- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Itt az angol telefonokra a frissítés : 1.29.401.12. (229,04MB )
-
BroCreSt
aktív tag
Ilyen van?
2013. 03. 02.
Sent email - EXPANSYS order 332J-202D-7BBF - Megrendelése beérkezett2013. 03. 03.
Sent email - HU - Please confirm your pre-order / Elorendelés megerosítése2013. 03. 03.
Sent email - EXPANSYS Rendelés visszaigazolása / Order confirmation2013. 03. 03.
Sent email - HU - Please confirm your pre-order / Elorendelés megerosítése2013. 03. 04.
Sent email - EXPANSYS Rendelés visszaigazolása / Order confirmation2013. 03. 04.
Sent email - HU - Utánvétes fizetés az UPS munkatársának2013. 03. 04.
Sent email - HU - Utánvétes fizetés az UPS munkatársának2013. 03. 04.
Sent email - EXPANSYS Rendelés visszaigazolása / Order confirmation2013. 04. 29.
Sent email - HU - EXPANSYS - Rendelés feladva / Shipped order 332J-202D-7BBF - -
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2584 üzenetére
Itt lett volna pedig egy egész hétvégéje hogy ellenőrizze.
-
LUCKY78
tag
válasz
ForRedGlory #2582 üzenetére
pfff... akkor mind1
-
BloodRay
veterán
válasz
ForRedGlory #2582 üzenetére
Cikked megjelenéséről semmi hír?
-
LUCKY78
tag
Üdv.
Van-e valami lehetőség, hogy a one, fotózásnál használja a hangerőgombokat exponálásra?. mert jó lenne néha... a play-en esetleg?
-
HUTCHDB
nagyúr
uj het, uj remenyek, marmint a hazai megjelenes kapcsan.
az zavar a legjobban, hogy teljes a csend a hazai premierrel kapcsolatban. -
sipy888
aktív tag
válasz
FragMaster #2575 üzenetére
tessék?
-
kenny123
addikt
Na, megérkeztem veletechről, igen szép telefon, talán még cserélném is rá az i5-öt.
Lehet tudni már valami gyermekbetegségéről?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spawn21 #2567 üzenetére
Persze...nem lagol. Erre mondjak, hogy nem latod a fatol az erdot. De itt be is fejeztem, egy Sony hivot sem akarok megteeiteni, de attol a tenyekkel nehez vitazni. Aki szerint nem lagol mint a szar, azt sem tudja mi az a lag. Igen, a laincherrol beszelek, mert azt hasznalja az ember kb a legtobbet. Onnan navigal mindenfele.
toeki: hat igen....bar Kalandor most jol el volt az S4 topiccal
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #2564 üzenetére
hahahaha, akkor azért éreztem én hogy valami nem stimmel a "fém"kerettel
-
sipy888
aktív tag
S4 topikba mért nem lehet írni ?
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #2562 üzenetére
Dehogy laggol a Z. Ugyan, ekkora butaságot.
Plána az ahogyan fikázod, azt sem tudom mit mondjak erre.Na de, hogy On-ban is maradjak. Tapizva a One Tetováló szemmel, nagyon nagyon sexy. Kéne.
-
toeki
senior tag
pont bele akartam még szólni az s4 topicban a kabaréba erre kalandor rendet tesz
ahelyett hogy a cikked megjelentetésével foglalkoznának(->frg)
-
ForRedGlory
félisten
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #2562 üzenetére
"A másik nagy újdonság, hogy a fémet istenítők imája meghallgattattak, ha nem is lett az egész burkolat fém, legalább a körbefutó keret alumínium." ez volt a GS4 tesztben itt MA-n. Én elhittem ezért nem is nagyon vizsgálgattam hogy fém-e. De ha nem is fém akkor is sokkal igényesebb mint az S3.
-
BenHans
addikt
Megnéztem én is One-t. Ez gyönyörű
Viszont megfogdostam az S4-et is és fényévekkel jobban néz ki az s3nál, bár fehéret tuti nem vennék szvsz elég ratyi de a sötétszürke nagyon elegáns a fém kerettel. Ezek az új szenzoros meg egyéb újdonságok úgy ahogy vannak hanyagolhatóak. És szembetűnően jobb minőségű a műanyag is,(annyi hogy továbbra is gyűjti az ujjlenyomatokat) és a kialakítása sokkal inkább unisex, mint az s3-nak. Ezt most el tudnám képzelni a saját kezemben csak persze nem fehérben.
Szerintem most mindkettő lesz a családban, legalábbis egy ideig. Nem tudom mi volt velem de olyan érzésem volt ahogy a One-t kézbe vettem mint amikor anno a Desire-t fogtam ugyanígy először
szerk. A mikrofonról azt mondta a srác hogy nem fognak gyengébb minőségűt használni akkor sem ha nem használhatják tovább a mostanit, nem tehetik meg. Mert így nem országonkénti lenne az eltérés, hanem ki mit fog ki alapon... és ezzel el is vágták magukat, pláne hogy ettől várják a növekedést.
-
hurrikan
addikt
Én is pont így vagyok vele.
Ha nem lenne az One, akkor a "rossz" kijelző ellenére is megvettem volna. Semmi másban nem marad el a többi csúcsmodelltől. Még ha a gyártóval nem szimpatizálók ezt is terjesztik. Mert lagg akkor sincs a launcheren kívül ha belepusztulnak az ezt állítók. Max akkor ha valami szándékosan el volt állítva.
Lehet hogy kijelzőben pl. nincs S4 és One szinten. De az ára sincs ott. A vízállóság ami vonzott volna.... az viszont meg a másik kettőben nincs meg. Minden nézőpont kérdése, meg hogy kinek mire kell.a videók a SErias Z tesztünkben találhatók.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2555 üzenetére
Ez sajnos igaz a Z-re, bár készenlétben nagyon jó staminában, különben nagyon gyenge az üzemideje.
Bár kívülről nagyon tetszik.Jut eszembe, nagyon szép a hátterem, egy parlament
Nem szoktam nézegetni a hátteret, de most bevillant, hogy ez tőled van.
S4-gyel is csinálhatnál egyet és akkor váltogathatnám -
ForRedGlory
félisten
válasz
hurrikan #2549 üzenetére
Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
-
hurrikan
addikt
Igen, az enyém, a SC béta.
azon a napon, amikor működőképessé vállt.
a hivatalos kiadás előtti.
A későbbiekben nem akad. Ahogy látszik a szoftver bemutatóban, és sehol máshol nem akad a Z.
De ezeket a tesztben is leírtam.az a baj hogy ha valaki nem szimpatizál egy gyártóval, csak bizonyos részeket ragad ki, anélkül, hogy elolvasná hozzá a szöveget is.
Fentebb pedig az egész Z kompletten akadósnak volt nevezve. Márpedig a Launcheren kívül más nem akad benne. Az meg el van cseszve, ennyi. De ezt is leírtam. -
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2540 üzenetére
Ez szimpla trollkodás tőled, az ilyet nem szeretem.
attól hogy nem szimpatizálsz a Sonyval még valótlan dolgokat ne irkáljunk...
Teszteltem a Z-t is, majdnem 2hónapig
Launcheren kívül soha semmi nem akadt egy tized másodpercre semahogy a teszt videóimon is látszott, volt sok. Iszonyat gyors az is. Ugyan úgy mint az One....
Social life sem akadt nálam sohasem. Szintén van róla videóm a tesztben.Launcherben meg béna a Sony, ez van.... évek óta nem sikerül ól optimalizálni a launchert... a JB sem hozta meg az áttörést, ProjectButter ide vagy oda. (nade az One-ban az app draw akad, az S4-ben meg a 2D, ennyi)
A Launchert még túlélném mert max lecserélném.... az üveg burkolat miatt nem vettem meg, és a kijelzője miatt. Előbbi igény kérdése, utóbbiban meg sajnos el vannak maradva
a vízállóság viszont nagy ütőfegyverük. Ez, meg a formaterv adott el belőle lassan már 10milliót, na meg hogy elsők voltak, 3hónapon át konkurencia nélkül.
nade hagyjuk a Sonyt, én csak felvetettem valamit, és annak is csak egy bizonyos funkcióját. Nem sebesség beli összehasonlítást írtam
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #2546 üzenetére
Én balga, erre nem gondoltam. A tartalék ONE-omat meg felelőtlenül eladtam valakinek......
-
Xaels
félisten
Röviden: Arról van szó, hogy a már HTC tulajdonában lévő mikrofonokat nem szerezheti vissza a Nokia így amíg a készletek ki nem fogynak addig ez kerül a One-ba.
-
ForRedGlory
félisten
Továbbra sem rajtam múlik, felőlem már szerda este kint lehetett volna, Kalandor dönti el, de majd rákérdezek már, mert unom hogy privátban és mindenhol ezt kérdezi mindenki,.
Szerk: rákérdeztem, majd megírom, hogy mit írt. Többet nem tehetek, ugyanolyan senki vagyok itt, mint mindenki más
-
O N E
tag
válasz
ForRedGlory #2540 üzenetére
Nem szoktam fikázni, de ez tényleg okádék
Mikor lesz már teszt?
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
MerLinh
senior tag
én is megnyomkodtam mindkettőt, htct 2x is, s4nek nem éreztem a súlyát mintha papírt fogtam volna engem mindenképpen zavarna hogy ilyen könnyű egy ilyen tepsi, meg nézegettem a gallériát valamiért akadt rendesen a képek görgetése pedig még csak a az elején nyomkodtam, htcnél nem volt ilyen gond a nap közepén is jó volt
Az lehet, javíthatták volna, visszont az előadáson elhangzott bt mérlegen én kiakadtam =)
-
Xaels
félisten
Nem tudok objektív maradni. Nekem mindenképpen jobb a HTC ha ez a válasz megfelel.
(#2533) hurrikan: na igen, ez meg a másik fele. Hajamra kenhetem, ha csak sokára lesznek elérhetőek. Nyomatni kéne őket, minél többet minél hamarabb. Persze mi nem vagyunk nagy piac, meg magam részéről el volnék a külföldi forrásokkal is, de azért némi hazai anyagnak tudnék örülni.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #2531 üzenetére
Gondolom ilyen Origo/Index és hasonló kaliberű oldalak közül várható. PCGuru/Gamestar. Esetleg PCWorld. Meg jó lenne PH lapcsalád is bekerülne. De nem igazán értem, hogy ezt miért kell 7 lakat alatt őrizni. Ennek pont, hogy remek reklám értéke lehetne a hazai piacon is.
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2524 üzenetére
Meg, de nem mondok róla véleményt csak annyit, hogy jobb mint az S3, de ez nekem még mindig kevés, hogy őket válasszam. Meg inkább a Blackberry volt ami érdekelt, ami őszintén kiábrándító volt ahogy a Nokia a dummy-jaival
(#2525) ForRedGlory: azt is leírhatod priviben. Érdekel mit gondolsz róla tudom a viszonyítást úgy ahogy.
-
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2525 üzenetére
akkor elmondod légyszi milyen a HTC ONE az S4 hez képest ?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2522 üzenetére
Priviben is megirhatod.
Amúgy azt is mondták, hogy idehaza még biztos az eredeti mikrofonnal jön a telefon. Blinkfeed-es kérdésre nem adhattak választ, így nem tudjuk milyen hazai tartalom lesz majd.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2519 üzenetére
Te csak maradj csendben
Frissítés még sehol? Na meg mit gondolsz melyik marad elsődleges telefonnak?
-
manokaki
addikt
válasz
ForRedGlory #2519 üzenetére
Én inkább mást nyomogatok
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2517 üzenetére
Én már 2-szer megnyomkodtam. Egyszer a Speedshopban most meg Veletech-en. Ma kipróbáltam a kislányomról a Zoe-t és igazán jó lett. Sokkal jobbnak tűnt az eredmény ott bent mint amiket a One X-el fotóztam. Boomsound nagyon jó és a Blinkfeed is gyarapodott valamelyest a legutóbbi próba óta.
A tájékoztatón azt mondták Május első felében érkezik a szolgáltatókhoz és különleges ajánlatokról is szó volt bár arról nem volt pontosan, hogy mit jelent ez.
-
sipy888
aktív tag
Aki a Veletechen megnyomkodta a ONE-t , írjon majd pls véleményt
-
BroCreSt
aktív tag
Érdekes, az expansys-nél most azt írja van 21 raktáron, plusz 47, a Media Link-esből.
-
-
ForRedGlory
félisten
*#*#3424#*#*
Beepitett tesz program.
-
hurrikan
addikt
HTC One vs Glaxy S4 vs Xperia Z videózás:
nagyon szépek a színek az One-nál
sokkal szebben videóz mint a másik kettő -
MerLinh
senior tag
válasz
HUTCHDB #2505 üzenetére
nem úgy kell érteni, hogy van egy gyári rom amire vissza lehet állítani az egészet mintha most vetted volna a boltban ez RUU, htcnél soha sem kellett plusz program a rom frissítéshez, egybe lehetett letölteni, és elinditani mint egy program telepítést, szóval nem tudsz elrontani semmit
-
hurrikan
addikt
Frissítés még mindig senkinek?
Kíváncsi leszek a fotózás javulására. -
Xaels
félisten
[link] azért látszik nyitnak a fejlesztők felé is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2500 üzenetére
igazából jó lenne a one igen sokára lesz szolgáltatónál .....és megyek is a fővárosba...no majd privátba!
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest