- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ed Parker #9937 üzenetére
Ha nyitottabb lennél, akkor nem tartanád hülyeségnek.
Gondolom te sem viszel magaddal külön mp3 lejátszót, könyvet,vmi média file lejátszót.Ez ott van mind a zsebedben, onnantól fogva meg rajtad múlik, ,hogy ha jön veled szembe egy szituáció, akkor mit kezdesz vele.
Gyenge a One kamerája?Igen.Xaels ennek ellenére jól tudja használni?Igen.A többi már csak kifogás. -
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #9874 üzenetére
Lehet, hogy itt a probléma.
Nálam insertcoin 3.0.6 van fent.Xaels nagyon jól belakta a gépet, kérdés nála mi van fent, esetleg rakd fel ugyanazt.
-
S e t h
nagyúr
Nem vagy következetes,vagy magyarázd meg, hogy miképpen kapcsolódik az S4 topikhoz egy tőled jött felvetéshez kapcsolódó cáfolat?A magyarázat kissé félrement, vagy éppen paranoid, de ha nem általánosságban fogalmaztál volna, hogy mi mennyibe kerül, akkor én sem írtam volna le, hogy nincs igazad.
-
S e t h
nagyúr
Igen, mert ott nincs probléma a képek minőségével, itt meg alapból van ,ezen egy app sem fog változtatni.
Makrókat kell csinálni és nincs probléma, a fővárosi képek meg rendben vannak, ,mármint a htc-hez képest, de sajnos nem egy ligában játszik az általad említett modellekkel, ezt el kell fogadni. -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
Angel78 #6824 üzenetére
Ha a kamerát gyakran használod és elvárásaid vannak vele kapcsolatban, akkor iphone után komoly kompromisszumra fogsz kényszerülni.
Ha a One és iphone5 között vacillálsz, akkor nálad szerintem elsődlegesen a kijelző mérete a kérdés.A One mellett az iphone szinte babatelefon, fogd meg mind a kettőt és az alapján szerintem a One-t fogod választani.
Nézegesd az illesztéseket, a legjobb lenne ha tudnál vmi screen test alkalmazást is futtatni, mert volt egy rakás pixelhibás példány is.
A gorilla glassról meg csak annyit, hogy ha az iphonod esetében nem volt gondod, akkor itt sem lesz, nálam ez azt jelenti, hogy tudsz vigyázni a telefonodra, az iphone sem titaniumból készül. -
S e t h
nagyúr
A One esetében folyton felmerülő probléma a témában kamerakérdés, ami már számtalanszor ki lett tárgyalva.
Ahogyan én látom.
HTC beharangozta az ultrapixelt, sokan várták mint a messiást, mivel a HTC valahogy eddig nem tudott nagyot alkotni a kamerákkal.
Ahogyan most sem.
Van aki elismeri, hogy gyenge lett, van aki védi, hogy neki ez is elég.Ezzel nincs is gond, nem is kell többet elvárni egy mobiltól, bár ha a konkurenciához méri az ember, akkor kissé ráncolhatja a homlokát, hogy egy 200 ezres telefon esetében a gyártó miért nem tudta jobban megerőltetni magát kamerailag(édes istenem milyen szó ez). -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #4333 üzenetére
Hagyd, mert akkor azt fogja írni , hogy Svédország, én így szeretlek.
-
S e t h
nagyúr
Telefont csak személyesen, nálam ez alap és ahogy látom nem hiába alakult ki ez a szokásom.
-
S e t h
nagyúr
200 ezer forint?Ja, persze el is felejtettem ,itt nálunk ez tényező, de nyugatabbra is?Ne beszéljünk már róla úgy mintha a Szent Grált gyártották volna le sorozatban.Van hiba?Hol nincs?Aki régóta vásárol telefonokat az tudja ,hogy a megjelenés pillanatában majdnem egy beta szoftveres bughalmazt dobnak ki a versenyhelyzet miatt, aztán ezeket hónapok alatt normalizálják, az első vásárlók, azaz a teszterek, meg szívják a fogukat.
-
S e t h
nagyúr
Én objektív vagyok, az elvakult fan szemében ez trollkodás, lépj tovább, vagy vedd le a szemellenzőt és nézd meg jobban a képet.Aki kritizálja a képeket--vannak páran - azok mind trollok?A böngészőben történő nagyítást meg had ne kelljen már elmagyaráznom.
A htc telefonjaiban a képalkotás nagyon gyenge, pont ezért nem értem , hogy miért mentek rá most erre a marketing során, hiba.Balinov, korrekt, csak fejlődjenek is tovább, a korábbi modellekhez képest valóban előrelépés.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nagyzoltan87 #3171 üzenetére
Androidos pályafutásomat a htc-nél kezdtem és mondhatni meg voltam elégedve, aztán kinyílt a szemem.
A prémium kategóriás telefonom megvásárlását követően megszűntem létezni a htc számára, csesztek frissíteni a rendszert, a sense-t, amíg a főzött romok garmadája lepett el mindent.Persze a mérnökök meg tudták volna csinálni, hogy elérhetőek legyenek az újdonságok, de tudatos magatartás alapján úgy gondolták, ha új rendszert akarok ,vegyek másik prémium kategóriás készüléket.Na itt a különbség a samu és a htc között.
Ennyi pénzért elvárom, hogy kinyalják a seggem és nem a bullshitre vagyok kiváncsi, hogy az én telóm már nem alkalmas az új rendszerre, miközben a sajátommal egy időben kijött samu zászlóshajó megkapott mindent.
A rengeteg hibáról nem is beszélek, amivel számtalan fórumtárs felkereste a szervízt, ahol nem nagyon voltak megelégedve a szolgáltatással.
A htc jó, sőt nagyon jó, a szolgáltatás ami gyenge.Nem kéne sokat változtatni, főleg nem a szlogent kellene lecserélni, hanem pozitívabb hozzáállást tanúsítani a vásárlók felé.Nem attól fognak nőni az eladások, hogy a vásárlást követően arra számítanak, majd megveszem a következő zászlóshajót is.
Én elhagytam a htc-t, mert ő is elhagyott engem.Most samum van, a folyamatos frissítés és a prémium kategóriás telefont megillető garanciális szolgáltatással.Ha ezen tudna változtatni a htc, akkor elgondolkodnék, mert alapvetően a telefonnal nekem nincs problémám, sőt, csak a htc-nél a fejekben kellene rendet tenni, főleg mivel a részvények árfolyama is erre kellene, hogy késztesse őket. -
S e t h
nagyúr
Azt hittem hogy ha vki ilyen fórumokra jár, az megtanulta már, szutyok gsm bolti garis telefonját nem vesszük meg, kivéve, ha egy év múlva eladjuk egy baleknek, aki beszopja, hogy van rá még egy év garancia, ami valljuk be, nem szép dolog.
Örülj az olcsó vételnek és reménykedj benne, hogy egy év után nem lesz vele gondod, mert akkor cseszheted a kedvezményt, amennyivel olcsóban hozzájutottál. -
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2332 üzenetére
Nem tudom, de nagyon leragadt a külsőségeknél.
-
S e t h
nagyúr
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Note 2 nálam 1-3%-ot csökken éjjelente, a hiba nálad volt, valamit szívta az aksit.
-
S e t h
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1898 üzenetére
Ha jó az idő?Ez megnyugtató, mivel most négy hónapos volt a tél és napot időnként sem láttunk.
-
S e t h
nagyúr
Igaz vagy sem.
[link] -
S e t h
nagyúr
A htc zászlóshajója olyan képet csinál, hogy esetleg csak feljavítással lehet elfogadható szintre hozni.De legalább jól szól.
Nem tudom miért nem fekszenek rá a kamerára, náluk ez folytonos betegség. -
S e t h
nagyúr
válasz
Cingáriusz #321 üzenetére
Én a supportért is fizetek és ebben a htc max egy bullshit generátorral egyenértékű, mert az igérgetés az megy nekik.
-
S e t h
nagyúr
szerintem nem ez a készülék fogja kihúzni a gödörből a htc-t, a gyengélkedő részvényről szóló hírek nem fognak megszűnni, mindent egy készülékre tesznek fel, de annyival nem jobb, a riválisok meg minden árszegmensben ott vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged