- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2498 üzenetére
Az, hogy szerencsés vagy, hogy ilyen motyoid vannak...
Megmondom őszintén irigy vagyok! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2490 üzenetére
Hát neked + milyen aláírásod van?
-
Jurry
csendes tag
Hát a fene tudja, nekem bizony igy van, többször is kipróbáltam.
-
FeRRaR1
őstag
Szeretem az ilyen elméleteket, de sajnos most nem ez a helyzet.
A Te látogatott weboldalaid és kereséseid alapján adja be a találatokat, szóval valószínűleg sok S4 hírt olvastál/kerestél.
Nálam az egész oldalon csak One videók jöttek be, és nem is néztem az S4-es híreket/pletykákat mert a legkevésbé sem érdekel.Szerintem ezért van így
Szerk: ADBlock ki be kapcsolásánál változnak a találatok, de akkor is csak HTC, bár az oldal közepe fele így már van S4 is.
-
Jurry
csendes tag
Érdekes dolgot vettem észre.
Ha a YouTube keresöjébe beírod hogy HTC One vagy csak szimplán HTC, akkor mindig az első találat (ami persze reklám) a Samsung GS4. Ezután ha beírod például hogy LG Optimus G, vagy Sony Xperia Z esetleg Nokia Lumia 920 a reklám már nem jelenik meg. A lényeg hogy minden olyan keresésre jelenik meg a GS4 reklám amiben a HTC szó szerepel.
Szerintem ez is mutatja hogy mennyire berezelt a samsung a HTC-től! -
BenHans
addikt
A Farkastanya kerületen belül van, kaptunk is tőlük régebben szóróanyagot , de nem próbáltuk ki, pedig az alapján amit írtál hiba volt...
Most nálunk a [Donna] a befutó, pár utcányira van, ingyen hozzák ki és finom.ForRedGlory: Legközelebb tőlük rendelünk, túl sokan ajánlották.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2481 üzenetére
Majd elmúlik, ha már nem kell a promo. Amúgy régen a XV.-ben a Farkastanya vitt mindent. A családi tényleg családi volt, nem fért be az ajtón csak megdöntve és ott sem sajnálták a feltétet.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2480 üzenetére
PizzaKingtől van és ez a Parmezán pizza, pluszban tojással és pepperónival... Amúgy a PizzaKing szerintem a legjobb pizzázó, és nem azért, mert Majka is ajánlja
az a legjobb, hogy nem spórolják le az alapanyagot, mint ahogy látszik is a képen.
(#2479) Burt1793: Lehet én rontottam el, mert most látom burst sorouzaton volt és nem is makrón. Bár sokat nem javulna szerintem úgy sem. Már nem tudom letesztelni, elfogyott
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #2478 üzenetére
Most beindult a nyáltermelésem.
Hol lehet ilyet?
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2478 üzenetére
Na ez ám a magyaros pizza
Nálam eléggé elmosódott ez a képPedig az ilyen közeli képek már egy középkategóriás samsunggal is szépek).
-
ForRedGlory
félisten
Jó étvágyat kívánok
Nem makróra találták ki, de legalább színhűbocs, melóhelyen nincs mivel kicsinyíteni.
-
ForRedGlory
félisten
-
Sampli piktúra
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2470 üzenetére
Én ma akarom elolvasni!
De tényleg.
-
kdennis
aktív tag
És szavazni is lehet.. az eredmény is érdekes...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2465 üzenetére
pedig jo lenne mar olvasni!
ahogy ismerlek, biztos szuper, minosegi irasra szamithatunk! -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2467 üzenetére
Szerintem nem
nem emlékszem hogy írtam neked ezzel kapcsolatban, vagy te nekem -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #2465 üzenetére
Amikor a korrektor ellenőrzi és megírja neked, általában rá másnap jelenik meg.
Attól függ mennyi dolga van épp Kalandornak. Vagy várólistán vagy e. -
batai15
félisten
Az one cikk mikor jelenik meg ?
-
NandorHUN
addikt
HTC One-ban van Multi-window, mint az S4ben? Ha nincs akkor pl köv. Androidos updateben benne lesz szerintetek?
-
kdennis
aktív tag
Na tessék, itt nincs túlvezérelve a basszus a kocsiba. Gyönyörű tisztán veszi fel a hangot.
-
martinkeet
aktív tag
Az összes itthoni szolgáltatónál,egyszerre,jövőhét hétfőtől lehet megvásárolni a galaxy 4-et.
A telenornál a HTC ONE-nak egyenlőre még híre sincs. -
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
Külföldön sok helyen beelőzte a One az S4-et. Főbb piacokon. Idehaza meg le vannak feküdve más gyártónak, akkor sem találkozna vele ilyen nyilvánvalóan a vásárló ha már kapható lenne.
Speedshopnál Ápr. 30 egyelőre. Remélhetőleg az már nem tolódik és a hónap elején ideér a szolgáltatókhoz is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
ne kezd kerlek!
az, hogy neked nem tetszik az egy dolog, de a szappantartorol mar tavol all.
eloben szerintem szebb az s4, mint kepeken, videokon.
ettol fuggetlenul szerintem nagy mellenyulas az ar, mert annyiert az ertelmesebb, realisan gondolkodo vevoket elvesziti, mert 2k-t biztos, hogy nem er! -
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #2449 üzenetére
Nem, ha meglesed: [link]
Ő a főszerkesztő a Logouton, szóval Ő dönt. Neki már nem kell olvasgatnia, a korrektorok elvégezték a melót, és átadták neki a cikket, hogy minden rendben, megjelenhet. Innentől ha meghal, sosem látjátok
Bízzunk benne, hogy még él
(#2446) manokaki: Itt még mindig semmi. az angolokat szívatják úgy látom
-
sipy888
aktív tag
Tudja valaki hogy mikor lesz kapható MO-n a ONE? kezd ez már bosszantó lenni, hogy még az S4 is totálisan beelőzte, pedig ezt már februárban bemutatták. rengeteg vásárlótól esik el a htc, főleg olyanoktól akik most csak azért veszik meg az s4 -et, mert mit sem tudják mi ez a ONE. pedig ha látnák miközbe gyanutlanul bemennek megnézni az s4-es és ott mellette pózolna a htc , sokan hagynák a fa.zba a szappantartót
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2448 üzenetére
Hol találom meg majd a cikket?
Xaels: Köszi, és mit jelent az, hogy Kalandoron múlik? Ő egy moderátor? Átolvassa a 16 oldalt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #2445 üzenetére
Kérdezd Kalandort, ő mondja meg mikor kerül ki. Már el van fogadva, korrektor is tegnap ellenőrizte. Szóval passzolom
(#2449) Burt1793: Ahogy Szélsz mondja... mondjuk már kurvára örülnék ha megjelenne, direkt időzítettem S4 megjelenésére, na meg a HTC One hazai elterjedése előtt, hogy tudjanak dönteni az emberek
A hülye Veleteches főcikk miatt nem került még ki szerintem. -
manokaki
addikt
nekem az 1.29.206.11 lett rajta !
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2444 üzenetére
hol a cikked mar?
mas:
nem hallottatok meg a szolgaltatos arakrol?
a konkurencia nagyon tul lott a celon, igy szinte biztos, hogy nem az lesz. -
ForRedGlory
félisten
válasz
martinkeet #2443 üzenetére
Mindenhol frissitesekrol irnak mar. A nagymamam is errol beszel, de a telefonra baszik barmi is erkezni...
-
mumk1
addikt
Nálam most Dragontrail vs Gorilla Glass teszt fut. Nincs kímélve se a ONE, se a Xiaomi, majd meglátjuk melyik bírja jobban a kiképzést.
-
boksz
senior tag
Törés teszt.
https://www.youtube.com/watch?v=KwE9PGDnlvs&feature=player_embedded
-
-
Burt1793
veterán
Pont ezt mondtam
Ráadásul az egy M-es BMW, amiben kétség kívül a legjobb motor, váltó, hifi és minden más van, amit a BMW tud. A legjobb szagú BMW bőrüléssel stb...És azt se mondtam, hogy szar a telefon, jó az, a telefonokhoz képest. De egy 30 millás autó ilyenkor nem lehet hibás.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2421 üzenetére
Hát pedig igen csak túl hangosan szolt a mély a gyári közép/magas-nál. Én is meghalgattam házimozin (Denon erősítő, Polkaudio SUB), és irtam hogy hallatszódnak a halkabb dolgok (közép frekvenciák),ahogy mocorog, meg ajtót nyit. Ahhoz képest halkabb a magas, úgyhogy nem a telefon szar. De mindegy... én csak megosztottam az örömöm, ha te nem hallod akkor "biztos a telefon a szar...." nem vitatkozok.
-
Luser2000
addikt
Vettem (a gyári piros/szürke műanyag "hátlap" mellé) egy víztiszta, átlátszó "hátlapot" ez íBéjen.
Ezt: Imak Thin Transparent Crystal Clear Hard Case Shell HTC One M7
Cirka 1300 Ft volt, 24 nap alatt érkezett meg.
Egész jó, láttatni hagyja a készülék szépségét.Néhány saját fotó (elég nehéz jól lefotózni az átlátszósága miatt):
-
Burt1793
veterán
válasz
kdennis #2420 üzenetére
Ne aggódj, jók a hangszóróim, van mélynyomó is bőséggel...
Nem egy M5-ös "alap" hangszóróját kéne szerintem leszarozni, ott lenne a magas is, csak nem tudta felvenni a teló... az meg, hogy a tuc-tuc "szépen" szól nem számít nálam sokat, mert az összkép szar... hidd el, jó hangosan hallgattam. Telefonhoz képest nagyon jó, de nem hallgatnám meg sokszor -
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2419 üzenetére
Mer a csávó betett egy kb 500 W-os mélynyomót a kocsiba a magasakat meg leszarta (a gyári van benne). Az halkan megy, a mély meg üvölt, de kb 60 Hz-es amit egy kis fika hangszóró nemigen bír megszólaltatni. Gyönyörűen torzítás mentesen vette fel a One és közbe lehet hallani az apró halk zajokat, mint pl a mocorgás meg a motor hangját.
-
kdennis
aktív tag
Ezt a kib k jó mikrofont akarják kiszedetni ebből a gyönyörű HTC-ből?
-
tomas01
aktív tag
Ez dúrva. A Htc felirat alatt is gomb van ?
http://www.youtube.com/watch?v=UAIHUfHD9cQ&feature=player_embedded -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2414 üzenetére
Ha nem is MA-n de másik oldalon/blogon stb. még simán lehetne is. Elég sok a "hulladék", egy kis színvonal nem árthat. Meg igazi konkurencia sem ártana az MA-nak mert kicsit el vannak kényelmesedve. Félreértés ne essék. Tisztelem Bog-ék munkáját és néha nagyon jó munkát végeznek, de úgy érzem kellene néha egy kis plus motiváció.
-
toeki
senior tag
válasz
ForRedGlory #2411 üzenetére
logout-on lesz fenn vagy ma-n?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Burt1793 #2408 üzenetére
ok., igy tiszta, csak az elobbi hsz-edben mintha errol irtal volna.
egyebkent nagyon varom a t-s arakat, mert a konkurencia arazasat valami felnotasra biztak....iszonyat sok lett!
konkretan 2 eves rabigaval kb. 30-40 ezerrel tobb, mint amire lehetett szamitani.
remelem a one ara baratibb lesz, mert azzal meg akar sok hezitalot is e termek megvetelere osztonoznek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2405 üzenetére
nem ugy ertettem, hogy dobd ki, hanem, hogy a vegere egy rovid osszehasonlito reszt akkor tehetsz.
Burt1793!
a one holnap mar elerheto lesz valamely szolgaltatonal? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2401 üzenetére
nem varsz vele holnapig?
akkor mar lesz (lenne) osszehasonlitasi alapod! -
kdennis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2401 üzenetére
Remélem nem lesz nagyon lehúzva.
-
ForRedGlory
félisten
Most ellenőrzik a korrektorok a cikkem, hamarosan megjelenik.
Jobban várom, mint a Note 2 vs S3-at, de majd meglátjátok miért, ha olvassátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest