Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavePlayer
újonc
válasz
adalbert1
üzenetére
Na, miket tudok meg...épp, mikor az előző készlet kifogyott dél körül, akkor rendeltem meg végül a FIFA19+Spiderman bundlet alzáról, holnapi alzaboxos átvétellel, helyszíni fizetéssel.
Ha esetleg most berendelnék egy RDR2-t, akkor lehet úgy, hogy a fifás megrendelés ellenére csak az RDR2-bundlet vegyem át holnap? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nem sokat. Orosz Fallout-Bioshock-Prey-Singularity elborult keverékének tűnik.
[link] -
adalbert1
veterán
-
troland26
őstag
Na megjött az 576 os ODYSSEY m , kíváncsi vagyok milyen lesz/lett . Nem játszottam még 1 AC játékkal sem ergo nincsenek előzetes elvárásaim .

-
mcwolf79
veterán
PS VR hány éves kortól használható? Tudom, hogy hivatalosan 12, de azon morfondírozok, hogy ha veszek egyet, a 9 éves lányomat nem nagyon tudom arról lebeszélni hogy kipróbálja.
-
Carlos Padre
veterán
Felesleges amazon voucher felajánlása tiltott itt? :>
-
penge111
addikt
webáruházból ha rendeltem, de üzletbe kértem a terméket. Azt egy egyszerű emaillel lemondhatom, mert már nem tudom törölni a megrendelést? Vagy mail se kell ilyenkor? A 10k-s joyt elengedem most....
-
wierra
senior tag
válasz
NoOne1976
üzenetére
Amíg van élő PS+-od, addig tudsz a havi PS+-os játékokkal játszani.
Vegyes a felhozatal, vannak kifejezetten jó, máskor gyengébb hónapok.
Íme az eddigiek. -
Bétaville
senior tag
Sziasztok srácok!
Valaki nem járt véletlenül a Media Markt-ba? Nincsennek játékok leakciózva?

-
huntenseN
tag
Néhány régebbi cím leárazva itt!
Én behúztam egy Nioh-t.
-
NoOne1976
őstag
Sziasztok! Tájékozódni szeretnék, mert nincs még PS4-em. Valamiért eddig abban a hiszemben voltam, hogy PS-re rengeteg magyar tartalom (felirat) jelenik meg. Néztem az összefoglalót, hát nem találtam soknak. Vagy az mondható el, hogy a jövőben fog? Mi a tendencia?
500-as slim hobbi játékosnak fhd tv-n elég? A pro-val szemben csak a 4k a jelentős különbség.
Itt jár valamilyen ingyen játék havonta, mint az xbox-nál a gold előfizetőknek? Ha igen, hogy, milyen feltételekkel?
(Elnézést, ha ezek nagyon amatőr kérdések.) -
sipeti2
tag
Sziasztok,
Ha szeretnék CO OP-zni local szinten diablo 3-al ahhoz a társamnak is meg kell vásárolnia a játékot, vagy elég ha csak 1 játék van megvéve?
Köszi előre is!
-
törölt tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én szinte minden platformon ott voltam mindig is de a pc gaminget idővel kb egy éve teljesen feladtam.
Okok:
Volt egy viszonylag gaming konfigom amin elgurult minden Highon.
Én ultrára vágytam de ahhoz kellett volna cpu akk már új lap/Ram (DDR4) +vga=1070->1080Ti
Lazán olyan 500-600k bele tudtam volna tömni a gépbe.
Aztán jobban átgondolva mi a büdös fészkes fenének is?
Kérdeztem magamtól.
Arra a pár multiplatform játékra ami amúgy is megjelenik ps re arra minek?
Sokszor csak bambultam ki a fejemből a Deksktopra és az unalmasabbnál unalmasabb játékok között kattintgattam..
Lemondtam a vizualítás által okozott erekcióról és szépen letettem a pc gamingot a fenébe.
Most már kettébe tojom a 4K Ultra@60/120 fps-t.
Az Nv meg nem bánom,ha bebukik ebbe a szériába a sugárkövetésével együtt mert meg is érdemlik.
Hiszen már azt sem tudták ,hogy hogyan nézzék hülyének és húzák le mégjobban a gamer társadalmat.
Nagyon sok haverom,rokonom,ismerősöm tért át konzolra van aki xbox ra (Velük azóta semmilyen kalcsolatot nem ápolok
) pc ről.
Ebből és sok a fórumon új konzol tulajdonosjént csatlakozott újonc ból kiindulva én azt mondom a pc gamingnek lassan de biztosan befelkegzett!
Ez kicsit off lett elnézést kérek de kikivánkozott
-
30z.Samu
titán
Jól van, győztetek, jogos!

-
bigrob
őstag
Láttatok AC originse kívül valami játékot jó áron?

-
Diego46
csendes tag
Aquánál 12 ezer a kontroller, sok-sok változatban.
-
Neoteric
addikt
Aki közel van az osztrák határhoz annak megérheti ellátogatni valamelyik GameStop-ba, RDR2 PS4 Pro bundle €340. [link]
-
válasz
madarasz92
üzenetére
Én 512-est vettem 11200-ért, amiről kaptam is mailt, hogy fogadták a rendelést, de szinte biztos, hogy törölni fogják.
-
madarasz92
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Másik topikban azt írják hogy összesen 2db volt az akciós 960GB-osból..

s7evcsenko : Igen valószínűleg senki nem kap semmit.

-
Kajt
tag
Itt Belgiumban is csak a Slim-et akciozzak 289€-ra Spider Man-el, meg ugye a VR-t. Most mar nem vennek Slim-et (4K TV majd egyszer), inkabb kivarok akciot Pro-ra. Ertheto Sony-ektol, hogy a Slim-bol akarnak eladni minel tobbet amig lehet. Batllefield V PS4 Pro Bundle-re varok. Szerintem karacsony elott lesz meg akcio vagy lehet leviszik az arat alapbol a Pro-nak 400€-rol 350€.
Persze XBOX akcio megy rendesen de az nagyon nem erdekel. -
-
Solten
őstag
Nem egy nagy eresztes itt (UK) a Black Friday, keresek slim-et a kolykoknek, legvonzobb ajanlat £219-ert a RDR2 (a jatek nem nagyon erdekel, a kolykoket meg kevesbe) bundle, £219-ert van Fifa 19 bundle (bloeeh) es persze ami jo lenne a Pokemberes, amibol a nulladik percben elfogyott mindenhol.
Viszont lecsaptam egy kontrollerre Fortnite josagokkal megpakolva, £35-ert.
Max elpasszolom a RDR2-ot £40-ert. -
penge111
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Tehát akkor erősítsetek meg, ennyi a teendőm: deaktiválom az accountomat és valami gyors inicializálással törlök mindent róla.
Az új gépnél meg csak belépek a már meglévő fiókommal és aktiválom primariként?
@Deck: nem azt nem szeretném, hogy az accomba be tudjon lépni van rajta pénz is, de bankkártya adta nincs, meg augusztusig ps+ előfizu, szóval ezeket nem adom hozzá. Csak naivan azt hittem ami telepítve van és ha deaktiválok, mivel a gépen van így a vevő tudja használni.
-
BigBlue69
őstag
THE TALOS PRINCIPLE DELUXE EDITION PS4 990 Ft. Francért nem lehet boltban átvenni...
-
penge111
addikt
Pont azt akarom, hogy tudjon vele játszani talán könnyebb most eladni masinát ha vannak rajta játékok, ilyet akkor nem tudok? Mármint azt, hogy a megvásárolt digitális játékokat feltelepítem, meg a ps+-osokat is, de azt már nem szeretném, hogy az accomhoz, adataimhoz ő hozzáférjen, azaz gondolom deaktiválnom kell. Ez működik vagy nem?
@ saelin: ááá köszi most láttam írtál, szóval nem működik, ejj nehéz lesz eladni a slimet jóáron, rendeltem én is egy prot túlságosan viszketett a tenyerem.
-
Źşë'
addikt
köszi mindenkinek!

(#175111) ProEvoFan már meg is van rendelve a RDR2es Pro változat, nagyon kiv vagyok rá ill. még sikerült szereznem egy valag PS4 exclusive címet, lesz mit pótolni
privátban majd szerintem megkereslek pár kérdéssel a cuccal kapcsolatban 
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Egy hete megy már...karácsonykor is fasza leértékelések lesznek, csak nyugi

(#175120) saelin, (#175119) penge111
Köszi! -
Sordoran
addikt
válasz
markknight
üzenetére
A múlt heti is soványka volt. Persze van pár erős ajánlat, de máskor több száz akciós termék érkezik egyszerre, most csak egy pár tucat. Szerintem szerdán kapunk legközelebb.
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Igen, de úgy emlékszem hogy picit csúszva kapjuk meg a szezonokat. Hétvégén lehet én is belelezdek a játékba, mert jövőhónapban jön a Path of Exile Ps4-re és jó lenne visszatérni addig hack & slash hangulatba.
penge111
Nem fog működni. A digitális játékok licensze account-hoz kötött. -
penge111
addikt
Skacok, ha eladom a gépet, amik digitálisan vannak rá telepítve, ergo nem kell hozzá lemez, illetve a ps+ játékokat, ha feltelepítem majd deaktiválom az accomat, aki megveszi és csinál egy új accot az tudja a masinán lévő telepített játékokat használni?
Eladásnál elég ha deaktiválom az accom, és az új gépbe meg belépek az accommal? Olvastam az összefoglalót csak na....
@ProEvoFan: igen minden ugyan az mint Pc-n!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Köszi, meg is vettem.
-
markknight
nagyúr
Ezen a héten nincs is új akció a storeba? :/
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 3 Eternal collectionban ugyan úgy vannak szezonok, mint PCn?
-
Mike
veterán
Azt hittem ma lesz vmi extra akció a store-ban, de eddig semmi. Nem baj, a pénzt úgyis elköltöttem másra
-
ProEvoFan
nagyúr
Lego Marvel's Avengers 3000 forint
-
Gabesz1019
senior tag
Vótmá?
Assassin's Creed Origins 6990 Ft
-
Janusz001
őstag
Van ajánlott bt -s fejhallgató 20k környékén játékra ps4 -hez?
-
30z.Samu
titán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem Slim-em van lassan egy éve, eddig semmi gond nem volt vele. Hogy mennyire elég az 500GB user függő, nekem eddig elég volt, egyszerre 2-3 játék van fent.
-
sipeti2
tag
válasz
tipuka
üzenetére
Most elbizonytalanodtam én is, külön látok emagon olyat hogy magyar felirattal, de az akcióshoz nem írja: https://www.emag.hu/detroit-become-human-jatek-playstation-4-re-ps719397571/pd/DNXNQFBBM/?ref=prod_CMP-4980_4023_40505 Lehetséges hogy ez nem lesz magyart nyelvű?
-
vodrosjozsi
addikt
A ps slim mennyire hajlamos összeszarni magát?
Elég 500gb tárhely pár játéknak? Spiderman, need for speed, cod
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) pc ről.

privátban majd szerintem megkereslek pár kérdéssel a cuccal kapcsolatban
Kendek