- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Free Rgc
tag
Miután feltettem a gyári 4.2.2-őt azóta sokat javult a telefon kamera. Előtte nagyon nem voltam megelégedve, most pedig csodálkozom (néha) hogy mégis lehet használható képeket csinálni! Főleg a messzi képekben hozott a frissítés érdemi változást....
-
Free Rgc
tag
Nem kapcsol be magától a telefon, de ha csörög nem kell a bekapcsoló gombnak megnyomódni, hanem aktiválja a kijelzőt. Hívás fogadás vagy elutasítás, és ha csak véletlenül is megérinted a kijelzőt szerintem bárhol, akkor azt csinál a telefon amit akar, vagy felveszi vagy leteszi még a zsebedben.
-
-
Free Rgc
tag
Sziasztok!
Mindenkit megértek aki már nagyon várja a készüléket, 3 hete használom, de ilyen lenyűgöző telefonom nem volt, pedig a Note 2-től a Z-ig mindent kipróbáltam.
Szerintem hiába irják ki hogy 64GB-ost küldenek, a 32-es lesz, de ne legyen igazam, majd ha mégis kiderül, akkor azzal fognak védekezni, hogy oda van írva a felhasználható memória kevesebbb......
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó bontatlan, új iPhone 16 PRO MAX 256GB Fekete Titán
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest