- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
robit74 #4390 üzenetére
Köszönöm a biztatást! Természetesen még nem adtam fel, ahogy írtam. Örülnék neki, ha a feketében kifoghatnék elsőre egy tökéletes példányt. Ahogy írtam, nagyon tetszik a telefon. Sőt!
Ami talán nem szimpatikus az a 4mp kamera. Nem látok szép képeket. VAgy csak rosszul keresem.(#4384) HUTCHDB : Tudod, nekem meg már unalmas a Samsung és a jelenlegi S4 drága és sok dolog nem tetszik benne. Nekem pont megtetszett a One mind a külleme, mind a belbecs miatt. NAgyon egyedi. Tetszik a szoftver, szóval, remélem, minden jó irányba halad nálam. Mint írtam, abszolút együtt érzek veled. Tökéletese telefon sose lesz. Bár lenne nekem is elképzelésem, hogyan lehetne összerakni egy tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- BestBuy ruhás topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest