- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztem meg nem külön téma, ha az lenne, akkor a legolcsóbb csomaggal is megvásárolható lenne a telefon ebben a részletfizetős konstrukcióban.
De itt pont az a lényeg, hogy sokat fizess havonta (ezért megéri a kamatmentes hitel...)De nem veheted meg csak olyan díjcsomaggal, aminél a piacon van lényegesen olcsóbb ugyanazon paraméterekkel (csak telefont nem kapsz hozzá így). Pl telenornál ugyanez a korlátlan kb 9e...
Szerk: nem vitatkozni akarok, de számomra ez elfogadhatatlan és szemétségnek tartom a szolgáltatóktól... Az tiszta sor lenne, ha ingyen adnák 2 év ilyen rablánc mellé a telefont
-
toeki
senior tag
Én ebből kicsit mást szűrtem le.
A HTC kikapcsolja az energiatakarékos módot és a cpu-t max órajelen használja - vagyis a felhasználó által tweakelés nélkül elérhető maximális teljesitményen tesztel.
A samsung felskálázza a gpu órajelét egy olyan értékre amit a felhasználó alapból nem használhat.
Szerintem van különbség. -
mumk1
addikt
Én viszont (sajnos
) mindig megveszem a HTC-ket megjelenéskor.
Ez pl. a ONE X esetében katasztrofális volt, olyan pocsék romot még nem csinált a HTC mint ami azon volt megjelenésekor. Mondjuk ez részben betudható a Tegra SoC-nak is. A ONE esetében viszont pont az ellenkezője történt, egy tényleg hibátlan romot tettek alá, nem lehetett belekötni semmilyen szempontból.
-
mumk1
addikt
Nem tudok az S4-ről nyilatkozni, soha nem volt Samsung telefonom, de túl nagy volt itt az átáramlás a Ph!-n S4 felhasználok között ahhoz, hogy lássam, valami nem stimmel odaát. Az hogy fél év után sikerült gatyába rázni a szoftvert, meg nem túl hízelgő a felhasználókra nézve.
A 4.3-as ONE rommal pedig szerintem (és itt sokak szerint is) semmi probléma.
-
joey04
titán
na igen, csak mobil szolgáltatótól mondjuk az sms lenne minimum. ha már reklám szarokat tudnak küldeni. a törvényi előírásnak biztos eleget tettek, ezt nem vitatom, így reklamálni sem akarok, főleg mivel nekem nem okozott gondot, mert itthon vagyok. csak bosszantó a hozzáállás.
-
joey04
titán
számlát neten adom fel (amire ők buzdítják az előfizetőket), üfsz dolgom nem volt. A honlapon a kezdőlapon erről semmi nincs, legalább egy fontos hírek hasáb lenne, vagy valami. Szóval igen, elvárnám, hogy sms-ben, vagy a 800 helyen megadott mail címemre elküldjék.
mondjuk ha ilyen lenne biztos nem romot cserélnék, hanem becsörögnék. ha meg a 1430 is letérdelt, akkor meg sejtem, hogy gáz van.
-
Szpisti
addikt
Én meg már két órája b@szakodok a különböző romokkal, kernelekkel, mert egész nap nem volt 4G-m most estére meg már semmilyen mobilnetem nincs, azt hittem a tegnap esti ViperOne 2.0-ás rom felrakásakor csesztem el valamit... Pffff.....
Igazán küldhettek volna egy sms-t, hogy ne okozzak magamnak néhány feleslegesen elcseszett órát...
Amúgy már a 1430 is foglalt... -
Ed Parker
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
te tudod a legjobban, hogy vegigjartam a "langretrat" s1, s2, s3, es belekostoltam az s4-be is, de az mar valamiert nem kellett...
szo sem rola, van benne szufla, (mint ahogy irtam elobb) de arra akartam utalni, hogy ez onmagaban keves.
ahogy zack is irja itt semmi kulso beavatkozasra nincs szukseg.....
a galeriaban lehet igazad, de en quickpick-et haszalok, ami (mint mas program) hibatlanul megy!nem bantani akarom/akartam az s4-et, de nekem a mai nyomkodaskor (is) ez jott le...
-
dani3l
őstag
Na ezt latod nem tudtam.
ndavey: Nem zabal jobban a messenger app sem, söt..
Xaels: Többi apptol is függ, nekem is valamikor 2x % a face app, most pl 0,5%.. Pedig kb ugyan annyit van hasznalva mindig. Ha mas kevesebbet, vagy egyaltalan nincs hasznalva, de az igen, akkor persze, hogy többnek tünik. Kernel sem hasznal normal esetben, csak par %-ot.
-
dani3l
őstag
Szerintem nem az volt a lenyeg, hogy maga a 4G jobban eszi az akksit, hanem hogy a 4G lefedettseg rosszabb, mint a 3G, igy az esetleges gyengebb vetel miatt gyakrabban valtogatja a halozati modot es ez meriti jobban.
Aztan hogy ez mennyire van igy, azt nem tudom, de en ezt szürtem le belöle.Szerk.: Jo, de az volt az eredeti kerdes, hogy miert nincs ott a listaban, amire valaki fölvetette, hogy lehet azert, mert nincs olyan elöfizetese. Erre irtam en, hogy nekem sincs, megis ott van..
-
zack
nagyúr
Ebben semmi titkos nem volt.
Leírhattad volna előbb is. Ahogy neked a boltokról, nekem a rendőrökről van meg a véleményem. Sok szitu volt velük az éjszakában, és szinte sosem vizsgáztak jól. Én magam kidobó lennék (nem, nem nagydarab tar fejű 120 kilós), és ennél fogva sokszor volt intézkedés, legtöbbször ellenünk, pedig aztán szinte egy oldalon állunk, mi is a renitens embereket próbáljuk kiszűrni a normálisak közül.
Szóval elhiheted, sok szitum lenne nekem is, ami igen kínos lenne a rendőrségre nézve.Neked a boltokról van...Ez egy ilyen körforgás.
-
zack
nagyúr
Nincs kedvenc vagy nem kedvenc, kár gúnyolódni. Őket ismerem, így nyugodt szívvel ajánlom őket. Mást nem ajánlhatok, mert nincs velük tapasztalatom.
Mindig jössz ezzel a bullshit köntörfalazással, hogy mondasz valamit, de mégse, mert nem teheted, mintha valami 007-es ügynök volnál. Most éppen a 6.ker szelleme...Ha mondasz valamit, írj róla, vagy ne mondj inkább semmit. Nem kell az ön tömjénezés, hogy te mennyire bennfentes vagy, mert ugye mindig erre utalgatsz, de amikor konkrétum van, rébuszokban beszélsz. Akkor ne állítsd be magad úgy, mintha te lennél a pápa, és nem is lesz visszás ha el mis-másolod a válaszokat. Így viszont mindig a saját válaszaidat magyarázod, mert mondasz valamit, majd meg is indokolod miért és mit nem mondhatsz.
Az adás-vételi és az ezzel kapcsolatos "0 perces használt" állapot valós, de csak bolti garis telefonoknál. Én még nem láttam gyártói 2 éves telefont, hogy így adtak volna el. Szerintem megint belemostál valamit, ami nem fedi a valóságot. Ahol meg esetleg fedi, onnan nem szabad vásárolni. -
zack
nagyúr
Megint saját szád íze szerint csűröd-csavarod a választ.
Vannak korrekt és nem korrekt boltok. Ez eddig is így volt. Aki nem korrekt bolttól vásáról az a bolti garit is beszopja, aki pedig korrekt boltból, annak semmi félnivalója a számla nélküli vételt illetően. 1-2 eset biztos van, amikor így is be lehet szopni, de azért túl sok ilyen nincs, mert tele lennének vele a fórumok.
Te folyamatosan a GSM boltokat szapulod, összemosva a korrekt de "ügyeskedőket", a nem korrekt simlis boltokkal. A kettő merőben más kaliber. Nem akartam konkrét példát hozni, de a Part Nero GSM az egyik bolt abból a párból, ahol még bolti garival is vennék telefont. Mert van ilyen is."jobb esetben mehet panaszra az ember a gsm üzletbe, ahol korábban vette a készüléket, bár sok értelme nincs, hiszen ha a vásárláskor megfelelt az olcsóbb ár..."
Ez külön említést érdemel. Itt miért is mosod össze a bolti árakat az áfás számlás árakkal?
Nem hivatkozhatnak az olcsóbb vételre, mert a bolti garis árhoz képest igenis drágább a magyar garis. Így jogosan kérheted, hogy vagy cseréljék ki olyanra, amivel tudod érvényesíteni a magyar garit, vagy adják vissza a pénzt.
Ha nem teszik, fel lehet jelenteni őket vásárlók megtévesztése, csalás, stb címen, mert ugye mind a kettő megáll, utóbbi esetben az üzletszerűen elkövetett minősített tényező is. Szerinted ezt melyik bolt vállalná be? Aki magyar garist ad, azért adja, mert tudod gariztatni Magyarországon. Ha nem így lenne, drágább lenne a leves mint a hús, és könnyen rámehet a bolt is, és a tulaj is, ha bírósági ügy lesz belőle. Mert ez nem polgári per... Ettől függetlenül sokat segít magán az, ha megbízható boltból vásárol, tehát abban egyetértünk, hogy a boltok 80% problémás illetve korrektségnek is híjján vannak probléma esetén. De a maradék 20%-t kár mocskolnod, és rossz hírüket keltened. -
zack
nagyúr
Már ne is haragudj, de egyik véleményezéseddel ütöd a másikat. 2 hete még azt írtad az S4 topikban, hogy szürke importos telókat árulnak a GSM boltok, gyártói garival, amit a Samu is elfogad akár premium gariban is, mivel van lepecsételt magyar nyelvű garanciajegy mellé. Most meg már "kérdésesnek" tartod...Össze-vissza beszélsz már ne is haragudj.
A telefonok zömét áfás számla nélkül veszik, ez pedig lényegében jogszabályban előírtak szerint nem lehet feltétele a javításnak, akár premium garanciát is idevéve. Előszeretettel közli ezt az ügyfélszolgálat azokkal, akik nem értenek hozzá, ezzel is elhajtva a vásárlókat, holott félre vannak vezetve. Amikor még S2-höz kértem premium szolgáltatást, mondták a telefonban számla, gari jegy legyen. Mondtam hogy számla az nincs, erre az ügyfélszolgálatos közölte, az akkor így nem lesz jó. Ezek után mondtam neki, felvállalja e hogy beperelem a Samsungot, mert a hatályos jogszabályban csak és kizárólag érvényes garancia levél szerepel, számla nem. Mi volt erre a válasza? Küldjük a futárt... Bravó. Korrektek. Ha pedig esetleg a Samu nem fogja elfogadni a későbbiekben, lehet reklamálni a GSM boltnál, hogy te gyártói magyar 2 éves garival többlet pénzt fizettél érte, amibe a premium szolgáltatás is beletartozik, szóval biztosítsanak egy ilyen telefont garanciában, mert te ezért fizettél. Kb ennyi.Szóval jelen állás szerint, amíg nem változik, de. Alapul lehet venni a GSM boltok által árusított magyar garis telefonokat, és ezek árait. Nem 1-2 helyen van annyiért, mindenhol 155 + 5-10k környéke a gyártói garis One, az S4 pedig 142 +5k környéke.
Az pedig hogy kinek mit és mennyiért kínáltak fel nem is tudom hogy jön ide. Meg aztán mondani sok mindent lehet. Nekem is kínáltak fel gyártói 2 év garis S4-et 20e ft-ért...Ilyeneket én is tudok írni. -
Leafnshit
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Tehát ha jól értem, akkor mivel ez az akció most dominós, akkor az akciós ár 135ezer + a szolgáltató függetleníti 25ezerért (=160, ami még így is olcsóbb, mint a rivális szolgáltatónál), és lesz egy független One-om, és megmarad a 2 év gari is? És mivel dominós, az akció során igénybe vett kedvezményt (~40k) nem kell kifizetni, csak előfizetésnél? És átvétel után csak beviszem egy t-mobile boltba és megcsinálják nekem? Ez nagyon jó hír lenne
-
Jolet
őstag
-
Tomate
veterán
Miért válogatnák? Szerinted azért nézegetik az éleket meg azért bontogatják fel, hogy az itt szőrszálhasogató ph-s vásárlókkal akik kb kiteszik a telefon 2%-os piacát az országban kicsesszenek? Küldik ami a kezükbe kerül, ha pedig pont egy bibis darab kerül ki majd visszaviszi a tag és cserélik neki. Nem mindenki nézi mikroszkóppal a pixeleket, hogy minden oké-e... Kicsit túl van gondolva ez az egész webshopos hibás nemhibás direkthibásatküldenek, átakarnak verni dolog...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Igen, gondoltam, hogy ez a helyzet...
Nincs ebben megallas, akinek hobbija ez a dolog, de neha megis erosnek kell lenni!MAS:
Tul vagyok az elso feltoltes, lemerites etap-on, es en spec nem erzem jonak az akkuidot.
8 arat birt ki, 2 ora 40 p netezessel, 4-5 hivasom volt csak. (a kijelzoidot nem mutatja a rendszer, igy azt megnezni nem tudom)
Tudom, hogy kell 3-4 teljes feltoltes, de szerintem ez erdemi valtozast nem fog hozni.
Nalatok mi a helyzet az akku hasznalati idejevel? -
HUTCHDB
nagyúr
én ma reggel beszéltem a telefonos t-s ügyfélszolgálattal.
kb. ugyan ezt mondta.....viszont nekem 3 előfizetésem járt le, így van lehetőségem (mondjuk úgy) újra elindítani párhuzamosan a rendelést egy másik számomra, így nem leszek one nélkül, mivel szerdára ideér az új.
viszont elég kellemetlen lenne, ha azzal ismét lenne valami gond, mert akkor a t-mobile-nál azt is mondhatnák, hogy én szándékosan próbálgatom a telefonokat....FRG!
ezek tényleg nagyon jók!MÁS:
a gyári böngészőben miért nem működnek az itteni smiley jelek gif animációi? -
sipy888
aktív tag
tehát megrendelem neten, kihozza futár 3-4 nap mulva látom hogy van rajta 1 pixelhiba , nem is kell erre hivatkoznom csak mondom hogy nem kell. Aztán rendelek egymásikat, bízva abban , hogy az jó lesz?! De ha új előfizut is rendelek hozzá, akkor olvastam valaki irta, hogy akár 30 nap is lehet az átfutási ideje egy ilyen "manővernek"
-
robit74
tag
Már írtam egyszer, a gyakorlat az, hogy a szervízek a nemzetközi szabványt fogadják el (leegyszerűsítve 3 összefüggő világító hibás pixel) ami már akadályozza a rendeltetésszerű használatot. Persze mindig van olyan szervíz (gyártó), aki a fogyasztók javára eltér és már 1 hibás pixelnél is cserél.
-
Takashi
aktív tag
Bizony, pont ezt akartam én is írni. Be lehet menni verni az asztalt, de sajnos 1 pixelhiba (a 2 millió pixelből) abszolút NEM akadályozza a "rendeltetésszerű használatot". Az más kérdés, hogy ha már tudod, hogy ott van, az zavarni fog és úgyis mindig odatéved a szemed. Így aztán csak reménykedni lehet benne, hogy normális ügyintézőt fog ki az ember, aki megérti, hogy Ő SEM szeretne kompromisszumot kötni egy negyedmillió körüli készülék minősége kapcsán.
-
Xaels
félisten
Pedig de. Van egy készülék aminek a 80%-a kijelző. Azon a kijelzőn, sok mindent csinál az ember böngészik, filmet néz és fényképezésnél az látja el az előnézetet vagy mit. Szerintem akadályozza a rendeltetésszerű használatot, még ha minimálisan is de igen.
Én nem emlékszem arra sem, hogy a HTC feltüntetné bárhol, hogy ők az ISO szabvány melyik osztályát alkalmazzák ebben a kérdésben. Innentől kezdve a "telefonon megkérdezzük" és azt mondják nem nem megfelelő válasz. Ennyi erővel azt is mondhatják, hogy 50pixelhiba esetén sem cserélünk...
-
sipy888
aktív tag
köszi, nem tudtam, hogy van válasz gomb
azt meg leszarom , hogy komolyan veszel e vagy sem
de amíg nem tudunk pontos adatokat, ne gyere itt azzal, hogy mennyivel nagyobb a hiba százalék ezekben a készülékekben, mint a Z-ben vagy az i5 -ben. Pláne ugy hogy összehasonlíthatatlan a Z vel, ugyanis Z-n persze hogy soha a büdös életben nem lesz sorjahiba, mivel műanyag
Az i5-t meg hagyjuk, ugyanis az első szállítmányainak majdnem egésze hibás volt!!! Amúgy az S4 et is nyugodtan írhattad volna ( bár gondolom samu fan vagy), ugyanis az még mindig full lagos, bugos, a kamerája pedig nincs a helyén a hátlapon
Tehát ők is kapkodtak
-
joey04
titán
meghalt? meg (miután feldobta a pacskert, és nem lehet többé bekapcsolni a készüléket, az nálam halott hw, akármi is okozta). akkor nincs miről beszélni. inkább legyen pixeles a kijelző, mint totál fekete az egész.
komoly hibák ezek, de a többieknél legalább ilyen komoly hibák voltak az elején, sőt, még komolyabbak. így aztán cikk sem biztos, hogy lesz. -
sipy888
aktív tag
szerintem meg szőrszálhasogatás mind a nem középre pozícionált kamera hiba a samsungtól és az illesztési hézag a htc-től. Használatban ugyanis egyik sem zavar!
hozzáteszem, elvileg a NO.1 APPLE i5 is már ugy érkezett be az elején, hogy festék sem volt szinte a fekete modelleken...Egyébként, teljesen jogos az, hogyha kiadunk 200 k-t egy csúcstelefonért, akkor az igenis hibamentes legyen. A legkisebb illesztési hézagot meglátva is visza fogom küldeni a telefont.Elvégre a csúcsot veszem...
-
BenHans
addikt
Visszatérve egy kicsit a 3 napon belüli cserére. Én a One X-et 2x cseréltettem 3 napon belül és egy szó nélkül adtak egy másikat, csak 2 papírt kellett aláírnom. Felvázoltam a hibajelenséget elméletben, ennyi.
A két csere közül, az egyik helyszíne a SmartStore volt. A vodánál még nem kötöttek bele semmibe. (Üzleti flotta)Persze ki lehet fogni 1-2 "jófej" üi-t....
-
-
GyureX
tag
Tudom, páromnak lett véve 1 hónapja egy padfone 2, csak elszúrták a számlát, 10% nélkül számlázták ki. Visszavittük, mert azért 20.000 Ft az nem kevés, csak közben elfogyott a készlet, ma is arra várunk, hogy legyen. A pénzt meg 3 hét alatt küldték vissza postán. Csak azért írom le, mert nem szeretném ezzel is ezt eljátszani, szeretném használni, büszkén, boldogan, nem idegeskedni, hogy mikor lesz már.
Mindenesetre, ha lesz helyben csere, vagy amikorra leér ide, addig nem veszem át, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy semmi komolyabb probléma nincs vele. -
GyureX
tag
webshop
Tudom, van 8 napom, hogyha nem kell visszaadjam, de félek, hogy nem jutok másikhoz. Na meg annyit vártam rá, hogy nagyon nincs kedvem ismét várakozni. De valamit valamiért. Ha kiadtam érte majdnem 170.000 Ft-ot, szeretnék egy hibamentes készüléket. Persze tudom, lesznek biztos apróságok, amik még nem is zavarnak, de a pixelhiba az nagyon. Főleg, hogy amióta észrevettem, ha ránézek a kijelzőre, egyből kiszúrom a menüben, mert pont középen van. Az lenne a legjobb, ha egyből, vagy legalábbis 1-2 nap alatt, míg megjön Pestről, cserélnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest