- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
3L1T3 #256599 üzenetére
Én nem kívánom, hogy megbukjon a játék, igazából a filmekkel sincs különösebb bajom, a helyén kezelem őket. És nem is várom el, hogy minden játék Last of Us kaliberű sztorival meg grafikával rendelkezzen, egyszerűen unfair elvárás lenne. De az előző generációt idéző gameplay design azért szúrja a szemem 2020 végén.... És igen, hálátlan feladat ennyire sok és ennyire eltérő karaktereket egy játékba zsúfolni, de ez ne legyen már mentség... És az, hogy szuperhősös játék, nem zárja ki a jó sztorit (lásd: Arkham City, Spider-Man). Lehet velem van a baj, hogy többet vártam tőle, és nem nyűgöz le az, hogy Hulkkal csapkodhatom a levegőt, miközben felrobban körülöttem néhány autó...
Amúgy az első két mondatod remek témaindító. Én főként Single Player játékokkal játszok, de néha beszippant néhány multis cím, valamint az éves fifa adagom is megvan. Utóbbiakkal is remekül szórakozom, jóleső érzéssel tölt el, ha nyerek, vagy a nevem a scoreboard tetején van. De ezek csak az adott pillanatban szórakoztatnak, ahogy távolodunk az időben, egyre inkább egybemosódnak, elfelejtődnek ezek az élmények. Míg mondjuk a Last of Us számtalan jelenete, a Spec Ops The Line vége, vagy a Journey első végigjátszása olyan maradandó élményeket adott, amik mind a mai napig megmaradtak, és ugyanolyan hatást váltanak ki belőlem, mint anno (persze más játékokat is mondhattam volna). Én ezekért az élményekért szerettem meg a játékokat, és ugyan nem várom el minden játéktól, hogy ugyanilyen élményeket adjon, mégis, szerintem szükségesek ezek. Az interakciónak és a kreatív megoldásoknak köszönhetően véleményem szerint a játékok a legjobb közegek a történetmesélésre, sajnálnám, ha a jövőben eltűnnének a történet orientált single player játékok...
-
S e t h
nagyúr
válasz
3L1T3 #256594 üzenetére
Kedvelem a marvel hősöket, de ha agyonütnének sem tudnám megmondani mi zavar a játékkal kapcsolatban.
Amikor gyermekkorom hősei megelevenedtek a filmvásznon az egy megvalósult álom volt, most viszont már játszhatnék is velük, ennél többet ezzel kapcsolatban talán kívánni sem lehetne és vhogy mégsem érzem a zsongást.
Talán mert zavar a hősök arca, számomra olyan az egész így, mintha önmagukat parodizálnák, viszont a játék single kampányát érintően sem tudok szinte semmit, de talán nem is lehetne sokat elvárni a történetet illetően, mert ennyi film után mégis miképpen kaphatnánk vmi egyedit?
Nem is a last os us, vagy tsushima, az összevetés, hanem vmi olyan, ami a képernyő elé szegez és nem csak egy doom eternalra hajazó hentelde lenne. -
Zoleee83
addikt
válasz
3L1T3 #247728 üzenetére
Mi értelme lenne annak ha PS4-re is jönnének az új játékok rosszabb minőségben?
Pont ez lenne a fék, amit mondjuk a M$ előszeretettel használ, mert annyira azért nem megy jól nekik hogy bukjanak egy halom One, One S játékost..
Szerintem Sony okosan megoldotta ezt, lesz visszafelé kompatibilitás, de aki jó minőségben ÚJ játékokkal akar játszani az ruházzon be a PS5-be, és sokan fognak. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
3L1T3 #247736 üzenetére
De mire számítottál?
Az új gépekkel ne a múltba tekintsünk vissza.Nézzünk előre, lássuk a jövő játékait, hiszen ezért veszünk új "vasat".
Ha a sonynak van egy kis esze, akkor június 4.én a nagyvilágnak mutatnak valódi következő generációs gameplayt, ami demonstrálja a jövőt.Reméljük nem esnek bele abba a hibába, mint a nemrég felháborodást keltő kamu MS AC bemutató tette.Ott jól átbaszták a népet, volt is utána magyarázkodás. -
Neoteric
addikt
válasz
3L1T3 #247728 üzenetére
Smileydbol itelve azt hittem csak trollkodsz az elozo hszeddel, de ezek szerint tenyleg komolyan gondoltad. Pont a Sony cimei fogjak kihasznalni az SSD-t, sztem mar onmagaban ez kizarja a PS4-es kiadast, mert meg csak azt sem lehet megcsinalni h PS4 720p30. Ez nem rajongas, hanem elvaras, hogy a next gen konzolon legyen next gen a jatek.
-
Madoc
veterán
válasz
3L1T3 #247728 üzenetére
Nem, mindenki tudja hogy én xboxos vagyok elsősorban de mégis megértem ezt a húzást csodálkozás nélkül. Mint írtam egyfajta kötőféknek látom az egyszerre több generációra kijövő játékokat. De az idő majd vagy rácáfol vagy nem. Box lesz az elsődleges nekem mindig de a ps-t sem fogom kihagyni mint most sem.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
3L1T3 #247495 üzenetére
Szerintem a generáció játékának legyen egy kiemelkedō gameplaye, na a Witchernek az nincs meg
(200+ órával mondom) ugyanabban az évben megjelent egy MGS5, ami megmutatta mit is jelent ez (persze a többi része gyengébb volt)... én ezzel a szavazással még megvárnám az Elden Ringet
-
Mike
veterán
válasz
3L1T3 #245885 üzenetére
fordítás helyett a Sonynak a Google translate automatikus fordítóját kéne adaptálnia, hogy feliratozzon a játékok alatt. ebben több a jövő mint a lokalizációban.
és azért Google translate mivel az elmúlt 10 évben elég szépen fejlődött, mind fordításban mind szövegértésben -
wolf13
őstag
válasz
3L1T3 #245885 üzenetére
Nekem amúgy az EA ugrott be erre a 10 millió alatti lakosságra. Ugye akkor megszüntette a magyar supportot, kliensből is kivette a magyar nyelvet. És biztos vennék a nyelvi csomagokat , mint ahogy még jó pár évvel ezelőtt meg is tették egyes PC játékoknál (nem írom le kitől). Ezért is örülök én is , hogy a Sony azért próbál erre odafigyelni. Én pedig pont ezért meg is veszem azokat a címeket , amik magyar feliratosak.
-
saelin
veterán
válasz
3L1T3 #243126 üzenetére
Azért egy VA panel simán mehetne valahova a kettő közé. Nekem ilyen panellal szerelt monitorom van és a fekete, sötét részek tényleg feketék és sötétek. Persze nem olyan mint egy OLED vagy AMOLED, de egy ratyi TN vagy a túlszaturált IPS-től sokkal jobb választás. (Mondjuk nekem pont tetszenek az IPS élénk színei, de ott meg a fekete világít.)
-
válasz
3L1T3 #243126 üzenetére
Ő is tudja, hogy a legjobb az OLED, csak drágállja, és ezért kérdezte, hogy egy ilyen olcsó LED tévé az tényleg annyival rosszabb-e. A válasz igen, de ahhoz képest azért jobb egy drágább Samsung QLED is. Fényes nappal nincs akkora nagy különbség, de árban sincs, szóval akkor már jobb az OLED.
Viszont ha ebben az árkategóriában gondolkodik, akkor meg felesleges a kérdés. De inkább Samu VA mint LG IPS. -
Szabi®
addikt
válasz
3L1T3 #239531 üzenetére
Sajnos már én is így vagyok vele,lehet hogy finnyás lettem,de túl sok jót tettek le a studiók az asztalra,és ez sajnos nagyobb elvárásokat is von maga után a felvevő piac részéről.
Csalódtam a Niohban mert úgy voltam vele hogy sony ex,de láttam a videókon hogy valamiért nem must have számomra,kösz hogy megerősitetted amitől tartottam. -
l.skywalker
titán
válasz
3L1T3 #239265 üzenetére
Aztne mondd, hogy nem ismered a Charlie Intel-t
Twitteren az egyik legnagyobb verified COD témájú fiók: https://twitter.com/charlieINTEL
Sokkal tartalmasabb és naprakészebb, mint bármelyik hivatalos oldal
-
válasz
3L1T3 #238515 üzenetére
De neki pont ez a problémája, hogy most nincs is választása, vagyis csakis a pénzt akarják visszaadni neki. Ami azért szerencsétlen helyzet, mert így bukja a limitált kontrollert. Persze nyilván vehet majd valami másikat helyette, szóval nem fog kontroller nélkül maradni.
-
raziel01
veterán
válasz
3L1T3 #238459 üzenetére
Azt hozzátenném, hogy kb ennyi az érdeme, hogy jól fut. Eszetlen darálás az egész. Sztori az effektíve nincs. A pályák közt van ami jó van ami kevésbé.Az első rész nekem 8/10 ez erős jóindulattal 6/10. Az első részben Hayden meg Vega marha jó volt, hogy mindig kapcsolatban volt a játékossal. Itt meg senki csak a darálás.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
3L1T3 #238340 üzenetére
Persze mert elég részletesen kidolgozott lett a 3 is,amit akarva akaralanul is mindenki fel akar fedezni,de ebbe a running stilusba kivitelezhetetlen.Menedék szobákból is nagyon kevés van a 3-ba, (elözetesek ezt írják) Ha a mr x-et lehet offolni,azonnali vétel,ha nem akkor nem kínlódok inkább vele.Elég sok game vissza van még a current genből.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
3L1T3 #237672 üzenetére
Köszi az infot Ricsike. Csak 3 hónapot késtél.
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
3L1T3 #204521 üzenetére
Kicsit kozmetikazva van a grafikon, ha jobban megnezed egybeszamoltak a PC/MMO beveteleket ami finoman szolva Microsoftos csusztatas, tekintve hogy az MMO jatekok termelik a PC-s bevetelek nagyreszet, es nem az egyeb jatekeladasok. A hagyomanyos jatekok piaca doglodik a warezplatformon, ezert van a fokusz a konzolokon.
-
.LnB
titán
válasz
3L1T3 #204521 üzenetére
Fú de jó analízis ez.
Pár napja volt ez itt téma. Engem megdöbbentett a PC gaming piaci részesedése. Látatlanban azt mondtam volna, hogy a Konzol piac egy harmada max. Ennek ellenére szinte ugyan akkora a PC-s mint a Konzolos.
Az lep meg a legjobban, hogy PC-n ~kb egy tucat játékba ömlik az a brutális mennyiségű pénz. És nagyrészt ingyenes játékokról van szó. -
F_Peter
őstag
-
Carlos Padre
veterán
válasz
3L1T3 #204054 üzenetére
Mikor válaszoltam még a "Akkor miről beszélünk?" volt az utolsó mondat, csak később szerkesztetted bele a csattanót te kis huncut.
Kár volt véleményem szerint, már csak azért is, mert a Microsoft AAA exluzívok (az egyszem forza horizon 4et kivéve) playstation viszonylatban max egy erősebb AA szintet képviselnek csak, és a multiplatform címek sem igazán jeleskednek. -
bandi0000
nagyúr
válasz
3L1T3 #204062 üzenetére
Egyértelmű, hogy a képregényesek nem tudják azt átérezni mint mi, akik sose olvastunk képregényt, ha van egy berögzült arc pl vasemberé, és ha említik akkor Robert Downey Jr. jut eszébe mindenkinek, nem pedig más
NyMRooD Akár a petfőiben megjelenő Garfield alapján is csinálhatták volna, aki csak a filmet ismeri, annak zavaró lesz, valamennyire
Persze egy szóval se mondtam, hogy nem lehet jó játék, csak sokkal népszerűbb lehetne az eredi arcokkal
-
hombre[EU]
veterán
válasz
3L1T3 #204058 üzenetére
Nem vagyok otthon a Marvelben, de nem hiszem el,hogy ez az egyetlen rucija az összes hōsnek
És ha igen, akkor is ott a fantáziaránézésre (szerintem) meg sem próbáltak másnak látszani,mint a mozi...
Az elsō gondolatom(elōítélet) nekem is az volt,hogy olcsó avengers mozi kópia. Ezzel nem magát a játékot minōsítem, elsō benyomásA TomHolland verzió azért sántít,mert az Insomniac tényleg elkülönítette magát a jelenlegi pókembertōl (szintén mcu), és a többi filmtōl is.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
3L1T3 #204051 üzenetére
Hát azért mégiscsak játék adaptáció, mi lenne az End game-ben lecseréltek volna minden megszokott pofát?
És meg se néztem volna, és a játékkal is ez a bajom, irígylem azokat akiket nem érdekel a karakterek kinézete, pont a hasonló miatt nem nézem az HBOGO-s modern familyt, mert ott a szinkron hangok teljesen mások mint a Comedy-n és furcsa, nincs kedvem megnézni
(#204058) 3L1T3 : pókember ruhában van, ahol takarja az egész arcát a jelmez, tehát tök8 hogy néz ki alatta, + a film is 3 rebooton 3 különböző színészen van túl szóval azt mindenki könyebben emészti
-
hombre[EU]
veterán
válasz
3L1T3 #204051 üzenetére
Eleve elmondták hogy nem az MCU-t akarják kavarni a játék univerzumokkal.
Én úgy látom nem sikerültA karakterek úgy néznek ki,mint a film dublōrei,a ruházatuk is stimmel,helyszínek nagyon hasonlóak (ha nem ugyanaz,nem láttam a filmeket)... szerintem ez egy mcu avengers alternatív story lesz
Ettōl még lehet jó, leak alapján egy korrekt cinematic gameplay lesz... -
Neoteric
addikt
válasz
3L1T3 #204051 üzenetére
Ugyanmár. Az egész mögött az áll, hogy nem akartak csengetni dollármilliókat a filmbeli arcokért. Ha ingyen lenne azokat használnák, mert a brand javarészt a filmek miatt került be a köztudatba, és mivel a mainstreamnek kell eladni a játékot, azt a filmbeli arcokkal sokkal könnyebb lenne.
-
Deck
titán
válasz
3L1T3 #198568 üzenetére
Én minden ilyet észre veszek elhiheted. Sajnos.. :/ Bár már megtanultam nem foglalkozni vele, mert majdnem az összes játékban van ilyen
A legdurvább ami engem legjobban zavart eddig a DS3 volt. Botrányos ahogy fut :/
Destiny 2 meg számomra játszhatatlan a 30fps-ével mikor egy shooter játék. -
.LnB
titán
válasz
3L1T3 #194146 üzenetére
Ettől az én szememben nem lesz kevesebb Kojima.
Most is valami teljesen újat próbál elkészíteni. Próbálja fellendíteni az ipart.
Azért nem mindennapos, hogy videojátékos szabadalmakat nyújtottak be a Death Stranding fejlesztése közben. Kíváncsi leszek mi lesz ez a Social Strand System.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló