Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
-
gabe_
őstag
-
-
chris-v
senior tag
-
Haart
addikt
Végül vettem egy SCX24-et viszont kéne hozzá vennem szerelőkészletet, van bárhol MO-n ilyen vagy felejtsem el és vegyek az injorától? Gondolom az upgradehez való eszközök és modok MO-n hírből sincsenek vagy akár EU-n belül.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Ez mondjuk 23€-ert jo ar.Foleg,hogy javito keszlet is van hozza.Vannak,csak arban lehet kicsit magasabbak.
Legalabb is en a defenderhez magyar/szlovak webshopbol talaltam rengetek cuccot.De nemeteknel is szet lehet nezni.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
En rendeltem mar az injorarol jo parszor,volt 80€-os tetelem is de senki nem foglalkozott vele.Asszem ertek nincs irva ra,meg paypalal is lehet fizetni.Hobbyking oldalrol rendeltem mar.Az rcvilag.hu ami szlovak,onnan vettem a defit meg par aprosagot.Nekem kb ezek a bejaratott oldalak vannak.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Haart
addikt
válasz Gubu0101 #6809 üzenetére
Egyébként MO-n csak a modell és hobbi üzlet foglalkozik ilyenekkel?
-
Gubu0101
veterán
Ha googleben rakeresel arra,hogy rc bolt,akkor a helyeknel felsorol joparat kb 10 boltot.Kissebb nagyobb valasztek van mindnel.Szemelyesen nem voltam egyben sem,mind messzi van sajna.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Gubu0101
veterán
Igen,azert rendelgetek kulfoldrol ha kell valami.Meg olcsobban is kijon kicsivel.Otthoni rcboltban 260 volt anno a defender,szlovakbol meg 230-ert vettem.260-ra jott ki 2 traxxas akkumlatorral meg toltovel.Igaz nihm akksik,de amennyit hasznalom boven jo
-
Csupati
őstag
Sziasztok, Henglong RC tank, és WPL Ural vásárláson gondolkozok. Szerintetetek megérik az árukat?
Az élet Clevo nélkül unalmas.
-
JoinR
őstag
válasz Csupati #6817 üzenetére
WPL: Megérheti, attól függ, mi a cél. Ilyen scale-modelleket nem kapsz ennyiért, de sokkal gyorsabbakat/strapabíróbbakat igen. 60$ körül ki lehet fogni mostanában, de még 1x annyit rá kell költeni, hogy bírja a kiképzést. A 6x6 azért nem a legjobb konstrukció, ráadásul az építmény is elég nehéz.
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
Sziasztok!
5 éves fiamnak szeretnék valami olyan autót ami legalább 1 évet bír.
Lipo akuim és töltöm van 350mA tol 2000ma ig 1s-3s ig. tehát az nem feltétel. inkább ha valami törik legyen utánpótlás. Tudom ilyen nincs de kicsit univerzális legyen. Fűvőn aszfalton gyengébb terepen is el mennyen. 30-40 cm ugratástól ne keljen kidobni.
Én a Wltoys 12428 gondoltam. de ha van jobb tipp és kedvezőbb meg köszönöm. Külföldi vásárlás nem gond...XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
Haart
addikt
válasz Gubu0101 #6820 üzenetére
Thx ez jó kis oldalnak tünik
Illetve még ezt találtam ami meg osztrák.[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
válasz Gubu0101 #6829 üzenetére
Megnéztem őket sajna nemjó a szürésük egyiknek se.
Egyrészt nem lehet autora keresni hogy mihez keresel alkatrészt.
Másrészt csak gyári pótalkatrészek vannak vagy az upgrade verzióik, ami elég gyenge tuningot ad.
Lehet nekem nagyok az elvárásaim hogy olyan legyen egy oldal mint pl az Injora is hogy leszüröd auto szerint tipus szerint milyen alkatrészek vannak hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Volt egy magyar webshop ahol volt robbantott rajz az autorol es ott cikk szamokra voltak szedve az alakatreszek,ranyomtal es beadta arral stb.Mar nem tudom melyik volt,most kerestem volna de nem talaltam vagy mar megszunt ez az opcio alkatresz keresesre Igen az injora ilyen szempotbol jo.
Marad a google kereses sajna,ra kell szanni par orat mire meg lesz amit szeretnel.…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
JoolsNOS
veterán
RC trial, adok-veszek, Rc modellezők csre-bere, RC börze, RC alkatrész csere-bere, RC modell börze, Új és használt rc bazár, RC modell biznisz, RC autók, adás vétel csere,
Mindegyikbe szabadon be lehet lépni, ha1-2be belépsz, kb még 50et feldob.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Levi123
senior tag
Ja nekem is a kisfiam 5 éves úgy kezdődött, hogy vettem neki egy banggood-os wltoys a979-et, aztán játszott vele - meg én is - és vettem egy traxxas maxx-ot, most azt mondja legyen az övé a nagy maxx enyém meg a kicsi ... A focipályán imádja nyél gázon tolni, persze az utcán meg az udvaron nem adom át neki, mert abból tuti baleset lenne. A kis wltoys-al is csak nagy téren próbálkozik, mert törés lesz a vége gyorsan.
Egyébként most pont azon gondolkodtam valami lassú sziklamászó félét kellene beszerezni és azzal ügyeskedne. Ebből mit érdemes alacsonyabb árfekvésben? A kínaiak bírják valameddig?[ Szerkesztve ]
Levi
-
-
peet137
tag
válasz Levi123 #6839 üzenetére
Nálam bezzeg fordítva volt, előbb voltak a verdák, utána gyerekek. A lanyom már ügyesen terelgeti az autókat, a 4 éves fiam meg most kezd érdeklődni, unja már a párezres Tescos vackokat. Meg érdekli a cuccok belseje, később segít majd szerelni is, az tuti. Csak azokat engedem nekik, amiket le lehet lassítani, ezért a bl buggy még tabu, ahhoz kell egy új táv, vagy összelövöm az egyik komolyabbal, vevőm van még tartalék.
-
peet137
tag
válasz chris-v #6848 üzenetére
A 390 a mérete, az van általában az 1:16-ban. Ebből keress erősebbet (kevesebb körszámmal), általában a szabályzó típusából kiderül, mekkora motort tud kezelni. Esetleg áttétellel kell majd valamit mókolni, de ezt így előre nem lehet tudni.
Vagy ha van rá "kedved" akkor nehet bele egy brushless set. De abból is a kicsi, ami 1:16-hoz való. A kép alapján akkor nem csak szabályzót, hanem távot is cserélned kell, nem biztos, hogy ez a jó út -
chris-v
senior tag
válasz peet137 #6849 üzenetére
Igen, azt néztem, hogy kb mindent cserélnem kell egy brushless szettre, ha szeretnék valami mást, és akkor új távirányító. Ahhoz nem sok "kedvem" Annyira nem akarok belemenni, mert amúgy elégedett vagyok vele, csak azért egy kis tuning sose árt.
Ezért gondoltam, hogy csak magát a motort cserélem.
390 milyen mérete? Mert nem jöttem rá. 1cm=10mm=0.39inch, de hogy mi az 1 cm.....
Erősebb kevesebb kőrszámmal is homályos
A szabályzóról ugye sok minden nem derül ki, csak ami rá van írva, hogy 35A. Ehhez hogy lehet kitalálni mekkora motort tud kezelni?Bocsánat a sok kérdésért, de még tanulom a témát, és a motor kérdéssel 1 napja kezdtem foglalkozni.
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest