Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptya
tag
válasz
tomas01
üzenetére
Bocsi, csak most vettem ezt észre
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)Az állandóan egymást fényképező hölgyek, meg remélem nem fognak beperelni személyiségi jogok miatt

Nekem a Power Toggles jobban bejött. Notification-nél nekem nem működött jópár kapcsoló sajnos :\
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igen itt van, bár semmit nem állítottam sehol sem előtte, ahogy a készülék fel volt építve úgy nyomtam egy kamera felvételt a Kobuci-ban játszó Rackajam koncertről egy 1,5 percet, hogy teszteljem milyen a hangzás. Nem egy elektro zúzás, ahol azért izzad egy készülék, de sztem baromi jó hangja van. (nem is voltam túl közel)