- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
-
Szoke1982
senior tag
-
pzstm
titán
-
Xaels
félisten
-
Bencus88
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
pzstm
titán
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
3L1T3
addikt
-
Mike
veterán
-
TBT
addikt
Az EA-nál is volt ilyen. Kivonultak, majd utána kikoptak a magyar feliratok a játékokból, egy ideig a PC-s kliens (Origin) még tudott magyarul, de aztán az is elfelejtette idővel ezt a szép nyelvet... Szerintem... mérlegeltek és rájöttek, hogy ez így, nem annyira megérős már nekik.
-
vargalex
félisten
-
NyMRooD
addikt
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Faresz29
aktív tag
-
TCr
veterán
-
Raga
senior tag
Hihetetlen hogy magyarázni kell mit mennyiért vettem.
Komolyan az eszem megáll.
Miért hazudnék?
Bocsáss meg, ha nem küldök képernyőmentést, hogy mennyit vont le a Revolutról és mennyiért vettem.
1006 HUF utoljára írom le és be is fejeztem.
Nem érdekel kinek mennyi nekem ennyi volt.
ViszlátEgyébként is egy ember kért linket róla neki kívántam, segíteni te meg csak okoskodsz.
-
Raga
senior tag
-
S e t h
nagyúr
-
Beegabor81
tag
-
-=Jam=-
addikt
Összefoglalóban le van írva, de leegyszerűsítve a te accountod kell legyen az elsődleges az öcséd gépén, és be kell legyen kapcsolva a konzolmegosztás nála. Illetve ezt fordítva is megcsinálhatjátok, hogy az öcséd accountja az elsődlges nálad, és akkor egymás digitális tartalmait is eléritek. Természetesen másodlagos accounttal használja mindenki a sajátját így oda mennek a trófeák, mentések...stb
-
-)Verso(-
támogató
-
Kendek
MODERÁTOR
Múltkor egyszer már másvalaki is jelezte, hogy ilyen hibát tapasztal. Bár ha minden igaz nála csak az egyik kontrollerrel volt gond.
Hogy nem reagál a vezérlésre, azt több minden is okozhatja (pl. interferencia), de, hogy kifejezetten csak játék közben, az elvileg csak akkor ha DS4, vagy ha beragadt egy gomb.Esetleg érdemes lenne átállítani a Beállítások > Kiegészítő eszközök > Vezérlő (általános) > Kommunikációs módszernél, hogy vezetéken keresztül kommunikáljon, és amikor vezeték nélkül nem akar működni, akkor teszteld le vezetékkel is.
-
Kendek
MODERÁTOR
Dugd rá PC-re ezt a kontrollert, és nézd meg böngészőben a Gamepad Tester-rel, hogy jól működik-e minden gomb. Főleg a ravaszok, vagyis az L2 és az R2. Ha esetleg alaphelyzetben is benyomódási értéket mutat, akkor ez a hiba oka, és megpróbálhatod kicsit felfelére feszegetni, hátha helyre ugrik.
-
törölt tag
Tök jól megvoltam ezzel a problémával, mert idáig csak 1* jelentkezett.
"Bekapcsoltam a PS5-öt.
A főmenüben tudtam lépkedni. Viszont akármelyik játékot indítottam nem működött a Joy, csak a PS gomb. Semmi más nem. Vagy 6x újraindítottam és most úgy tűnik jó."Erre most újra ezt csinálta. Így már nem annyira oké a dolog.
Videó: [link] -
KKaresz45
senior tag
-
polonic
félisten
-
kresz2
aktív tag
-
pzstm
titán
-
fausto
addikt
-
james001
veterán
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
Az általad felsoroltak mind Quantic Dream által fejlesztett játékok. Ők nem is igazán készítettek más stílusú game-t. Így hirtelen az Until Dawn jut még eszembe, mint hasonló irányítási stílusú játék. Ebből már készült PS5 remake is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
_drk
addikt
-
KaitouP
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
-
evitiguF
senior tag
-
Scholes9
nagyúr
-
Frod
addikt
-
blackalex
csendes tag
-
F-ECT$
titán
-
TrishtanAG
senior tag
-
Frod
addikt
Nekem úgy rémlik, hogy tavaly volt egy kis "ráhagyás" a hosszabbításra - tehát ha valakinek csak az akció után pár nappal járt le, akkor is látta a kedvezményes lehetőséget, ezért bízom benne, hogy az év eleji "5 nap" nem fog gondot okozni.
Egyébként - alusisak fel! - pedig simán kinézem az ellenkezőjét is a Sonyból, hogy 'az egy nap leállás, majd 5 nap ajándék' sztorit direkt csinálták, hogy kiszórják azt a nagyszámú tudatos réteget, aki kizárólag az akciós időszakra vár egész évben.
-
F-ECT$
titán
Több helyen is árulták ezeket a 2 éves kódokat, egyébként most is van még, csak már 80k. Az emelés előtt még a legtöbben 70k-t kértek érte, de én találtam az FB-n egy eladót, aki 63k-ért árulta.
-
v!ct0y
veterán
-
kigyi_23
addikt
-
ldave
félisten
-
kigyi_23
addikt
-
törölt tag
-
Moby
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
-
törölt tag
-
TrishtanAG
senior tag
-
F-ECT$
titán
-
Kendek
MODERÁTOR
2x2 80 MHz AX a WiFi benne. Kb. ~80 MB/s a max amit a legoptimálisabb körülmények között tudhat. Vezetéken pedig gigabites, vagyis nyilván letöltésnél nem ez a szűk keresztmetszet, hanem a szerverek.
Ha csak emiatt szeretnél ezresről kétezres netre váltani, akkor ne tedd, mert semmivel sem lesz jobb. Viszont a Wi-Fi-s kapcsolatot érdemes lehet vezetékesre cserélni, és akkor a részedről megtetted amit tudtál. A többi a Sony-n múlik, meg persze azon, hogy a felhasználók mennyire terhelik le a szervereket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- BestBuy topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Gumi és felni topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox