Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6480) Levi123 válasza zsiz (#6469) üzenetére


Levi123
senior tag

Szia!
A WltoysA979 -ről tudok nyilatkozni, ilyen játékot rendeltem a banggood-ról. Szórakoztató, alap akkuval kb 20 percet megy, de ha nem nyúzod nagyon lehet fél óra is. Nálam a kisfiam (5 éves) és a kislányom (7 éves) játszik vele + én is kicsit. Az autó jól megy, nyél gázon kormányt alászedve pörög mint a chemotoxos légy :D, nálam annyit ment terepen amikor lementek az útról és a szomszéd füvét csapatták :) A kerekei összevissza lógnak, mert csak siklócsapágy van, nem gördülő, így kikopott, első kerekek széttartással vannak, én nem tudok vele egyenesen menni, akárhogy állítottam a távirányítón, feladtam, így használuk.
Rendeltem hozzá kínai piacról első és hátsó difit (mert a gyári difi az műanyag belső fogaskerekes és ott szétment valami, mert kerregett és a gáz húzásakor darált) meg az összekötő tengelyt fogaskerekekkel. Ez 11eFt volt, ennyit költöttem rá.
Már lassan egy éve lesz meg a kisautó, megszerettem az autózást így rendeltem egy Traxxas Maxx-ot :), azt még nem próbáltam ki, de már úton van hozzám, nagyon várom.

Levi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.