mind a belbecs miatt. NAgyon egyedi. Tetszik a szoftver, szóval, remélem, minden jó irányba halad nálam. Mint írtam, abszolút együtt érzek veled. Tökéletese telefon sose lesz. Bár lenne nekem is elképzelésem, hogyan lehetne összerakni egy tutit.
-
N4ri87
senior tag
Azt hiszem hiába szimpatikusabb számomra a HTC bármi más telefonnál, ezzel most leszek gondok. Az előbb több képet csináltam, aminek a galériában a végeredménye egy 63kb-os teljesen fehér kép lett. A másik, ami nagyon böki a csőröm, hogy két napja van meg és nem tudom megszámolni, hányszor vettem ki a zsebemből feloldva. Mindegy, hogy merre húzom az ujjam a lezárt képernyőn, felold. Én meg csak nézek, hogy mit keres itt a notification bar lehúzva.
-
tomas01
aktív tag
Azért megkell hagyni,hogy a Htc szép telefonokat csinál. Anno nekem a Htc Touch Diamondom volt. Nagyon szerettem. Mostanában szeretnék majd venni Htc Onet. Valahol meglehet nyomkodni élőben?
-
HUTCHDB
nagyúr
igen, arra, de nyugodtan megkérdezheted tőle, hogy ha lecserélné a MI2S-ét (ami hamarosan szerintem meg is fog történni) mire tenné....s4-re, vagy ONE-ra?
(#4383) Plag!
ahogy olvasom írásodat rájöttem, hogy miért is vágtam bele a ONE project-be.
valahogy sokáig használtam samsungot, kicsit uncsivá vált.
ezért szerettem volna váltani.
az, hogy miért nehéz ez a váltás nem tudom....de van valami a másik márkában, amit hiányolok itt.
ezért lenne jó egy összegyúrt telefon....legfőképpen olyan, amelybe én mondom meg, hogy mit, és hogyan tegyenek. -
válasz
HUTCHDB #4375 üzenetére
Én teljesen együtt érzek veled. Amikor megláttam a telefont először képen, azonnal egy olyan érzésem lett, hogy kell nekem. Még nem volt ilyen és nem ennyire. Aztán szembesültem azzal, hogy igen nehezen érkezik meg hozzánk. Aztán meg látom és olvasom a hibákat. Elszomorított.
Mivel még nem érkezett feketében így várok rá. Talán jövőhéten megérkezik. Megrendelem annak ellenére, hogy sok a gond vele. Amennyiben kifogok egy normális darabot, akkor marad. Ha nem, cseréltetem és ha akkor sem, akkor ráállok egy Xperia Z-re. Samsung párti voltam, de az S4 nem kell.Tényleg sajnálom hogy neked és másnak is problémája akadt a telefonnal. Viszont, én még reménykedem.
-
-
tomas01
aktív tag
Ennyi negatív dolgot. Van ami tetszik benne valakinek?
A ,,hdr mikrofon" milyen? Illetve a hangszóró valóban megnyerő? -
HUTCHDB
nagyúr
lehet rám gondolsz.
nem a hibákat keresem/ kerestem, sőőőőtttt.
elég pozitívan álltam a dologhoz, és most is elismerem, hogy amiben jó a ONE abban igen is jó.
itt azon van a hangsúly, hogy most a negatív élményeken felül tud -e kerekedni a pozitívum.
azt mindannyian tudjuk, hogy kompromisszumot kell kötnünk, csak ugye egyeseknek más más ez a készsége.most egyelőre használgatom, aztán döntök.
hogy a samsung milyen telefon, arról érdemes vagyula kollegát megkérdezned....
-
mumk1
addikt
Én komolyan felnézek azokra, akik esküsznek a Samsungra és ennek ellenére bepróbálkoznak a HTC-vel, hogy hátha megtörténik a csoda.
Biztos bennem van a hiba, de én a büdös életbe nem vennék meg egy Samsungot. -
HUTCHDB
nagyúr
kimaradt, és letelt a szerk. idő:
nem zárt?
tegyél fel %-os akku kijelzést.
tüntesd el az alsó fekete sávot.
vedd ki a fő oldalról a blinkfeed-et.
tegyél rá középső home gombot.
old meg, hogy ne melegedjen.
cserélj rajta kernelt...
stb., stb.
ja, gari vesztés nélkül!amúgy nem a tw a nyitottabb, hanem a samsung.
érdemes átnézned az s4 topicba, ahol már néhány napja 4.2-es alapú cm 10.1-et használnak nexus simasággal......(#4365) boksz !
[link]
"nem állítgattam semmit, ahogy van, napi használat során, úgy csináltam mindkettővel a képeket ....." -
Koris
aktív tag
2 napig boldog tulaj voltam,eddig minden jo es pixelmentes volt.Most viszont egy 2 millimeteres lila vekony csik van fekete hatternel
Webshop T.Holnap hol tudom csereltetni?Elvileg 3 napon belul vagyok.Sokaig birta -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
S e t h #4361 üzenetére
lehet marad...
a sense után a tw gagyi hatású, és itt nincs sehol még mikro lagg sem...de rájöttem, a mai napon, hogy ez nem minden....ez csak egy (ONE ...) szempont.
a napi életben, mikor használom sajnos egy idő után a hibák, korlátok, negatívumok túllendülnek azon a pozitívumokon, amik elsőre esetleg elvakíthatják a felhasználót.
szinte teljesen az az érzetem, amikor i5-re váltottam.
kb. 2 nap után unalmassá vált az életem, semmit nem tudtam a telefonnal kezdeni, csak ott volt nálam.
kell ez nekem?
ez volt az érzetem.
nem lehetne egy "keverék" telefont összehozni?(#4362) Xaels!
ne érts félre, nem panasz, csak kibeszélés részemről....
kinek mondjam, ha nem nektek?
az asszonyt nem érdekli, a fiam azt mondta, hogy "isten" a ONE, (HTC Desire-t használ) a kicsi lányom, meg azt, hogy az s3 is van ilyen gyors.
a nagy lányom meg mivel pár napja HTC tulaj, egyértelműen a ONE mellett tette le a voksát....minek vettem ezt?
ha nem lettek volna az első negatív tapasztalatok, lehet boldogan használnám, de még a sim-et sem tettem át az s III- ból..... -
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #4353 üzenetére
Csakhogy érdemben is válaszoljak:
- "majdnem IOS zártság": semmivel sem nyitottabb egy TW, csak más. De ide is bármikor azt teszel hozzá amit akarsz vagy akár az egészet le is cserélheted. Igazából nem vagy a Sense-re kényszerítve ha nem tetszik.
- "szürke, kontraszttalan kijelző": a piacon az AMOLED után ennek a típusnak van a legnagyobb kontrasztja és legmélyebb feketéje, de ugye ezt egy AMOLED fannak hiába mondja az ember. Viszont jobban olvasható napfényben és világos színeknél kevesebbet fogyaszt(lásd GSMArena böngészés tesztje). (Tényleg, ha ennyire nem tudsz elszakadni az AMOLED-től minek is ezt vetted?) -
robit74
tag
Én teljesen elégedett vagyok a mai napi használat alapján. Nekem a kamera is teljesen megfelel. Az összeszerelés kiváló (még nagyító alatt is), pedig tartottam tőle, hogy nagy eséllyel hibás lesz. De nagyom meg vagyok elégedve, pedig nem kicsik az elvárásaim egy ilyen kategóriájú eszközzel szemben.
-
N4ri87
senior tag
http://db.tt/Yzno6Pg2
Na ehhez mit szóltok? Az összes ma készített képet így mentette el, mint az alsót. -
robit74
tag
Szerintem az, hogy be lett terítve Mo selejtes Htc 1-el kicsit túlzás. Csak a Tré több mint 1700db értélesített.
-
HUTCHDB
nagyúr
nem állítgattam semmit, ahogy van, napi használat során, úgy csináltam mindkettővel a képeket .....
kamera frissítés?
nekem semmi frissítést nem jelez....migabi24!
háááát lehet a végén az lesz!amúgy a one pazar szerkezet, borzasztó szépen működik, IOS szintű smooth-sággal, nagyon jó külső hangszóróval.
exklusive megjelenés, ( siető kiadás miatt, itt - ott sorjával, pixelhibával) rossz kamera, majdnem IOS zártság, beats audio mögé bújtatott loudness-es hang, számomra szürke kijelző, ami ráadásul kontraszttalan....
bocsánat az elégedett felhasználóktól! -
markyy18
aktív tag
válasz
migabi24 #4348 üzenetére
Én ma próbáltam az S4-et hát nem mondanám annyira jónak. Mellette a One egy villám de még az S3 is. Volt h a program ami 10 sec volt kb mire megnyílt. Akadt stb szóval nem olyan tökéletes telefon az se. Igaz ez a qualcommos verzió és tapasztalatok szerint a 4+4 magos jobban van optimalizálva.
-
nagyzoltan87
csendes tag
Hat ez tenyleg nem eros...mi lehet a gond?!
-
desigo
senior tag
Most olvastam :
"Jack Tong, a HTC Észak-Ázsiai elnöke elárulta, május végétől-júniustól végre meg tudják duplázni a készülékek futószalagról való lekerülését, így azok is hozzájuthatnak a telefonhoz, akik március óta várják előrendelt One-jukat."
-
Coyote2000
őstag
na jó, végigolvasva az utóbbi 24 óra termését, úgy döntöttem, hogy várok még pár hónapot a HTC One-nal. Majd ha elcsitul a foshullám, amivel beterítette a HTC a piacot, meglátom, érdemes-e ennyi pénzt kiadni rá.
A már aktívan tesztelőknek sok szerencsét, remélem, folyamatosan tájékoztattok mindenkit a fejleményekről.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4341 üzenetére
Hidd el nekem, én szívesebben garanciáztatok Magyarországon mint Svédországban. Van néhány dolog ami jobb, pld. az említett pixelhibához hozzáállás, illetve bármit vissza lehet vinni kérdés nélkül 14-30 napig. De ezeket leszámítva nem jobb a hozzáállásuk a dolgokhoz mint otthon.
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4338 üzenetére
Itt legalabb a vege happy...en sajnos eleg sokszor benyaltam mar...es nem ez volt a szolgaltato hozzaallasa...legfokepp ezert regeltem ide mert megegyszer utanajaras nelkul nem veszek semmi elektronikus kutyut! Elhiszem hogy kulfoldon is elofordul de nem gondolom hogy ennyire hatvanyozottan kell figyelni mint itthon! Kultura kerdese! Az lenne a jo ha mindenhol a vevo kedveben jarnanak! A samsungnal ez tetszik egyedul meg a mai napig is! Volt veluk is problemam de rogton jottek,csinaltak,koszontek hogy hivtam oket! Sot megsugom volt olyan is hogy dumaltunk mondtam hogy nemsokara ajandek targya lesz az s2...oke akkor fuggetleniti is! Es nem kert penzt...csak szolt hogy itt a szama legkozelebb is ot hivjam mert masik szerelo azt fogja mondani h ugrott a gari! Mondom az kemeny! Kar hogy ez nem alap story!
-
ptya
tag
amúgy a "Személyreszabás" menüpontnál az értesítés csengőhangnál csak nekem van "Értes;tés" nek írva?
fura egy hiba azt meg kell, hogy valljam..
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4337 üzenetére
itt a kálváriám, csak nem értem miért képzelik egyesek, hogy csak otthon tudnak g@cizni a gariztatással
[link] -
nagyzoltan87
csendes tag
Mashol nem gondolon hogy ekkora ugy garanciaztatni...ok elfogadjak hogy a vasarlokbol elnek, ha elegdettek veszik ,megy a bolt, mindenki boldog! Par darabbal nem fognak akkorat szakitani...ellenben ha tudjak egy markarol hogy megbizhato es korrekt, akkor megveszik tobben is! Sajnos nalunk divat a szellel szemben hugyozas...
-
HUTCHDB
nagyúr
a tv távszabit hogyan tudom aktiválni?
nálam nem enged tovább,az országoknál, holott nincs Magyarország a listában..
korábban találtam valahol fordítási hibát is, de már nem emlékszem, hogy hol volt... " í " betű volt az biztos. -
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #4330 üzenetére
Ez nem szabály, hanem szabvány. A gyártók eltérhetnek tőle(általában a vásárló javára történik).
-
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #4333 üzenetére
Hagyd, mert akkor azt fogja írni , hogy Svédország, én így szeretlek.
-
Avicularia
veterán
válasz
nagyzoltan87 #4331 üzenetére
De az is egy baromság amit mindig hallok, hogy az összes selejtet Magyarországra viszik. Mióta svédben veszem a műszaki cikkeket, mindent kellett garanciáztatni, a one x-et kétszer is. És most nem írnám le mit csinált a htc, aki akarja visszakeresheti a topikjában.
-
Dreamie
őstag
A speedshopból aki vett a mostani szállítmányból, annak mi a tapasztalata? Azok közt is van hibás?
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4330 üzenetére
Magyarorszag en igy szeretlek...
-
nagyzoltan87
csendes tag
Van ra szabvany...de ez konkretan lehuzas...veszel egy kocsit a szelvedon van ket paca...es bmw-t vettel! Hat chhhh
Ettol persze en meg htc-t szeretnek de ugy latom jobb is hogy csak juniusba jutok hozza! -
ForRedGlory
félisten
Bakker 180 uj hozzaszolas. Mondom mindenki ujjong, erre mindenkinek tre a telefona?
Azert ez nagyon gaz a HTC-re nezve. Nem veletlen volt ez hianycikk honapokig. Most meg a kapkodas es jon a sok hiba.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
robit74 #4320 üzenetére
nem jól tudod.
GLS szabályzat:7. Kézbesítés
Kézbesítéskor a gondosan becsomagolt és jól olvashatóan megcímzett csomagot a kiszállító gépkocsivezető átadja a címzettnek. A gépkocsivezető a kézbesítéskor nem várakoztatható, várakoztatás esetén a kézbesítés megszakítható.
A csomagok kiadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak a csomagok átvételére. Ide sorolandók mindenekelőtt a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.
A kézbesítést a címzett aláírásával igazolja a GLS által kiállított nyomtatványon. A gépkocsivezető az aláírás mellett kéri az átvevő nevének megadását, amit a kézi szkennerben tárolt adatok mellé berögzít, így az átvevő neve a telefonos, vagy elektronikus csomaginformációról előkereshető.
AddresseeOnly Service Bizalmas küldemény kézbesítése során az átvevő a feladó által megjelölt személy, aki személyazonosságát a törvényben meghatározott okmányok alapján köteles igazolni. Ilyenkor az átvevő aláírása mellett az átvevő által bemutatott igazolvány vagy útlevél azonosító száma is feltüntetésre kerül.A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát.
"10. A szolgáltatás
A GLS a szolgáltatást, mint szállítmányozó teljesíti, a fuvarfeladatokhoz önálló fuvarozók teljesítményét veszi igénybe, akiknek a tevékenységét a szolgáltatás teljes terjedelmében ellenőrzi, és a minőségét garantálja. Ezek a teljesítmények a számlában közvetített szolgáltatásként, jellegüknek megfelelően nem elkülönítve szerepelnek.
A GLS tartalmi vizsgálat nélkül, lezárt, sértetlen csomagokat vesz át fuvarozásra és azokat lezártan, tartalmi vizsgálat nélkül szolgáltatja ki a címzettnek.
A csomag, csomagolás látható sérülése esetén GLS kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti."
csak, ha sérült....
(#4319) istnag!
csinálok újakat, ne érjen elfogultsági vád...az első kamera másnál is "gatyarossz" ?
-
válasz
nagyzoltan87 #4322 üzenetére
van rá szabvány, hogy mikor számít garanciális hibának (darabszám, milyenség, elhelyezkedés...stb).
-
Xaels
félisten
válasz
nagyzoltan87 #4322 üzenetére
A Pixelhibára vonatkozóan van egy nemzetközi szabvány. Amúgy meg a 3napos csere értelmében én úgy gondolom, hogy egy ilyen multimédiás eszköznél ahol a legfontosabb hardver maga a kijelző ott igenis kimondhatjuk, hogy 1 pixelhiba is csorbítja a használhatóságot.
-
nagyzoltan87
csendes tag
En azt nem ertem hogy pixelhibara hogy mondhatjak hogy azt nem cserelik...botrany! Ez olyan hogy veszel egy varrashibas cipot aztan azt mondjak bocs majd ha par varrashiba van rajta! Nem is ertem...
-
-=Ghost=-
őstag
nem tudom a processzt, de ha egyszer feltelepitett vodás appokkal (2 db) rendelkezik, akkor az a telefon már egyszer elő volt véve. nem?
Nyilván nem. Ilyen fw-t löknek rá a gyárban és kész. Elég hülyén nézne ki minden telefont elővesz a kicsi kínai és egyesével telepíti a vodás szarokat. -
ptya
tag
válasz
Dreamie #4315 üzenetére
Lehet a Vodásokkal nincs semmi baj, és mindenki bújja a telefonját és nem néz ide, csak az aki háborog a hiba miatt
Újabb samsung trükk esetleg? Rongáljuk meg az összes készüléket az ágyas Trénél?De teljes mértékben megértem a felháborodást.. egy ilyen terméknél elvárja az ember, hogy azt valaki ellenőrizze..
-
Badboys
őstag
Most néztem a TRé kifogyott a feketéből csak szürke van. Tehát valószínűsíthető,hogy új szállítmány fog érkezni. Tehát mindenképpen megéri várni. Aztán meglátjuk,hogy az mennyire lesz hibás.
-
ptya
tag
van egyáltalán hibás Vodás készülék?
nem tudom a processzt, de ha egyszer feltelepitett vodás appokkal (2 db) rendelkezik, akkor az a telefon már egyszer elő volt véve. nem? ergó a banális állapotú telefonok igy ki vannak szűrve.nekem egyelőre minden úgytűnik, hogy működik. nincs pixelhiba, illesztéssel sincs gondom (bár a bepostolt kép alapján most én is látok egy hajszálnyi hejet a képernyő oldali fémháznál, de ez igaz alul felülre és olyan egységes, h kétlem ez hiba lenne)
tegnap vettem fel másfél percnyi videót koncerten és visszanézve perfektül szólt semmi kattogást nem tapasztaltam. -
nikilauda
senior tag
Vásárlás előtt állok. Vagy ez vagy az S4. A kedvem kezd elmenni ettől a sok selejttől.
Egy hónapot még várok, aztán remélem jön egy jobban összerakott széria. -
Hami33
aktív tag
Ahogy látom megszorták selejtes telefonokkal magyarországot
jó ez ide,biztos. Nem értem milyen minőségi ellenőrzéseken mennek át ezek a hibás telefonok,ha egyáltalán van ilyen! Ezzel a HTC maga alatt vagja a fát!!! Soha nem szabad első szériás telefont venni aki ezt nem tanulta meg most meg fogja jegyezni! Biztos nem tudtak eleget gyártani aztán kiszorták keletre amit a nyugat visszaküldött és szépen újracsomagolták.
-
-
joey04
titán
válasz
S e t h #4302 üzenetére
itt nagyrészt most T-sek vannak, ott meg csak webshop rendelésnél van elfogadható ár. plusz itt él a 8 munkanapos visszaküldés, szóval azért nincs minden veszve. én pont azért részesítem előnyben a netes vásárlást, mert 8 nap alatt kijönnek azok a hibák is, amit az 5-10 perces csekkolás alatt nem veszek észre.
-
sipy888
aktív tag
szerintem meg szőrszálhasogatás mind a nem középre pozícionált kamera hiba a samsungtól és az illesztési hézag a htc-től. Használatban ugyanis egyik sem zavar!
hozzáteszem, elvileg a NO.1 APPLE i5 is már ugy érkezett be az elején, hogy festék sem volt szinte a fekete modelleken...Egyébként, teljesen jogos az, hogyha kiadunk 200 k-t egy csúcstelefonért, akkor az igenis hibamentes legyen. A legkisebb illesztési hézagot meglátva is visza fogom küldeni a telefont.Elvégre a csúcsot veszem...
-
desigo
senior tag
Gondolod egy Speedshopban kedvére válogathat a vásárló?
Addig cserélgetik amíg jó nem lesz?Ez a futáros dolog viszont érdekes.Aláírás után megnézheted és vissza nem veszi,T-nél lehet reklamálni.
Na most ha össze lenne törve akkor hirtelen már vissza tudná venni?
Ez így nem kerek... -
válasz
sipy888 #4300 üzenetére
gondolhatod, hogy nem arra írtam!
viszont kevésbé zavar egy nem hajszálra középen lévő kamera, mint a pixeles hiba, sorjás ház...stb.
arról nem is beszélve, hogy a one esetében sokkal több a hibás darab, ha az ismert arányokat nézzük.boksz; ezzel csak a baj, hogy csak webshop útján adott a 8 munkanapos elállási lehetőség - és azért jöhet még elő hiba napokon belül is -, illetve ha például t-nél üzletben veszed, úgy nincs webshop kedvezmény, ami elég tetemes összeg.
csak egy példa; 2 év hűség csak az előfizetésre, így üzletben 184.660 ft, webshop útján viszont csak 166.194 ft. -
boksz
senior tag
Tanulság :
El kell menni és személyesen megvenni a telefont ! Ott aztán lehet válogatni és átnézni, sajnos ez van.
A HTC-nél ez nem újdonság. -
S e t h
nagyúr
Telefont csak személyesen, nálam ez alap és ahogy látom nem hiába alakult ki ez a szokásom.
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. ÉN is szeretnék venni Htc One-t. De kezd elmenni a kedvem tőle. Ennyi rossz, hibás vacak van közte ez nagyon gáz
Akiknek hibás volt rendesen kicserélték? Nem bunkóskodtak?
Lehet, hogy mégis maradok Note 2-nél.
Pedig nagyon szép a One.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged