- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori77
tag
válasz
ForRedGlory #2635 üzenetére
Mind a kettő nagyon jó lett
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Na ez jó hír, este végignyálazom, minden szót kétszer elolvasok majd!
És reménykedem, hogy S4-ről is lesz ugyanilyen (persze, csak ha ez jó lesz!).
-
Balinov
titán
lenyeg, hogy elso par katt-ra tenyleg jobbnak erzodik a kepminoseg, tovabbi tesztkepeket talan 7vegen tudok csinalni, addig meghalni nincs idom, nemhogy fotozni (hameg lenne, akkor vinnem a tukrost allvannyal inkabb).
Igerem, teszek fel par tesztkepet, ha keszul megosztasra erdemes temaju a kozeljovoben.
-
boksz
senior tag
válasz
ForRedGlory #2691 üzenetére
Ja, szokni kell.
De muszáj frissítéseket dobálni ! Ez a piac ! -
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Mivel nagy hangsúlyt fektettek a szolgáltatókkal való együttműködésre így részint érthető is, pláne ha igaz, hogy "kedvező" ajánlatokkal is fognak cserébe szolgálni a szolgáltatók.
(#2692) Balinov: az csak egy sorszám. Kezdem úgy érezni, hogy nem attól lesz értékes egy készülék mert ott mindig a legnagyobb szám van. Én is most készülök előhívatni vagy 150-200db képet amit One X-el csináltam, a nappaliaktól nem tartok, hogy rossz lesz a végeredmény papíron viszont 1-2 esti/beltéri nem az igazi és azoktól kicsit tartok.
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2689 üzenetére
Nézd meg most,nekem simán kiadta elsőként.
Amúgy még a május 7-re se vegyetek mérget,van egy ismerősöm a Telenornál és ő azt mondta hogy a független készülékekkel mostohábban bánnak érkezés szempontjából mint a szolgáltatónál kapható függő készülékekkel.Gondolom itt már túl nagy a T és a többiek nyomása,és lényegesen nagyobb eladásokra is számítanak ezekből... -
Balinov
titán
nem, nem igazan, jo ez ugy is, ahogy eppen van, csak szeretem frissen tartani a cuccaimat
Kameraval nem voltam nem megelegedve, bar lehetett volna jobb is, tegnap este tettem fel az 1.29-et, egyenlore par kepet csinaltam csak, mintha jobb lenne, bar nem vagyok pixelbuzi.
Ja, multhet vegen elohivattam par One kepet 5"x7"-esbe, nincs szegyenkeznivaloja
-
boksz
senior tag
Frissült a google play.
( Nálam most, lehet másnál régebben megvolt...) -
markyy18
aktív tag
válasz
Spark_777 #2682 üzenetére
Ennek az 1 év EU garis készüléknek a javítását ugyanúgy a HTC csinálja. Abban különbözik h ez csak 1 év és nem lehet csak a Speedshopnál leadni vagyis a logisztikát nem a telemax hanem a speedshop csinálja.
De szerintem is jobb ha van rá normális 2 év garancia az a biztos. -
O N E
tag
válasz
Ezzazz!!! Már nagyon várom
-
markyy18
aktív tag
Aki nem tud várni megvásárolhatja a gyorsboltban 230ezer forintos áron 1év EU garanciával.
Érkezett több darab is.
-
tipuka
addikt
válasz
ForRedGlory #2670 üzenetére
Én még 2 szelet kenyeret is képes vagyok 30 percig enni úgy, hogy csak az evéssel foglalkozom
Amúgy meg TÉNYLEG mindent meg fogok kukkolni rendesen, már csattognak a fejemben a fogaskerekek. -
tipuka
addikt
válasz
Vacsi mellé tökéletes elfoglaltság.
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2664 üzenetére
Oké.. várjuk a tesztet!
-
Balinov
titán
válasz
hmm.olyan az S4 kepe, mintha az One-era rahuztak volna egy gradiens filtert lightroom-ban.
-
ForRedGlory
félisten
Megjött, amire vártam/vártunk már napok óta
(direkt nem szerkesztettem az előzőt)Köszönjük írásodat, ma kiemeltként jelenik meg, várjuk a következőt!
HTC One: ******
Szerző: ForRedGlory | Megjelenik: 2013-04-30 17:00 | Rovat: Telefónia | Típus: Bemutató -
boksz
senior tag
Én speciel imádok fotózni az One-al !
Lesz*rom a megapixeleket, a képet utólag úgy se vagdosom csak a telefon szoftverével finomítgatom.
Tv-n illetve számítógépen szépek a képek ( nagyítgatni nem szoktam, nem nézegetem a gyerekek pattanásait)
A célnak teljes mértékben megfelel és az ember mikor megvesz egy telefont, tisztában van a paramétereivel.
El kell fogadni, hogy a 4 az nem 13 ! Ennyi . -
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
És ez a te véleményed... attól még nem rossz!
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Azért engem jobban érdekel, hogy beltérben és rosszabb fényviszonyok között milyen a különbség, mert a kislányom nem tudom megkötni. Nappal ez már a használható minőség. A kiscsaj miatt fontosabb lett nálam a videó is. Tegnapelőtt fel akartam venni ahogy próbálgatta a hangját este de nem lett valami nagyszám. A külföldön lakó rokonságnak szoktunk róla küldeni ezt azt és erre a Zoe baromira jó lehet alig várom, hogy kipróbálhassam rendesen.
-
boksz
senior tag
válasz
Az S4-en mindenhol látható az enyhe kék szűrő.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
kdennis #2644 üzenetére
Bizony ám, itt jön ki az ultrapixel előnye, hogy ugyanannyi fényt sokkal hamarabb begyűjtenek a nagyobb érzékelő pixelek.. Ha mozog a téma, vagy gyenge a fény egyértelműen a H1 a nyerő, jó fénynél meg a mostani upgraddel megközelíti az S4-et. És akkor a nagyobb látószögről és az optikai képstabilizátorról még nem is beszéltünk.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2639 üzenetére
Itt egyértelmű a 13Mpx előnye, ez vitathatatlan viszont durván sokat javított a szoftver a One-on. Majd ha lesz időd csinálsz azért pár esti képet is? A kamera egyedi funkcióit(Zoe, Drama shot stb...) összehasonlítva mit gondolsz, kompenzálja valamennyire a felbontásbeli különbséget?
-
tomas01
aktív tag
Sziasztok. Érdekes a kép tesztek.
Sehogy nem lehet feljebb tornázni a felbontást a kamerán? -
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2651 üzenetére
Nem, ez eldönthetetlen, samu párti vagyok, de a htc most jobban tetszik, lehet, hogy csak ősszel cserélek. Sajnos mindkettőben vannak rossz dolgok.
A vicc az, hogy a one jobban tetszik, de még így is inkább s4et vennék :-D. Nem tetszik a blinkfeed, számomra akkor már inkább a touchwiz.
Megvárom, amíg lecseng a láz, kijtnnek a hibák és majd utána. :-) addig is nézem a fórumot. ki tudja, akkor már a nóta is kint lesz a 6 colos kis megjelenítővel. -
-
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2642 üzenetére
Rövidebb záridő elég nagy előny. Kevesebb a félresikerült bemozdult kép, na meg az optikai stabilizátor is biztos dolgozik.
-
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Nem rossz, ezzel a frissítéssel egészen feljött a One, de szerintem a virágos képnél bemozdult az S4. Bár az is igaz, hogy 13 megapixellel könnyebben bemozdulnak a képek.
szerk.: Igen, én is erre gondoltam FRG, a HTC kamerája biztosan sokkal gyorsabban csinálja a 4 megapixeles képeket, szép mindkét parlament, nem is tudom melyik legyen!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Pedig makróban is sokkal jobb az S4. Itt két dolog miatt nem látszik, egyrészt fújt a szél, másrészt a HTC expozíciós ideje SOKKAL rövidebb, így szeles időben van előnye. Normál makrónál S4 jóval részletgazdagabb. Az viszont feltűnő, hogy mennyivel gyorsabban gyártja a HTC One a képeket.
(#2641) NandorHUN: az ördög a részletekben rejlik
-
NandorHUN
addikt
válasz
Zoomolásnál látszik csak, nem lenne rossz ha pl összel kijönne egy 8Mp-es U-s One +, az már biztos kenterbeverné az S4et
-
sipy888
aktív tag
válasz
távoli képeknél jön ki a különbség abban jobb az s4. viszon kevés fénynél meg a htc. a makróknál meg kb. egálnak nézem...
-
stilo18
addikt
válasz
Ez már a frissített szoftverrel volt?
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
S4 szebb..
-
sipy888
aktív tag
óó yee!! nekem már eddig is elégséges volt a kamera, na de ez.... a kulcsos tesztnek örülök, hogy nem karcolja, egy machetét meg csak nem hordok a zsebembe a telefon mellett. pláne nem nyitva
-
NandorHUN
addikt
Kiváncsi lennék így egy kamera összehasonlításra az S4-gyel.
Am még gondolkozom, h megvegyem e v várjam meg a köv. HTC-t, mert ha így fojtatják pl kiadnak egy Ultrapixeles 4 helyett 8 MP kameráju telót arra tuti beruháznék -
Luser2000
addikt
Az enyém is befrissült.
Érdekes volt, hogy a státuszsorban az írta, hogy nincs elérhető frissítés, miközben pedig a képernyőn megjelenítette a csomag újdonságait. -
-
-
boksz
senior tag
Az xxlgsm-nél vegyétek meg, ha van !
Semmi gondom nem volt velük, IME számot is elküldik előre, lekérdezhető a telefon ( angol )
( feltéve ha nem tudtok várni, kicsit drágább ) -
BenHans
addikt
válasz
Red@Arc #2623 üzenetére
Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy zongorázni lehet a különbséget...
Nincs más hátra, mint előre, spórolás szeptemberig egy fekete 64GB-os verzióra, ha pedig lesz One+ akkor arra is ez vonatkozik.1dologtól viszont nagyon félek... Kell-e más mikrofont használniuk Európában? Ha kell az lesz-e ilyen minőségű? És fel lesz-e tüntetve az esetleges változás(hogy ki lehessen valahogy szűrni a kártyafüggetlenek közt a jobbat ha lesz...)?
Vagy csak észrevétlenül leszedik a bemutatóból a "Tisztán érthető hívás – még tömegben is.
A világon nincs hangerőszabályzó gomb. Így zajos, zsúfolt helyen telefonálni kihívást jelenthet. A HTC One megoldja a problémát a Sense hangzás segítségével. Kettős beépített mikrofont használ, amely felismeri a nagy környezeti zajt, és kompenzálásként dinamikusan felerősíti a bejövő hangot. Éljen a tiszta hang!" kiemelését.szerk. Fáj a szívem ahogy ott üti.
Ez nem must have, hanem mint ahogy már írtam Desire érzés!
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek 64 gigás lesz itt Európába?
-
robit74
tag
válasz
martinkeet #2443 üzenetére
Én már két levelet is küldtem neki kiváncsiságból, de egyikre sem válaszolt. Szerintem kamu az egész, pedig azt is írtam, hogy már szombaton megyek érte.
Valakinek sikerült fizikailag is megsasolni az Úr állítólagos készülékeit? -
Balinov
titán
epp most akartam en is szolni,hogy most szolt a telefon (HTC__001 CID), hogy elerheto az update.
uzemido: istenbiz, csak amulok es bamulok...jobb mint gondoltam, 7vegen 56ora uptime-ot produkalt, kb 1,5h screen time-val, ugy hogy wifi on voltam vegig, kb `1 ora hd yt video, kis superstickmangolf2, Epoch, skype, ugy 2 oranyi beszelgetes, sok sms, keves adatsync..
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #2612 üzenetére
Május első fele. Lesz a hazai szolgáltatóknál biztosan csak pontos dátum nincs. Állítólag különleges ajánlatokra is lehet majd számítani.
-
mumk1
addikt
Pakkot kaptam én is.
-
galgyorgy83
csendes tag
Elég durva,hogy folyamatosan tolódik az érkezése a Speednél is. 29-e van, gondoltam,hogy talán 1-2 napot még élni fog az,hogy RAKTÁRON, hát nem!
Egyre erősebb a gyanúm, hogy ez a telefon már sosem ér be Magyarországra rendesen. Arról meg nem is beszélve, hogy a szolgáltatóknál sincs még semmi hír róla. Vicces, hogy korábban itt a fórumon mutatott valaki egy prospektust, ami magyar nyelven volt és rajta volt a kék virág vagy mi. Sehol semmi azóta sem. Pedig az se tegnap volt belinkelve.
Korábban volt egy kérdésem, de sajnos arra senki nem válaszolt. Mivel ilyen ívelt a készülék, ha leteszem az asztalra mennyire zavaró úgy írni rajta? Vagy egyáltalán zavaró-e?
-
Spark_777
tag
Hivatalos!A Speedshop 05.07-re tolta az érkezést,de már ott sem mernek semmit biztosra venni.Elég nagy baj ha már a hivatalos Magyarországi viszonteladó is elveszíti a bizalmát a HTC-vel szemben...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2605 üzenetére
Mindkét link 403Már jó. Majd nézd meg akkor az Auto Enhance mit csinálTényleg jobb lett.
-
g0n21
senior tag
válasz
ForRedGlory #2605 üzenetére
error:403
-
ForRedGlory
félisten
Bakker, annyiszor indult újra, hogy azt hittem bootloopot kaptam, de csak beindul úgy nézem
-
Poplacsek
senior tag
válasz
ForRedGlory #2600 üzenetére
1-2 fotót nyomhatnál upgrade előtt és után ugyanarról a témáról..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest