Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nekem ez a második souls játékom és ami meglepett, hogy mennyire könnyen kiismerhetőek a bossok.
Ebben a játékban nem is a boss fight a kihívás, hanem a checkpointok hiánya.
Ha hosszú az út a bossig, akkor gyenge vigasz, hogy nem kemény a boss, mert ha mégis benézed és kinyír, akkor jön a hosszú rohanás, ahol szintén jó esélyed van elhalálozni, ami által még az elveszített lelkeket sem tudod begyűjteni.
Egyébként valóban gyönyörű játék, másznak le a pixelek a képernyőről.
Nem gondoltam egy 1998-as Baldur's Gate után, hogy így is kinézhet egy szerepjáték.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
F-ECT$
titán
Közben nézem, hogy én a Tsushimáról írtam, te meg a DeS-ről, de mivel hasonló a 2 játék, így ott is igaz a mondásom: később könnyebb lesz, ha már felszintezted magad
S e t h: azért nem mai a játék, meg ahogy írod is: ha a boss is szivatós lenne (és azért némelyik az), akkor tényleg szívás lenne, mert sokat kell futni a legtöbbhöz.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
w333
félisten
Ezt hogy érted ? vezeték nélküli igen, és a lakás minden pontján jól szól !
Vagy kényelemre ? kényelemre szerintem olyan mint egy komolyabb Corsair headset nagyon töletesen illeszkedik a fejre és nagyon jók a fülpárnák nem merev de nem is túl puha hanem ez a pont jó, tegnap este kb. 2 órát játszottam és full kényelmes
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
3L1T3
addikt
Jaja grandiozus amikor jon veled azembe a rozsaszin kar98 meg az egyforma skinek mivel nincsenek nemzetek csak operatorok… azok is ultra meno skinekben…
grandiozus ugy lett volna ha nem szarjak tele baromsaggal amitol 16 ev felett okad minden valamire valo ember
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
w333
félisten
Pesze simám működik semmit sem kell csinálni egy usb adapter kell bedugni ennyi !
Sőt beállításokban aktív a 3D hangzás, így még azt is támogatja a headset !
Nagyon jó cucc annyira hogy tegnap rendeltem egy piros színűt is
És nem 20k hanem most szálítással meg mindennel együtt 8500 Ft annyiért ajándék !
Nagyon jó minőségü összeszerelés anyaghasználat ergonómia stb. ha hasonlítani szeretném bármihez is akkor kb. a Media M. -ban kapható 50 ezres füleseghez tudnám, mondjuk az sem véletlen szerintem hogy az Alza 43 ezerért adja !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
RangerFox
Topikgazda
-
RangerFox
Topikgazda
Én a Platinumot az UC4-es hangprofillal használtam, de nem tudnám egyértelműen kijelenteni, hogy jobb hangja lenne. Viszont tagadhatatlan, hogy kényelmesebb és masszívabb, ráadásul a hatótávja is fantasztikus, az egész házban megmarad a jel, bárhol vagyok.
tboy93: Nekem meg van egy alap "búgása", ha bedugom a PS5-be és nem szól semmi hang. Gépbe dugva pedig semmi. Kínai finom műszer ez, na
[ Szerkesztve ]
-
M107
addikt
Örülök, hogy poénnak fogod fel a kérdést...
Sajnos a Sony így gyártotta le, + nem lehet hiteles cikket vagy valamit találni róla csak hozzávetőlegesen.
Ezért a kérdés.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
válasz tothl #102643 üzenetére
Én többször is végigjátszottam az UC4-et még a felújítás előtt, a filmet is láttam. Szerintem a film elég jól megtagadta az Uncharted eszenciáját úgy, hogy Nathan-ből nem csinált mészárost. Emellett azért a Thief's End tele van monumentális és epikus látvánnyal amihez a mozi nem tudott felnőni, illetve a puzzle-ök nem voltak annyira ötletesen tálalva sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
marinea2
addikt
válasz tothl #105427 üzenetére
Ahhoz hogy sikeruljon lekell kuzdeni ezt az erzest(valahogy) mert csak hatraltat, aztan ha sikerult utana raer elszabadulnia a hormonoknak
De ezt az erzest nekem csak a Fortnite tudja adni. FOleg ha csapatba nyomjuk es pl endgameba egyedul maradok 1 v 2 player ellen. Tarsam vagy tarsaim meg ott neznek es rajtam mulik minden. Szamomra ez brutal adrenalin a TV elott. Nyilvan nem egy bandzsidzsamping vagy egy vadvizi evezes, de a TV elott sztem ezt az erzest egy BR jatek tudja csak megadni illetve hasonlot a Detroit tudott nalam mikor 2-3mp-d van egy tortenetet befolyasolo dontes meghozasara."Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
edeleny
őstag
válasz tothl #107000 üzenetére
Hát például azért ne kérné, mert akkor minek a szekérderéknyi SSD meg a főmenüben az indító ikon!
Ez mind felesleges, beteszem a lemezt és játszom.De, tovább megyek, ha lemezolvasó nélküli Digital Editiont veszek, amihez ugye se olvasó le lemez, na ott hova teszem a milyen lemezt!
Na pontosan így oldanám meg!!Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
Major Lion
senior tag
válasz tothl #108980 üzenetére
Mondjuk pl a TDU probalt tobb lenni mint csak versenyzos jatek, es nem az oltozkodessel, hanem azzal hogy lehetove tett a jatekosoknak hogy csak osszejojjenek, nezegessek egymas autoit aztan csapassak a szigeten. Sokan csak ezert GTA online-oznak, ott se a sztori a lenyeg, hanem a kozos elmeny.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
.LnB
titán
-
cyberkind
félisten
válasz tothl #122770 üzenetére
A sztorin kívül minden oké, esetleg még a karakterek gyengék, de az se baj, ellenben a sztorival, na az förmedvény, kb Resident Evil szint, ami már elsőre is szar, mármint, itt 7. előttiekre gondolok, mind trágya.
opr
Tisztességes meló a játék, de ennyi, és ezt tükrözik a számok is szerintem. -
Atomgeszi
veterán
válasz tothl #123085 üzenetére
Te ilyen vagy. De rengeteg embernek nincs affinitása az idegen nyelvhez. Én is megtanultam angolul, németül, magyarul.. nyelvvizsga stb.
De totálisan megértem azokat, akik már nem állnak neki. Így is jó pozicióban vannak, csak szeretnének játszani.Kicsit fura, hogy kiadsz 28 ezret egy játékért, amiben nincs benne a nyelved, de szomszédos ország ugyanezért pl . feliratot is kap.
Ez egy nagyon szép gesztus lenne a Sony-tól, ha ilyen piacokra kitalálna megoldást, sőt az egész világra kiterjesztve. Igaz, hogy lassan, de hozná a bevételt, hosszútávon ez megérné bőven, hisz neki a fordításra nem kell pénzt költeni, csak egy fordítható rendszermegoldást kell kitalálni, ami utána a közösség által önfenntartó lenne.
Ez nem olyan szemlélet, hogy baxxamegmagát a játékos, mert olyan hülye, hogy nem tud anyanyelvi szinten angolul, hogy megértsen egy történetalapú játékot, hanem egy olyan szemlélet, hogy megtiszteltél azzal ,hogy megveszed a konzolom és a játékokat rá, és én megtisztellek azzal, hogy kevésbé megérő piacokon teret adok annak, hogy a közösség jobbá tegye a platformot. Ez idővel több bevételt hozna jócskán.
De mondom már azzal is vicc,hogy egy LED kikapcsolást nem engedélyez.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest