Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu



Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8041) Andrew801


Andrew801
tag

Olvasom a hsz-eket és hát....

Az ember elsősorban telefont vesz + szolgáltatást. Huawei/Honor szolgáltatása olyan, amilyen. Mielőtt megvette bárki is ezt a készüléket, tuti ismerte, hogy mi a helyzet frissítés terén! Persze nem az átlag felhasználóra gondolok. Azok fel sem jönnek fórumra és nem csak itt, külföldön sem. Használja, azt kész, ha jön valami felfrissíti, ha nem, nem.

Nekem b120 volt, nem jött frissítés. Fogtam, letöltöttem hétfőn és 3 gombossal felraktam. Ennyi. 1-2 nappal később már tölthetném a b360-at, de kivárok még.

Biztos vagyok benne, hogy aki itt van, az a 3 gombos frissítéssel fel tudja rakni. Ha jól emlékszem 2 lépsből áll összesen és nem kell hozzá gurunak lenni. Ha valaki azért sem rakja így fel, mert jöjjön meg magától, ez a dolga, akkor várjon.
Autós példa: Visszahívások vannak autóknál, lehet várni a hivatalos levelet, hogy menjen be szervízbe, de újságban is lehozzák, hogy tudjanak az emberek róla. És ha nem jön levél, akkor azért sem megyek be a szervízbe... Minden ember maga dönti el.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.