- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
jozsi252 #17290 üzenetére
Első kérdésedre nem igazán tudok válaszolni, nekem ilyesmi nem tűnt fel. Szerintem egyébként a sebesség növekedésével fokozatosan nehezebb kormányozni (kerekek perdülete nő). Ha kikapcsolnád az FFB-t a játékban, és a logi driverében a centering springet (vagy ehhez hasonló a neve) nem 0%-ra állítanád, talán megszűnne a jelenség.
A kormány elfordulás szempontjából két érték a döntő. Az egyik a steering lock, a másik, hogy a kormányod hány fokot fordul. A lényeg: a steering lock azt jelenti, hogyha "teljesen" elfordítod a kormányt, akkor mennyit forduljon a kerék. A teljesent azért raktam idézőjelbe, mert ezt tudod beállítani a logi driverében. Vegyük észre, hogyha van egy olyan kormányod, ami 180°-ot tud fordulni, és van egy, ami 360°-ot, akkor ha az utóbbinál kétszer akkora kormányzárat állítasz be, azonos kormányelfordításra ugyanannyira fog kanyarodni a kocsi (persze ameddig mindkettőt tudod forgatni). Tehát még egyszer: driverben azt állítod, hogy a kormányodat hány fokig tudjad forgatni, rFactorban pedig azt, hogy ha elforgatod ütközésig a kormányt, akkor mennyire forduljon a kerék.
Szerintem a kormánynak nem árt, ha túltekered a beállított értéken. Én néha túltekerem, de nem játékban, hanem csak úgy, és még nem panaszkodott. Egyébként simán lehet érezni, hogy elérted a tartomány végét (olyasmi, mintha egy fizikai korlátozó elem lenne, szóval mintha felütközne valamin), ilyenkor meg hiába tekered tovább, nem fordul jobban a kocsi, szóval megtanulja az ember, hogy hiába tekergeti.
Remélem minden világos így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook u7410 " ÁR / ÉRTÉK BAJNOK / HU BILL
- iMac 27" 2017 late 8GB VGA i5 CPU 5K retina display
- Újszerű iPhone 14 Pro Max 128Gb ( Gold ) akksi 85%
- Eladó ritkaság: Samsung Galaxy S10 5G 256GB G977B - nagyon jó állapotban, ÁFÁS számla
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs