- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
üzenetére
A vélemény egy nagyon szép dolog. De amikor azt írod, hogy a Last of Us elmehet a francba vagy azt hogy ez a Plague Tale neked jobban tetszik, mint a Last of Us, azért remélem érzed a különbséget a kettő megfogalmazás között.
És mielőtt, a Last of Us-szal én kb 1 órát játszottam és azóta sem vettem elő, szóval egyáltalán nem vagyok a játék rajongója.
-
törölt tag
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
üzenetére
A Visage részemről nagyon várós, akármilyen besz*ri is vagyok.

Egyébként feldobták a Days Gone zenéjét Spotifyra, ha esetleg valaki hangolódni szeretne, hallgasson bele. Én lassan a végére érek, egész kellemes, és vannak benne kifejezetten ütős darabok is, egyiket-másikat megküldöm majd a hangfalakon is.

-
_drk
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem ma már ez a minimum elvárt egy ilyen játéknál hogy ne egyszerű pont gyűjtés es beváltás legyen. Pont arra irányítod a fejlődést ami a legjobban bevált neked. Tegyük fel a feltöltődéssel és rúna támadásokkal egy egész más irányba elviheted a harcot, hogy nem az alap move-okat használod, hanem 10seces cd-re nyomod a skilleket.
Mondjuk a sok kis bűbáj nekem is sok volt... Annak a 3/4e kuka. -
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Én sem írtam volna át, de amikor regisztráltam (2016-ban, de hogy minek már nem emlékszem, mert akkor még nem is volt PS-em. Lehet, hogy már akkor is gondolkodtam rajta?
), akkor valamilyen oknál fogva nem adtam meg azt az ID-t, amit akartam. Szóval örülök, hogy végre sikerült megoldani, hogy át lehessen írni. -
d@vee
őstag
válasz
üzenetére
Dehogy vártak, te ezt honnan vetted? Egyik Metro sem volt CoD, aki játszott bármelyikkel, mindenki tudta mi lesz. Ahogy egyetlen korai gameplayben sem volt agyonpörgetett hülyeség.
Csak nem tudtak mit kezdeni a nyílt világgal. Komolyan, egy fejmagasságú kerítés egyik oldalán halálos sugárzás van, visszamegyek meg maszkot simán leveszem? Sehol nincsenek agyonmutálódott fák, növények, emberek gusztustalan és félelmetes torzulásokkal, pár farkasember(?) meg néhány lény kivételével.
Lőszert van dögivel, vagyis sosem fogytam ki, míg előző reszeknél bizony ez sokszor előfordult.
Ha már annyira sugárzott a felszín, hogy maszkot kell helyenként viselni, miért nem csináltak a nyitott világban többféle sugárzási szintű helyet? Mondjuk barlangokat, nagyon elzárt épületeket, amikbe csak akkor mehetnék, ha a ruhámat fejlesztem, mert az átlag ruhában nem bírnám azt a sugárzást? Aztán ilyen komolyabb helyekre erősebb, félelmetesebb lényeket tehettek volna.
A gyűjtögetésnek egy idő után értelme sincs, ha már van vonatom, legalább színezni, erősíteni lehetett volna, funkcionálhatott volna úgy, mint pl. az AC Black Flag-ben a hajónk. Tehettek volna pár ipari épületet, gyárat néhány sín elágazással a játékba. Aztán ha akarunk ugyanúgy elzakatolunk az első 1-2 felszerelt vágánnyal zúzni a nehezebb helyeket, különlegesebb ellenfeleket.
Meg még egy csomó minden így hirtelen, amivel ki tudnák tölteni az unalmas órákat.Azért írom le ezeket, mert olvastam az első 2 könyvet és az első két részt szerettem. Vártam nagyon az Exodust, de feleslegesen nyitották ki a világot, nem tudtak vele mit kezdeni, És ezért is fáj, szinte arconköpésnek érzem a dolgot.
Nem rossz a játék, de koránsem az, mint ami lehetett volna. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az a nyomasztó rothadó világ imádom, ahogy meg van valósítva az meg igen eszméletlen!
A játékmenet hiszen változott immáron menet közben is tudsz dolgokat előállítani és van munkapad amin a ruhád vagy fegyóid ,gázállarcod ,lámpád módosíthatod a küldihez illően.
Tény,hogy a gunplayek lassúak ,buták de ott abban a játékban nem is azon van a hangsúly,hanem a túlélésen és a megfelelő mennyiségű lőszer valamint minnél jobb fegyók,ruhák megszerzésén ! -
-
sting2
addikt
válasz
üzenetére
A teknó része, nagyon felemás.
Elfogadhatatlan, hogy pont azokat az anomáliákat lehet felfedezni benne, mint az előző részekben.
Túl nagyra nyitották a világot, kisebb játéktérben is megvoltak ugyanezek, most hatványozták mindezt azzal, hogy szélesítettek a horizonton. -
-
válasz
üzenetére
Van neki egy alapértelmezett, átlagos értéke, az enyém nem sokkal tér el tőle. A kalibrálás kicsit macerás lehet ha csak próbára megy el az ember, de tény, hogy egy hatéves kisgyerekhez hozzá kell igazítani, hogy normálisan lássa. Plusz még az sem mindegy, hogy hogyan áll az ember fején, van azért a lencséknek egy optimális pozíciója.
-
d@vee
őstag
válasz
üzenetére
Nem, rossz biztosan nem lesz. Csak arra értettem hogy nem lenne kötelező nagy hype-ot kapnia ha multiplatform lenne. Simán lehet hogy a nagy többségnek nem jön be,de lehet ennek az ellenkezője is.
Vicc az egészben, hogy utoljára PS-en játszottam végig, de tuti nem konzolra veszem meg a következő részt. Nekem ehhez P(ö)C(s) kell az egér miatt

-
d@vee
őstag
válasz
üzenetére
Nem biztos hogy lenne hájp...engem sem mozgat meg, pedig szeretem a PS exeket. Egyszerűen semmit nem vált ki belőlem. Kötelező mindenkinek tetszenie? NEM
Várom a teszteket, azért arra kiváncsi vagyok hogyan sikerült, de a Dying Light 2-t sokkal jobban várom. Bár ebben az is szerepet játszik, hogy ötször vittem végig kieggel együtt

-
Bogyi007
veterán
válasz
üzenetére
Hát azért X-en is elég odabacarintós már a grafika, s azért jól körülnézve 150e forintból simán veszel már valamilyen úton-módon gépet, míg egy PC összerakása jóval drágább mulatság...
Ha még csak játszani akarsz akkor a One S is elég odaátra...Nekem tökéletes kombináció a One S + Ps4 Pro.
Egyébként az egyetlen Xbox ismerősön engem értettél vagy így már ketten vagyunk?
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
"Nagyon karcsi mára az az 1070..."
Az attól függ, viszont a hardverek árazása már már vicc kategória. Igaz a 1660Ti már egész korrekt teljesítményt ad, néhol veri is a 1070-et és olcsóbb is. Na de még így is egy 100k-s alkatrészről beszélünk és még mindig "csak" 1080p-ről. 4K-ban elhasal, de nem is arra találták ki. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Én nem szeretek PC-n játszani, csak amit muszáj.
Nem szeretem a csalókat, a store szenvedést, a bugos játékokat, a self hosted szervereket, a különböző klienses 'ökoszisztémákat', a random játék halálokat (az R6S i7 + 1070 + 16 GB ram mellett is képes volt meccs közben bezárni, ilyet konzolon elenyésző mennyiségben tapasztaltam csak).
Ha csak egy valamim lehetne, akkor az ps4 pro lenne, de mivel van rá elég keret, ezért hülye lennék nem azon játszani, amin jobb. -
zzola
titán
-
-
Droughert
tag
válasz
üzenetére
Ha valaki fegyvermániás, szereti a kicsit taktikusabb játékokat a témában, akkor sok választása nem nagyon van, ilyen téren egész jó a Wildlands (PC-n, és PS-en is végigvittem). Coopban az igazi haverokkal, de pl. PS-n soloban játszottam végig (LNB kedvéért, kitoltam soloban
), és úgy is élveztem, még platina is lett belőle, pedig azokra annyira nem szoktam rámozdulni.
Uncharted vs Willdlands teljesen más, nem nagyon lehet összehasonlítani. Videokat kell nézni róluk, abból azért el lehet dönteni, hogy az adott játékmenet le tudje-e kötni a tisztelt usert. Wildlands hosszabb távon ismétlésbe fullad, nagyjából ugyan azt csinálod az utolsó területen mint a legelsőn. -
sutyesz96
addikt
-
-
penge111
addikt
válasz
üzenetére
Dragon Quest XI-el, Persona 5 után a generáció második legjobb jrpgje. Talán május végére meglesz a platina 100+ órás cím ez is!
Sokan beszéltek itt a Borderlandsről, történetben is jó? Nekem Diabloszerűnek (fps köntösben)8 tűnik a sok loot miatt, singleben is élvezhető?
-
30z.Samu
titán
válasz
üzenetére
Oké könnyű mondani, de nem kell rástresszelni. Egyébként csodával határos módon én eddig sokkal kevesebb alkalommal húztam fel rajta magam, mint bármelyik más játékon. Oké, egy rage quit volt nekem is, de azóta kezdek belerázódni a játékmenetbe. Persze így is meghalok jó párszor, de már nem úgy élem meg, mint az elején. Meg fáradtan már nem ülök le elé, mert azért le tudja szívni az agyamat, másfél óránál többet nem is tudok vele többet játszani egyhuzamban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), és úgy is élveztem, még platina is lett belőle, pedig azokra annyira nem szoktam rámozdulni.

Kendek