- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #14762 üzenetére
Ő az autós tartóra írta a 17-et.
Laca1212: Szerintem ne az 1 A-eset vedd. Azért ,mert ha nem jó minőségű a töltő,akkor nem tudja navi közben tölteni, maximum szinten tartani, de lehet merülni is fog. Ilyenkor jöhet az, hogy melegszik, rosszabb esetben összeég, stb. Bár elvileg ez egy jónak mondott márka. -
nikilauda
senior tag
Ha már készülék ajánló, akkor ezt érdemes elolvasni. Az ára, amit tippelt a szerzője is botrányos. 130K szolgáltatónál kártyásan. Besz@rás.
-
nikilauda
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13813 üzenetére
Az S4-nél sérülékeny a keret. Azt viszont csak kijelzővel együtt lehet cserélni, ha jól emlékszem. Ott sem jobb a minőség. De itt ne is számíts arra, hogy a One ellen az S4-et ajánlják befutónak. Vedd kézbe egyszerre a kettőt és akkor érzed meg a minőségi különbséget!
(én megtettem amit a haza megkövetelt)
Balek01: Én még nem hallottam HTC One replikáról. Szerintem ezt a minőséget nem tudják hamisítani. A hamisítók inkább műanyag mobilokban utaznak.
-
nikilauda
senior tag
-
-
nikilauda
senior tag
Nekem 3 HTC volt igazán nagy élmény: Kaiser2, Hero, One. Ezek mellett szinte mindet kipróbáltam, de Android vonalon a Desire után a Samsung kerített hatalmába.
-
nikilauda
senior tag
válasz
kdennis #13687 üzenetére
Nyugodtan hagyhatod 100%-ig. Nem lesz gondja. Sőt a lemerítés sem teljes ha kikapcsol, mert az elektronikája nem engedi és leállítja előbb. Az sem gond neki ha egész éjjel rajta van. Gondold végig, hogy kb 0,1%-ot veszít havonta a kapacitásából. Sajnos mobilt hosszú ideig nem tart meg az ember, de néhány évig nem lesz semmi észrevehető gondja az akksinak.
-
nikilauda
senior tag
válasz
light0416 #13671 üzenetére
Boltival nem vennék már telefont ilyen kategóriában.
Lehet romot is cserélgetni, már ha ez a célod. Viszont a gyári rommal is sokan használjuk és semmi gond nincs vele. A Samsungnál még a múlt évben is romot cseréltem, mintha kötelező lenne (sgs3). Lassan ott tart a droid, hogy a gyári rommal is hibátlanul teszi a dolgát. -
nikilauda
senior tag
válasz
#33101952 #13477 üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert szereted jobban. Ha az IOS-t,akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont csak a telefon minősége aggaszt,akkor szerintem nyugodtan megvehetsz egy jó példányt. Azért a One-ok nagy része rendben van és az androidos csúcstelók között tanyázik.
Én nem cserélgetek romokat, mert egyszerűen csak használom. Sok embert megzavar az ha feljön,hogy android, akkor egyből a rendszer kötelező cseréjére/buherálására gondolnak. Nincs szó ilyenről. Itt tökéletesen használható a gyári rendszer és frissítve is lesz még egy darabig. Ha pedig érdekel a romcsere,akkor azt is megteheted és kihozhatsz egy jobb/másabb kis rendszert magadnak. Ez is egy lehetőség.
Próbáltam az i5-öt és elismerem, hogy jó telefon, de számomra inkább a One a megfelelőbb. Elsősorban a mérete miatt.
(dupla zárójelben: az iphone 4-et megjelenése után néhány hónappal vettem meg. Ott eszembe nem jutott volna, hogy mást használjak 8-9 hónapig, remélem így lesz a one-nal is)Csacsi67: Teljesen igazat adok. Csúcstermék, hibás darabokkal, de nem találsz hibátlant! S4, i5,Lumia920 (ezeket használtam) és folytathatnám. Ez a mai trend. Kidobnak hamar egy készüléket,mert kell a piac. Utólag pedig javítgatnak szoftveresen, toldozgatnak-foltozgatnak a fizikai hibásakat pedig szervizelik. Szerintem ez bele van kalkulálva egy megjelenéskor a gyártónál az árba. Ahogy folyamatosan javul egy termék, úgy megy le az ára. Kevesebb hiba, kevesebb a gyártó költsége is. Nyilván nem csak ezért, de ez is benne van picit.
-
nikilauda
senior tag
Remélem mostanában már nem jelentenek be komoly mobilokat. Olvasgatva a különböző új mobilok hozzászólásait, emberek hisztérikusan állnak mellé vagy mindent elkövetnek,hogy a számukra ismeretlen és még meg sem jelent telefonokat lehúzzák. Néha nem tudom eldönteni, hogy egy-egy hozzászóló normális-e.Pl ami a Z1-nél és az iphone-nál megy. Rosszabb,mint a politika.
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem készül mostanában a piacra ilyen minőségű készülék, mint a mienk(szerintem, természetesen). Ha most kellene választanom,akkor is nagy eséllyel a One lenne.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13160 üzenetére
Ha nagy az engedmény a "hiba" miatt,akkor akár meg is érheti.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13155 üzenetére
Én is így vagyok a tokkal. Nem szeretem. Ezt kár rejtegetni. Ezért csak egy beledugós tokot használok. persze tok nélkül meg benne van mindig a kockázat. Örök dilemma ez, talán nagyobb is,mint Hamlet monológjának a kezdete.
-
nikilauda
senior tag
válasz
enginev3.0 #13151 üzenetére
Szerintem ezzel nem lehet semmit sem kezdeni.
-
nikilauda
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. egy kiváló készüléket veszel. Többen is vagyunk, akik Galaxy S4-ről váltottunk erre. Prémium érzés és a kamera sem vészes. Nézz utána a Logout.hu-n találsz egy mobilfotós cikket(itt is volt linkelve),hasznos lehet.
Én is flottás vagyok és dominós One-t használok. Ebből semmi gondod nem származhat. -
nikilauda
senior tag
Az értesítési sávban gyakran megjelenik reklám(vírusirtó, társkereső, stb). Ezt hogyan tudom megakadályozni?
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12633 üzenetére
2 darab tűhegynyi pont fém színű. Bal felső sarokban a 45 fokos letörésen. Nem látszik minden szögből és közelről kell nézni, de ott vannak. Ennyi gondom van mindössze a telefonnal. Szóval nem bántam meg az S4 cseréjét erre, viszont most már az ezüstöt venném.
Karcok nincsenek sehol. Arra figyelek, hogy nem rakom le akárhova. -
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12631 üzenetére
Én a feketét vettem és nincs összekarcolva sehol sem. Bőrtokban tartom és a kijelzőn egy fólia van. Kettő pici pont van a bal felső sarkán, ahol lekopott a festék. Ezt lefestem néha alkoholos filccel.
-
nikilauda
senior tag
válasz
Feribacsi555 #12359 üzenetére
Igen ezt.
Egy kis kedvcsináló. -
nikilauda
senior tag
válasz
Caaabi #12338 üzenetére
Messze nem annyira,mint az i5. Nekem 2 db pici pont van a bal felső sarokban. Egy bőr tokban tartom és tettem rá kijelző védő fóliát. Nem vagyok hajlandó szilikon vagy más fix tokkal elcsúnyítani. Full body fóliát is néztem, de ahol például a kopás van, ott nem védte volna az sem. Most mindenképpen az ezüstöt venném, bár a fekete mérföldekkel jobban tetszik nekem.
Más:
Az éjszakai hangjelzésekre: Már írtam itt is, hogy a Tasker alkalmazást használom. Automatikus éjszakai profillal. Nekem is fontos, hogy elérhető legyek éjjel, de pl, wifi kikapcsolva,Szinkronizálás kikapcs., fényerő levéve, hangok halkabbra véve, stb. Úgy szabod kedvedre,ahogyan akarod. Egy másik fórumon írták, hogy ha egy programért fizetsz csak,akkor az a Tasker legyen. Ezzel teljesen egyetértek. (Persze a kipróbált és hasznos programokat megveszem természetesen) -
nikilauda
senior tag
Tegnap nagyon jól vizsgázott a telefon. Reggel(6 óra) majdnem teljesen fel volt töltve(95%) és kb 2 óra navigációval(ebből ki volt kapcsolva másfél órán keresztül a kijelző csak a hang volt), negyed óra telefonálással, kevés wifi-vel, mobilnet kikapcsolva,~50 db fényképpel, estére(19 óra) 45% körül volt az akksi. Ezt igazán jónak tartom.
-
nikilauda
senior tag
csak úgy:
-
nikilauda
senior tag
Bekövetkezett amitől tartottam.
A bal felső sarkán a telefonnak van egy kis festékleválás. A 45 fokos élen. Nem érte fizikai behatás és vigyázok is rá nagyon. Nem zavaró nagyon, mert kisebb,mint egy gombostű feje(kb negyede). Viszont a feketének ez az átka.
Szerintetek érdemes ezzel reklamálni a T-mobile-nál? Volt valaki akinek sikerült ezt garanciában megoldani? Vagy tegyek egy fekete alkoholos filctollal egy pöttyöt a hibára? -
nikilauda
senior tag
válasz
Szellem. #11554 üzenetére
Egy nagyon jól megcsinált program a Tasker(kb 6-700 ft). A Logouton vagy egy cikk róla. Most kezdem beállítgatni mindenfélét és óriási. Amit a cikkben is írt a szerzője, hogy navigációs progi indításkor például bekapcsolja a gps-t, aztán ha bezártad kikapcsolja. Nagyon részletes profilokat is csinálhatsz vele. Ezeket automatizálhatod.
-
nikilauda
senior tag
Sziasztok valaki vett már olyan fóliát ami védi a hátlapot is? Invisible shieldre vagy hasonlóra gondolok.
-
nikilauda
senior tag
-
nikilauda
senior tag
válasz
barcsajani #11307 üzenetére
Fogalmam sincs. Én nem foglak lebeszélni róla és nem rá sem. Te beszéltél az emberrel. A mi flottánknál például úgy működik(orvosi és egészségügyi), hogy a készülékre nem adnak kedvezményt, ellenben a percdíjak nagyon rendben vannak. Ha telefont veszek, akkor azt a T-mobile listaáron tudom megvenni, de az meg drága. Mondjuk nincs hűségidőm.
Ha bevisz a DKV-hoz,akkor úgyis mindent le tudsz ellenőrizni, csak ne szégyenlősködj! -
nikilauda
senior tag
válasz
Nuada herceg #11303 üzenetére
Ez valamivel lassabban tölt. Ez normális. Viszont jó akksija van, így ha este felrakod töltőre reggel nyugodtan használhatod, kibírja estig.
barcsajani: Nem értem, hogy miért intézi később a papírjait? Miért nem adja oda amikor megveszed? Attól, hogy flottában vették még le lehet tiltani szerintem. Én is egy országos flotta tag vagyok(T-mobileos), de az előfizetésem és a telefonom saját magamnak fizetem. Gondolom ha nem így lenne, akkor tiltanának.
Csak óvatosan! Ettől függetlenül lehet, hogy korrekt minden. -
nikilauda
senior tag
válasz
barcsajani #11298 üzenetére
Gyanúsan olcsó. Vigyázz nehogy előfizetéses legyen! Függetleníteni tudja a t-mobile is.
-
nikilauda
senior tag
válasz
migabi24 #11288 üzenetére
Így, hogy sikerült hibátlan darabot kifogni már igen.
stilo18 és balika333: Én az LG-t nem szerettem. A Nexus 4-et viszont már nagyon.
Az Optimus G egy igazán jó telefon. Szerintem ha valaki S3 vagy S3 LTE mobilt venne, akkor meg kell néznie egy G-t, mert sokkal jobb választás lehet. A One-nal az a helyzet, hogy ha nincs fizikai hibája(pixel,illesztés), akkor olyan minőségérzetet ad, amit nem sok telefon.(talán az iphone 4 -nél éreztem így a megjelenésekor). Szóval ha ONE vs Optimus G, akkor mindenképpen a ONE. Viszont, ha az ár/érték arány számít akkor a G. A G kamerája sem túl acélos. Persze amire kell arra megfelel.Szóval én az Optimus G-ben nagyon kellemesen csalódtam. Az S4-et is szerettem, de a ONE-nál azt érzem, hogy egy kimagasló minőségű és szép készüléket tartok a kezemben. Jólesik megnézni, csak úgy, hogy be sincs kapcsolva a kijelzője. Mindez csak a véleményem. Igazából ebben a kategóriában nem hinném, hogy van rossz telefon.
A fekete ONE-t választottam, bevállalva a kopást is. szerintem venni fogok valamilyen fóliát a hátlapra is, csak a csúszástól félek. -
nikilauda
senior tag
Na emberek, újra visszatértem a One-hoz. Kis kilengés után.(optimus g és S4)
-
nikilauda
senior tag
Mit szóltok hozzá?
-
nikilauda
senior tag
válasz
adodaniel #5400 üzenetére
Ha ráér, akkor jobban jársz ha vársz a vásárlással. Itt nagyon elkeserítő néhány fórumozó tapasztalata. ( Az S4-nél sem rózsásabb a helyzet). Én is szeretnék venni egy ONE-t vagy egy S4-et, de eddig túl sok a gond. Az is igaz,hogy cseréltetni tudod, ha nem felel meg a minősége.
-
nikilauda
senior tag
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #5048 üzenetére
Majd írj már légyszíves néhány sort, hogy miért döntöttél így!
Még mindig nem sikerült választanom. -
nikilauda
senior tag
Van két kártyás ONE is???
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #4803 üzenetére
Türelmes leszek
Azért kérdezem,mert vennem kellene egy ONE-t vagy egy S4-et, de mindkettő tetszik és gondjaik is vannak. Így nem tudok dönteni. -
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #4798 üzenetére
Tervezed, hogy csinálsz egy összehasonlító írást a ONE-ról és a GS4ről?
-
nikilauda
senior tag
Vásárlás előtt állok. Vagy ez vagy az S4. A kedvem kezd elmenni ettől a sok selejttől.
Egy hónapot még várok, aztán remélem jön egy jobban összerakott széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged