- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Hát EZ elég gáz!
-
adammkaa
senior tag
uj előfizetőként 60 70 80 ezret biztos elkérnek érte majd mindhárom szolgáltatonál.
Nem rég voltam bent vodánál kérdeztem, mondták csak egy sima voda red standard kártyáért 40000 eloleget kérnek el, és gondold el ha hozzá veszel egy s4 et vagy one t, tuti 80K eloleget elkérnek..
-
ForRedGlory
félisten
.
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok valaki tudja, utánanézett már melyik szolgáltatónál éri meg a három közül megvenni a telefont?
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2778 üzenetére
Az előbb megkértek privátban hogy hasonlítsam össze a hangerejét a Sensation-hez képest,de van még tartalékban egy Ones S-em is,amennyiben érdekel majd valakit csinálok egy kis videót....
Amúgy ez a gyártási hely problémás,vagy miért kérdezted?
-
Nightfall75
tag
válasz
Spark_777 #2775 üzenetére
Nem az IMEI szm első 5 karakterére gondoltam, hanem a gyári számra, a csomagolás hátoldalán, a vonalkódos résznél is rajta van. Valószínűleg így kezdődik: HT33... vagy HT34...
Itt van egyébként a leírás az XDA-ról, milyen infókat tartlmaz a gyári szám.
Vagyis a tiedet 2013 április 18-án gyártották Kínában a HTC Shanghai-i gyárában.
Köszi!
-
Spark_777
tag
válasz
Nightfall75 #2774 üzenetére
Persze:35443
De remélem elárulod hogy mit is tudsz meg belőle -
Spark_777
tag
Én vettem tegnap a Speedtől,2 év garanciával,1 év eu+ 1 év Speed által vállalt magyar garancia,de teljes jogú,így a Telemax javítja ha kell. Valószínűleg Expansystól jött,de egyértelműen Európába szánt készülék,mivel rajta van kis országunk jelzése is.Tegnap meg is jött rá a frissítés...
A CID amúgy 001
-
Balinov
titán
hamar az UltraPixel a tema ismet, van olyan 3rd party kamera alkalmazas, ahol az aperturat lehet varialni. F2.0 miatt elegge kicsi a DOF, jo lenne, ha lenne valami kamera alkalmazas, amivel le lehet rekeszelni (mondjuk F8-ra), hogy novekedjen a melysegelesseg
-
dReFiX
senior tag
Ez a készülék milyen kódszám m alatt fut ? 801n ?
-
Hegasus
senior tag
igaz, én nem ástam bele magam mindenhol az ultrapixel kamerába, de amennyit láttam a hivatalos anyagokba, az annyi, hogy a pixelek szélesebbek lettek, de messze nem vastagabbak....
tehát, ha beletennének egy 8mpx-es ultrapixel kamerát, mi ebből annyit vennénk észre, hogy nagyobb lenne a lencse a hátulján, de nem lenne vastagabb a szenzor, csak szélesebb... (mint a samesung s3->s4 lencséje, csak itt a 8 mpx-es lenne akkora mint ott a 13) -
Luser2000
addikt
Bazsó Gábor kicsomagolós videójában is egy O2-es készülék van.
-
Xaels
félisten
-
markyy18
aktív tag
Ha valaki esetleg vett a speedshoptól ebből az EU garis készletből az meg tudná mondani milyen a CID száma a készüléknek?
Választ megköszönném ismerős kíváncsi rá. -
blt.62
őstag
A HTC ONE-ban is megmaradt az az élethű és élőháttérnek kirakható időjárás program?
-
Spark_777
tag
Végre MegONE
Több mint 2 hónap várakozás után a kezemben tarthatom...Nem volt még túl sok időm vele foglalkozni,de egy dolog már most sokkoló a Sensationhoz képest,és ez pedig a hangszórók ereje,végre van értelme normális csengőhangot tenni a telefonra,mert ez nagyon durván szól
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
...Ezüstben elég vagányan néz ki...
Nem igazán van erre szükség,de hardcore felhasználóknak jól jöhet.
Akik hiányolták az oldaláról kiemlekedő gombokat...
#2734 MerLinh : Hát nekem azt irja nincs elérhető frissités.
-
HTC One 1.29 update now live in the UK
Hát nekem semmit nem talált a telefon.
Pedig enyémen 1.28.771.6 van. -
Néztem pár filmelőzetest a telefonon.
Ismét csak egy nagyobb kijelzőt tudtam volna elképzelni,semmi más nem hiányzott.Én már csak a HTC One Tablet-et várom.
-
boksz
senior tag
Hoppá !!!
https://www.youtube.com/watch?v=Q7AjsxPMbos&feature=youtube_gdata_player
-
Akik azt gondolnák alul maradhat a One az S4-hez képest...
Blinkfeed-en szoktam olvasni frissitéseket a telefonhoz (asszem 2x volt ilyen).
Én hiába keresem,nem talál frissitést. -
boksz
senior tag
Ja, Kecskemét.
-
boksz
senior tag
Szülinapi vacsora :-)
Htc one-al. -
Burt1793
veterán
válasz
markyy18 #2713 üzenetére
Ne kezdj el Mercizni, próbálj ki egy 5-ös BMW-t!
Nagyon jó cikk, tetszik, mert jól elkülöníthetőek a tények és a saját véleményeid. És erre gondoltam, amikor valakinek írtam régebben, hogy ennyire kitapasztalni egy telefont legalább 2-3 hét alatt lehet, ezek így nem jönnek le egy "egy órás média márktos" nyomogatás után sem. Szóval köszi, sok időt spóroltál meg nekünk!
szerk.: A képek nagyon jók!
Az furcsa, hogy egy filmlejátszós screenshotot teljes képernyőre nagyítva (1080p-s monitoron) pixeles a kép (no nem a film képére gondolok). Pedig a kép 1080p-s. Na mindegy, biztos a monitorom szar (samsung) -
markyy18
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2715 üzenetére
Szintén kifejezném elismerésem. Jó teszt lett. Részletes.
Talán kicsit több saját videó elférne benne de anélkül sokkal jobb mint az itteni MA-s teszt.
(B)Burt1793
/B) köszönöm maradok a Mercinél.
Ezt ne értsd úgy h szerintem a BMW egy nulla.
-
ForRedGlory
félisten
Orulok ha tetszett a cikk
-
datomi
tag
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Grat a cikkhez, részletes, minden igényt kimerítő írás lett, köszönjük, MA-s teszt elbújhat emellett
-
válasz
Burt1793 #2709 üzenetére
Nagyon jól elmondta azt amit én ugy fogalmaztam meg,hogy szeretünk bmw-ben audi-ban autózgatni,na de amikor beülsz egy merciben,na az teljesen más. HTC One ugyanezt az érzést kelti bennem.
Mindenki elájul a telefontól ez nem kérdés.
És ami fontos a bekapcsolás és használat után is ugyanaz marad.
Nekem ez igazi áll leejtős telefon.
Imádom !Tetszett ahogy beszélt róla,tényleg a frankót mondta ez látszott,és én is ugyanigy voltam vele amikor megkaptam.
-
Burt1793
veterán
LOL
Mennyit fizethettek Karottának, hogy eldobta az ájfónt?
[link]Gyönyörű és ha neki tetszik, akkor ...
Rendesen elájult tőle. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Kb így kéne kinéznie egy MA tesztnek egy felső kategóriás telefonról. Nem csak a szokásos sablonba belehányni az éppen aktuális telefonra illeszthető előre legyártott mondatokat. Nem azt mondom, hogy az utolsó 30 ezres szutyokról is szívesen olvasnék 15 oldalt, de ha van miről írni........
-
Ma Croydon-ban jártam ismét.
Szeretek ide bemenni mindig van vmi érdekesség.New HTC One 1080p video (auto focus),London street musician 2
-
markyy18
aktív tag
válasz
Savaria_01 #2705 üzenetére
Nem tudom itt milyen konstrukcióban adják. De most a speedshop 1év EU garanciával 199 990-ért adja a telefont. Érdekes délelőtt óta jót esett az ára.
-
Savaria_01
tag
Valakinek van tapasztalata erről a boltról ? Rendelt már valaki innen ?
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Nekem továbbra sem.
Szolgáltatótól meg vegyen a halál. Nem jelentősen olcsóbb, és az updatek a gyökér szolgáltató miatt késnek, telefossák az androidot is a szemetükkel.... WP8-at meg iphone-t még csak-csak. Androidot soha nem vennék szolgáltatótól. -
mumk1
addikt
-
xabfx
tag
Kint a cikk vegre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest