- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Jah, hálisten, gondolkodtam kicsit mielőtt a kukába menne, de hogy a fenébe hajolhatott így el a tokon belüli érzékelő ami az sd kártyához kellene?pedig védve volt.
most annyi van hogy usbről bootolok be, de gondolom az sd kártya olvasó tok? Meg visszarakható ahol foglalkoznak ilyennel, mert az sértetlen csak a fém része nincs rajta ami tartaná az sd kártyát. Tökjó az új eepromos bios. Most kodi fut rajta, de ubuntu szerver kéne rá a torrent miatt, meg lehet csinálok belőle egy media központot tévék felé lanon keresztül vagy wifin.
De akkor is Hogy a F@szba lehet ilyen gond? na mindegy. Ezért nem ment az elején sem. gondolom ha reklamáltam volna kicserélték volna nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Viccrovat
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Gaming notebook topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ryzen 5 7600X + 9060XT 16GB DDR5 konfig eladó
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De akkor is Hogy a F@szba lehet ilyen gond? na mindegy. Ezért nem ment az elején sem. gondolom ha reklamáltam volna kicserélték volna nem?
wassermann