- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pont ezért nagy kula már az a csapat is rég.

-
nemorino
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, de sajnos idővel garantáltan problémás lesz:
https://www.youtube.com/watch?v=KpCzmTehJic&ab_channel=HikikomoriMedia
https://www.youtube.com/watch?v=WcIn112ZLcY&t=5s&ab_channel=HikikomoriMedia -
rainman72
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A download historyban meg van minden.
Onnan vmeddig,vagy sokàig elérhetö még -
ldave
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
PS3-on biztos letölthető marad, ha onnan lép be az ember.
-
Moby
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam semmi gond nincs a store-al, megy rendesen reggel óta.
-
Beniii06
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig van rá idő bőven behúzni, nem kell sietni.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az is lecsengett már nálunk, 1-2 éve toljuk már.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére

HA-n sokkal jobban tisztában vannak az emberek a valós árakkal. Sokkal több (számomra) jó dealt kötöttem Facebookon keresztül.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem véletlen nincs Facebookom.

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ki fogja megvenni mikor mindenkinek ingyenes lesz?

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen. Elvileg idén valamikor lesz publikus.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tesztelés alatt.
-
saelin
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Attól hogy valami "kid's game" még nem kell hogy lapos legyen. Engem ez a játék a bénább Cartoon network mesékre emlékeztet. Megpróbál valami komoly témát bemutatni, de úgy igazándiból semmi értelmeset nem akar kihozni belőle. Simán lehet úgy is Everyone besorolású valami, hogy ha kicsit összetettebb, netán izgalmasabb. Szerintem a Slime Rancher és az Outer Wilds is ilyen, csak ha szigorúan a singleplayer játékokat veszem. Mindegy is, mert nem olyan hosszú játék és így nem kár rászánni az időt, de azért jobb ha tudja az ember, hogy kb semmit nem szabad várni tőle. Stílusosan szép és ennyi.
-
saelin
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Simán lehet. Csak így utána olvasás nélkül én többet vártam tőle. Pl egy jó story-t vagy érdekes gameplay-t. Ebből egyik sem jött be, mert faék egyszerű mind a kettő.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kislányom élvezi is nagyon, én meg örülök az örömének.
-
Deck
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Vagy nem
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
És ha elfogy az összes életed, akkor sincs semmi. Gondolom ez az eredetiben nem így volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem platina mindhárom, tényleg van pár nehéz rész. De simán végigjátszani elég könnyű.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak az első ilyen, a 2.-3. csukott szemmel megcsinálható.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kaptál plusz egy hónapot ingyen.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Február elsején vett PS Plus Április 1-ig érvényes? Wat?

-
Bogyi007
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mint írtuk többen is, nincsenek típushibák és írtunk is és osztottuk meg tapasztalatokat a saját gépeinkről is. Aki vigyázott rá, annak a régebbi szériás gépével sem akadt problémája.
Sőt én anno 500-as Slimet cseréltem el a Pro-ra és a kontit meg is tartottam, ergo a Pro mellé még a Slimem kontiját adtam oda.
-
kona005
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem is a pasztazas, akarmi tonkremegy kimenet vagy tap akarmi meghal, nem mindegy 5evet vagy 2 evet ment szerintem
-
FunPro
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jobb esetben elmennek maguktól is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk elég latin a csávó, szerintem összesen van annyi szőr a testén, mint a skandináv Nikolainak csak az arcán.

-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szódával elment?
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát Pedro valahogy nem áll össze nekem, de ne ítéljünk előre.
-
jupp008
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát igen ... ez tény. Persze bízom benne, hogy jó filmek legyenek.
-
consono
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Reméljük ez lesz a helyzet itt is. Én kicsit félek, hogy közönségkedvenceket kerestek a szerepekre, nem pedig karaktereket a játékok alapján. Majd kiderül.
-
Mauzes
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem nagyon nem. Pedro Pascal-t alapból bírom, de a hangja nagyon más, mint "Joel-é". Bella Ramsey-nek pedig az ábrázata elég "egyedi", sokkal kevésbé szimpatikus, mint Ellie. És a hangja is más.
-
Gery9112
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igazából le is írtad miért csinálja a Ubi így a dolgokat.

Az igazán minőségi alkotásuk az lenne, ha újra kiadnák a régi játékaikat: Prince of Persia SoT/WW/TT sőőőt még a 2008-as része is szerintem egész jó volt, Splinter Cell 1-3...Settlers 2-3 régi szép idők.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jo, de pont azt mondom, hogy egy ido utan kifogysz a minőségi játékokbol (ami erdekelt).
-
RangerFox
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Gameplay szempontjából nem tartom jobbnak a witchert se (hisz kvázi arról másolták az új AC-kat), sőt, ilyen szempontból nem is öregedett jól. A sztori szempontjából nyilván más a helyzet.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Witcherből jön egy 3-5-7 évenként. Az Ubi meg "etet" évente kicsit gyengébb, de hatalmas játékokkal. Nálam megfér mindkettő. Nem tudsz Witcher 3 szintű játékokkal játszani mindig, mert nincs ilyen játékból annyi.
Én majdnem a komplett AC szériát végignyomtam (kivéve Relevations és Unity), GR Wildlands, Watch Dogs 2, Divison 1-2 stb. Egyik sem ér fel mondjuk az emlegetett Witcher nyomába, de ettől függetlenül jól el lehet velük szórakozni.
-
RangerFox
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Játszatják magukat, meg jól fel van építve mindegyiknek az open world része. Ha az adott történelmi kor is megfog, az meg csak hab a tortán. Persze előbb-utóbb mindenki besokall a ubi játékoktól, csak van aki tovább bírja őket, mint mások.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Oreg mar az a vas es hat tudod milyen b@szo a ps4 menuje
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Cross save tudtommal csak PC és mobil között működik azonos email címmel. PS4-PS5-nél nem .
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Teljesen egyezik a CUSA száma (05571), szóval lesz benne magyar felirat, igen.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát az necces. Nekem úgy tűnik, hogy UK storeból is elérhető a language pack ami kell hozzá, szóval én azt tippelném hogy megoldható...
-
penge111
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy az YS játékokban elég gyenge a sztori, átlagosnak nevezném, főleg a harcon és az ügyességi részeken van a hangsúly általában. nagyon jók a bossfightok. A régebbi részek ps1-ps2 szintű grafikával rendelkeznek.
AZ YS VIII ezt annyiban reformálta meg, hogy egy nagyon jó kis sztorit sikerült alá rittyenteni. -
ldave
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amúgy jrpg (és egyéb japán játék) témában ajánlom mindenkinek a Big in Japan topikot. Ott talán kevésbe vesznek el a kérdések a zajban

-
penge111
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia, nem. Csak az YS VIII-al, azt végig vittem imádtam.
-
marilllyo
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Legit azt jelenti, hogy azt le kell gyűrni segítségek nélkül
Rendesen. Nem nehéz.
Minden indítás előtt el kell játszani ezt a pár perces trükköt. Ha kilépsz elfelejti. Én ng+ perma + collectibles runt nyomtam. Húzós volt mindenre figyelni. Plusz ha permadeath-en meghalsz akkor mindent újra fel kell szedni az adott fejezetben mert csak chapter végén ment. Abby első fejezeten fogod tudni befejezni. Szóval az pont egy fél végigjátszás. De az már csak egy easy speed run. -
marilllyo
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy picit "csalni kell". A trükk a következő.
NG+ Grounded + Perma módban el kell vinned Seattle-ig (legit). Majd kilépsz. Betöltöd valamelyik encountert a kettőből easy-n. (bolt vagy a sífelvonó) . Bekapcsolod a cheateket, amiket akarsz. Egy lövés/kill, örök nyersanyag, időlassítás stb. Aztán kilépsz és rámész a sztori folytatásra. Az encounterben bekapcsolt cheatek bekapcsolva maradnak.Arra figyelj, hogy ha még nem szerezted meg az összes skillért és nyersanyagért járó trófeákat, akkor NG+ grounded-ben sem fogod, ugyanis nincs benne annyi nyersanyag, hogy meglegyen. Továbbá groundeden le van tiltva 2-3 skill így az összeset nem tudod azon a módon unlockolni. Szóval ha fejen állsz, akkor is 2 és fél végigjátszás a 100%.

-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Milyen csalás módok vannak?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ja azok nem, de pl. a lehasaláskor láthatatlanság, stb. gyerekjátékot csinál ebből a módból.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Meg. Ezért punci az a trófea.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nyilván azt, hogy ha meghalsz, akkor kezdheted előröl a játékot.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"Permadeath is a gameplay modifier that can be enjoyed on any difficulty setting. With the modifier active, if you die, you'll face more rigorous checkpoints, requiring you to restart an entire selection of gameplay if you perish. Permadeath can be set to three distinct checkpoints per death: whole game, whole act, or whole chapter."
Röviden, beállíthatod, hogy halál esetén honnan szeretnéd újrakezdeni. -
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
FigterZ nekem megvan, bar nem az ultimate, hanem sima lemezes kiadas. Hozza se nyultam meg, de anno 3k-ert nem tudtam nem megvenni
A Far Cry 4 ugy lelombozott PS4-en, hogy az ujabb reszeknem mar eselyt sem adok.
-
raziel01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ráadásul a trial plus-al nem is húzható be a havi ingyenes játék szóval mindenkepp bukta a dolog.
1 havi plus a legkisebb amivel behuzhato. Us accra cdkeysen szokott akciós lenni az éves plus. 9-10 ezer körül. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Trialt nem lehet 2x ellőni egy accon, hiába veszel kódot. Anno amiket a PS4-hez kaptam is adhattam másnak...
Ez epic fail. 
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Na jó, de ez a fizetős 14 napos trial is csak akkor aktiválható, ha még nem volt az adott profilon. Szóval az ingyenesért tudsz itt fizetni egyszer, de annak semmi értelme.
PLEASE NOTE: This will only work with new accounts. Current active PS Plus subscribers are not able to redeem this PS Plus 14 Day Trial offer.
-
crue
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mit gondolsz miért feltöltőzik mindenki US accon? Mert magyar kártyát nem fogad el.
Kártyát meg pont azért kér az ingyenes próbához is, amiért a többi előfizetéses szolgáltatás is (Netflix, HBO Go stb). -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jó, de alapból miért vettél 14 napos trial kulcsot, ha egyszer az ingyen elérhető a Store-ban? Ennek az ingyenes próbának pont az a lényege, hogy behúzzanak vele. Szóval azért igényli a fizetőeszközt, hogy a két hét letelte után automatikusan vonhassák az előfizetési díjat.
A kártya és a PayPal országnak pedig azért kell egyeznie, hogy ne csaljon mindenki össze-vissza. A Sony kötelessége oda fizetni az adót ahol értékesítve lett a digitális tartalom. -
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát US accountnál itthonról csak walletből fogsz tudni fizetni, mert nem fogja elfogadni az eu-s kártyádat. Aktiválni meg nem fogod tudni másképp, csak ha csatolsz kártyát. Szóval eléggé veszett fejsze nyelének tűnik...
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen. Ha ügyesen csinálod akkor két havit is.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem igen, ha az USA profilnak is azt a gépet állítod be elsődlegesnek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Abból kiindulva hogy volt USA profil is a gépemen ami elsődlegesnek volt állítva és vettem játékokat rá és azt a többi profilom is tudta használni, ez alapján a Plus is osztható így...
-
Carlos Padre
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most volt akciós decemberben, miért nem vettél akkor?
-
fausto
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Cdkeys-en van egy kis kedvezmény a feltöltőkre is, 8% körül
Tudom, nem sok, de 20.000-nél már érezhető
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Havi 200 Ft a különbség, az azért kibírható.
-
fausto
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az is csak új előfizetőknek van.
-
cocobanana
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Van benne egész jó story mód. Azért megéri megvenni a gamet, még ha nem is multizol, ha szereted a db-t. Az a story röviden,hogy Goku elveszti az emlékezetét és vissza kell nyernie, illetve bemutatnak egy új Android főgonoszt, aki szintén eléggé telitalálatos lett. Nekem tetszett a story módja és kellően hosszú. Ha meg multizna akarsz, akkor tudsz venni hozzá karakter dlc packeket, ami már eléggé combos karaktereket ad ki. Multis része is egész jó, mert van benne replay mód, meccs nézés, ranked, komplett versenyek mennek maga a játékból, csak nem olyan felkapott esport szinten mint egy lol vagy cod. De most volt legutóbb az éves figther z bajnokság. Twitchen is adták több százezren nézték.
-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Relatív hosszú, kicsit önismétlő sztorimód van benne.
-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Id változtatásra van 1 ingyenes lehetőség, de régiót nem válthatsz.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
MS-nél nem tudom mi a helyzet, itt sajnos nincs ilyen lehetőség. Elég szopás, főleg azoknak, akik régen hozták létre az accountjukat, amikor még nem is lehetett magyar régiót választani.
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nope
-
balazs025
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nincs.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha ennyiért is viszik, akkor ennyiért kell adni.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ugye, hogy ugye?
-
perge666
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Eddig is 20-40 között hirdetgették őket.....
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most futottam bele egy csalóba. Akiről írtam, hogy 80k-ért árulja a prot-t 6 játékkal, és nem akarja csak egyben eladni (a hirdetésben XVI.kerületet adott meg) este rám írt, hogy elvitték a játékokat(hogyan,nem csak egyben vihető?

) 60k-ért oda adja. Mondom rendben, annyit megér, ma elmegyek érte. Azt mondja nem jó, Szombathelyen melózik. Feladja postán, benne van az árban. Wtf? Leviszi magával dolgozni? Bőszen irogat, hogy ő megbízható, meg nem lesz gond, nem ver át,ne aggódjak (egy hete regisztrált). Írtam neki, hogy engem már többször le húztak így, én nem utalok előre, és nem utánvétezek semmit, vagy személyes, vagy nem érdekel. Erre vissza ír, hogy "Rendben"...
Egyre több csaló van, sajnálom azokat, akik bedőlnek nekik.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy pro gépért még azt mondom, hogy oké is ez az ár, ha teljes tartozékos, esetleg dobozos is. De egy "sima", vagy egy slim gépért? Hát nem tudom....Elég nagy a szórás, de pont a régebbi, olcsóbb modellek vannak felnyomva amit nem értek.
-
Mr X
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
85 ezres pro-ért leautóztam Budapesttől Abonyba. 😁
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi!
Igen, van, sajnos folyamatosan kell hozzá bújni az oldalt. Tegnap raktak fel Pesten egy slimet 55k-ért,dobozával,gyári tartozékaival. Mire rá írtam volna, el is vitték. Jókor kell jó helyen lenni.
F-ECT$:
Köszi, bízom benne, hogy rendeződik hamarosan.
-
ruti
Közösségépítő
válasz
WhiteWalker
üzenetére
KonzolRepair kerdes: milyen hataridovel csinaljak a pasztazast+tisztitast
-
tboy93
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Enyem neha nagyon visit, lassan 2 eves lesz. Meg bontatlan, de szerintem en mar nem fogom megbontani, jon helyette a nextgen.
-
TCr
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mennyit fizettél?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap elvittem végül egy konzol szervizbe ( KonzolRepair - itt azt mondták Grizzly pasztát használnak) takarítás + pasztázásra és meg is csinálták aznap.
Este ki is próbáltam a gépet és síri csöndben van , semmi hangja! Elképesztő!
Megérte a kifizetett összeg és a gépnek is jót tesz hosszú távon gondolom.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy évben 3x akciós, kb mindig ugyanakkor, szóval nehéz lemaradni róla
-
penge111
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen én 6k-ért húztam be anno, nagyon tetszett a játék!
Más: Most értem a TLoU 2 végre, nem írok róla sokat: számomra mestermű, grafika, zene, story minden nagyon ott van. Picit a végét túl tolták, de még belefért nekem. Örülök, hogy sorra került ez a cím. Értem már mire írtátok, hogy érzelmi hullámvasút az egész

-
dinostaRR
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
[link] Jó kis oldal, tedd el kedvencekhez.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mármint hogy érted? Ebből ez az egy féle van (Thermal Grizzly a márka, a Kryonaut pedig a konkrét termék), és a legkisebb kiszerelés már elég.
-
tothl
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A memóriákon van. Arra figyelj, hogy meglegyen mind, ugyanis egyik fele a RAMon marad, másik része a fémre tapad, némelyik meg simán lepotyog...

Nem győzöm hangsúlyozni, az alaplapról a csatit le ne szakítsátok !

-
tothl
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én egy 7016-ot vettem a múltkor, olyan hangja volt mint egy B52 -es bombázónak felszálláskor. Újrapasztáztam Thermal Grizzly Kryonaut pasztával és atom csöndes lett, új AAA címeknél van kis duruzsolás de semmi extra. Korábban a TV -t nem hallottam tőle konkrétan. Annyi, hogy mikor szeditek szét, a tápcsatira az alaplapon nagyon figyeljetek, nehogy fölrántsátok. Nagyon keményen benne van a csatlakozó és fel tud jönni tappancsostól, nyákostól. Én úgy csináltam, hogy inkább a tápból húztam ki a kábelt.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk az azért hozzátartozik, hogy ezen nagyon sokat javítottak a PS5-nél. Ott a port egyszerűbben ki lehet porszívózni, és újrapasztázásra, illetve a konzol komolyabb szétszedésére pedig semmi szükség. Vannak kialakítva porcsapdák, és az óriás ventilátor négy csavar kioldásával, garanciavesztés nélkül kihúzható a helyéről. Egyszerűen zseniális lett, ha a PS4-hez hasonlítjuk.

-
consono
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem hangos az, csak a játék túl halk

-
RangerFox
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát nézd, az én Slimem lassan 4 éves, és ez is fel tud hangosodni egy terhelés alatt álló hangosabb laptop/hajszárító szintjére. A feladatát ellátja a hűtés, csak nagyon hangos. Arra figyelj, hogy a Konzolvilágban, meg talán a PlayIT store-ban is MX4-et használnak, ami 2 hétig működik megfelelően, aztán újra hangos lesz. Azért semmiképp ne adj ki annyi pénzt.
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hiába ez a "csendesebb fajta".
Nagyon sok múlik azon hogy milyen helyen volt használva
(pl hátul zárt vagy szűk polcon)...vastagon porosan....akár 12-16 órát non stop hajtva stb....
Egyértelmű hogy hamarabb rottyra megy ott mint egy jól szellőző helyen tartott és hetente takaritott ( letörölt / porszívózott) ps4, amivel napi 1-2 órát játszottak csak.
Pasztázás és alapos takaritás segít rajta ( 6.500-10.500 Ft )......esetleg egy SSD bele és vígan el leszel vele 2 évig. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha eleinte halkabb volt, viszont így egy-két év után hangos lett, akkor persze, hogy segít a kitakarítás és - normális (ez nagyon fontos!) - újrapasztázás. A gyári pasztázás az egy vicc kategória. Maga a paszta minősége és az applikálása is botrányos.
-
TDiJoe
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Enyém 1 éves. Nemrég vettem. Szintén 7216b és sajna porszívózik :/
-
RangerFox
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pont annyira "kell" hangosnak lennie. Újrapasztázás javallott.
-
VirDan
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1
Ps4 Pro-n is kicsit butácska a grafika (fura). Emellett be-be "röccen" rendesen a frame. -
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most volt akciós a BF keretében, de várhatóan karácsonykor vagy újévkor is az lesz. (Illetve tavasszal és nyáron is szokták akciózni.) A legoclsóbb ára 13.500 Ft 1 évre.
-
Steve1207
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
17e-ért megy ahogy nézem a legtöbb helyen, amúgy max az ünnepekre majd ismét lesz leárazás, de nem hiszem, hogy 13,5e alá mennek már árban. Legrosszabb esetben januárra várható (elmúlt két évben volt mindig).
-
ldave
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem kötözködni akartam, csak rohadt fárasztó már az állandó értelmetlen trollkodást olvasni mindenhol. Ha meg poénkodni szeretne valaki, akkor azt tegye egy kicsit intelligensebben...
-
Polllen
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ma már ezt nem fogják megjátszani. Nyilván le kell sápolni a korai elfogadókat az elején, de aztán szerintem a mostani pro árára fog beállni. A 8k kevés embert érint, hogy ezért váltson pro-ról.
-
BoneDragon
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csúnya lenne ha 2000-ben ilyen áron nyitott volna. Jó az 100ért is.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerverrel nem szinkronizált előtte össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek