Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5901) envagyok válasza JoinR (#5899) üzenetére


envagyok
veterán

Gyors+vámmentes lenne jó.
:R
Az a 40k az sok, max 13-20k körül lenne jó.
Egyébként hogyhogy vámmentes?
Kínából mindenre megy Áfa vagy nem?

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#5902) JoinR válasza envagyok (#5901) üzenetére


JoinR
senior tag

Banggood-nál van a "Banggood Express" nevű szállítás, amiben nem közvetlenül hozzád küldik Kínából, hanem útközben átcímkézik és hozzád már EU-s küldeményként van jegyezve.
Végül EU-s raktárban csak ezt találtam, ami említésre méltó, de konkrétan nem ismerem: Eachine - maga a márka amúgy nem teljesen noname, vannak értelmes RC-ik.

#5900 zolikaDB - 1. tisztítsd meg, 2. állíts a rugó előfeszítésén, 3. vegyél újat :)

[ Szerkesztve ]

(#5903) Necronom


Necronom
senior tag

4 post, benne 4 felrevezetes, teves informacio atadas
vajon kinek miert is nem szurja ez a szemet es a "kedves" Ur (pff) miert gondolja azt, hogy neki mindenre valaszt kell adjon, holott se goze, se fogalma nincs rola....

Szoval kedves pH! Ha csak azt ellenorizzuk, hogy milyen hangnemben irunk, viszont elsiklunk amellet, hogy egy illeto karos az itteni kerdezokre, azokat helytelenul informalja, megteveszti, ill. szakmai hozzaertese a nulla alatt van, azt szabad es HELYE van ezen topikban, akkor ezert viszont a pH csapata (IS) nagymertekben felelos!

[ Szerkesztve ]

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#5904) JoinR válasza Necronom (#5903) üzenetére


JoinR
senior tag

Sajnos a 30 éves tapasztalattal rendelkező fórumtárs energiája csak a klubjának és youtube csatornájának reklámozására megy el, így nincs ideje segíteni másoknak. Néha esetleg még személyeskedik a helyi fogalmatlannal, de ez a max. Úgy látom Discordon nagy a sor, lehet oda kellene fókuszálnia, ez a fórum nyilvánvalóan menthetetlen. ;]

(#5905) HummeRC válasza twine (#5896) üzenetére


HummeRC
senior tag

Amit a fórumtárs javasolt cuccok is működnek, bár tény hogy ilyen áron csak az alsó polcról válogathat az ember. Mondjuk az ajánlott 1060-as szabályzó ár/értékben tényleg jó alap, nem véletlenül szeretik sokan.

Viszont hasonló árkategóriában hazai boltból is lehet választani. (Nem csak egy rendelős webshop, hanem bemégy az üzletbe és a kezedbe nyomják + segítenek/adnak tanácsot, stb...)
Pl. alap olcsó, 2,4GHz-es táv: [link] és alapnál kicsit jobb szabályzó: [link]
Szabályzóban lehet tudnak helyben olcsóbbat/kisebbet adni (nincs mindenük a honlapon listázva), mert az általad írt kitnek a kis 390-es motorja közel sem igényel 60-70A-es szabályzót. :)

(#5906) Necronom válasza JoinR (#5904) üzenetére


Necronom
senior tag

Egytalan nem menthetetlen, mert szerencsere vannak itt olyan emberek, mint HummeRC
Ha vegre te magad is befejezned az alszenteskedos parodiadat es venned a batorsagot arra, hogy esetleg kerdezzel - ha valamiben nem vagy biztos -, akkor meg jobba is valhatna...

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#5907) twine válasza HummeRC (#5905) üzenetére


twine
addikt

+#5898Join
Köszönöm a segítséget mindenkinek :R
Innen valószínűleg el tudunk indulni...

Ha elakadnánk, majd ismét jövök "jajveszékelni" :D

(#5908) JoinR válasza HummeRC (#5905) üzenetére


JoinR
senior tag

Ez a Carson táv elsőre tényleg nem tűnt drágábbnak, aztán látom, hogy egy külön vevő hozzá 7 rugó :Y
Flysky-hoz a GR3E vevőket 5$-ért lehet kapni - sajna július 1-től rájön a +27% +400 Ft, de még úgy is töredéke. És a Carson mivel 10 000 alatti, ezért nincs rá kötelező jótállás sem, ha jófej a bolt, lehet vállalnak rá valamennyit...

(#5909) zolikaDB válasza JoinR (#5902) üzenetére


zolikaDB
veterán

Első diffiház el va nrepedve, ez a lemezt nem tartotta, az meg szögben tartotta a teleszkópokat, amik így nem mozogtak ahogy kell, emiatt nem rugózott.
Úgyhogy ali, alumínium ház rendel...

(#5910) JoinR válasza zolikaDB (#5909) üzenetére


JoinR
senior tag

Azt elintézted akkor :D Nekem a múlt héten érkezett meg a 124018, ami kb. ugyanaz, mint a 144001, csak hosszabb a tengelytáv, meg autószerűbb a forma. Jót tett a stabilitásának az a pár centi pluszban. :K

(#5911) zolikaDB válasza JoinR (#5910) üzenetére


zolikaDB
veterán

Soroljam, h mit rendelj hozzá 2 marékkal? :DDD

(#5912) tvamos válasza JoinR (#5898) üzenetére


tvamos
nagyúr

Bocs, hogy beleszolok, de nekem a kithez nagyon ergya elektronikat adtak. Csereltem en is Dumbo RC tavra, amit javasoltal, illetve egy ilyen ESC-re. Erdemes egybol 2-t rendelni, mert volt aki panaszkodott a minosegre. (En rendeltem 4-et. Elfer...) Persze, lehet venni minosegi ESC-et is, de ez az olcso nekem jobban illeszkedik az auto minosegehez.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5913) envagyok


envagyok
veterán

Közben sikerült rendes üzletben venni hajót, és még egy autót. Bécsben, a Conrad-ban vettem őket.
Újabban úgy megdrágult kínából minden, hogy eltűnt az árkülönbség, viszont a számla, garancia sokkal jobban élhetővé teszi a dolgokat.
Pl. A tavasszal húsvétra rendelt bangoodos crawler [link] már megvételkor úgy jött, hogy nem égett rajta pár lámpa, mostanra totál szétesett, elment az öszkerékhajtás, az első kerekeknél átforog a hajtás, minden lötyög zörög. A termék érkezésekor jeleztem több problémát a bangood-nak, válaszra se méltattak. Ilyet a Conrad nem tenne.
Ezeket vettem most:
Rewell hurricane [link]
Kb 20000ft, rohadt gyors *kb 45kmh* jól zárt test, eddig totális elégedettség van :)

Reely Desert Climber [link]
E
Kb 35000ft Eddig még nem teszteltem, mert szülinapi ajándék lesz, de a kiállított darabot, és a youtube videókat nézegetve egy erős, stabil autó, építési minőségben fényévekkel a fent jelzett kínaihoz képest.

[ Szerkesztve ]

Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

(#5914) tvamos válasza envagyok (#5913) üzenetére


tvamos
nagyúr

Na, ez szuper! Remelem, bevalnak!

Sosem probaltam meg hajot... de kene epitenem egyet!

"Újabban úgy megdrágult kínából minden"
Ezt latom en is. Gondolom ott sem akarnak mar gombokert dolgozni az emberek, meg szocialis szolgaltatasokat is akarnak. Es hat... a hadsereg, meg az urkutatas sincs ingyen... csak hogy ket rohadt draga dolgot emeljek ki, amiben most a kinaiak az elre tortek.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5915) JoinR válasza tvamos (#5912) üzenetére


JoinR
senior tag

Jah nálam is van jó pár tartalékban, de én ajánlani azért nem mertem :D Főleg nem annyiért, amennyiért Banggood-on van, akkor már tényleg inkább a Hobbywing, ha csak nincs nagyon helyihány. Az Aliexpress-es ára viszont rendben van, még ha jön rá az ÁFA + posta sarc, akkor is. Viszont már külön doboz van az elhullott daraboknak (3-nál járok jelenleg), ha lehet, inkább csak csörlőhöz, füstgéphez vagy max. 180-as motorhoz használom.

(#5916) tvamos válasza JoinR (#5915) üzenetére


tvamos
nagyúr

Hat ja, de ez, ha jol lattam akkor nem kinabol jon, hanem CZ-bol. De ja, eleg draga. Gyarilag az a pici motor van az autoban, ha jol emlekszem. Amugy nekem egy se ment tonker meg, pedig 3 db 20A-es van hasznalatban. (Fura, hogy nalam se ez, se a Traxxas szervok nem mennek tonkre. Valamit rosszul csinalok.) Aliexpress-es szervom ment mar tonkre, meg talan 1 ESC is. De mas nem igen. Azert az ESC-ekkel ugyelek arra, hogy ez a 20A, ez kinai Amper. Tehat a motor stall currentje legyen max. a fele, inkabb harmada ennek, akkor nem lesz gond.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5917) Aryan


Aryan
senior tag

Sziasztok!

Új vagyok még az RC-zés világában. Vásároltam a napokban egy Wltoys 144001-et. Nagyon tetszik :). Olyan kérdésem lenne hogy kell e valami kenéssel foglalkozni? Gondolok itt lengéscsillapító olaj illetve difi vagy más fogaskerék zsírzásával. Hol érdemes beszerezni cuccokat hozzá? (bangood oldalon fillérekért van most fém alkatrészek a futóműhöz, de nem ismerem az oldalt). Gyári aksit lecseréltem egy 2s 3000-es lipo-ra, ami éppen hogy befér ha átteszem az aksi tartót viszont a tépőzáras rögzítő rövidnek bizonyult. Hol lehet hosszabbat beszerezni?

Bocsi a láma kérdésekért.

(#5918) elektrotank


elektrotank
tag

Sajnos fogászati kezeléseim miatt (magánhoz járok) késlekedik a Defenderem, viszont arra gondoltam, hogy miért ne szerezhetnék magamnak valami olcsó (tényleg olcsó) járgányt, amivel el tudok szórakozni addig, amíg a Defender végül meg nem lesz. Durva azért, most, hogy így belemerültem, ezek az olcsóbb modellek alapvetően tök jók, de az a 10-15 perc üzemidő, amivel rendelkeznek (+ a 2 órás töltési idő) nem túl kecsegtető. Nyilván ezek 700-1700-ig terjedő akksikkal rendelkeznek. Ugyanakkor egy Defender azért egy 5000es lipóval (láttam 7600-asat is) egy kielégítőbb, kb. 1,5-2 órás üzemidővel (gondolom terepviszonytól függően, illetve, hogy mennyire gyorsulgatsz vele) elmegy.

Amúgy egy ilyenre gondoltam funnak: [link]

Van olyan, ami olcsóbb kategória, de mégis egy kielégítőbb üzemidővel rendelkezik? Vagy ez inkább csak a drágább modellekre jellemző?

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#5919) tvamos válasza elektrotank (#5918) üzenetére


tvamos
nagyúr

Szerintem jobban jarsz, ha viszel tobb aksit, mintha egy nagyobbat. Az autonak sem jo a nagyobb terheles, meg a jatek is jobb, ha az auto gyorsabb, konnyedebben veszi a kanyarokat.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5920) elektrotank válasza tvamos (#5919) üzenetére


elektrotank
tag

Mindkettőhöz vennék plusz aksit, 1-t minimum, de akár 2t vagy 3t is, ha nem is feltétlen első vásárlás alkalmával. Plusz akksi nélkül nem hiszem, hogy van értelme.

[ Szerkesztve ]

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#5921) zolikaDB válasza Aryan (#5917) üzenetére


zolikaDB
veterán

Szia!
1, irány a youtube, diffit szétszedni, bezsírozni
2, fém futóműalkatrész nem feltétlen indokolt, de jó, ha mindenből van 2-2 darab tartalékba, műanyagból persze, így pár ezerből megvagy (a kihajtás persze fémből)
3, vegyél ütközőt, és ha lehet fém diffiházat, minimum 1 darabot
4, motor hűtést oldd meg valahogy, borda/venti
5, tépőzár: mérd le, és ali/BG

Most BG-n halálosan alacsony árakat én pont nem látok...

[ Szerkesztve ]

(#5922) Aryan válasza zolikaDB (#5921) üzenetére


Aryan
senior tag

Nagyon szépen köszi az infokat :R

(#5923) zolikaDB válasza Aryan (#5922) üzenetére


zolikaDB
veterán

Ha kellenek linkek, szólj, adok, h én miket vettem.

(#5924) DJGABI válasza DJGABI (#5863) üzenetére


DJGABI
addikt

Szétszerelésben valaki tudna segíteni, vagy hogy mit rendeljek be hozzá egyáltalán? Azt vettem észre mind a 4 keréknek játéka van, mi kophatott ki? Azt hittem jobban bírja majd, egy 6-8 alkalommal nyomattam csak az udvaron, főleg betonon, a csatornaelvezető árkot annyira nem szerette, azon kopogott rendesen, gyanítom nem tett jót neki.

Ezek az alkatrészei: [link] [link] a csapágy lehet a ludas? kereket leszedtem, de tovább nem tudom hogyan, majd lövök képeket

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#5925) JoinR válasza DJGABI (#5924) üzenetére


JoinR
senior tag

Innen nehéz lesz megmondani, de pl. ebben a videóban van hasonlóról szó. Ha ez a gondod neked is, akkor csapágy csere (mármint a gyári műanyag persely helyett rendes csapágy beépítése), és ha kopottnak látod, akkor tengely csere is. Egyébként nekem már volt olyan, hogy maga a felni kopott ki, az is ilyet okoz. Az alkatrészeket csak BG-n kerestem, máshol nem néztem, hogy olcsóbb-e (Alin valszeg igen).

(#5926) DJGABI válasza JoinR (#5925) üzenetére


DJGABI
addikt

köszi. :R igen, ilyesmi lesz hiba, ennyire még nem jelentős a lötyögés, de hasonló a tünet, meg észrevettem hogy egyenesben ugyanígy kacsázik az autó.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#5927) Necronom


Necronom
senior tag

Gyertek a KCSD nyilt napjara, mindenkit szeretettel varunk!

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#5928) forras2


forras2
őstag

Szevasztok!

Etetőhajót szeretnénk építeni horgászathoz!
Ebben szeretnék kérni 1 kis kezdő segítséget!
Maga a hajó test adott, egy 101×38×18 cm-es hajótest.
Szeretnék 1 kiindulási alapot, hogy kb mennyiből is állna össze a hajó anyagilag.
Tudtok esetleg nekem 1 listát írni, linkelni, másolni, hogy miből is áll össze 1 ilyen hajó?
Motor, akksi, tönkcső, kormánylapát, propeller, GPS, halradar, akksi feszültség mérő, világítás, bekapcsológomb. Ezek azok, amikről úgy gondolom, hogy kellenek. De pl, szabályzó kell-e hozzá? Tengelykapcsoló kell-e hozzá? Szervó kell-e hozzá? Kapcsoló elektronika kell-e hozzá? Kardán kell-e hozzá?

Előre is köszönöm :R

(#5929) ahenobarbus


ahenobarbus
tag

Üdv,

A gyerek kapott egy kissé lelakott [Bell 47G] helikoptert. Az akku egyik cellája halott, a propeller lapátok végei töredezettek. Két 18650-s celláról meghajtva felpörögnek a lapátok de nem száll fel.
Jó ez a modell, kilenc éves gyerek elboldogul vele? Szánjak rá pénzt és keressek hozzá akkut és lapátokat?
Előre is köszönöm.

uff, ocs.

(#5930) DJGABI válasza ahenobarbus (#5929) üzenetére


DJGABI
addikt

"kilenc éves gyerek elboldogul vele?"

Nem ismerem a modellt, de szerintem nem, még a legalapabb, 10-20-30 dodós drónnal is több sikerélménye lenne + kevésbé törik, mint egy heli.

(#5928) forras2 [link] erre nézzél rá

[ Szerkesztve ]

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#5931) ahenobarbus válasza DJGABI (#5930) üzenetére


ahenobarbus
tag

Üdv,
Értem, akkor félreteszem , vagy megcsinálom és egyelőre játszom vele majd én :).
Tudtok ajánlani magyar, EU vagy kínai oldalakat ahol lehetne alkatrészt nézni hozzá?
uff, ocs.

(#5932) Niczo


Niczo
senior tag

Muszáj megosztanom, binges hírcsatornán jött szembe a soha vissza nem térő ajánlat :DDD

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#5933) tvamos válasza Niczo (#5932) üzenetére


tvamos
nagyúr

Koszi szepen a megosztast!

Amugy ezt a "Muszáj megosztanom" erzest hol erzi az ember?

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5934) Niczo válasza tvamos (#5933) üzenetére


Niczo
senior tag

Nálam a "Muszáj megosztanom" érzés akkor jön elő amikor a pepkós 5e ft-os játékszert próbálják akciósan ötszörös áron eladni :B

De hogy on is legyek, most szedtem le egy Wpl C24-1 kasztniját, mivel az összes futóműelem rögzítésénél legalább 1mm holtjáték van, gyakorlatilag lötyög az egész. A többi nem mozgó elem rendesen meg van húzva. Ez direkt ilyen, vagy csak az enyémen van ilyen egyedi megoldás?

Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.

(#5935) tvamos válasza Niczo (#5934) üzenetére


tvamos
nagyúr

Nekem is lotyog, bar nem 1mm-t. Azert ilyen, hogy vedd meg a (lehetoleg gyari) tuning alkatreszeket. Tudtam elore, hogy ilyen lesz... de azt nem gondoltam, hogy a kardan igy megy szet. Raadasul van olyan fem, ami ugyan olyan rosz, mint a muanyag, ugyhogy meg kell nezni, mit vesz az ember.

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5936) JoinR válasza Niczo (#5934) üzenetére


JoinR
senior tag

Ha az alváz bekötőpontján lötyög, akkor a nagyobb méretű csavarokkal esetleg lehet javítani rajta. Vagy ha faragsz a végén, hogy pont bebújjon a vázban lévő furatba, akkor se fog lötyögni.
A vicc, hogy egyébként a C14/24-hez nincs is "gyári" fém lengőkar, és ami van, annak az oldalirányú merevsége még akár rosszabb, mint a műanyag, nem véletlenül van a C34/44-en is elöl Panhard-rúddal megoldva.
Igen kardánból csak a CVD-típusút érdemes venni.

(#5937) tvamos válasza JoinR (#5936) üzenetére


tvamos
nagyúr

Bocs. Ugy ertettem, hogy metal upgrade kit, mint ez: [link]
Nekem a C44KM-ben levo kardan is nagyon jol mukodik, az gondolom WPL. Van CVD-m is, amit te ajanlottal, az is nagyon jo, valoban.
Panhard rud kell, ha hasznalni akarja az ember. Ebben nincs eredetileg? Nem is emlekeztem erre...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5938) pokers


pokers
senior tag

Sziasztok!

Csavarokat honnan szoktátok rendelni?
Rendelt Injorás felnikhez nem küldött elég csavarokat a kínai. Néztem, ha méretenként rendelném, 20db kis csavar 10e-re jönne ki :W
Fényes M2x6 bkny és M2.5x6 bkny kellene.
Komplett 3-400db-os szetteket meg nem szeretnék rendelni, mert úgy se használnám fel mindet.

(#5939) pellesmartin


pellesmartin
tag

Sziasztok!
Mennyiért lehetne eladni baráti áron a képen látható fellelt állapotú RC autót?
Akksija már akkor se volt jó mikor elrakták, a vezetékeket cserélni kell mert elrágta az egér,gátlók alatt enyhén olajködös,de szépen mozognak. Távirányító megvan, töltő nincs.




(#5940) tvamos válasza pokers (#5938) üzenetére


tvamos
nagyúr

Csavarboltban megveszem.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5941) pokers válasza tvamos (#5940) üzenetére


pokers
senior tag

Jó neked, engem a város összes csavarboltjából elzavartak, hogy ez a méret nem "ipari", így nem is tartanak belőle, rendelni sem tudnak, mert a nagykerekben sincs :W
Ezért gondoltam, hátha van valami online bolt, ahonnan tudnék venni.

(#5942) tvamos válasza pokers (#5941) üzenetére


tvamos
nagyúr

Aliexpress-en vannak csavarok, illetve keszletben is adnak csavart. (A minoseg eleg valtozatos tud lenni.)

Vagy pl. [link] A frac! Nincs keszleten...

Itt van 2.5x10: [link]

De amugy erdemes ezeket felhivni, mert sok minden lehet nekik, ami a webshopban nincs, vagy tudnak ajanlani olyan keszletet, amiben minden fele van, ami kellhet neked.

De pl. a Conradban van minden is. Popec rozsdamentes...

[ Szerkesztve ]

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5943) HummeRC válasza pokers (#5938) üzenetére


HummeRC
senior tag

Én Fabory-nál szoktam csavarokat venni. A webshop-ban az árak 100 darabra vannak, de nem kell megvenni mindet, csak így egyszerűbb kiírniuk, mint fillérezni a darabárnál. Mondjuk webshopban még nem vásároltam náluk, bementem személyesen, vittem minta csavart és mondtam mennyi kell belőle, milyen minőségben és már kaptam is.

[ Szerkesztve ]

(#5944) Dudee


Dudee
senior tag

Sziasztok!

kezdő vagyok rc repülőzésben (kb 8 éve volt egy éves rc helikopteres ismerkedésem, de aztán egyéb dolgok miatt azzal leálltam)

most vettem egy segédmotoros vitorlázót (pc beta 1400). Az volna a kérdésem, hogy van esetleg dedikált fórum ilyen gépekkel kapcsolatban, vagy jöhetnek ide a kezdőbb kérdéseim?

az első pl az volna, hogy régen a helihez megvettem a Phoenix szimulátort, de látom ez mára megszűnt. Keresnék alternatívát, ami működik a Radiolink T8FB távirányítóval, hogy picit gyakorolgathassak.
Sem SW-t nem ismerek, sem azt hogy hogyan kell csatlakoztatni a géphez.

köszi szépen!

(#5945) Necronom válasza pellesmartin (#5939) üzenetére


Necronom
senior tag

Nekem is volt, imadtam :)
Anno valami 70k volt az uj ara az MH-ban
Sajna a toltoje egy vacak, ambar amig mukodott addig egy hatarozottan jo tolto volt abban az idoben (2005-2006), 2x 4A-ral volt kepes tolteni a ket akksit egyszerre
Szoval nem kar erte :)

A gyari kefes motorjai sem voltak a csucson sajna, fel ev multan elfogytak a kefek bennuk es mivel nem szerelheto a motor ujat kellett vasarolni (Ma mar egyetlen BL motorral jobb eredmenyt lehetne elerni, mint a 2 a kefessel)
A szabalyzoja meghat jah....ha valaki eredeti allapotaban akarna ma is megtartani akkor az is okes

Igy szvsz a mosti ara - ha meg el nem adtad -, joszerivel 15-20k lehet
De ez csak az en szereny velemenyem....
Sok sikert az eladasra!

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#5946) bazsimano


bazsimano
őstag

sziasztok!
Gyerkocom regebbi taviranyitos autoja szenvdett egy kis balesetet. egyik testvere oldalrol megrugta focilabdaval és ez lett belole

ezt sajat kezuleg valahogy megjavithato? annyit nem vagyok nagy szaki :) vag yinkabb vegyek vagy keressek valami potalkatreszt hozza?

azt hiszem ez az carrera rc red bull rc2 :) elore is koszonom a tippeket!

(#5947) koncsik válasza bazsimano (#5946) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

sajátkezűlegre a többiek írnak, carrera szakszervíz elvileg a gamepark.hu

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#5948) tvamos válasza bazsimano (#5946) üzenetére


tvamos
nagyúr

Elgorbult a tengely? Siman megprobalnam. (Mondjuk nem lattam meg ilyet eloben.) Van muhelyed. ahol szerelgess?

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

(#5949) bazsimano válasza tvamos (#5948) üzenetére


bazsimano
őstag

valoszinu az gorbulhetett el, meg nem kaptam szét...
haaat nincsen nagyon muhely :) tehat akkor inkabb ne is vagjak bele? :)

(#5950) tvamos válasza bazsimano (#5949) üzenetére


tvamos
nagyúr

Lehet rosszabb? Szerintem nem nagyon.

"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.