- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
bigrob
üzenetére
Drágább szinte biztos nem lesz a következő akciós időszakban (ha bekerül), szóval ha tudsz épp mással játszani, akkor ráérsz később behúzni.
Én mondjuk most fogom, mert a kampánnyal már 96%-on vagyok, és van még kedvem vele játszani, ha meg lerakok egy játékot, utána nem nagyon szoktam ismét elővenni.
-
nemorino
tag
válasz
bigrob
üzenetére
Az ilyen kalandjátékok (kalandfilmek, történetek) tudatosan klisékkel operálnak. Az Uncharted 4 esetében én azt éreztem gondnak, hogy próbálták komolyan venni magukat, Druckmann nem bírt magával TLOU dnst csempészett bele, ami nekem se jött be. A sorozat legjobbja eddig szerintem a második volt, ott tökéletesen eltalálták a humor, a kaland és az akció arányát. Kár volt elidegeníteni Amy Henniget, neki megvolt ehhez az érzéke, Druckmannál még a dlc-t fejlesztő csapat is jobbat csinált, a Lost Legacy bár nem éri el a régi részek színvonalát, de a 4-nél sokkal jobb.
-
törölt tag
válasz
bigrob
üzenetére
Az Uncharted már csak ilyen. Egy rém bugyuta hangvételű, ripacs főhőssel megáldott lehetetlen történet, borzalmasan buta harcrendszerrel, fizikát meghazuttoló csimpis részekkel.
Még a negyedik a legjobb, annak legalább komorabb kicsit a hangvétele. Ha az nem jött be, a többihez hozzá ne nyúlj!
-
törölt tag
válasz
bigrob
üzenetére
Én meg a Horizonnal vagyok úgy mint te az Uncharted el..
Itt rohad vagy egy éve ,beletoltam kb 4-5 órát de annyira érdektelen számomra ez a robot dinós agyrém hogy egyszerűen nem veszi be a gyomrom
Eladni nem fogom mert azért a polcon a helye,elfér...
Unchartedet meg,hogy nem lehet szeretni?
Nem is értem!
Jó Grafó,érdekes sztori,felfedezés,lövölde,ugribugri,rejtvények van ott minden mint a búcsúban pedig
Én minden részének az összes percét élveztem
A lost Legacy-t vedd nyugodtan elő mert abban ha más nem is a Popsi be fog jönni.
Halkan megsúgom van fotó mód ami mászáskor,kúszáskor nagy előny
-
hramon94
tag
válasz
bigrob
üzenetére
Én megvettem apróért a The Nathan Drake Collection-t de nem jött be egyáltalán max 15 percet játszottam vele
A 4. résznek adtam egy esélyt és ma fejeztem be, voltak benne érdekes részek de összességében nem tetszett ez a rész sem. Ez nyilván nem a játék hibája mert akinek bejön az élvezni fogja. Puding próbája az evés és így van ez a játékokkal is 
(#181342) ezTeknika
Szerintem miután előfizettél az éves plusra lemondani már nem tudod mert nem havi bontásban vonja le a díjakat hanem egy összegben amikor előfizetsz. -
adalbert1
veterán
-
Mrdevil
addikt
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bigrob
üzenetére
Nekem a FIFA évről-évre 10 óra alatt marad. De azt is csak haverokkal és úgy, h főleg ők játszanak.

Pont a napokban olvastam erről: Szakértők szerint a FIFA-függőség valós és veszélyes jelenség -
sp8787
addikt
válasz
bigrob
üzenetére
Sztem most mar biztosan.
Monster Hunter: World Trial Version!
Ez egyebkent egy nagyon kedvezo demo. *4-ig barmit csinalhatsz a mentes pedig jo a full verziora ha vki ugy dont ,hogy megis megvenne.
@(#178329) .LnB
Miert nem probalod ki elotte!?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bigrob
üzenetére
Passz. Bár gondolom, h igen, mert nem kevesen tolják.
Amúgy van ilyen is: (PUBG) | Xbox One X vs PS4 Pro vs PC Ultra | Graphics Comparison
Nekem megvan boxon, de ezer éve nem játszottam vele. És nem is fogok már szerintem.
-
Plague666
tag
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
bigrob
üzenetére
Nekem csalódás volt, pedig ígéretesnek indult. Valamelyik tesztben írták is, hogy a grafika modern, de a játékmenet előző generáció és ezzel egyet tudok érteni. Bánom azt 6k-t amit a store-ban adtam érte

Azok után meg, hogy játszottam a Horizonnal 1 órát, hozzá sem nyúltam. (mondjuk máshoz sem, az UC4-en kívül
) -
.LnB
titán
válasz
bigrob
üzenetére
A 18 és a 19 között annyi a különbség, hogy friss roster van a 19-ben. És, hogy Subban van a borítón.

Én azt mondom neked, hogy 3-4 ezret adj érte kb. Bár nekem ennyiért is csalódás volt. A 19-be beletettek sok hülyeséget, ami egyáltalán nem a gameplay-t fejlesztette. Ráadásként pedig olyan bűn rondák az arcok a játékban, hogy senkit sem lehet felismerni az arcáról.
Nekem a 18 van meg egyébként, a 19-et beta-ban próbáltam ki.
-
gergelyv
csendes tag
válasz
bigrob
üzenetére
Nem állítólag halkabb, ezt azért eléggé megerősítette a sajtó. Összehasonlítottad? Nem. Tudod, hogy nelem mennyit számít a zaj? Nem. Ha tévedek, és túlértékelem ezt a
szempontot, meg szerinted a 71xx sem hangos, van értelme elmondanod? Nincs. Én kérek elnézést, volt egy egyszerű kérdésem, hogy hol tudok tutira 72xx-et venni, erre ment egy csomó felesleges hiszti, egy ember segített eddig, egy kicsit. -
Rekro
aktív tag
válasz
bigrob
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam tegnap óta. 72ről is van aki ezt írja van aki azt, de nálam az is érv volt, hogy rdr2 mint játék is jobban kell mint a spiderman ezért bízok benne lesz valami rdr bundle+gow(vagy más szoftver akció) hasonló áron. Mindenesetre az látszott most, hogy észnél kell lenni mert a fifa+spiderman bundle 5p alatt fogyott el a másiknak meg ahogy látom 10p alatt fog elfogyni:p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 4. résznek adtam egy esélyt és ma fejeztem be, voltak benne érdekes részek de összességében nem tetszett ez a rész sem. Ez nyilván nem a játék hibája mert akinek bejön az élvezni fogja. Puding próbája az evés és így van ez a játékokkal is

Amúgy van ilyen is:

Kendek