Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
válasz
predakon #4722 üzenetére
mi bajod a hitelre való vásárlással? Egy 0 % os THM-el sokkal gazdaságosabb megvenni a telefont, mint ha kicsengeted a 200 k-t egyben érte. Miért adjak ki érte egyben ekkora összeget (megtehetném) ha havi 8.000 el is megtudom oldani...A hitel egy nagyon jó dolog, pláne ha 0 kamat van rá, csak tudni kell használni
-
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4644 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül minden eddig ismeretes hiba megszűnik a One esetében. Hozzá kell tennem, hogy i5-nél (lehet ,hogy tájékozatlan voltam) nem hallottam illesztési hibáról, ezzel ellentétben annyi azon is volt, mint most a One-on. Ott a fém keret felső és alsó része állt el talán 1/2 mm-t, vagy annyit sem. Onenal is ugyan ez a helyzet. Legalábbis az enyémmel.
-
N4ri87
senior tag
válasz
predakon #4630 üzenetére
Ha megengeded: Én kissé bele untam a droidba, ezért váltottam i5-re, de nagyon gyorsan megutáltam. Aztán amikor jött a One, elkapott a "kell" érzés. Gyorsan meg is szabadultam az i5-től és vettem egy One-t. Ég és föld a különbség. Az i5-tel nem tudtam kibékülni. Csak egy gagyi eszköz volt. De a One-t élvezettel veszem a kezembe. Nem elég, hogy szolgáltatásokban űberelni az iphone-t, de szerintem szebb és sokkal kényelmesebb kézbe venni.
Más:
Fenn említettetek víztiszta burkolatot. Ha esetleg valaki talál itthon is és nem egy hónapot kell rá várni, kérem közölje, mert nagyon szeretnék venni egyet.
(#4607) HUTCHDB
Ezt hogy csinálod? Én nem tudok ennyire szép képeket készíteni.
Lehet ,hogy nincs igazam, de azt vettem észre, hogy közeli tárgyak fényképezésénél a One fenomenális. Viszont ha távolra fényképezek mintha kissé zajosak lennének a képek. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
predakon #4630 üzenetére
pont ma volt a kezemben i5.
a one az egyikben az i5 a másikban.
borzasztó kicsi.....a másik tulajnak meg a one volt nagy....
én smooth-ságra talán még a one-t éreztem jobbnak, (ami szerintem iszonyat nagy szó!) ja és gyorsabb is volt.
a kijelzője az i-nek picit jobb volt.
összességében pontosan annyi a különbség a one javára, amennyivel többe kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest