Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Akkor drága, ha valakinek csak az aktuális új játékok számítanak. Én pl most játszom a tavalyi Silent Hill 2 remake-t, amit 50%-os akcióban vettem még júliusban. Persze, ez is drágább, mintha lemezekkel okoskodnék, de ahhoz se kedvem, se időm, se türelmem nincs.
-
markknight
nagyúr
válasz
ldave
üzenetére
Ha van türelem akkor ki lehet gazdálkodni egyébként a géminget, csak el kell vonatkoztatni a hype-tól, aztán kb annyi a recept. Jót röhögtem mikor OW Zoli azt mondta, hogy a videojátékozásnál nincs drágább hobbi vagy hát ő nem tud ilyenről.. (beszűkültség eléggé befigyel mondjuk) Szerintem meg pont most a legolcsóbb videojátékozni, HA tudatos vásárló az ember.
-
ldave
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Én is a PS5-tel léptem be a teljesen digitális világba, PS4-en még mindent lemezen vettem, bár eladni ott sem adtam el semmit. Annyi "szabályt" hoztam magamnak, hogy évi 2-3 játék, amit megveszek teljes áron, minden másra akciót várok, ami manapság azért gyorsan eljön.
-
wolf13
őstag
-
raziel01
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Pedig még mindig az egyik legolcsóbb dolog ha mondjuk 0 day veszel játékot és eladod 5 ezerrel olcsóbban utána. 5k-ból végigvitted.
Vagy ami még olcsóbb. Megjelenés után 2-3 héttel használtan veszed 5 ezerrel olcsóbban és kb ugyan annyiért el lehet adni utána.
Nekem nem egyszer volt, hogy ilyen 1-2 ezer Ft-ból megvolt a játék.
De akkor megnyugodtam, hogy nem oszt nem szoroz nekik, úgyis a digitális megy. -
ldave
félisten
-
ldave
félisten
Nem magyar fiókra (arra itt a hardverapró) PSN wallet feltöltőt venni van jobb megoldás, mint a gg.deals oldalon nézni, hogy épp melyikre van a kulcsos oldalakon a legnagyobb kedvezmény?
-
rene85
aktív tag
Sziasztok, 940 Playstation stars pontom van, ezt mar sose tudom 1000-ig feltornaszni, hogy egy utalvanyba bele tudjam forgatni ugye?
-
highness
tag
Sziasztok! Szigetszentmiklóson tudtok megbízható PS5 szervizt? Takarítás, folyékony fém pasztázás lenne szerintem esedékes. Néha kikapcsol random. Pedig nincs is hangja a gépnek. A válaszokat előre is köszönöm!
-
Nescafé
őstag
AC Shadows DLC Tölthető

-
törölt tag
Review for Silent Hill f has been leaked by a writer at Dual Shockers:
- Rated it 9.5/10 “genuinely spectacular”
- Combat is challenging but not souls-like
- Content Warnings are important, game includes disturbing scenes.
- Multiple endings confirmed, “NG+ continues the story”
- Story is in the written lore so read everything
- Completely unique compared to other Silent Hill games but still feels SH -
TBT
addikt
SILENT HILL f
- 𝐃𝐨𝐰𝐧𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐒𝐢𝐳𝐞 : 36.637 GB (PS5)
- 𝐕𝐞𝐫𝐬𝐢𝐨𝐧 : 01.001.000
- 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝 ($69.99)
Pre-Load : September 23
Release : September 25- 𝐃𝐞𝐥𝐮𝐱𝐞 ($79.99)
Pre-Load : September 21
Release : September 23𝐑𝐞𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐓𝐢𝐦𝐞 : Midnight
Bár a review embargó nem tudom, mikor jár le.
-
markknight
nagyúr
-
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Ezt most úgy írod, mintha annyira bonyolult történetei lennének a mai jàtékoknak, hogy egy A2-es angol nem lenne elég hozzá.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Pontosan. PCn a Borderlands 4et is magyarul tolják már.
-
LÁZ
addikt
ac shadowst
keresek kölcsönbe egy dlc kipörgetés erejéig, csoki oder lego minifig ellentételezés fejében -
fausto
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A SM2-nél egy idő után inkább angolra raktam... Magyartalan, értelmetlen fordítások, elcsúszott időzítés, borzasztó volt.
-
morfondőr
addikt
válasz
Payphone
üzenetére
Én egyszer töltöttem le AI fordítást egy filmhez, botrányos volt, sokszor értelmetlen katyvasz. Alapnak esetleg jó lehet, de lehet a lektorálás és hibajavítás hosszabb időt venne igénybe, mint lefordítani rendesen. Nyersen kiengedni meg abszolút gáz lenne, még ha oda írnák, hogy béta vagy akármi. Persze biztos AI és AI között is van különbség, de nem hasonlítsuk össze egy teljes szöveget azzal, hogy 3 mondatot átkopizok a google fordítóba.
-
miami
tag
Olyan nincs, hogy igyen AI. Valaki csinálta azt az AI-t és szeretne belőle pénzt látni. Főleg, hogy ha business célra szeretnéd használni, akkor pláne csak a fizetős jöhet szóba.
-
Payphone
tag
Számomra 2025-ben amúgy úgy hogy mindenol AI van nem értem miért nincsen magyar felírat
Miért nincsen egy olyan mégha régebbi játékoknál nemis, de mai játékoknál hogy a menübe lenen egy ilyen: AI fordítás (béta) és kiválaszotd a nyelved. Kb leprogramozni sem kell csak a játékok menüjébe csinálni egy plusz opciót. Ez mégis kinek lenne veszteséges? 0 forintba kerül, és valaki lehet hogy pont emiatt játszana végig szívesebbben egy játékot, magyarul ez csak profitot hozna. Számomra érthetetlen ezt miért nem lépték meg. Milyen jogi vagy más egyéb akadálya van ennek. -
laciba77
tag
Sziasztok! Lehetséges, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection és a Horizon Zero Dawn Remastered PS5 kiadásokban nincs magyar felirat?
-
GEIL
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Valahogy éreztem.
De, hogy egy pendrive-ra vagy külső ssd-re sem tudok kimenteni PS5-ös "játék állásokat", azért az elég vicces......ez elég patkánység a Sony-tól.....PS4-nél még működött a külső tárhelyes mentés.
Van pár játékom, amiknek az "aktuális állásait" így 2 év után már jó volna biztonságban tudni és nem nulláról kezdeni mindent (pl nálam MK11, MK1, Tekken7, Tekken8 esetében)....ha pl hirtelen beadja a kulcsot a PS5-öm.

Persze lehet hogy hihetetlen ha valaki úgy játszogat hogy nincs PS+ előfizuja, de egye fene beruházok én is a legkisebb 1 hónaposra "ha ezen múlik a mentésem", de ami jobban bosszant, hogy nem korlátlan ideig őrzi meg a felhő a mentést sem, hanem 6 hónap vagy 12 hónap után törlődik ha jól tudom ?

Tudom ez nem az Xbox-os fórum, de ennél azért sokkal emberközelibb és felhasználóbarátibb, hogy ott "csak a profilhoz" van kötve minden mentés és aktuális játékállás és nincs ilyen kikötés sem hogy kéne hozzá előfizetés.....ha van netkapcsolat, akkor akár napi szintű a szinkronizálás.
vicces, de PS5-ön a háttérben simán lehetne ezt szinkronizálni minden online fióknál....nem igaz hogy ne lehetne ezt összehozni....
-
Aerodyn
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 19.éig van aktív PS plus extra előfizetésem, és tervezem, hogy veszek 2 éves prémiumot hardveraprón, de nem tudom, hogy a kódot tudom e így aktiválni. Van erről valakinek releváns infója? Köszi előre is! (Bocs ha már volt téma, nem találtam.)
-
GEIL
addikt
Sziasztok !
Fiam vesz magának (a legkisebb csomag) PS+ előfizetést, mert haverjával NBA2k26-ot akarják tolni.....szóval megveszi a saját konzolján és használja, ez oké.
Az ő fiókja be van jelentkezve az én konzolomra is.A kérdésem az, hogy így tudom-e majd használni a "felhőmentést" az én profilomhoz is ?
-
fausto
addikt
Üdv, azt hogy tudom beállítani, hogy egy user-hez csak kóddal lehessen belépni?
-
nincsnév007
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
cyberpunkon kívül talán a gta 5 amit storyban sokáig játszottam , meg a witcher 3. ami most így eszembe jut, alapból imádom a cd projekt játékai, főleg a magyar felirat miatt, meg egyszerűen ami világot elképzel és megalkot a cd projekt azt még egy fejlesztőnél nem éreztem úgy mint a cp meg a witcher 3-nál.
-
markknight
nagyúr
Vége lett a Persona 5 Royalnak és hát fúha. Ugye Switchen 60 órát beleraktam, aztán nem jutottam a végéig, itt most végigrohantam a sztorin addig ameddig Switchen jutottam, de így is 41 óra lett a vége. 10/10-es játék, ennyi tartalmat ezért a pénzért máshol nem igazán kapsz (kivétel önismétlő multi címek). Mintha egy 5-8 évados animét néznél kb. Kevés az üresjárat, nagyon összerakták ezt annó, nem csoda h ezt a részt fejték legjobban. Viszont nem való mindenkinek, ez tény, aki nem szereti a sok párbeszédet az kerülje ha teheti.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Erre mit szoktak mondani, egészségedre, talán... 🤷 Nekem a 30 óra is bőven elég volt amíg végig játszottam 😂
Több mint 30 éves játék pályafutásom alatt, nem volt még olyan single játék ami 100 óránál tovább lekötött volna... multiban is egyedül a Destiny első része volt amiben több mint 1000 óra belement, de ott is ez az egyetlen, mással soha előtte és utána sem multiztam, de ezt is elvesztegetett időnek tartom így vissza gondolva
De ez a szép mint a való életben is, hogy nem vagyunk egyformák 😅 -
nincsnév007
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
én többször végigjátszottam ps4-en, series s-en és geforce nowon, és utána még ps5-n kb így összesen egyszer néztem volt 600 órám benne, és asszem ebben még nincs benne a phantom liberty, mert azt is kétszer kijátszottam már.
night city nem enged el. és mindig tud újat mutatni. sokszor néha vissza mennék 2020-ban hogy újra át éljem azt az érzést hogy a kezembe foghatom a lemezt
azóta nem vártam még így játékot. várom a witcher 4-et de leginkább a cp folytatása jobban érdekel. ami most kicsit érdekel az a bf6 azt várom most. -
törölt tag
-
w333
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
-
törölt tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Cyberpunk 2077
Phantom Liberty is végigjátszva, összes trófea behúzva.Alapjáték+kieg 140 óra volt. Lehetett volna hosszabb is, a játszótér megvolt hozzá.Talán ez az egy negatívum, amit elmondhatok róla. Nyilván ott van az opció, hogy játszam végig a másik két 'kaszttal' (céges, utcai banda) is, de állítólag a történet lényegében nem fog változni. Jövőre mégegyszer végigjátszom, az tuti.
Viszont újra megjött a kedvem a netflixes animációs filmhez.Legalább jobban fogom érteni a világ utalásait. -
-
w333
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ez pontosan így van ha 10 kontrollert csatlakoztatnék hozzá akkor mind a 10 kontroller ugyan így viselkedve hogy folyamat pulzál narancssárgán valami párhuzam biztos van közte, én akárhányszor full Resetet nyomtam a PS5-nek minden alkalommal feldobta a kontroller frissítését és azzal meg is oldódott a probléma durván 2 évig jó is volt aztán most valami miatt megint elkezdte ezt csinálni
sőt mondok jobbat ha a kis pocökkel resetelem a kontrollert és felrakom töltőre akkor jó majd tegyük fel másnap játszok kikapcsolom a ps-t felrakom töltőre a kontrollert és azt veszem észre hogy eltelt 10 óra és még mindig pulzál narancssárgán vagyis ha úgy hagynám akkor az örökkévalóságig töltene
Ebből ps 5 reset lesz megint, vagy 3 óra megint elmegy az életemből, biztonsági mentést nem merek csinálni mert mivan ha lementi a bugot is 😂😂😂 -
-
-
Ha a kontrollerrel van a probléma, akkor felesleges lenne bármit is csinálnod a konzollal, az nem oldaná meg. A kontroller firmware-je sem fog frissülni attól, hogy a konzolt reset-eled.
Egy olyan töltőadapterrel próbáld, ami tud minimum 5V 1500mA-t (pl. mobilé), a kábel pedig legyen minél rövidebb.
Azt is nézd meg, hogy nem-e sérült vagy koszolódott el a csatlakozó, mert érintkezési hiba is okozhatja. -
bence188
tag
Sziasztok, haverommal próbáljuk megosztani egymás ps játékait de ezidáig nem sikerült. Egymás konzolján eddig hozzáadtuk a másik profilját és be is tudunk jelentkezni. Beállítottuk a konzolmegosztást és családtagnak is beállítottuk egymást. Ezután mi a teendő? Mert ha rákeresek egy játékra ami nála megvan digitálisan pénzt kér érte. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
w333
félisten
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Igen szerintem ez valami bug lesz … nem tudom hogy Safe módban az adatbázis újratelepítése megoldaná ezt a hibát ? legrosszabb esetben teljes PS5 Reset lesz mert utána frissíti a kontrollereket is, esetleg biztonsági mentés pendrivera mennyire ajánlott illetve ntfs formázás kell ? így legalább a ps beállítások meg játék mentések megmaradnának

-
-
w333
félisten
Sziasztok segítségeteket szeretném kérni hátha valaki volt már hasonló cipőben … nem tölt a dualsense controller de egyik sem vagyis tölt mert pulzál narancssárgán csak a végtelenségig, már eltávolítottam a bluetooth eszközök közül újra párosítottam, kis pöcök hátul reset de az sem segített, gyári dokkolón és type c kábelen keresztül is ugyan ez a helyzet hogy a végtelenségig tölt vagyis azt mutatja hogy pulzál nem áll le a töltés (pulzálás) soha, kb. 2 éve volt ilyen problémám és csak a teljes PS5 Visszaállítás segített, nyílván ha nincs semmi megoldás akkor megint ez lesz csak szeretettem volna ezt elkerülni, előre is köszi
-
LÁZ
addikt
Driffle
TWINDEAL kuponkód
10% off, ha 2 azonos giftcardot veszel (pl 2x10k, 2x20k....) -
PTM
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ezeket is majd szeretném végigjátszani. Van, amelyiket próbáltam is csak nem folytattam, talán majd sort kerítek rájuk. Egyelőre valami könnyedebbe kezdek, illetve emésztem a Khazant (meg bosszú runokat csinálok benne). Azért fárasztó is volt, sok üresjáratot nem hagyott.

-
-
PTM
senior tag
-
PTM
senior tag
The First Berserker: Khazan
Ennek a játéknak a dizájnja annyira megtetszett, hogy annak idején előrendeltem. Nem gondoltam, hogy sokat fogok játszani vele, mert soulslike és nehéz, de érdeklődésből belenézegettem. Először az első nagyobb mob is feladta a leckét. Később aztán csak legyőztem az első bosst, utána a következőt, majd tadaaa, az utolsót is.

Sokat segített, hogy ez egy végtelenül megközelíthető játék. Elmagyaráz és trackel szinte mindent, általában is támogat, hogy sikerüljön továbbjutni. Gyakorlatilag büntetés nélkül lehet például átbuildelni a karaktert, bátorítja a kísérletezést. A korábbi helyszínekre vissza lehet menni, a bossokkal is újra meg lehet küzdeni.
Ezek is sejtetik ami játszva egyértelmű, hogy a Khazan alapvetően egy karakter-akció csak stamina alapú harccal, nem vegytiszta soulslike. A fő erőssége a hihetetlen fluid, Diablo-szerű loottal, többféle fegyverrel, aktív és passzív skillekkel támogatott, kombó alapú harcrendszer. A bossoknak is a staminája ellen kell harcolni, megtörni majd megbüntetni őket. A bossok pedig szenzációsak, változatosak, nagyrészt amúgy róluk szól a játék. Nekem nem tűnt fel a gyakori kritika, hogy sok lenne a HP-jük (egyet leszámítva aki dizájn szerint olyan), szerintem akik ezt írják csak nem használják a játék mechanikáit. Ebben egy harci gép vagy.

A felépítése küldetés alapú, a pályák pedig egyszerűek, nagyrészt lineárisak, szerintem ide ez illett. A történetet a bosszú mozgatja, annyira összetett mint a paprikás krumpli, de számomra ez is működött. A főbosst pihentettem is több hétig, mert valahol sajnáltam. Pedig micsoda harc lett aztán, fúúú.

A platina triviális ha utánanéz (!) az ember. Egy végigjátszásból Expert (!) fokozaton (megjelenéskori Normal), segítők nélkül, adott pályákat kipucolva kell a végefelé a megfelelő endinget "triggerelni". Én így játszottam, bár a platinához NG+-t kéne még indítanom. Egyelőre viszont gyepálom a korábbi bossokat, és fedezem fel a többféle játékmódot ami a végén megnyílt. Bőőőven van benne tartalom, ami benntarthat a végigjátszás után is.
Már az írásom hosszából látszik, hogy én ezt nagyon ajánlom mert odáig vagyok tőle meg vissza.
A nehézsége amúgy ne riasszon el senkit, van benne Beginner, Easy és Expert fokozat is. Az Experthez sem kell amúgy mit tudom én milyen tökéletesen játszani, "kocajátékosként" is lenyomtam úgy hogy küzdöttem, de végig élveztem. A Beginner pedig egészen barátságos állítólag. -
penge111
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ááá, még nem láttam a chapter 2 feliratot se, Hunter's March-ban szopikálok, az ottani boss este nem ment le kb. 40 percet pöcsöltem vele... De én imádom, minden apró részletére kiváncsi vagyok, csak kevés az időm. De sok dolog megvan már:
falonugrás, régi pogózás, ajtónyitó tűzenélés vagy mi 
-
Csak nem hagyott nyugodni ez a Silksong, dehogy már ilyen béna legyek, hogy nem tudok egy játékot végig vinni😅 Most jutottam el a
hát eddig is a számra vettem a fejlesztők felmenőit, de ez gyerekek, aki már eljutott ide esetleg, kíváncsi lennék a véleményekre, habár sokan nem írtatok a játékról, így gyanítom nem igazán sokan játszotok vele 😂 Mindegy próbálkozok aztán meglátjuk, de soha életemben egy játékban sem haltam meg ennyiszer mint itt😂fagyos jeges pálya részhez -
raziel01
veterán
válasz
Ronam
üzenetére
Cronos New Dawn végére értem. Kb 15 óra volt, mindenhova benéztem.
Amennyire misztikus volt az egész és érdekes a sztori az elején annyira gagyi lett a végére. Kár érte. Mondjuk a kórházas rész egész jó volt.
Újrajátszani biztos nem fogom. Ellenfelekből lehetett volna többféle.
Ez az összeolvadás téma sem lett jól kihasználva, mert sokszor rohangáltam elégetni az ellenfeleket aztán kiderült, hogy arra a területre már vissza sem megyünk. 7/10
Inventory rendszer szerintem gagyi, alig van hely, nehezen lehetett bővíteni és abszolút hülyeségnek tartom, hogy a megszerezhető kulcsoknak is külön inventory hely kell. -
Bad Pritt
félisten
Amúgy most áldom a figyelmetlenségem, hogy lemaradtam a tavalyi Astro Bot kontrollerről, mert ez a joyful sokkal cukibb. Veszélyes precedenst teremt, mert elég sok arckifejezése volt a kis robotnak...

-
Scholes9
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Elég nagy a felháborodás, hátha berakják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2025-09/14/36523_yqf1zvuuc8gpxatx_1000004245.jpg/800)
sőt mondok jobbat ha a kis pocökkel resetelem a kontrollert és felrakom töltőre akkor jó majd tegyük fel másnap játszok kikapcsolom a ps-t felrakom töltőre a kontrollert és azt veszem észre hogy eltelt 10 óra és még mindig pulzál narancssárgán vagyis ha úgy hagynám akkor az örökkévalóságig töltene
RangerFox