Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25201) Gebriel


Gebriel
veterán

Nem akarok flamelnim, de ennyit arról, hogy a SONY csak az a cég aki szemét módon nem tárolja jól az adatokat.
És igen, én továbbra sem fizetek online. Jó is az a kp. :P

(#25202) DM-Fan válasza Gebriel (#25201) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Szerintem senki nem állított olyat, hogy csak a Sony tárolja rosszul az adatokat, de ez nem mentesíti őket semmi alól. Az meg pláne, hogy miután tizenharmadszor is betörtek hozzájuk, még mindig van olyan részlegük, ahol ugyanúgy titkosítatlan plain text-ben tárolják az adatokat. Mindazonáltal annyi felhasználói adatot (milliós nagyságrend) tudtommal senkitől nem loptak, mint a Sony-tól.

Get Moded!

(#25203) v!ct0y válasza Gebriel (#25201) üzenetére


v!ct0y
veterán

Dögöljenek már meg ezek a tetvek. Mondjuk egyenlőre nincs mitől félnem de ha így haladnak akkor lassan feltörik a steamet is. Akkor az már kemény lesz nekem is.

(#25204) Gebriel válasza DM-Fan (#25202) üzenetére


Gebriel
veterán

Pontos adat, hogy mennyi user adatait loptak el, senki sem tudja, így az csak találgatás lehet. Nem keveset az biztos. Mástól max azért nem tudtak ennyit, mert nincs ekkora "felhasználói köre". :D

Maradjunk annyiba, hogy teljesen mindegy, hogy tárolják...
"Aki egy kicsit is értelmesebb egy porcelán kutyánál, vagy egy kitaposott rendőrbakancsnál, az átlátja: 100%-osan biztonságos online rendszer nem létezik, hiszen amit ember alkotott, azt ember tönkre is tudja tenni."

Lényegébe egyre gyakoribbak ezek a hacker támadások. :(

[ Szerkesztve ]

(#25205) DM-Fan válasza Gebriel (#25204) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Maradjunk annyiba, hogy teljesen mindegy, hogy tárolják..."

Ez nagyon nem igaz! Persze, minden titkosítás feltörhető (bár ez sem igaz, mert van, ami nem), csak nem mindegy, hogy 3 évig dolgozik rajta egy szuperszámítógép, mire feltöri, vagy hogy egy egyszerű Windows notepad-dal bárki meg tudja nyitni. Márpedig Te magad, otthoni körülmények között is tudsz olyan titkosítást alkalmazni, amin igencsak izmozni kéne, ha fel kéne törni. Ez egy ügyféladatokat kezelő vállalatnál minimális elvárás. Az, hogy a Sony-n kívül más is felelőtlen, őt még nem mentesíti.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25206) Gebriel válasza DM-Fan (#25205) üzenetére


Gebriel
veterán

Csak itt már mindenki "felelőtlen" nem tűnik fel? :U

(#25207) vaksi8


vaksi8
senior tag

Szerintem ha valahova be akarnak jutni a hozzá értők,elöbb-utobb úgyis bejutnak.Legfelljebb nem verik nagy dobra,mert ugye egy banknak pl.nem tesz jót..
Valamelyik nap hallottam a rádióba,hogy bejutottak a C.I.A rendszerébe,ami már gondolom elég komoly lehet.Nem hiszem hogy 3 évig készültek rá.

[ Szerkesztve ]

(#25208) DM-Fan válasza Gebriel (#25206) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nem mindenki, csak sokan. Nem mindegy. Vagy számodra a cikkben felsorolt szereplők fedik a mindenkit?

Megszaporodtak a hackertámadások, nincs ebben semmi, hosszú évek óta megfigyelhető tendencia, hogy van ilyen fel-fellángolás. Ha másra nem, arra talán jók, hogy kicsit észbe kapjanak a multik, hogy nem csak a profitot kéne növelni, hanem a biztonsági infrastruktúrát is fejleszteni kéne.

vaksi8: Az egy dolog, hogy betörnek, meg egy másik, hogy mit találnak ott. Ha egy agyontitkosított adatállományt, akkor igazából gyorsan rájönnek, hogy egy idő után fölösleges is betörni. Ha meg is szerzi az állományt, nem tud vele mit kezdeni, mire meg visszafejti, már rég nem aktuális a dolog. Persze, azzal lehet vagánykodni, hogy ettől még be tudott törni, de akkor már joggal vonhatja meg a vállát a cég, hogy gyere be nyugodtan, amit találsz, azzal úgysem mész semmire. Pedig mint tudjuk, a Sony tud brutálisat alkotni, ha titkosításról van szó: hány évig is tartott feltörni a PS3 védelmi rendszerét? Na, akkor miért is nem lehet ilyet alkalmazni azoknál az adatoknál is, ami nem közvetlenül az ő érdekkörükbe tartozik?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25209) Gebriel válasza DM-Fan (#25208) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem csak a cikk alapján írtam...de igen nekem majd nem ez a mindenki... :U
Nekem ez nem időről időre tűnik, hanem folyamatosnak.

(#25210) DM-Fan válasza Gebriel (#25209) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Majd akkor mondd, hogy mindenki, mikor közli a bankod, hogy hackerek nullázták a számlaegyenlegedet, vagy ha a mobilszolgáltatód kidob neked egy pár milliós számlát, mert a Te azonosítóddal telefonáltak, vagy ha a lakcímnyilvántartóból kinyerték minden adatodat, stb.

Szóval szerintem nagyon nem mindenki az, ahová be tudnak törni és a megszerzett adatokkal tudnak is valamit kezdeni. Amúgy a találatok nagy részében döntő hányadban a Sony neve szerepel. :U

Manapság minden elektronikus, az egész világot számítógépek vezérlik, minden adatod elektronikusan kering, még ha Te magad nem is tudsz róla, mert fölötted döntenek ezen kérdésekben (jelen esetben a Sony kapcsán pont szerencséd van, mivel nincs magyar Store és nem a konkrét adataiddal használod a szolgáltatást). Természetes, hogy az ilyen betörések száma emelkedik, idővel állandósul. Ha megnézed, hogy 10-15 évvel ezelőtt mennyire más volt még a helyzet ilyen téren, akkor döbbenhetsz meg igazán. Az informatika térnyerése döbbenetes. Épp ezért ha valaki - legyen az közületi szolgáltató, vagy multi - nem látja be, hogy mennyire kardinális kérdés az adatvédelem és a megfelelő adatkezelés, annak kár bizalmat szavazni. Ahová betörnek, ott többnyire megindul a mozgolódás annak érdekében, hogy javítsanak a helyzeten. Sajnálatos, hogy a Sony 13 betörés után sem tanult az eseményekből.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25211) Gebriel válasza DM-Fan (#25210) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem vitatom a Sony hírek többségben jelen van a cikkekbe. Ha azt a kis b*zi gyereket az elején jó bekasznizták volna most nem itt tartana ez az egész.
Hogy hol tartott 10-15 évvel ezelőtt, hidd el nagyon jól tudom..3X-en már túl vagyok. :D

(#25212) Baga1983


Baga1983
senior tag

Sziasztok! Ugye a játékok nagy része 720p felbontáson fut, nekem meg 1920x1080-as TV-m van. Jobban néznének ki a játékok ha natív felbontású HD-Ready Tv-n játszanék?

(#25213) csab2 válasza Baga1983 (#25212) üzenetére


csab2
veterán

Nem vagyok szakértője a dolognak, de szerintem az 1080-as felbontású TV simán viszi a 720-as videókat, játékokat. Így logikus szerintem.

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#25214) dilipok válasza Baga1983 (#25212) üzenetére


dilipok
veterán

szerintem nem. Ugyis felskalazza 1080p-be

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#25215) anulu válasza Baga1983 (#25212) üzenetére


anulu
félisten

nekem is fullhd tv-m van, 720p-s játékok tökéletesen mennek, átvált nálam 720p-be. (XBOX360-am felskálázza (nem vált ki 1080p-ből))

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#25216) MrPG8 válasza Baga1983 (#25212) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Jobban néz ki FullHD-n. Nekem is az van, nem skálázza fel, nem csinál semmit vele. Ugyan az a képerány. Nem lesz vele gond.

Más: Infamous 2-vel mi van? Sima Infamoushöz képest mintha teljesen más játék lenne. Másak a hangok, teljesen máshogy néz ki mindenki és még pár képességet is elvettek. Átvette valami másik cég a játék folytatását?

(#25217) dilipok válasza MrPG8 (#25216) üzenetére


dilipok
veterán

nem skálázza fel - na ezt azert gondold vegig megegszer ;) A lenyegen mondjuk nem valtoztat, szep lesz a full hd tv-n. ennyi

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#25218) MrPG8 válasza dilipok (#25217) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Mit skálázna fel rajta? Max filmeket. Azok a játékok amik nem támogatják 1080pt azok 720-ba futnak. Nem hinném, hogy avval még a PS külön bármit is csinálna. Mivel nem bírja a nagyobb felbontást. Ha bírná alapból 1080p-s lenne...

(#25219) dilipok válasza MrPG8 (#25218) üzenetére


dilipok
veterán

en voltam a hulye. igazad van :R

Rosszul emlekeztem, a box hasznalja az upscale-t mindenre.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#25220) MrPG8 válasza dilipok (#25219) üzenetére


MrPG8
aktív tag

:)

Én régen sokat szenvedtem vele, hogy működjön 1080p-be minden. De amelyik játék támogatja a fullhd-t az is 720p-be fog elindulni, hogyha be van x-elve a felbontásnál a 720p. (Lehet hogy javították már, régen még így volt). Amelyik meg nem támogatja azt beteszi 480p-be, ha nincs bejelölve a 720p. Én azt hiszem a GTA4-et próbálgattam, de 1080p-be visszavesz egy csomó dolgot és ha jól figyelsz látod a különbséget. Pl árnyékok kidolgozottsága és látótávolsága

(#25221) Ptech


Ptech
őstag

Hali,

PS3-at szeretnék venni, de nem sokat tudok az apróságokról, amikre oda kell figyelni boltba rohanás előtt. Van valahol egy friss összefoglaló cikk, ami leírja ezeket?
Nézegettem az első hsz-t, meg elolvastam cikkeket mindenféle hibalehetőségekről, FW-ről, alaplapokról amiket csak tudtam, de nem érzem magam sokkal okosabbnak..

Ezt találtam eddig, mint szerintem a legjobb vételt..

Olyan kérdéseim merültek fel, hogy érdemes-e használtat venni, mert bár általában több kiegészítő van hozzájuk, de garancia az nincs.
Mennyit számít, hogy milyen alaplap/FW/modell a gép?

Köszi a segítséget,
Üdv.

(#25222) dilipok válasza Ptech (#25221) üzenetére


dilipok
veterán

szemely szerint en sokat nem olvastam utanna, hogy milyen konzol is kell. Siman besetaltam a boltba, megvettem, hasznalom, kesz. 160 giganak elegnek kell lenni egy jo darabig, ha nem akarsz tul sok dlc-t/jatekot letolteni. Szerintem a tobbi kerdes nem igazan relevans (FW/alaplap/etc.), gari ugyis van ra.

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#25223) Ptech válasza dilipok (#25222) üzenetére


Ptech
őstag

Köszi, szerintem holnap be is megyek én is a boltba és megveszem, nincs kedvem használttal bajlódni.

(#25224) DM-Fan válasza MrPG8 (#25218) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ne beszélj már zöldségeket! Ha fullHD megjelenítőd van, annak a felbontása 1920x1080 pixel. A PS3 játékok 95%-ban csak 720p-ben, tehát 1280x720-as felbontásban (vagy még kisebben futnak). Ha a fullHD megjelenítőd nem skálázná fel automatikusan a PS3 által ráküldött 720p jelet, akkor a TV közepén látnád futni a játékot 1280x720 pixelben, körben meg fekete sávok lennének. Ekkor futna natív felbontásban, felskálázás nélkül a játék.

Az egy dolog, hogy Te a PS3-ról natív 720p jelet küldesz rá a fullHD TV-re, meg az is egy dolog, hogy a TV ekkor átvált 720p módba (és azt írja ki, hogy 720p60Hz - ez csak egy visszajelzés neked, hogy ilyen jelet kap), de ettől még a teljes képernyőt kitölti a tartalom, ergo felskálázza az 1280x720-at a saját, 1920x1080-as natív felbontására. A TV beépített skálázóelektronikája ezt megteszi 576i felbontásból is és 720p-ből is, sőt, mindenből, ami nem 1920x1080 felbontású.

Szóval az eredeti kérdésre visszatérve: minden forrás azon a panelen néz ki a legjobban, aminek a NATÍV felbontása megegyezik a forráséval. Ezért mondható, hogy adott esetben egy 720p PS3 játék akár jobban is nézhet ki egy HD-Ready készüléken, mint egy fullHD-n. Más kérdés, hogy már olyan jók a felskálázó elektronikák a fullHD készülékekben (mondjuk ezt gyártója és típusa válogatja), hogy nem igazán lehet észlelni a különbséget. Amúgy emlékeim szerint a PS3 is beállítható felskálázásra.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25225) DM-Fan válasza DM-Fan (#25224) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Más kérdés, hogy a HD-Ready TV-k felbontása sem 1280x720, hanem általában 1024x768 vagy 1366x768, tehát az sem egyezik tökéletesen a PS3 által kinyomott natív felbontással, innentől kezdve tehát gyakorlatilag mindegy. De alap ökölszabály, hogy minél közelebb van a képernyő natív felbontása a forráséhoz, annál jobb minőségű a megjelenített kép. Persze ebbe még millió egy más dolog is beleszól, de erről hosszú órákon át tudnék írni.

Get Moded!

(#25226) MrPG8 válasza DM-Fan (#25224) üzenetére


MrPG8
aktív tag

Te teljesen más dologról beszélsz. Itt most a PS3-ról volt szó. Arról hogy a tv mit csinál még csak szóba sem jött. Nem értem miért kell megint osztani az észt olyasmiről amiről szó sem esett. Mondtam én hogy a tv közepén jelenik meg a kép, vagy hogy a tvben nincs skálázás? :( :(((

(#25227) DM-Fan válasza MrPG8 (#25226) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Akkor most légy szíves olvasd el újra az eredeti kérdést:

"Sziasztok! Ugye a játékok nagy része 720p felbontáson fut, nekem meg 1920x1080-as TV-m van. Jobban néznének ki a játékok ha natív felbontású HD-Ready Tv-n játszanék?"

Erre írtad:

"Jobban néz ki FullHD-n. Nekem is az van, nem skálázza fel, nem csinál semmit vele. Ugyan az a képerány. Nem lesz vele gond."

Már az első mondat hülyeség, ugyanis nem is nézhet ki jobban fullHD-n (tudom, mert 2 évig HD-Ready-n nyomtam a PS3-at, lassan egy éve meg fullHD-n, egyáltalán nem szebb az utóbbin).
A második mondatod megint nem igaz, ugyanis a TV maga skálázza fel a kapott jelet, ha nem így tenné, akkor fordulna elő az, amit írtam, hogy a képernyő közepén egy ablakban látnád a natív felbontását az anyagnak.

Az meg megint teljesen más kérdés, hogy milyen felbontáson renderel a PS3 és hogy mit küld ki a felskálázóelektronikája, ugyanis neki is van olyanja.

Bocsánat, ha kioktatónak tűntem, de látom, hogy nem világos jópár dolog, ráadásul a válaszaid félrevezetőek voltak.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25228) MrTwister


MrTwister
őstag

Most Pénteken kapom vissza a PS3-am havertól. Még tudom majd aktiválni az ingyenes játékokat? Egyáltalán meddig lehet? :Y

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#25229) Vladi válasza MrTwister (#25228) üzenetére


Vladi
nagyúr

Szerintem tart még a program, egy pár napja néztem. A ps+-t viszont kérd ki, mert az egy hónap. Feljebb írták, hogy mi van, ha eltűnik a játékod.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#25230) DM-Fan válasza MrTwister (#25228) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Június végéig még biztosan tart a Welcome Back program, így pénteken még biztosan le tudod húzni a játékokat. Itt írtam le, hogy mit csinálj, ha elakadsz a letöltéssel.

Get Moded!

(#25231) chubii


chubii
senior tag

FPS játékok közül melyiket érdemes megvenni ? Csak a Killzone 2 van meg, és szeretnék valami újabbat/irányíthatóbbat venni mellé. CoD 7-tel és a Crysis 2-vel játszottam még, de csak kölcsönbe voltak nálam. A Crysis-t később biztos megveszem.

szerk.: Medal of Honor, ill. a Metal Gear Solid 4-ről mik a vélemények ?

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#25232) DM-Fan válasza chubii (#25231) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

A MoH annyira nem nyerő, ellenben én nagyon ajánlom a CoD 4-et, vagy a CoD 5-öt (a későbbiek nem igazán kímélik a PS3 léptetőmotorját), illetve az AvP-t, a Bioshock-ot, valamint a F.E.A.R. sorozatot. Ezen felül jó még a Battlefield: Bad Company 1-2 is, valamint nekem az Orange Box is nagy kedvencem. Egyéni ízlés dolga, hogy melyik jön be, nekem ezek tetszettek PS3-on, szerintem egyikkel sem nyúlsz mellé.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25233) ldave


ldave
félisten

Új PS3 model jön lassan: link
Ami ismert, hogy csökken a súly (2,6kg) és a fogyasztás (200W).

A Slime draws near! Command?

(#25234) chubii válasza DM-Fan (#25232) üzenetére


chubii
senior tag

Értem,köszi. Szerintem a CoD 4/5 lesz a befutó. A 4. résszel PC-n játszottam, nem volt rossz, az 5-nek pedig a demoját próbáltam régebben.
Az AvP valahogy nagyon nem jött be nekem. A Fear-nek ismét a demojával játszottam, nem volt rossz, de valahogy mégsem az én stílusom.

szerk.: Most néztem a Battlefied : BC2-ről videót. Ha valahol sikerül jólárasítva találnom,akkor az lesz a CoD-ok helyett. Valami eszméletlen szép grafikája van a játéknak.

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary!

(#25235) csab2


csab2
veterán

Egy nagyon bugyuta kérdés: a Killzone3-ban a letölthető tartalmaknál szerepel valami "retro map" nevezetű dolog. Jól gondolom, hogy ez plusz pályákat/küldetéseket tartalmaz?

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#25236) DM-Fan válasza ldave (#25233) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Kíváncsi vagyok, hogy melyik feature-t vették ki, amivel csökkent a súly. :B

Get Moded!

(#25237) tomgabor válasza ldave (#25233) üzenetére


tomgabor
senior tag

Minek? :U

Mindenkinek: 32nm CPU és GPU vagy az MS féle CGPU vagy mi lesz benne :F

[ Szerkesztve ]

(#25238) Zigur válasza ldave (#25233) üzenetére


Zigur
senior tag

200W-nél tuti kevesebbet eszik, a mostani 2. generációs slim-ek kijönnek 100W-ból ha jól emlékszem. Ez csak a tápja lehet, a slimekben 250W-os van.

(#25239) ldave válasza DM-Fan (#25236) üzenetére


ldave
félisten

Nem tudom, de eléggé gáz, hogy mindig csak sima av kábellel jön, egy komponsenst/hdmi-t igazán adhatnának.

Amúgy a google translate szerint: " Ez a termék ", PlayStation 2", amelyek kompatibilis védett szoftver. " Lehet hogy visszakerül a PS2 támogatás? /álmodik/

A Slime draws near! Command?

(#25240) DM-Fan válasza Zigur (#25238) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Igen, gyanítom ez a maximális teljesítményfelvétele lehet. Idle-ben és nem teljes terhelés mellett szerintem sem eszik annyit.

ldave: Hát igen, egy HD-konzolhoz igazán csaphatnának egy HDMI-kábelt, de az igazság az, hogy még mindig nagyon sokan vannak, akik CRT-vel rendelkeznek csak és ezen spórolnak. A PS2 kompatibilitás visszaadása érdekes fejlemény lenne.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#25241) v!ct0y válasza csab2 (#25235) üzenetére


v!ct0y
veterán

Multi pályák ezek a killzone 2 ből.

(#25242) Ptech válasza ldave (#25239) üzenetére


Ptech
őstag

Szerintem az csak a copyright dolgok felsorolása az oldal alján.

(#25243) Gebriel válasza chubii (#25231) üzenetére


Gebriel
veterán

Metal Gear Solid 4 nagyon jó játék, csak nem FPS. ;)

(#25244) Gebriel válasza csab2 (#25235) üzenetére


Gebriel
veterán

Csak vigyázz vele..Ha emlékeim nem csalnak és még nem javították akkor ha letöltöd, akkor a multiba csak ezekre a pályákra dob be. Másik fórumon olvastam PS.Community szaladtam bele emlékeim szerint, de nem teljesen 100....

(#25245) MrPG8 válasza DM-Fan (#25227) üzenetére


MrPG8
aktív tag

még mindig a ps3ről volt csak szó. tv skálázás még csak említve sem volt... szerintem akkor is szebb ismerős hd readyjéhez képest, most mondhatod hogy de szebb attól még ugyan azt fogom látni, hogy szebb... játékot max 480pt skálázhat, arról meg megint nem volt szó.

(#25246) MrTwister válasza DM-Fan (#25230) üzenetére


MrTwister
őstag

Vladi, DM-Fan: Köszönöm! :R Ha elakadnék írok. :K

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#25247) v!ct0y válasza Gebriel (#25244) üzenetére


v!ct0y
veterán

Á ez nem igaz :) Nekem is megvan a dlc.

(#25248) csab2 válasza v!ct0y (#25241) üzenetére


csab2
veterán

v!ct0y, Gebriel! Köszi az infót!

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#25249) Nova96


Nova96
őstag

Üdv eldöntöttem ps3 fogok venni két kérdésem lenne:
-Hol vegyem meg a ps3 mert kéne egy olyan kábel hogy vga-HDMI vagy hasonló.
-És 160 vagy 320 GB vegyek én elégi a nagyobb felé húzok mert sok mindent töltenék le,de ha elég a kisebb azt veszem.

(#25250) karakpecze21 válasza Zigur (#25238) üzenetére


karakpecze21
senior tag

Tuti, hogy kevesebbet eszik, ahogy te is mondtad.
Én megmértem fogyasztásmérővel a régi 80GB-os Fat gépemet és játék alatt ~130W.
Reményeim szerint akkor a Slim még kevesebbet eszik.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.