- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
predakon
üzenetére
Nem haltam meg egyszer sem, szóval észre se vettem
Végére azt kell mondjam elég pro lettem. Heal és Revival material mindig volt mindenkinél így ha valaki kiesett csak élesztettem újra a többiekkel.
Más: EA Play-re ti elő tudtok fizetni? Nekem nem engedi. Lehet Revolutos kártya a baja? -
-
headhunter86
senior tag
válasz
predakon
üzenetére
Pont tegnap este nyírtam ki. Igazából másodszorra sikerült, mert elsőre Ariath kidőlt. Lényeg, hogy türelmesnek kell lenni, fél élettől nagyon lassan megy. Legyen mindig Regen mindkét hősön és folyamat healgess. Brazier vagy melyik képesség egész jó ellene, de inkább Ariath alaptámadását használtam.
Idézd meg a jeges csajt, mert az ice a gyenge pontja a háznak. Assett materiával látod.
Limiteket meg told amint tele. Limiteket ha jól emlékeztem mindig a kezére toltam el, amikor épp lehetett. -
ldave
félisten
válasz
predakon
üzenetére
A GT Sport talán pont hogy online menti a játékállást, hisz alapvetően egy online játéknak indult.
Amúgy én remélem lesz majd PS4 rendszer transfer PS5-re, ahogy két PS4 között is van, nem tervezem eladni a gépet, amíg nincs nálam a PS5. Pro-ra is így váltottam, simán átmásolt mindent és semmi gondom nem volt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
predakon
üzenetére
Ezek belsős címek kifejezetten ps4re, nem multiplatok.
a wotcher 3 switch verzióját pedig megjelenés után fél évvel kalapálták ki jóra.tiboka62: régiófüggetlen, ott vegyél játékot ahova regosztráltad a ps store accodat.
egy dologra figyelj, ha lemezes játékot veszel s hozzá dlcket akarsz venni a storeból, az azonos régióban legyen! -
Mike
veterán
-
KKaresz45
senior tag
válasz
predakon
üzenetére
Itt egy konkrét példa: Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - The Prince's Edition. Tegnap még 26.990 volt, ma már 31.190
PS Priceson lehet mazsolázni.
-
-
-
saelin
veterán
válasz
predakon
üzenetére
Annál a játéknál én pont örültem volna, ha lettek volna egyéb elfoglaltságok is. A story az fenomenális volt, de a gameplay több helyen is repetitív, monoton és egysíkú volt. Igazán nem ártott volna neki, ha mást is enged csinálni a játék. Nem írok példákat, mert nem akarok hülyeséget összehordani, de meg lehetett volna oldani ha akarják/akarja Kojima úr.
-
saelin
veterán
válasz
predakon
üzenetére
Nem ha jó a story vezetése és a harc, meg más egyéb tevékenységek is akadnak. A vízválasztó ott lesz nálam, hogy majd mennyire lesznek változatosak a side questek és még mivel dobják fel az egészet. Ugye általában azért lesz egy openworld x idő után unalmas, mert ellövik az összes puskaporát pár órán belül és egyfajta ismétlődésbe megy át a rendszer. Egy jó nyíltvilágú vagy sandbox játék képes színt vinni ezekbe a részekbe is. Az hogy most a Tsushima-nak ez hogy sikerült... Majd pénteken vagy szombaton megmondom, attól nem kell félni hogy eltitkolom, mert én a legjobb játékban is szoktam találni kivetnivalót! Mondjuk ha tényleg jól össze van rakva valami, akkor az a pár negatívum nem nyom a latba, nem lesz deal-breaker, csak ott van és mutatja hogy semmi sem tökéletes.

(#254236) .LnB
Mint az RDR2-ben a world eventek... Mikor már 20 különböző ember labából szívtam ki a kígyómérget...
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
predakon
üzenetére
Nekem is így élt az emlékezetemben, de azért egy Dirt Rally 2 minden tekintetben jobban néz ki, noha némileg más stílus.
Ettől függetlenül piszok jó vele játszani a mai napig, igazából most már kijelenthetjük, hogy a generáció legjobb arcade versenyjátéka (a Grid van még versenyben a címért, viszont látványban nem hozza ezt a szintet, 5 év előnnyel sem, cserébe hangokban viszont etalon, akinek van egy jó fülese és vevő az autóporeszra, annak játék közben végig állni fog).
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz
predakon
üzenetére
Megéri, nem rossz játék az, csak a közepe nagyon leül. Nem érdemes az összes biz-baszra ráugrani a térképen, csak lazán a fő sztoriszálon haladni, és a nagyobb mellékküldetéseket megcsinálni. 1800-ért nagyon jó vétel, anno én is annyiért vettem. Ezért az árért kb a legjobb darab a storeban jelen pillanatban.
-
FunPro
őstag
válasz
predakon
üzenetére
Én amennyire szeretem az alap trilógiát, annyira utálom az Andromeda-t.
Lehet az én elvárásaim voltak nagyok, de nekem annyi maradt meg a játékból, hogy leszállsz egy bolygóra->beszélgetsz egy kicsit->elfutsz egy piramisszerű izébe->"hekkerkedsz" egy kicsit->beindulófénycsóva közepette menekülacsapat animációvideó
És ez volt vagy 3x.
Itt abba is hagytam, mert meguntam.
-
válasz
predakon
üzenetére
Bőven megér ennyit önmagában is ez a játék. Bár szerintem csak az nem ér meg ennyit ami konkrétan játszhatatlan kategória, de ez közel sem az. Egyáltalán nem rossz, technikailag és szerintem tartalmilag is megfelel. Az előző részeihez talán tényleg nem ér fel, de ha azokkal nem játszottál, akkor nyugodtan megveheted.
-
ImACeltic
őstag
válasz
predakon
üzenetére
Simán. Nem egy 90+ pontos játék, de mondjuk egy 75 szerintem megvan és én jól elvoltam vele. Az a durva, hogy ugye vagy egy napon vagy nagyon rövid időn belül együtt jelent meg a Horizon Zero Dawn-al és az Andromeda miatt szüneteltettem a HZD-t.
Ebbe benne lehet, hogy talán kicsit lassan indul be a HZD sztorija. -
Frod
addikt
válasz
predakon
üzenetére
Magánvéleményem szerint nem.
Nem a technikai gondok miatt - bár a támogatása elvileg rég leállt már, nemtudom hogy áll patch-ekkel -, egyszerűen csak simán nem jó játék.
Esetleg ha kőkemény scifi-fan vagy, és minden érdekel ami ilyesmi, akkor ránézhetsz, de mint játék sima középszer.
Esetleg EA Access, az csak ~1300 egy hónapra, abban benne van, és tudsz játszani mást is. -
Tegla80
addikt
válasz
predakon
üzenetére
En orulok neki hisz ezidaig is az voltam.
[link] igy pont most lettem kesz a 17el.(szamomra ennyi,mert kiprobaltam mindent es kiszedtem minden nekem elerheto trofeat es pont toroltem......) Szval jol jott ez most es meg cimborak is lesznek kozos jatekra. 
Annyi a gaz,h pont most veszem meg a Snowrunner-t,igy az lesz az elsodleges idozabalo es a farm a masodelet,ha belefer majd,de a lenyeg ha a bfv felhuz akkor lehet mar tobb helyre menekulni nalam.
S e t h
sajna sosem,ezt csak mindig bemondjuk osidok ota,h havi plus-os jatek az acbf lesz.... -
.LnB
titán
válasz
predakon
üzenetére
Mármint, hogy van egy magyar csoport/csapat, akik minden napra írnak ki versenyeket? Ez ilyenkor, hogyan működik? Van indítva egy jelszavas lobby és oda gyűltök a megadott időpontban? PC-n én a GTR Masters-ben játszottam egy ideig. Szóval nem teljesen idegen ez a világ nekem, csak érdekelne, hogy GTS-ben hogy működik ez?
Egyébként meg tök jó ezt így rendszeresen játszani. Csak bele kell előbb fektetni az energiát. Nem is olyan keveset. De annyi minden más játék is van, hogy én ezért nem kezdek már bele ennyire komolyan foglalkozni szimulátor játékokkal.
(#239712) ProEvoFan
És sokat nyomtad online is? Én online csak pár verseny erejéig próbáltam ki. Szóval azokat a bizonyos FIA liszenszes versenyeket nem is láttam. Pedig tuti jó lehet. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szájbergyerek 27-et. Pc-n kipróbáltam, de inkább hagyjuk. Vicc de még a külső helyszínen, kinn a pusztában, egész tűrhető volt. Kár hogy be kellett menni nejlonszitibe.

Ha 2 évet vettél akkor nem 2022 szeptemberig kellene jónak lenni😁

Kendek