Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3864 üzenetére
Jaa
Azt hittem te láttad és azért mondod
már kezdtem volna épp örvendezniAkit esetleg érdekel:
Google I/O konfi 2013 élőben: [link] -
g0n21
senior tag
Bementem tök más ügyben sim kártyát cseréltetni aréna pláza t-mobile-jába.
Csak alvállalkozó, nem T-pont. Egyrészt a kedves lány ingyen cserélt sim kártyát, csak mert az előzőt elvesztettem, másrészt ott még nem hallottak a ONE-ról, egyáltalán. ÉS nem is látja hogy érkezne mostanában... Szóval a Trénél ez inkább webshop buli -
ptya
tag
Öröm és bódottá'!
20 perce hívtak a Westendes vodából. Holnap érkeznek oda készülékek, lehet menni venni! Pontos számról nem adott infót, de nekem félre tettek egyet.
Ebből kifolyólag gondolom sok érkezhet, ha már egy bemutatón felbuzdítják a népet, hogy vegyék meg, akkor nagy balfaszság lenne 10 darabos készlettel rendelkezni.
-
ptya
tag
válasz
Dreamie #3880 üzenetére
Vodánál nekem tegnap azt mondták, hogy valszeg jövőhét elejére érkeznek készülékek, esetleg pénteken, mert most lesz valami rendezvény (lásd a holnapi pár hsz-el előbb) és utána lesznek..
Westendes márkaboltban előjegyzést tartanak, ha kéri valaki és egyből értesítenek, ha megérkezett a telefon..
Most azt számolom bőszen, hogy trével vagy vodával járnék-e jobban
Előbbi 24 hónap 15e ft haviköltség (biztosítással) míg vodánál 12 hónap 17.500 majd 12 hónap 8000 (na meg plusz az azonnali 51e).
Erősen a voda felé hajlok jelenleg.. de bármelyik percben megváltozhat -
k.soma
senior tag
Valaki próbálta már az NFC-t One-al és egy bármilyen másik telefonnal? Mert nekem se One x-el, se Xperia S-el nem sikerült működésre bírni.
-
CrAck69
senior tag
50 perce egy bejegyzés a facebookon
Vodafone Hungary
Gyere holnap 15 órára a Vodafone Smart Store-ba, vegyél részt a vadonatúj HTC One bemutatóján, és próbáld ki személyesen is a készüléket! Sőt, ha szerencsés vagy, meg is nyerheted a telefont, ehhez mindössze egyetlen kérdésre kell a helyszínen helyesen válaszolnod! Részletek: http://bit.ly/10xZmGE
-
robit74
tag
válasz
ForRedGlory #3856 üzenetére
Esetleg megnéznéd, hogy mennyire van látható "nyoma" a készüléken kivül - belül a T hovatartozásnak, vagy olyan mint annó a Desi S és nincs módosítva semmi.
-
robit74
tag
válasz
ForRedGlory #3851 üzenetére
A Trénél ilyen a sürgős
, mert még mindig nem változott a honlap infója, sőt a fiuk a technikai részlegen még mindig állítják, hogy az ügyfél a hülye és Ők egyeztettek a gyártóval is
Következésképpen: Nem zaklatom Őket tovább. -
Dreamie
őstag
Vodánál vett már valaki?
-
Bdanyy
addikt
Desire S-sel szerencsém volt, T-nél semmit sem piszkáltak bele, otan jottek is a frissitesek. T-s illetve speedshopos HDR mikrofonos még?
-
sipy888
aktív tag
Ez hihetetlen , hogy végre megjön a telefon MO-ra, erre a feketére megint várni kell 1 hónapot. Ha kivárom, akkor meg esélyes, hogy abba már nem a "nokia" hdr mikrofon lesz.
melyik ujjamba harapjak ?!
-
markyy18
aktív tag
Akit érdekel a speedhez Taiwani gyártás érkezett ha minden igaz de ez majd holnap derül ki mikor megkapom.
-
TheProb
veterán
Ezért kell Telenortól venni... Nemtom milyen jogon basztatják az OS-t + régen a hajatm téptem mikor mások telefonját ott figyegett a telefonnál 2x akkora voda v tmobil logó..
-
sapex
tag
Örülök hogy Magyarországon is megtört a jég...
Én már 5 napja boldog tulajdonosa vagyok ennek a készüléknek. -
N4ri87
senior tag
válasz
penell1234 #3871 üzenetére
Eddig nem volt, most hirtelen sok lett
.
Épp ettem a kefét, hogy holnap nekem is Speedtől jön drágábban, de azt hiszem így már nem is olyan nagy baj. Nekem ne piszkálgassanak bele. -
penell1234
tag
Nem semmi délben megrendeltem a T-nél a HTC one dominócsomagban holnap érkezett volna erre hív speedshop 14.20 kor hogy küldhetik e HTC one.Na akkor gyorsan lemondtam a T-mobilnál és ha minden igaz holnap függetlenben igaz jóval drágában de meglesz.De beszéltem egy műszakis T emberkével is ö azt mondta hogy szerinte valamilyen szinten bele nyúl a T a telefonba. Nekem nem nagyon jön be ha egy szolgáltató belepiszkál, na meg bekapcsolásnál az a hang
.
-
BroCreSt
aktív tag
A Speed most kapott egy raklappal szerintem.
-
sipy888
aktív tag
T melyik üzletében lehet megfogdosni?
-
Érdekes, mert én HTC ügyfélszolgálatával beszéltem és közölték, hogy tévedés amit a T-mobile kiírt az adatlapra. 64 gigabájtos telót még nem láttak európai piacon!
A másik, a t-s oldalon kint van mind a két szín. Csak az ezüstöt lehet rendelni.
Szóval, most azon gondolkodom, hogy várjak-e a feketére vagy sem? Illetve kérdéses, hogy a T-mobile mennyire nyúlt bele a telefonba. Függő vagy nem? Stb.Az meg továbbra is nonszensz, hogy ebben az országban nem lehet elérni feketében sehol.
-
hurrikan
addikt
válasz
A 64GB az biztos?
Ha igen akkor nagy +++++ -
-
joey04
titán
válasz
Mondjuk az érdekes, hogy azt válaszolták, hogy a gyártó visszaigazolta az adatokat... Most vagy a HTC-nél is hülyék, vagy a T-nél hazudtak, csak hogy lekoptassák az embert.
-
hurrikan
addikt
válasz
Az a nevetséges, hogy telefonon visszahívtak.
És azzal kezdték: "Tévedett uram! Ellenőriztettük a gyártóval az adatlapot és ahogy korábban is mondtuk, minden adatunk helyes. A Magyar régióba szántak ezzel a hardverrel jönnek"
Telefonon is ezt mondták, chaten is ezt írták.
Ez amit idéztem a harmadik hívás volt. -
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #3851 üzenetére
Mindenki észrevette és szóltunk is
olvass visszaerről megy a vita rég már.
azt a választ kaptuk, hogy mi vagyunk a hülyék. Mert helyesek az adataik és ezt a gyártó is vissza igazolta....
TEGRA3, 8MPX stb.... -
Xaels
félisten
Amúgy a T-nél az oldalon a "További információk a gyártó honlapján" -ra a One X+ oldalára ugrik. Valahol zavart érzek az erőben
-
TheProb
veterán
Most néztem h voda és tmobile oldalán is fent van már, telenornál semmi.. nem értem. Valamint vodánál legalább van olyan funkció h értesítenek ha már lehet kapni..
-
Vangelis
félisten
Amikor az Omnia megjelent.
Érdeklődtem telefonon és kapcsolták a kávézót.
Ez vicc.. de amikor kerestük , hogy van e I900 (ha jól emlékszem) csak hebegtek habogtak mindenhol.
Fingjuk nem volt mit keresünk és segítettünk , mert megkérdeztük, hogy esetleg Omnia nincs.-e?
Az már volt. -
ForRedGlory
félisten
Javíttatom bent ezt a sok hülyeséget, ami ki került az oldalra. Hihetetlen... miért nem kérdeznek engem, ennyi baromásg nem menne ki publikusba
Az fasza, senki nem vette észre, hogy 8 MP-es kamerát írnak az oldalon?
Sebaj... elintéztem, sürgősségivel.
-
Spark_777
tag
Mehetek a telefonért,megjött végre a cserekészülék
-
Free Rgc
tag
Sziasztok!
Mindenkit megértek aki már nagyon várja a készüléket, 3 hete használom, de ilyen lenyűgöző telefonom nem volt, pedig a Note 2-től a Z-ig mindent kipróbáltam.
Szerintem hiába irják ki hogy 64GB-ost küldenek, a 32-es lesz, de ne legyen igazam, majd ha mégis kiderül, akkor azzal fognak védekezni, hogy oda van írva a felhasználható memória kevesebbb...... -
Xaels
félisten
"Szia Patrik, hamarosan elérhető lesz a készülék, árlistánkon már megtalálod: http://www.telenor.hu/upload/letoltes/arlista/telenor_arlista_20130509.pdf Érkezéséig egy kis türelmedet kérjük! Szép napot kívánunk!"
" Sajnos egyelőre pontos dátumot nem tudunk mondani. Javasoljuk, hogy kövess minket honlapunkon, ahol elsőként értesülhetsz az új készülékek megjelenéséről: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/htc-mobiltelefon"
Remek. Ők rakják ki legelőször az árat és náluk lesz utoljára vagy mi a... Na meg ez a titkolózás a vásárló előtt agybajt kapok tőle.
-
ForRedGlory
félisten
Kellemes árral nyitott a T
hihetetlen, hogy az S4-et így túlárazták, bár annak örülök, hogy a HTC One mocskos jó áron kapható, ráadásul 64 GB-os, amit illik nem elfelejteni, már ha igaz, de ezek szerint mégsem az
Így nem is kérdés melyik éri meg jobban. Jobb telefon, ráadásul olcsóbban.
-
hurrikan
addikt
Engem is visszahívtak.
Azt mondták, hogy ellenőriztették a gyártóval, és azt a választ kapták, hogy az adatok márpedig helyesek.
Sőt azt mondta a csaj hogy minden hivatalos Magyar verzióban ez van xD -
Xaels
félisten
válasz
robit74 #3840 üzenetére
Na igen és spórolnának egy csomó pénzt amivel csökkenthetnék a készülék/szolgáltatás árakat...
Akinek holnap jön T-től Dominós és meg tudja nézni, hogy független-e az jelezze minél hamarabb legyen szíves. Budapesten ha kell Telenoros mSIM-el be tudok segíteni holnapi nap folyamán egész nap.
-
Xaels
félisten
válasz
TheProb #3835 üzenetére
Szerintem fingjuk nincs róla. Tegnap a Mammutban az egyik boltból átküldtek a másikba, hogy kérdezzem meg ott van-e raktáron. Ott nem mondtak időpontot. Astoriában előtte levő napon 1-2hetet mondtak, de az FB-n meg hamarosan("nem kell sokat várni") szavakat kaptam. Most rákérdeztem megint, hogyha elvileg másik szolgáltató holnap szállítja már és a viszonteladó is megkapta a szállítmányt, hogy kaptak-e.
-
robit74
tag
Srácok! Most hívott a Tré fejlesztési csoportja és közölték, hogy a honlapon szereplő adatok (kamera, memória, proci) helyesek, az van benne az általuk részemre kiszállítandó One-ban. Na holnapután kiderül, de remélem nem tegra a proci, mert reklamálni fogok
(Bízom benne, hogy a fejlesztési csoport tisztában van vele, hogy nem a ONE X -ről van szó)
-
sipy888
aktív tag
Hali. Mondja már meg vki légyszi, hogy melyik T üzletben lehet megnyomkodni! Mivel nem vagyok beregelve a T oldalára, nem is tudom megkérdezni!
Köszi előre is!
-
Agartner
csendes tag
Na, valaki akit lehurrogtatok 1 hete, emlekszem o irta ide be hogy a het kozepen erkezik a t-mobilehoz
heehe
-
Xaels
félisten
Ááá a kezemben akarom már tudni
A marketinghez annyit. Egy teljes oldalt kapott a Marie Claire csajmagazinban a One
-
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #3827 üzenetére
Hát szerintem nem olyan nagy baj h ezüst. Ha sérül legalább ezen nem látszik meg annyira.
Tény h feketében kicsit szebben mutat de személy szerint nekem így természetesebb aluminumosabb hatása van.
Xaels: na igen a gyengébbik nemnél is népszerűsíteni kell.
Vangelis: Ők inkább kiforrasztanák és eladnák külön.
-
nagyzoltan87
csendes tag
Westendbe van kirakva mukodo peldany?
-
-
markyy18
aktív tag
Megérkezett a One a speedhez.
-
robit74
tag
-
penell1234
tag
Most beszéltem a speedshopal és még mindig nem érkezett meg a szállítmány. Ha megjön majd értesítenek ha beleférek.Hát nagyon valószínű hogy dominóban megrendelem 13.00-ig és holnapra már itt lesz.
-
hurrikan
addikt
válasz
markyy18 #3819 üzenetére
Jeleztem a HTC Facebookján, hogy homályosítsák már fel őket
Meg rákérdeztem ott is a 64GB-raKét dolog miatt tartom kizártnak hogy 64GB-os legyen.
1. A HTC április elején nyilatkozta, hogy a 64GB-os verziók csak Q3-ban érkeznek a boltokba
2. A T mindenhol 32GB-osat árul. (Német, Osztrák, Szlovák, Angol) -
Ati007
őstag
elképzelhető hogy független lesz az első T-s szállítmány?
vagy ne is álmodozzak
-
Bdanyy
addikt
Ha T-nél veszem dominoval, akkor utólag mennyiért lehet függetleníteni náluk?
-
Xaels
félisten
Telenorról valakinek infója, hogy a boltok raktáraiban van-e már?
-
penell1234
tag
És az nem lehetséges hogy független lesz mondjuk a dominós vagy bármelyik csomagban rendeli az ember még az elején.
-
g0n21
senior tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Céges előfizetésre, 165k, 24x6500 kb, a HOX-ot is így vettem annak idején (135k, kezdő a cégé 45k, részlet az enyém), kedvesen vonják a fizetésemből.
Nem az enyém a hűség, hanem a cégé, viszont mint mindenes, ezeket amúgy is én intézem.
-
hurrikan
addikt
Így korrekt?
Nem vittem túlzásba az esztétikát, úgyis max. másolnak.Amúgy én is megrendeltem azt a szép fehéret ami ezüst, nincs türelmem kivárni a feketét, telefonon azt mondták lehet hogy csak nyár közepén lesz fekete, addig meg nem várok
-
datomi
tag
válasz
penell1234 #3796 üzenetére
Nekem múlt hónapban járt le a hűségem, úgyhogy előfizu hosszabbítással rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest