Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
marilllyo
üzenetére
"Én a kezdetekkor nyálcsorgással vártam minden akciót... És el is vertem egy valag pénzt olyan játékokra amiket szinte ki sem próbáltam."
Nálam is ez volt januárban, jött a nagy akció, eltapsoltam 35k-t játékokra (ami amúgy 50k lett volna).
Viszont olyanokat vásároltam, amikről biztosan tudom hogy előbb-utóbb előkapom, ha lesz rá időm. Mert most abból van elég kevés.
Tavasztól javul a helyzet és szépen lassan megnézegetem miket is vásároltam. Kapásból tudok írni 3 játékot, amit egyáltalán meg se néztem, ebből egy lemezes és még bontatlanul hever a többi között.
De pl voltak most az EA játékok akciósak, azokból pl nem vásároltam egyet sem, mert nem keltette fel egyik sem az érdeklődésem. Talán a BF 1 lett volna, de az PS vásárlásakor megvettem, viszont az áprilist várom a GOW miatt. Tavasztól lesz mit pótolni, addig szerintem játékra nem is igen fogok költeni, max akkor fogok körbenézni, ha januárihoz hasonló akció lesz. Addig a mostani játékokkal el vagyok.A Dragon Ball-ban van valami szankció, ha az ellenfél kilép a meccsből? Erről valaki tud valamit? Tegnap este minden harmadik ember kilépett amikor úgy érezte hogy ez a meccs már elment neki.

Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Ulefone Armor 33 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont olyanokat vásároltam, amikről biztosan tudom hogy előbb-utóbb előkapom, ha lesz rá időm. Mert most abból van elég kevés. 
Kendek