- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4338 üzenetére
Itt legalabb a vege happy...en sajnos eleg sokszor benyaltam mar...es nem ez volt a szolgaltato hozzaallasa...legfokepp ezert regeltem ide mert megegyszer utanajaras nelkul nem veszek semmi elektronikus kutyut! Elhiszem hogy kulfoldon is elofordul de nem gondolom hogy ennyire hatvanyozottan kell figyelni mint itthon! Kultura kerdese! Az lenne a jo ha mindenhol a vevo kedveben jarnanak! A samsungnal ez tetszik egyedul meg a mai napig is! Volt veluk is problemam de rogton jottek,csinaltak,koszontek hogy hivtam oket! Sot megsugom volt olyan is hogy dumaltunk mondtam hogy nemsokara ajandek targya lesz az s2...oke akkor fuggetleniti is! Es nem kert penzt...csak szolt hogy itt a szama legkozelebb is ot hivjam mert masik szerelo azt fogja mondani h ugrott a gari! Mondom az kemeny! Kar hogy ez nem alap story!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Yettel topik
- Kuponkunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest