Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
huntenseN
tag
válasz Szilágyi84 #222367 üzenetére
[link] Itt van, én is most rendeltem.
Ezen kívül vannak gépek, kontrollerek is akcióban. -
huntenseN
tag
Pfuuuh God of War.. Aztak*rva.
November közepén vettem PS4-et 25 év pc gaming után, de nem sok időm volt játszani, abban a kicsiben meg RDR2 pörgött. Tegnap elkezdtem a GoW-ot, beleraktam 17 órát és alig várom hogy kipihenjem magam és holnap folytathassam.
Half Life 2 óta nem éreztem ilyet single player játéknál. RDR2 közelébe sem ér nálam. Komolyan mondom, csak ezért az egy címért megérte ps-t venni..
Felkészül: The Last of Us. -
huntenseN
tag
Srácok segítsetek már, mert megőrülök.. 3 hete vettem slim gépet 20 év pc gaming után. Érdekeltek az exkluzív címek, meg egyébként is régóta tervben volt már. Imádom meg minden, de ma elkövettem életem legnagyobb hibáját, és megvettem rá a BF V-öt.. Mégis hogy a picsába kell fpst játszani kontrollerrel? 15 év CS (6 évig versenyszerűen) van a kezemben, tehát egérrel nincsenek problémáim, de kontrollerrel úgy mozgok mint egy büdösbogár ami a hátára esve kapálózik. Van valami kötelező beállítás? Lassú vagy gyors legyen a sensitivity? Minden tanácsot szívesen fogadok.. Köszönöm.
-
huntenseN
tag
Néhány régebbi cím leárazva itt!
Én behúztam egy Nioh-t. -
huntenseN
tag
Árkádban a nagy piros boltban megjelenés előtt kipakolták a BF V-öt. 21999Ft. Vagy ennyire agyatlanok, vagy nem érdekli őket a büntetés.
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Driveclub mennyire halott játék? Holnap beszerzem az első konzolom és vennék valami autós gammát is. Tudom 4 éves játék, de videók alapján jobban tetszik mint a GT és a Project Cars. Online van még benne élet? -
huntenseN
tag
Én tegnap éjjel leadtam egy rendelést egy Days of Play-es Slimre 103499-ért ezen a red friday-en.. Reggelre már leszedték róla a kedvezményt. Kíváncsian várom, hogy lesz e ebből valami.
-
huntenseN
tag
Köszi a válaszokat srácok, BF-en vadászok egy Slimet aztán elkezdem bepótolni ami eddig kimaradt.
-
huntenseN
tag
Sziasztok!
Megvenném életem második konzolját, az első egy PS1 volt még gyerekkoromban..
20 éve PC-n játszom, soha nem is gondolkoztam konzolban, most viszont valami átkapcsolódott az agyamban és PS exkluzív címekkel szeretnék játszani. (nameg RDR2-vel.. )A kérdésem:
Érdemes még 2018 végén Slimet venni?
Nincs 4K tv és nem is tervezem az elkövetkezendő 1-2 évben.Azt hiszem elegendő lenne nekem a slim, egyetlen félelmem az, hogy később lesznek olyan játékok, amik csak nagyon lebutítva (pl 900p) futnak majd, mert már mindent a Pro-ra fognak optimalizálni.
Mit gondoltok erről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik