- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Draeko #25184 üzenetére
ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra
Elvileg van ilyen beállítási lehetőség a WIFi Speciális beállításoknál, hogy WIFI ébrentartása, vagy vmi ilyesmi ezt be kell kapcsolni.
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Segítség kellene, van ennek a telefonnak olyan, változata, ami dual simes és működik Magyarországon, 3g n? Pl. 802w? Köszönöm előre is. -
istnag
addikt
válasz
csacsi67 #18116 üzenetére
A HTC RUU fájlokat használ. Ha megtalálod a megfelelőt, két-három kattintás után újrahúzza a telefonod és természetesen pc-ről kell futtatni.
HTC One RUU
(bár gondolom ezt úgyis tudojátok)
-
istnag
addikt
válasz
Feribacsi555 #12331 üzenetére
Én kiváncsiságból csak ráengedném ezt:
[link]
Hátha talál valami kis appot. -
istnag
addikt
HTC (@htc) tweetelte 9:01 PM on Sze, jún. 26, 2013 időpontban:
Good news, vanilla fans! The HTC One Google Play edition is available starting TODAY over at @GooglePlay. http://t.co/0vqfd79F0g
(https://twitter.com/htc/status/349965545547890688)Kár, hogy itthon nem elérhető...
-
istnag
addikt
válasz
penell1234 #6878 üzenetére
Ezt próbáld meg,hátha:
[link]
Előtte szedd le ami most van fent. -
istnag
addikt
válasz
22darti #6605 üzenetére
Persze ez még csak nekem új gondolom, de olyan hülyén néz ki, hogy mindig fut a g+, meg a g maps, meg még ki tudja mennyi g-s dolog, holott nekem ezekre semmi szükségem
Ha nem kell a g+ tiltsd le. Ne zárogasd be (semmit),mert úgyis újra el fog indulni magától és így csak az energiát emészti fel ergo többet fog figyasztani. Felejtsd el a mapsot is,hogy fut,hagyd békén,gondolj arra,hogy zsép színes pl..
Az Alkalmazások/Mind fülön tudod letiltani ami nem kell. -
istnag
addikt
Használjatok Quickpicet. Gyorsabb,jobb,mint a gyári.
-
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
válasz
S e t h #3457 üzenetére
Az megkérdezhetem hogyan sikerült belenagyítani? Mert ez ahhoz túl kicsi,nem eredeti méretben tették fel. Nagyon sajnálom,hogy rossz tapasztalatod volt a HTC-vel,de nem kellene idejárni "trollkodni" és azt lesni mikor szólhatsz be valamit.
Amiket FRG tett fel azok alapján lehet véleményt mondani. Egyértelmű a Samu előnye felbontásban és színekben fényképeknél. Viszont vonalélességben,sötét helyeken a HTC jobb. Videó módban is jobbak a színek a Samunál a HTC nél viszont sokat segít a képstabilizátor. Persze ez mind SZVSZ.
-
istnag
addikt
-
istnag
addikt
válasz
penell1234 #3283 üzenetére
A 2. módzser JB alatt már nem működik.
-
istnag
addikt
válasz
ThorsHUN #3170 üzenetére
A HTC megint szerencsétlenkedik.
Oké,ott van az összes meccsen a HTC One plakát,felirat,DE sehol egy reklám film. Az S4-ről meg már láttam kettőt is a TV-ben,pedig jóval később jelent meg,mint a One. Sok ember csak így ismerné meg,nem a feliratból és a focimeccsekről.
-
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #1042 üzenetére
Nem feltétlen,mert nem tudjuk ebben a kijelzőhasználtban mi volt és mi volt a korábbiban. Lehet akkor 2 és fél órát GTA -zott.
-
istnag
addikt
Az igen,csak az a baj,hogy a bootloader nyitását továbbra is csak a htcdev-en tudjuk csinálni,ami ugye tudjuk mit jelent...
Itt is inkább az lesz a kérdés,hogy a bl nyitásra találnak-e valami megoldást a htdev helyett. S-OFF szinte biztosan meg lesz,de a One S nél is eltartott egy jó pár hónapig. -
istnag
addikt
válasz
Burt1793 #423 üzenetére
Egyből kiszúrtam,hogy nincs mobilnet kapcsolat. Szóval ez nekem nem mérvadó,ha S2-m lenne,akkor sem lenne az.
(#416) ForRedGlory:
Azt hiszem nem írja ki,hiába nyom rá. Legalábbis a Sense 4+Lehet az 5 igen,de nem tartom valószínűnek.
(#428) Burt1793:
köszönöm nem kell. Ismerem az S2-t. Tudom mire képes és mire nem. -
istnag
addikt
Ez igaz lehet,mármint a karcok:
[link]
mondjuk a vége is durva,hogy a dizájn felnőtt a s hez... -
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #135 üzenetére
Ha nem pipálsz ki egyetlen oldalt és egyetlen érdeklődési kört,akkor mit fog közölni szerinted?
Abban sem vagyok,hogy nem lehet letiltani az egészet,az alkalmazások közt pl...
Igazad van kár is ezen vitázni,Neked is más a fontos és Nekem is. -
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #129 üzenetére
Azt gondolom,ha böngészésében több,mint 1 órát ver az S4-re,akkor nagy gáz nem lehet. A két töltés közötti 15 órás különbség,meg adódhat a Blinkfeed ből is,ami én elgondolásom szerint nagy adatforgalamat generál(hat),főleg nagyfelbontású képekkel. (GSMArena)
Fényképezésben az S4 jobb most. -GSMArena tesztjét vettem figyelembe- Ezzel nem tudok vitatkozni. Azt gondolom,viszont,hogy már korántsem akkora az előnye a samunak,mint volt és azt sem tudni,hogy a One megkapta-e már a frissítést a kamerára vagy sem.
Videóban meg a one jobb. -
istnag
addikt
válasz
ForRedGlory #114 üzenetére
Ne aggódj az S4 jobb lesz,Menj, írj inkább valami jó tesztet az S4-ről, ja, az már van!csak telefon nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest