- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
93 és 96:
mit csodálkoztok ezen?Sok helyen megy így az azonosítás.
-
pg1966
senior tag
Én azért nem vennék mérget erre a másfél hétre, amíg még a márciusi megrendelők sem mind kapták meg a One-t. Én több mint 5 hete rendeltem, 4 napot írnak ma, de még abban sem vagyok biztos.
Azt a dátumot írják, amikor kapnak egy szállítmányt, de az eddig mindig csak a töredéke volt a megrendeltnek. -
Begi
senior tag
válasz
ForRedGlory #3291 üzenetére
Akkor is elég meredek, átlag user nem hinném hogy kitakarja...
-
k.soma
senior tag
válasz
penell1234 #3272 üzenetére
Én hétfőn rendeltem meg bankkártyás fizetéssel expansys.hu-n, kaptam egy emailt, hogy a személyemet igazoló okmányokat és a bankkártyám 2 oldalát fotózzam le, küldjem el nekik a képet, mert ez az első vásárlásom náluk és meg kell bizonyosodniuk arról, hogy tényleg én vagyok-e.. Közüzemi számlát is kértek, de mivel nincs, azt nem csatoltam, de még aznap elfogadták és most azt írta, hogy még 4 nap van amíg hozzájuk megérkezik a HTC One (lehet követni a rendelésem státuszát).
Gondolom miután megérkezett hozzájuk, levonják a pénzt a számlámról (mert még nem történt meg), aztán onnantól 1-2 napon belül ki kellene hozniuk (ha hihetünk annak amit a rendelésnél írtak szállítási időnek).Szóval ha az én esetemet nézzük akkor max másfél hét alatt a rendeléstől számítva az otthonomba hozzák a telefont.
-
Bögre
aktív tag
Azoktol kerdeznem, akik mar birtokoljak eme csodat, hogy a nevjegyzekben gorgeteskor, a gorgetes ideje alatt eltunnek-e a fotok a nevek mellol, szurke kis negyzetet hagyva maguk utan, majd a gorgetes befejeztevel ujra toltodnek? Nem tudom, hogy ez a kiallitott darab sajatja-e.
-
istnag
addikt
válasz
penell1234 #3283 üzenetére
A 2. módzser JB alatt már nem működik.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3283 üzenetére
Morelocale2 nevű programmal.
N4ri87: köszönöm. Remélem akkor tudják cserélni a jövő héten az enyémet.
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3278 üzenetére
Persze van előrendelés de nem olyan sok lehet h ha én április vége felé rendeltem meg és 28.-án szóltak h érkezett csak EU garanciás modell.
Gondolom mindenkinek szóltak aki előrendelte a készüléket szóval ott nem lehet akkora sor mint az expansysnál.
Én az EU garanciás modellt vettem. Ehhez angol szabványos töltő volt de adtak külön eu-s töltőfejet. Plusz volt a dobozban gyári füles. Magyar nyelvet külön kellett feltenni rá de utána simán komunikált hazánk nyelvén.
Viszont lesz 2 év gyári garanciás modell is erre vonatkozik a Május 10 érkezés. -
Dreamie
őstag
válasz
penell1234 #3278 üzenetére
2 év garis és magyar nyelvű, ha jól tudom. De speednél volt már máshogy is...
-
markyy18
aktív tag
válasz
penell1234 #3275 üzenetére
Most oda küldtem vissza a telefont pixelhiba miatt cserélik. Azt mondták péntekig érkezni fog új szállítmány de garantálni nem tudják.
-
Dreamie
őstag
válasz
A tapasztalatokból amiket itt páran írtak, valószínű, hogy abból a 40v darabból nem kapsz.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Sajnos nem sok az esély rá. Nagy a lemaradás először elméletileg az előrendelőket szolgálják ki. A 40 db raktáron sok leírás szerint csak egy "hiba". Van de még sincs.
-
penell1234
tag
Nem merek rendelni az expansys.hu pedig most azt írja hogy 40 raktárról szállítható 189 506 + szállítás 193 225Ft.Szerintetek mennyi az esély rá hogy tudnak küldeni mivel elég nagy a lemaradásuk.
-
zezoka
őstag
a_one_meghozza_a_sikert_a_htc-nek Aztán majd tovább erősíti a kicsi One is!
Remélem felendül!
-
Spark_777
tag
Én mindig is az abszolút összképet nézem,de azért az anyaghasználat elsődleges szempont.Régen gondolni sem mertem volna hogy a Samsungon kívül bármi más szóba jöhet,de amióta az első HTC-m megvolt,már nem szívesen térnék el ettől a márkától.A kamera pedig nálam abszolút másodlagos szempont,én még sajnos azokhoz a hibbantakhoz tartozom,aki fényképezőt visz magával ha tényleg számít a dolog,és még mp 3 lejátszóm is van a táskában
-
törölt tag
válasz
ThorsHUN #3268 üzenetére
+1, teljesen egyetértek.
kdennis: Ki a samsungos? Ezt adták ingyen az előfizumhoz. Ha az USÁ-ban laknék, valószínűleg a hétvégén becseréltem volna (majdnem) ingyen egy One-ra. Nekem mind a 2 teljesen jó, igazából az ideális az lenne, ha mindkettőt megtarthatnám. Én a technológiára és a telefonokra úgy általánosságban vagyok rámozdulva, abszolút nem érdekel ki gyártja. De szerintem tényleg hagyjuk ezt, mert ha pl valaki tényleg úgy kuporgatja össze, akkor nyilván fontos neki, hogy "tudja", a legjobbat vette. Én ennél objektívebb vagyok, mert megtehetem (teljesen más a helyzet itt Svájcban, nem a szolgáltatók húznak le, megtörténik az máshol.
).
boksz: Hát, nekem kicsit diszkógömb, főleg a fekete.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
#01696768 #3264 üzenetére
Hat nemtom.
Hasonlatokat mellozve, aki csucsgepet vasarol az ugyis ezen paros egyik tagjat veszi.
A HTC - szerintem - kameraban elegge elmarad (oke ertem en, hogy ujdonsag, de nem jott be:/ )
Aztan az akksi kivetele sem tul jo pont, meg az SD kartya bovithetetlensege sem, de ezen tulteszem magam. Sajnalom, hogy csak ket elolapi gombot hasznal remelem igaz, hogy mindharom slot erinteserzekeny. Felek a frissitesektol, illetve azok hianyatol.
Az S4 eseteben, bar szebb kepeket csinal allitolag lassabb az exponalas sebessege, az meg gaz. Benabban nez ki, nem kicsit. Gaz, hogy a qualcomm verzio igazabol kenyszermegoldas. Nincs wolfson, akadozik... ha meg octas, akkor meg az samu sajat gyartasu procikainak romokkal valo upgradelhetosege a necces, plusz a gari...
A reklamok viszont hatassal vannak ram is es a tokhaszontalan, megis jolennehalenne funkciok is csabitoak -
törölt tag
válasz
kdennis #3263 üzenetére
Hát, azért én ezt így nem mondanám.
Visszafogott hamupipőke? Semmiképp. De szerintem hagyjuk az összehasonlításokat, látom, hogy ez itt érzékeny pont. Én simán tudok akár 2 ugyanolyan jóból is választani, nem érzem, hogy a másikat le kellene húznom mindenáron. Mint már mondtam, én pl. az S3-ban sem találok kivetnivalót, a külsején kívül. Kár, mert így teljesen logikátlan, hogy miért kéne a One. De tetszik nagyon, ami azt mutatja, hogy nincs is igazán szüksége arra, hogy mással vetélkedjen. Nem kell, hogy jobb legyen, van annyira jó, hogy az ember nem is akarja hasonlítgatni.
-
törölt tag
Szerintem pont ez az, hogy a samuk nekem picit a megszokott, "girl next door" külsőt hozzák, és belül hiába nagyon jók, ha egy idő után úgy nézek rá, mint a jól megszokott partnerre. Ennek megvan az előnye is, az kétségtelen, de számomra a One tipikusan az az "emberfeletti" szépség, akit nem gondolod, hogy megkaphatsz, aztán amikor mégis, kiderül, hogy nem csak szép, hanem ha szépen rászánod magad, évek alatt egész sok kis titkát megismerheted. A 10 perces ismerkedés alkalmával én legalábbis ezt szűrtem le. Nem voltam elájulva attól, amit a belső nyújtott, viszont tudom, hogy ki tudnék hozni belőle többet is, lassacskán. Viszont a külső és a feeling annyira prémium, hogy eleve nincs vele teljesítési mániám. Az S4 ellenben (és a 3-mal is így vagyok) egy durva powerhouse, de kell is neki, mivel nem tudom úgy kézbefogni, hogy ne húzzam a szám. Kárpótol, nyilván, ha bekapcsolom a kijelzőt, de az S3 is, ha nem nyomkodom folyamatosan, akkor az a barátnő, akit kicsit szégyell az ember, és meg kell magyarázni a haveroknak, hogy miért is olyan nagyszerű.
-
boksz
senior tag
25 Reasons Why HTC One Is Better Than Galaxy S4:
http://www.youtube.com/watch?v=RHIXtw34wK4&feature=youtu.be
-
boksz
senior tag
A HTC-t és a Samsungot úgy kell elképzelni mint két főiskolás csajt !
A Samsung egy nagypofájú bombázó csaj aki mindig a középpontban van és szereti magát mutogatni, a HTC a visszahúzódóbb szemüveges copfos csaj, viszont ha kibontja a haját, leveszi a szemüvegét és ki meri nyitni a száját, akkor ua. mint a samu, ha nem szebb !
"És még jobb is az ágyban !!!!" -
N4ri87
senior tag
válasz
sipy888 #3250 üzenetére
Nem tudom, hogy miért zárójelet írtam. Idézőjelet akartam írni, azt kifejezve, hogy az az esemény nem a közeljövőben fog bekövetkezni és nem a One-nal. Ha esetleg meg is történik, hogy a HTC-ből piros ász lesz, akkor annak talán a One lesz az első lépése, de addig még nagyon nagyon sok marketing és One-hoz hasonlóan eltalált telefon kell.
(#3251) akoska07
Azt már fentebb kitárgyaltuk, hogy sajnos a HTC ismertsége elenyésző az sgs és iphone-hoz képest
-
Majd meglátod hogy ebből lesz.
Olyan emberek jönnek oda hozzám nap mint nap akik iphone tulajok vagy azok voltak.
És az első szó amit mondanak a telefonra: WOW , i'll go for it.Tudnék komplett regényt irni,de nem akarok.
A lényeg,nem csak azok ismerik a One-t,akik HTC fórumokat olvasnak.
Egyébként rengetegen olvasnak HTC fórumokat világszerte. -
sipy888
aktív tag
ezt hogy soha nem lesz, nem jelenteném így ki. Mert már volt egy pár évvel ezelőtt, amikor a htc mindent vitt, amikor még az lg, samu sehol sem volt. Kb. a nokia és a feltörekvő iphone volt ellenfél.
A mobiltelefonipar túl gyorsan fejlődik ahhoz, hogy ilyet kijelentsünk.
3-4 éve aki azt mondja hogy 2013-ban a nokia csőd szélén lesz, a blackberry és a motorola pedig kigolyózva, azt teljes elmebetegnek tituáltuk volna. És lám... -
-
A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!
+1
-
BenHans
addikt
"A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!" Pont emiatt nem szívesen vennék mást. Nagyon megtetszett az S4 is a sötétszürke eleganciájával, de valahogy nem érzem azt amit egy HTC esetében, nem tudnék átállni arra a felületre és nagyon hiányoznának az animációk is. Számomra a Sense-nél nincsen jobb.
Így arra jutottam hogy még 1 évig gyötröm a One X-em, és csak jövőre cserélek, úgy érzem jövő év elején nagyobb durranás lesz. -
Semmiben sem jobb a samu. Nem is lesz soha.
This is "The One" !
Más:
Samus betegségekkel meg sztem a samus topicba kellene egyeztetni.Tokot "sajnos" rakni kell rá aki kérdezte.
Nekem is be kellett látnom...
Tul értékes ahhoz,hogy bármi baja essen.
Jönnek majd lassan kifelé a mindenféle tokok hozzá.
Nekem pont ma jött meg a piros-fekete.
Nagyon elegáns kivülről a tok,méltó a telefonhoz.Elég könnyen belepattant a helyére.
Videó nézéshez tökéletes lesz.Eddig mindig zsebben volt a napszemüvegtokom tartójában,
mostmár ki merem majd rakni a kocsiban a telefont. -
boksz
senior tag
válasz
S e t h #3221 üzenetére
Meg kellene már érteni, hogy a HTC-nek nincs annyi pénze mint a samsungnak !
A samsung több lábon áll, sok mindent gyárt nem csak mobiltelefont. A mobiljai jók és jól reklámozza őket.
A HTC sajnos kis hal. A kevéske pénzéből is inkább nyugatabbra illetve keletebbre költ marketingre.https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ArG7Wv4dcjg
https://www.youtube.com/watch?v=4YVF5DlKCPo
https://www.youtube.com/watch?v=YjY4b0X4nAU
https://www.youtube.com/watch?v=YjY4b0X4nAU
https://www.youtube.com/watch?v=IzRagyRJb3o
stb.
Van itt HTC reklám bőven....
A HTC nem divat, megszállottság, stílus !!!!!
-
sipy888
aktív tag
Én pl. ott látom a legnagyobb hibát a htc marketingjében, hogy követhetetlenek a típusjelzések. Mi az már hogy a tavalyi telefonok One , ONE X, ONE s, a 2013 as model megint One. Sokan akik látják a reklámot a tévében, azt sem tudják hogy ez most új modell. Mért nem lehet az idén HTC TWO-ra elnevezni, a frissitését meg HTC TWO X re . Ezáltal ugyanugy várná a köztudat hogy na milyen lesz a HTC Three, mint a SGS 4 es és az I5-t.
-
kdennis
aktív tag
Walletről rendszeresen vásárolok, a Play áruházból.. simán le tudná vonni a kártyámról ha a boltba vásárolnék is...
Olyasmit olvastam hogy nem egyeztek még meg a telefon szolgáltatókkal meg a bankokkal. de már 3 éve tárgyalnak. Kicsit idegesítő hogy a barátnőm mutatja az uj PayPass kártyáját, amikor a zsebemben egy 150 ezres NFC-s telefon nem működik mert a bankok nem találták még ki hogy húzzanak le így pénzzel.Így hát csinálnak ők maguknak NFC-s PayPass kártyát, telefon szolgáltatók meg a SIM kártyába akarják ültetni. Nem tudom miért fosik a google hogy engedélyezné.. mit tudnának csinálni ellenük, beperelik? Na mindegy. Nem értek ehhez.
-
-
kdennis
aktív tag
Hát használni lehetne, csak tiltják, de nem értem miért. (feltört markettel lehetne)
Kipróbáltuk: Google Wallet Magyarországon -
kdennis
aktív tag
Akinek van már One-ja megnézné hogy a Google Wallet ezzel sem kompatibilis?
-
Spark_777
tag
válasz
S e t h #3221 üzenetére
Én ezt úgy látom hogy aki megveszi jelen pillanatban a legjobb készüléket az tisztában van vele hogy legkésőbb egy év múlva legfeljebb a középkategória tetejét súrolja azzal.Ezt el kell fogadni,ilyen a jelenlegi mobil világ.Nem hiszem hogy különlegesebb bánásmódot érdemelek ki azzal mert volt egy kisebb vagyonom egy telefonra...A Samu-t meg inkább ne emlegessük,mert lehet hogy a csúcskészülékeit fényezi,de ami alatta van totál elhanyagolja (lásd Galaxy S Advance,amire talán már kijön a frissítés,több mint fél év ígérgetés után).
-
S e t h
nagyúr
válasz
nagyzoltan87 #3171 üzenetére
Androidos pályafutásomat a htc-nél kezdtem és mondhatni meg voltam elégedve, aztán kinyílt a szemem.
A prémium kategóriás telefonom megvásárlását követően megszűntem létezni a htc számára, csesztek frissíteni a rendszert, a sense-t, amíg a főzött romok garmadája lepett el mindent.Persze a mérnökök meg tudták volna csinálni, hogy elérhetőek legyenek az újdonságok, de tudatos magatartás alapján úgy gondolták, ha új rendszert akarok ,vegyek másik prémium kategóriás készüléket.Na itt a különbség a samu és a htc között.
Ennyi pénzért elvárom, hogy kinyalják a seggem és nem a bullshitre vagyok kiváncsi, hogy az én telóm már nem alkalmas az új rendszerre, miközben a sajátommal egy időben kijött samu zászlóshajó megkapott mindent.
A rengeteg hibáról nem is beszélek, amivel számtalan fórumtárs felkereste a szervízt, ahol nem nagyon voltak megelégedve a szolgáltatással.
A htc jó, sőt nagyon jó, a szolgáltatás ami gyenge.Nem kéne sokat változtatni, főleg nem a szlogent kellene lecserélni, hanem pozitívabb hozzáállást tanúsítani a vásárlók felé.Nem attól fognak nőni az eladások, hogy a vásárlást követően arra számítanak, majd megveszem a következő zászlóshajót is.
Én elhagytam a htc-t, mert ő is elhagyott engem.Most samum van, a folyamatos frissítés és a prémium kategóriás telefont megillető garanciális szolgáltatással.Ha ezen tudna változtatni a htc, akkor elgondolkodnék, mert alapvetően a telefonnal nekem nincs problémám, sőt, csak a htc-nél a fejekben kellene rendet tenni, főleg mivel a részvények árfolyama is erre kellene, hogy késztesse őket. -
manokaki
addikt
Na egy kis keverés
most kaptam meg az I9500-t , else merem mondani hogy az I9505-t hogy veri el gyorsaságban mindenhol , internet , tördelés , megjelenités, fényképezés, névjegyzék, telefon, stb, ennek nincs szüksége frissitésre ez adja amit kell 4+4 mag
-
Neohero
tag
Még ez is lehet egy alternatíva. [link]
-
Burt1793
veterán
válasz
TheProb #3213 üzenetére
Dropboxon nincs semmiféle korlátozás ingyenes accnál, most toltam fel egy 900 megás HD felvételt...
ÉS nem panaszkodott!
(#3217) TheProb: Igen, ez rendben van, bár én meghívtam már pár embert, meg mindent belájkoltam satöbbi
És mobillal raktam fel a videót, vicc is, hogy 900 mega egy 10 perces videó, ráadásul csak HD-ban vettem direkt...
-
TheProb
veterán
válasz
Balinov #3212 üzenetére
Ezzel a témával kapcsolatban, tudom nektek ajánlani a Box-ot a dropbox helyett, nekem 50gigám van és ha jól tudom nincs rajta időkorlát. Ellenben max 250megás fájlokat lehet csak felrakni, de szerintem ez drop-nál is korlátozás (persze ingyenes acc-nál) Sajnos már nemtudom melyik telefonhoz volt ez az akció vagy már hogyan volt, de ha van rá érdeklődés, utánakereshetek
-
Balinov
titán
válasz
Burt1793 #3211 üzenetére
nem, halistennek azt irtak,hogy megmarad.
idezem:
"Hi Balazs,
The extra Dropbox space that you got with your HTC phone has expired and your account now has returned to 28 GB of space.
If you have used more than 28 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our Help Center."
Ugylatom, nincs mas hatra, mint elore, ideje gyalulni a dropboxos fiokombol a szemeteket
-
Balinov
titán
válasz
Nightfall75 #3209 üzenetére
koszi a zinfot, ment bookmarkba, este atolvasom
-
Nightfall75
tag
válasz
Balinov #3208 üzenetére
Ha már megkaptad egyszer a 23GB-os bonus tárhelyet 2 évre, nem tudod újra igényelni. Ezt a HTC promociót (ilyen a Samsung féle is) nem készülékekenként adják, hanem minden dropbox account egyszer tudja csak felhasználni. Ha szeretnéd a Sense5-el is igénybe venni, nyiss egy új fiókot és migráld át az adataidat a régiről. Vagy, és ez nem fog tetszeni
, fizess elő tárhelyre a dropboxnál.
Itt egyébként ez le van írva angolul a Promotion details résznél.
-
Balinov
titán
Sziasztok, valaki megsugna, hogy lehet az extra Dropbox tarhelyet aktivalni. Amit kaptam anno a HOS-hoz az epp most jart le, cuccaim megmaradnak, de nem tudok tovabbi cuccokat feltenni.
-
O N E
tag
-
TheProb
veterán
válasz
Dreamie #3202 üzenetére
Igen, sajnos már gusztustalan mód promózzák a samut, szó szerint irritáló... Anno pl. azon akadtam ki, ikor az x-faktorban mindenkinek sIII-AL kellett telefonálnia, még annak is akinek kb 3 havi keresete se tette volna ki az árát (igen a "kormos" kollégára gondolok)
ON: Én is nagyon várom már mikor lesz végre telenornál az aluphone.. :/
-
törölt tag
válasz
-=Ghost=- #3189 üzenetére
Igazából csak egyéni preferenciák kérdése az egész....
Ez ìgy van. Személy szerint a külsején kìvül még az S3-ba se sikerült sehol se belekötnöm. Nem is akartak soha HOX-ot helyette, pedig mindkettöt pròbàltam elötte. De valòszínüleg most nem kérnék még egy adagot ugyanebböl. Szerintem nem x@r egyik gyàrtò sem, a HTC-nek most jobbat sikerült összehozni [szerintem]. De a marketingre kölcsénadnék nekik, mert ebböl ìgy baj lesz.
Szerk.: 5let: Ha dobnak nekem egy ilyen kütyüt, egy évig csak HTC-s pòlòban jàrok.
Kiadò feltünö felület.
Xaels: Az lehet, ettöl én még ùgy érzem, hogy lehetnének kicsit jobban "ott".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Debian GNU/Linux
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest