- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
A headset az apple fele kiosztassal rendelkezik?
-
g0n21
senior tag
Keresem azt a kedves típus társat, aki pesten mozog, és június első, vagy második hetében egy pár sörért, vagy kávéért cserébe profi módon felrakná a zagg shieldet a telefonomra...
-
hurrikan
addikt
-
NandorHUN
addikt
Tmobile-nál tudtommal már árulják, van olyan boltjuk ahol ki lehet már próbálni? (Nem régiben a Westendben néztem , de ott még az S4et se merték kitenni mondván, hogy már 2 teloval elfutottak a c...nyok)
-
Xaels
félisten
válasz
markyy18 #5288 üzenetére
Speedshop fehér E240. A fekete drágább valamivel, olyan 700-1000 forinttal.
-
markyy18
aktív tag
Most csak én vagyok béna vagy tényleg nem lehet azt beállítani h ha a telefont képernyővel lefelé fordítom akkor lenémuljon?? Régen ha jól gondolom működött ez ébresztőnél is meg híváskor is most egyiknél sem működik nekem!!
k.soma: ezzel az a baj ha külön veszed meg akkor nem 3-4000 Ft hanem 10ezer.
-
Xaels
félisten
Mivel történt egy kisebb baleset az AKG fejesemmel, konkrétan kiszakadt a kábel a jack csatlakozóból és még nem volt időm újat rakni rá ezért kibontottam a gyári headsetet. Elsőre kicsit tompának tűnt, de pár perc után egész kellemeset csalódtam.
-
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #5276 üzenetére
Tegnap voltam egy T pontban volt három fekete. 72 órás cserét akartam,de nem cserélték. Azt mondta a szervizes és a főnök,hogy csak a pixel hibásakat cserélik,de azt is kizárólag akkor,ha az meghatározott számú és elhelyezkedésű. Tehát az illesztési hibásat nem cserélték-cserélik. Pedig nálam még a kijelző széle is olyan,hogy a köröm bele akad. A használhatóságot nem befolyásolja ez a lényeg. Az illesztési hibásat vissza küldik a HTC nek bevizsgálásra,ha kéred és az dönti el,hogy mi lesz vele. Ez volt az információ. Talán segítettem aki cserén gondolkodik. Ezek szerint a Webes rendelés bármennyire macerás talán jobb megoldás,ezeket figyelembe véve.
-
borkarico
aktív tag
Nem hiszem el hogy még mindig ennyi a selejtes közte.... nem is merem berendelni ...
-
spm
tag
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom nekem is a vágyott One-hoz. Elképesztő egy telefon főleg egy Optimus 2x után.
A fórumban olvasott sok pixelhiba és illesztési probléma miatt viszont lehet kissé túlparázom a dolgot de nem tudom kellene-e izgulnom a bekapcsoló gomb körüli hézag(ocska) miatt (első két kép), és mintha nem lenne tökéletes a sim kártya környékén a kijelző sarka sem (harmadik kép):Szerintetek?
(Egyébként a sorozatszám eleje: HT34VW)Üdv!
-
TheProb
veterán
Köszi szépen, igen azért voltam kíváncsi mert régen inkább nem működött, mint igen
-
-=Ghost=-
őstag
Az időjárás widget csak a mai/pillanatnyi időjárást mutatja, vagy elő lehet belőle csalogatni egy következő 3-4-x napos előrejelzést is?
-
hurrikan
addikt
Felesleges kapcsolgatni.
Magától indul ha be van kapcsolva. Ha meg nincs akkor nem indul el semminél.
Attól hogy be van kapcsolva nem megy folyamatosan. Csak ha kell.
Gondolom azért kérdezte mert régebbi HTC-knél nem minden lejátszó támogatta. Még az OneX előtti időkben.Játékoknál is megy pl.
És ennél a telónál nem csak headseten, hanem hangszórón is bekapcsol -
TheProb
veterán
Amúgy Beats-et csak a gyári lejátszó támogatja vagy bármelyik? Konkrétan az AMP-re gndolok, mert azt használom és szerintem a legjobb lejátszó, nem volna jó kompromisszumokat kötni :/
-
Exelsior
őstag
válasz
hurrikan #5262 üzenetére
HTC One S telómra nem egy játék van megvásárolva pl. a Most wanted, 9mm,mass effect,és nem támogatja a az új One-t, Andreno-s chipes mind a kettő telefon.
Elég szív fájdító hogy kifizettem érte pénz és nem érhetem el a játékot legális úton de még sok esetben illegálisan sem.
-
hurrikan
addikt
De hogy az NFS MW milyen gyönyörűen fut rajta, ahhoz képest, hogy hivatalosan nem engedik rá letölteni....
nem értem az EA hozzáállását a dolgokhoz.
Ha nekem 5percpe telt megoldani, akkor ők is meg tudnák oldani a FULL-HD támogatást.
Ja és nem warez, mert hivatalosan megvettem még HOX-on -
Xaels
félisten
Nem csak a tokok kemények, hanem a fólia helyetti edzett üveg
Nem a merülés a bajom hanem, hogy melegszik a telefon tőlük. Viszont részben meg van oldva a bajom mivel visszakerült a Play-re a régi Opera is [link], már csak azt a rohadt menüsávot kellene "megint" eltűntetni.
-
Xaels
félisten
Spigen cuccokra most van 20%. Már ha valaki ilyen árkategóriában akar vásárolni.
-
zsoleer
senior tag
Valaki aki à t-mobilehoz vitte vissza leirna à menetet?? Bemegyek meg mondom hogy nem kell papir alair es ennyi ??
-
Badboys
őstag
A 8 naposba,akkor a hétvége beleszámol vagy nem? Az ügyfélszolgálatos tyúk azt mondta ,hogy beleszámol. Szerintem meg nem. Pénteken vettem át. Konkrétan tudja valaki,hogy hova kell vissza küldeni? Szvsz. a bontatlan csomag meg hülyeség. A lényeg,hogy ne legyen szét barmolva a teló.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #5242 üzenetére
"széthasznált"
Azért max 11 nap (ha pénteken veszed 2 hétvége fér a 8munkanapba) alatt elég nehéz "széthasználni" egy telefont. Ha betöröd a kijelzőjét nyilván nem fogod visszakapni a pénzed...Az, hogy a bolt mit csinál a visszaküldött, de egyébként hibátlan telefonokkal, (meg a pixel és sorja hibával visszaküldöttekkel) engem is érdekelne, de ezt max akkor tudjuk meg ha Agartner után véletlen beesik egy ilyen helyen dolgozó ember is. Erre mennyi esély van?
-
Redplee
senior tag
mert ha te lennél az eladó mit tennél? 200e-s telefonokat dobálsz a kukába csak vmi teszter miatt?
ez az elállás törvénye így eléggé unfair sztem.
hát most így jár majd a speedshop, vagy az s4 vagy az one megy vissza majd. na előbb megrendelem.
speedshop oldalán nem is találom az elállást...
-
dani3l
őstag
válasz
Redplee #5238 üzenetére
Erdekes ez egyebkent, pont most neztem egy webaruhaz felteteleit erröl, ott azt irjak, hogy akkor veszik vissza a termeket, ha bontatlan.. Aminek mondjuk nem sok ertelme van, mert akkor mi a francert rendelnem meg, ha nem bontom ki?
Max annyi, hogy több helyröl rendelek, aztan amelyik kesöbb jön, azt küldöm vissza.
Mindenesetre ez nekem is eleg erdekes hozzaallas, hogy megrendelem, hasznalom egy hetig, aztan visszaküldöm, hogy nemkell.. Utana azzal mi lesz? Mert ujnak mar biztosan nem adjak el..Hogy ne csak offoljak:
Ezek közül valamelyik tokkal esetleg van valakinek tapasztalata: Poetic Palette Slim, Poetic Atmosphere ?
Illetve meg valami, Zagg-nel most 50% van a foliakra, ha esetleg erdekel valakit, az InvisibleShield a One-ra most 10 euro.
-
istnag
addikt
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5237 üzenetére
Opera sem lassú. De engem zavar, hogy akkor is zoomolnom kell amikor nem akarok, sőt sokszor be is tölti amit nem akarok.
-
Redplee
senior tag
válasz
-=Ghost=- #5229 üzenetére
De ez hogy van? Hogyan bizonyítom, hogy pl ha törött vagy valami?
Úgy értem, nekem is van webáruházam, igaz ruházati, de ott az van, hogy használt termékre nincs csere.Telefonnál lehet használni és utána visszakérni az árat?
Utána mit csinál vele szegény eladó?
Ez nagy ki ba de tényleg így van? -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5233 üzenetére
Ez rendben van, de például az Opera után soha nem találom el rendesen belenagyítás nélkül az apró gombokat és még akkor sem biztos.
(#5235) hurrikan: Chrome Beta? Az mivel tud többet mint ami gyárilag van a telefonon?
-
zsoleer
senior tag
Ha vissza viszem hogy sorjázási hiba van vele akkor abba beleköthetnek?
-
Xaels
félisten
Ki milyen böngészőt használ? A gyári gyors, de nekem kicsit pontatlan az érintés érzékelése. Az új Opera bejönne, de elég sokat pörgeti a processzort. Chrome-ot One-on még nem próbáltam, de One X-en bejött.
-
Redplee
senior tag
Lehet hülyeséget kérdezek, de nincs köztetek győri, akinek van ONE ja és meg is mutatná nekem?
Mert S4 meg e között vacilálok mindig, de "látatlanban" nem akarok venni 200e ért egy terméket. És pedig az ONE-t sehol sem tudom kipróbálni, az S4-et már sikerült.
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #5219 üzenetére
Azért vannak még érdekes dolgok xD
pl. a 4magapixeles kamera videózás közben 6MP-es képeket csinál xD
a processzortól meg töröltek minden adatot, csak annyit hagytak ott, hogy 4magos és pá.
De amúgy már ebben az állapotban van vagy 5napja, ha nem több.
Sztereó hangszórókat és fém burkolatot továbbra is érdemes lenne megemlíteni, ahogy az optikai kép stab-ot is. Bár gondolom Samsungos nyomásra direkt nem emelik ki a cucc erősségeit. -
g0n21
senior tag
Megjött az első tok, érdekes, hogy Szingapúrból előbb jött meg, mint Angliából, a lényeg, hogy a fólia, amit beletettek a csomagba hibátlanul passzol, és fed az utolsó milliméterig, és nem buborékos a széleken (mint a gömbölyded HOX-nál)
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Nightfall75 #5214 üzenetére
T. Ők csüt. este küldtek mailt, hogy lehet rendelni, a speed csak péntek délután hívott, hogy megjött. Mondtam nekik hogy ij.
Így legalább van rá biztosítás is. Mondjuk az, hogy nem küldtek hozzá micro-simet vicces. Legalább a rendelés közben lenne egy pipa, hogy igen, kérek hozzá másik simkártyát. Vagy valami...
A biztosítás miatt mondjuk előbb-utóbb úgyis be kellett volna menni hozzájuk. Így előbb lett belőle...Más:
Ez nagyon nagy. Az ezt kitaláló reklámcéggel kéne beszélgetnie a htc-nek is.#5215 ForRedGlory: A jó munkához idő kell. A szarhoz mégtöbb.
-
ForRedGlory
félisten
Javítva lett a a HTC elírása a t-Mobile adatlapon. Kissé lassan ment
-
-=Ghost=-
őstag
Megérkezett hozzám is reggel. Mostanra sikerült nagyjából belakni. Külsőre tökéletes, hajszálnyi illesztési hiba sincs, pixelhibát egyelőre nem láttam, pedig az első dolgok egyike volt 2cmről átvizsgálni a kijelzőt. Majd megnézem dead pixel testerrel is talán ha nagyon unatkozom.
Nekem meglepően könnyű.
Feketében rettenetesen jól néz ki, nagyon elegáns.A vissza gomb helyét még meg kell szokni. Folyamatosan egy kicsit balra tapizok tőle.
Nem gondoltam, hogy a wp-t lehet verni sebességben, de mint kiderült a wp smooth, ez egyszerűen fkin' fast.
Mellesleg: FA35DWMinden egyes forintot megért.
-
bettyske
csendes tag
válasz
Nightfall75 #5211 üzenetére
Ha UK ban felbukkant akkor M.O.-n szerintem még kb 1-1,5 hónap. Egyébként a sima 32Gb os független is kb olyan áron van , mint a T-nél,de gondolom azok függőek.
-
Nightfall75
tag
válasz
F_Gergely #5207 üzenetére
Már felbukkant a 64GB-os verzió a briteknél, bár egyelőre elég vicces áron.
Ebből kifolyólag viszont nemsokára várható nálunk is, remélhetőleg olcsóbban.
-
zsoleer
senior tag
Megjött a ONE a Tmobile-tól pixel hiba egyenlöre nincs de mintha lenne egy kis sorjázási hiba a sim kártyánál meg egy két helyen szerintetek vigyem vissza? szintén HT353 széria, gombok is jók minden ok csak ez a sorjázás ami nem! nem tudom megnézni jobban mert éjszaka meloztam és hulla vagyok de majd délután vissza nézzek nem szivesen vinném vissza mert nagyon jó tényleg a hangszóró is BOMBA! de nem is leszek a saját pénzem ellensége inkább vissza viszem és megveszem késöbb! bocsi a hibákért de már alig láttok!
-
F_Gergely
őstag
Azt nem tudja valaki a 64 gigas verzio mikor lesz nalunk kaphato?
-
joey04
titán
Megint van fekete a T-nél.
-
Bdanyy
addikt
anno olyan egy éve a htcsense.com is tudott nyomonkövetést, távoli törlést, de ezeket lekapcsoltak valamiért...
-
i400
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged