- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
itldj
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
A tegnapiak alapján a Fable még jobban várós lett. ( Bár az alapján amit mutattak, én kétlem az idei megjelenést.)
A k*cs*g*s játék is jónak tűnik, bár nem tudom család mellett hogy oldjuk meg, hogy négyen ráérjünk a haverokkal.
Nagyobb összegben mernék rá fogadni, hogy idén nem lesz GTA.
-
ribizly
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Semmiképpen.

De valamikor ki kell adniuk és mivel úgyis a Game Pass-ra alapozzák a dolgaikat, így nekik aztán mindegy, hogy meddig nem játszanak vele az emberek a platformon, csak a statisztika torzul.
Be fog az is pörögni akármikor adják ki, mert ha csak annyira lesz jó, mint amit eddig láttunk belőle és hozza az első rész hangulatát, akkor nagy bajok nem lesznek. -
l.skywalker
titán
válasz
morfondőr
üzenetére
Én is nemrég játszottam végig egymás után a két részt. Engem a woke dolgok egyáltalán nem tudnak kizökkenteni, ellenben az jobban bezavart,
". De ennek ellenére a sztori teljesen lekötött, és remélem, hogy nincs lezárva teljesen (nem olvastam utána, hogy lehet-e folytatás), a látvány valóban nagyon szép, a játékmechanikától nagyon féltem az elején, de a végére nagyon magamévá tettem a karaktereket, kezemből játszottak, jó volt irányítani őket. Viszont mindent összevetve, az első rész jobban tetszett.hogy a vége felé már szinte mindenkit is lehetett irányítani párszor. Nem kaptam meg azt, amit az első részben, hogy "én voltam a főhős -
Archttila
veterán
válasz
morfondőr
üzenetére
Ugy értettem, hogy a teljes gaming kínálatot figyelembe véve nem sok játék támogatja [link]
Én is nagyon szeretem főleg amikor a Gran Turismo 7-ben Sardegnan a helikopter a fejem felett köröz
de nagyjábol minden game bejött amit játszottam.. FF 7 remake mondjuk pont kimaradt, egyszer majd pótolni szeretném de amúgy már 2x végigjátszottam
ps1-en 99-be (akkoriban em ment még annyira az angol) meg olyan 6-7 eve PC-n
kedvenc FF evaaa -
TrishtanAG
senior tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Én szerettem a Beyondot, egyik kedvenc filmem
A Detroit inkább hasonlít a Fahrenheitre abból a szempontból, hogy van benne játék is.@Payphone: a Star Wars akció-RPG-jüket csinálják hét éve, ez csak valami mellékprojekt gondolom, hogy addig se menjenek csődbe, amíg kiszenvedik a nagy játékot magukból. A Quantic amúgy az a cég, ami a 3 évtizedes fennállása során az összes játéka fejlesztésével kínszenvedett, aztán végül mind jók lettek.
-
Payphone
tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Majd ha jön az PS és Xbox, az lesz a megváltás!
Ezt nem érettem 
A Beyond two souls nekem sem tetszett. Hiába vannak benen jó színészek, az már nekem túlzásba esett film szempontból. 0 játémenet. Viszont a Faranheit, Ditroid és a Heavy rean a top 30 kedvenc játékomba simán benne van. Főleg a Heavy rean annak volt annyira emberi és velős mély csattanos sztorija hogy nemtudom elfogadni. Van egy régi baráti társaságom, 1 évbe 1x jövünk össze olyan kor 3 napig a főszerep a sör, a pizza a gyros és a Playstation. Annó kb 7 éve mikor össze ültünk és kivettünk pár nap szabit a TV előtt a Heavy reant nyomtuk végig. 2 nap alatt játszottuk végig, közben szünet képpen L.A noiert nyomtunk
Na de a lényeg végig próbáltunk kitalálni ki lehet a gyilkos. Írtó izgalams játék volt, életem egyik legjobb játékos élménye volt a srácokkal végig vinni. -
-
válasz
morfondőr
üzenetére
A recept az, hogy nem kell adni más véleményére!
Manapság nagyon elterjedt ez a felfogás, trend nem is tudom hogy nevezzem de ez az internet hozománya, hogy mindenkinek meg kell osztani a saját véleményét és ezt az emberek elkezdték természetszerűen felhasználni a vásárlási szokásaikhoz.
YouTube-on is a sok megélhetési streamer rosszul vagyok tőlük, van ezer gameplay, végig játszás video, rá lehet nézni és simán el lehet dönteni neked jó lesz e a játék vagy sem a másik véleménye nélkül is
-
válasz
morfondőr
üzenetére
Annyi korlát van, hogy ha van hozzá beváltható kód, akkor azt magyar profilra nem tudnád beváltani, illetve ha van hozzá bármi DLC, akkor azt a magyar Store-ban hiába vennéd meg, nem működne. Plusz ha van a játékhoz magyarítás, akkor azt nem biztos, hogy tartalmazza.
Esetleg még a jövőre nézve annyi, hogy ha lesz hozzá upgrade opció, akkor ahhoz is US account kellene. -
Farkassacred
őstag
válasz
morfondőr
üzenetére
A Witcher 3-hoz képest maradjunk annyiban, hogy a Horizon első része is sajnos csak egy lelketlen open world, újításként robotdinókkal megspékelve. De egyébként a második részben pont hogy jobban sikerült már egy kicsit az irás a mellékeknél. A fő szál viszont egy vicc.. A mellékküldetések miatt viszont fantasztikus élmény volt számomra így is a játék.
Az egynél ilyet sosem éreztem, sőt többször inkább csak szimplán zavaró volt a buta mechanikája miatt.. -
Frod
addikt
válasz
morfondőr
üzenetére
Ha már Alza, szerintem ez elég bestbuy (akinek kimaradt):
Helldivers 2 - PS5 8 390 Ft-ért | Alza.hu -
F-ECT$
titán
válasz
morfondőr
üzenetére
Nekem akkoriban mákom volt, tudtam áfamentesen cuccokat venni, különben nem is tudom hogy lehetett bírni azt, hogy 2 évente kb mindent cserélni kellett a gépben.
Nekem volt voodoo 2-m is (az már tudott 60 fps-t is), de a 2000-es évek elején szerintem már Geforce 3-mal toltam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
morfondőr
üzenetére
Nah ez így nem hangzik rosszul. Köszönöm!

Bár épp néztem, hogy mondjuk épp GT nincs, de van pár játék ami elérhető, amit lehet játszanék is, és erre a célra talán mondhatni a leggazdaságosabb megoldás, még előfizetéssel is.Laikus kérdés, előfizhetéssel a teljes now mappa tartalma elérhető stream-re, vagy csak az, amit megvettem, és tartalmazza a now lista?
-
itldj
aktív tag
válasz
morfondőr
üzenetére
Sajnos nincs, de ez nem akadályozza meg, hogy telepítés után ne húzzon le x giga frissítést. Cserébe minden indításnál bent kell legyen a lemez, mert onnan ellenőrzi a licencet.
Lemezesen csak valami deluxe jött ki, ha megvan a ps4 lemez akkor xFt-ért tudsz upgradelni a remasteredre. Már kivették a Miles Morales menüből, külön oldala van a Storeban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jót tett neki a 60fps. nagyon fluid a gameplay/animációk,ha tudod mit akarsz csinálni
ps1-en 99-be (akkoriban em ment még annyira az angol) meg olyan 6-7 eve PC-n

Kendek
RangerFox