- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
187e. kártyásan a vodánál.
50e. Red Super-el. -
mumk1
addikt
válasz
hurrikan #3591 üzenetére
Ha abból indulunk ki, hogy van elég szabad helyed
, akkor 3 dolgot lehet megpróbálni.
1.
Beállítások/Alkalmazások/összes Keresd meg a Google Play Áruház és a Google Play Szolgáltatások appokat, mindkettőnél adatok törlése és kényszerített bezárás. Utána indítsd újra a készüléket.
Ez általában megoldja a Play problémákat.2.
Törölni kellene a cache-t. Ezt kétféle képen lehet, vagy fastboot alól kiadod a "Fastboot erase cache" parancsot, vagy elindítod a gyári recovery-t és amikor feltünik a piros háromszög, egyszerre kell nyomni mindkét hangerő gombot+power. A feljövő menüben megkeresed a cache törlést, a hangerő gombokkal tudsz navigálni, a powerral nyugtázni, pont ahogy a HBOOT menüben.3. Teljes gyalu.
-
Xaels
félisten
válasz
Dreadloord #3582 üzenetére
Egyelőre nincs még magyar tartalom a Blinkfeed-ben, de az ígéretek szerint lesz. Az, hogy mi, 7lakat alatt őrzött titok(csak tudnám miért). Ez egy relatív zárt rendszer, ha a céged szerződik és megcsinálja a Blinkfeed-hez a tartalmat akkor lesz. Profilokat nem tudsz csinálni.
-
Dreamie
őstag
Elvileg holnaptól.fenti reklámcsík.
-
blt.62
őstag
Nem tudjátok,hogy a Vodafonnál mikortól lesz kapható?
-
sapex
tag
Tudna valaki abban segiteni ,hogy a blinkfeedre hogyan lehet kirakni a naptarat illetve a fenykepeket, mivel ki van pipalva a bealitasoknal ,de megsem jellenek meg.
Koszonom -
boksz
senior tag
válasz
Dreadloord #3582 üzenetére
A válasz egyszerű : nem lehet magyar cuccokat beállítani !
Illetve csak előre megadott hírportálok oldalait lehet kitenni. -
ptya
tag
válasz
zsoleer #3565 üzenetére
Úristen... Mennyit kell várni egy telefonra? Nem hiszem el
Az egyetlen ok amiért T-re várok, h ne legyen gazdasági csőd, h barátnőmmel beszélek. Lehet inkább maradok a vodánál.
Arra van valakinek tippje, vagy információja, hogy oké a vodafone/telenor elkezdi korábban adogatni a telókat, de a "kisebb" kirendeltségekbe is kijut a telefon vajon? Értem ezt úgy, hogy pl adott óbudán a flórián téren egy kis voda bolt, oda is jut a westend/allee meg hasonló nagyobb boltok mellett? Vagy valószínűleg ez is ilyen online megrendelő rendszeren alapul, hogy majd kiszállítják?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
ThorsHUN #3581 üzenetére
Ökológiai lábnyomnak hívják a módszert, közgázra járok, környezet gazdaságtanból minket is felmértek, van alapja, de nagyon sok benne a soft rész, amit lehetetlen pontosan mérni, szóval a módszer inkább gondolatébresztőnek alkalmas, mint konkrét számításnak
Más: Nagyon szemezek a telóval, I5 nekem túl kicsi, SGS4 nagyon nem üzleties megjelenésű, szóval a One tűnik a befutónak. A hírfolyama(blink) mennyire szabható hazánkban testre? Pl. be tudom állítni, hogy idex, hvg, vagy akár a saját cégünk honlapjának is a friss cikkeit bedobálja? illetve profilokat leeht hozzá csinálni? Pl. hogy egyik profil gazdasági hírek, másik meg mondjuk PC-s játék hírek, és tudok egyszerűen váltogatni, h melyikből dobjon be cikkeket. Néztem angol vidiket a blinkről, de ez számomra nem derült ki.
-
ThorsHUN
őstag
Naigen a joleti tarsadalom.... gyakorlatilag miattuk tart ott a Fold ahol:S
Ilyenkore legalabbis mindig ez jut eszembe. Csinaltak egy felmerest, ahol szamszerusitettek, hogy az orszag atlagfogyasztasa alapjan egy lakosra mekkora fold kellene, hogy jusson, hogy a fogyasztasat (energia, kaja, viz stb) ki tudja szolgalni... namost amerika elen jar ebben... nagyon durva. Ha jol emlekszem kb a 28szorosa az atlagnak... -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #3576 üzenetére
Pont az a bajom, hogy ilyenekkel játszanak, ideát meg a körmünk lerágjuk és reménykedünk, hogy abból a pár darabból 1 jut... Az S4-es meg nem talált annyira telibe azért hajlott csak el. Amúgy még ez előtt a videó előtt azon gondolkoztam, hogy az eBay-es olcsó tokokat Airsoftos tesztnek vetném alá így Youtube-on.
(#3575) galgyorgy83: nem hülye emberek ülnek ott, de van egy régi mondás: Csak a pénz csinál pénzt.
-
galgyorgy83
csendes tag
Figyeltem, olvastam én is, hogy anyagi problémákkal küzd, mindenhol megvonások vannak. 98%-os profit visszaesés a tavalyi 1. negyedévi eredményhez képest. Oké, aláírom. De kétlem, hogy hülye emberek ülnének ott bent. Azért ha másért nem, de a hardverből le lehetett szűrni, hogy odaver majd a készülék. Számíthattak azért erre. Vagy ezt csak remélni merték? Nagyobb az érdeklődés, mint remélték vagy mi? Valami hiba csak becsúszott a gépezetbe!
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #3571 üzenetére
Közben piacra kellett dobják usákoknál is az ATT és a Sprint-nél és oda tolják a szállítmányok nagy részét. Ha meg odafigyeltél volna a HTC nincs olyan anyagi helyzetben, hogy új gyárat telepítsen/vagy gyártósorokat. Pláne nem ilyen rövid idő alatt.
-
-
galgyorgy83
csendes tag
Nekem azt magyarázza el már valaki, hogy ugyan miért ennyire nehéz beszerezni ezt a telefont, immáron 4 hónapja, hogy bejelentették. Oké, az elején szállítási hiányosságok voltak, amiket elvileg már orvosoltak. Mi még csak most érezzük ezek hiányosságát? Gondolom, hogy kis ország vagyunk harmad rangú, hogy éppen mi kapunk vagy sem. Itt egy nagyon jól összerakott telefon. Nyilván nem mindenkinek jön be, oké. De akinek bejön lassan már az is azon gondolkozik,hogy egy másikra ruház be (most nem a fanatikusokra gondolok, mint itt páran, beleértve magamat is), mert egyszerűen nem tudja megszerezni magának, no nem azért mert olyan drága, hanem mert nem lehet beszerezni. Nem nézegettem eladási listákat, nyilván ha egy Htc One fórumot olvasok, ott mindenki meg akarja venni, de a tesztek alapján nagyon jól szuperál a telefon. Most akkor nem kéne még plusz pénzt beleölni, hogy amolyan addig üsd a vasat amíg meleg címszóval beruházni új gyárba vagy szállítókba vagy fogalmam sincs mi akadályozza ennyire a megfelelő készlet mennyiséget,de állítom, hogy ezzel nem egy vevőt elveszítettek már. Aztán mikorra már megcsappan az érdeklődés, már lesz készlet akkor bejön egy még jobb telefon és akkor már az lesz a favorit.
-
Xaels
félisten
[link] hogy a p@cse száradna le...
-
zsoleer
senior tag
válasz
TheProb #3567 üzenetére
Na igen..... Telenornál is és a Vodánál is jövöhetet mondanak kérdés hogy ennél a két szolgáltatonál mennyi az annyi mert lehet csak pár darab jön és utána ott se lesz egy darabig a T-mobile meg inkább kivár hogy normális készlet legyen belöle!
Attól függetlenül vicc ami itt folyik, nekem is most járt le a 2 éve szerencse hogy nem annyira fontos hogy új készüléket vegyek itt tudok várni de akkor is vicc! Remélem ebböl a HTC sokat tanul és jövöre már közel sem lesz ilyen probléma! -
zsoleer
senior tag
T-mobile info
"Tájékoztatjuk, hogy tervezzük a HTC One készülék forgalmazását, előreláthatólag június első felétől lesz elérhető a kínálatunkban." bummmmmm -
boksz
senior tag
válasz
galgyorgy83 #3563 üzenetére
Semmi gond ! Nem odavalósi vagyok csak hétvégi kirándulás volt. -
hurrikan
addikt
erre valakinek valami ötlet?
ismerős One-ján áll fenn a probléma. Minden 100mb-nál nagyobb játékra ezt írja.... -
TheProb
veterán
...köszi, hallottam már róla. majd meglesem. Pl. játékok mentéseit, high score-jait is átviszi? (Gondolom összességében még mindig a titanium a best v tévedek?
)
N4ri87: Köszi, bár ezzel kapcsolatban azért vannak fenntartásaim, ahogy látom csak az alap dolgokat viszi át (kontaktok, alap beállítások,stb.) + nemtom főzött ROM-al működik-e egyeltalán (kétlem)
-
Dreamie
őstag
-
-
Xaels
félisten
válasz
Szellem. #3549 üzenetére
A 2év SW gari azt jelenti, hogy a hajadra kenheted mert nyomnak neked egy gyári visszaállítást rajta és visszakapod tőlük "Szoftverfrissítés" címszóval még akkor is ha azért adtad le, mert mondjuk vibrált a képernyő.
Amint lesz Telenornál és megveszem megnézem, hogy független-e. Ha igen akkor ott megveszed kártyásan és kapsz rendes garanciát.
Mindenki sajnálja, hogy ilyen lassan jut el ide. De szerintem nem érdemes ilyen kétes eredetű GSM boltos cuccokkal próbálkozni.
-
-
Srácok!
A Speedshop-on kívül máshol nem tudom megvenni a telót? XXL Gsm milyen bolt?
Ma bent voltam a SpeedShop egyik üzletében, de nem lehet kapni a készüléket. -
TheProb
veterán
Szeretném majd régi Dezsőmről átmenteni az adatokat, appokat, stb.-t majd a One-ra. Ugye titanium csak rootolt telón megy, van esetleg alternatíva amivel ezeket meg lehetne csinálni v "root kötelez"? :/
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #3536 üzenetére
Köszi!
Jó volt az alany és csak egy teniszlabdát kellett tartani hozzá.
-
Dreamie
őstag
-
BenHans
addikt
válasz
Szellem. #3531 üzenetére
Nem itt tartanának ha lenne.
Illetve Speedshop ahol megtalálhatóak mindig, de most ott sincs még. Ezen felül még a nagy Vodákban (én csak erről a szolgáltatóról tudok nyilatkozni) szokott lenni kiállítva. (DunaPlaza, WestEnd, SmartStore-ban van elméletileg először minden de még ott sincs)
-
-
Sziasztok Kollégák!
Eljött az ideje a számomra, hogy megvegyem a HTC One-t végre. Az iránt érdeklődnék, hogy hol tudom megvenni Budapesten? A lényeg, hogy szolgáltatónál nem veszek telót és himihumi gsm boltokban sem.
Van a HTC-nek valamilyen mintaboltja, vagy tudnátok segíteni, hogy személyesen hol lehet megvenni? -
Dreamie
őstag
Keddre be van állítva az emberem a vodához!
Kíváncsi vagyok, elfogy-e még délelőtt... vagy egyáltalán lesz-e...
-
Xaels
félisten
No Digging
Ötletes videók lettek szerintem és végre nem a többieket fikázzák.
-
Exelsior
őstag
Úgy néz ki. Ilyen volt a HTC One S-em is azt hiszem és első kézből jöttek a frissítések szinte
Mindegy. A teló fenomenális. Nekem megérte az árát ami igaz borsós de ki tett magáért a HTC.
A menü gomb hiánya nem zavaró nekem mivel alapból nem is volt a One S-ben,csak egy Multitasking gomb volt.
-
-
Exelsior
őstag
válasz
manokaki #3510 üzenetére
Szia leteszteltem sincs semmi pixel hiba egyik szín teszten sem.
A bolt korrekt saját szervizzel csak még friss. Nem akarok tovább vitázni ezen nem érdekel ki hol veszi.
Előző (ONE S) Németországból volt és oda is szólt a garancia.
A cid-et én is megakartam nézni de megelőztél.
A pénz meg ki volt számolva eladtam a régi One S-t nem vagyok dúsgazdag gyűjtöttem rá egy ideje így számított a csökkent ár is.
CID: T-MOB101
-
Xaels
félisten
válasz
Exelsior #3509 üzenetére
Lehet nem volt vele még rossz tapasztalatod, de gyakorlatilag a hivatalos ártól minimálisan olcsóbban megrövidítettek 1év garanciával(" HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű+ 1 év szoftver)"). Gyakorlatilag ha hardveres gondod lesz véletlenül 1év múlva akkor nem fogják megcsinálni, mindig vissza fogják adni "szoftverfrissítéssel" vagy viheted a gyártóhoz pénzért, míg normális esetben a készülékre 2év teljeskörű garancia van. Ezen felül régiótól függően kapod meg majd csak a frissítéseket ami ha valami függetlenített szolgáltatói akkor pláne szivacs. De legyen hozzá szerencséd
-
Exelsior
őstag
Tegnap este adtam le a rendelésemet és ma meg is jön. 1 óra és itt is van kb.
Szerintem korrekt ár és másnap alatt itt van és nincs kiszállítási díj.
[1+1 év HU garival 194 880 Ft ]
Már alig várom.
Speedshopba ma reggel néztem hát mire onnan megjönne az sok nap.
-
hurrikan
addikt
Hamarabb biztos nem.
Mivel a Telenornál már rendelhető. Vodához 14-én érkezik meg, ahogy írva is van az oldalukon.
Tehát biztos hogy utolsó lesz a T. Mint általában a HTC-k esetében mindig.
Le vannak feküdve a Samsungnak és a Nokiának mint tüzelő tehén a domináns bikának.... csak itt a boci rózsaszín nem lila mint a Milkánál....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Debian GNU/Linux
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest