Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Nem tudom volt-e már 300 forint 1 hónapra a ps+ alap előfizu, 900 ft az extra!
-
penge111
addikt
Mostani akcióból egy kis ajánló, egyik sem volt még ilyen olcsó:
Ash of God [link] 709 Ft, nagyon jó Banner Saga klón
Darkest Dungeon [link] 769 Ft, ez egy zseniális roguelike játék. Kicsit nehéz...
Kingdom Come: Deliverance [link] 2118 Ft,
Mirrors Edge Catalyst [link] 709 Ft, ha valakinek kimaradt volna.
Torchlight II [link] 1773 Ft, elég jó kis hack and slash.
Yakuza Zero, [link] 1198 Ft, a Yakuza szeria előtörténetét elmesélő rész, így bármelyik Yakuza játék ismerete nélkül bele lehet vágni. Mellesleg szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb része a sorozatnak.
Wasteland 3 [link] 2798 Ft, post apokaliptikus crpg, akinek bejöttek a régi Falloutok, annak szerintem tetszeni fog. -
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
That's You, Chimparty, Rayman Legends, Cat Quest 2, Minecraft Dungeons, Diablo 2, 3. Overcooked 1-2. Knack 2, Sackboy.
-
penge111
addikt
válasz
Alarikman
üzenetére
[link] Samurai Shodown összesen öt rész. Gyerekkoromban az összes zsebpénzem behajigáltam a 1-2 részt futtató játéktermi gépbe.
[link] Odin Sphere Leifthrasir, sosem volt még ilyen olcsó. Ez egy bitang jó hack and slash játék, gyönyörű, művészi grafika, zene és meglepően jó. Mestermű a Ps3 korszakból, szépen fejavított graffal.
[link] Cat Quest 2 meglepően jó kis játék, fontos, van benne Coop
[link] [link] [link] Steamworld játékok, én imádtam mindhármat. Ha csak egy, akkor a Steamworld Dig 2.
[link] Shadow Tactics, Commandos játék japán köntösben
[link] Curse of Dead Gods, ha ps+ ba nem húzta be valaki. Olyan mint a Hades, baromi jó játék. Viszont nehezebb sokkal, mint az előbb említett játék.
[link] A Way Out, az egyik legjobb kizárólag Coop játék. Sosem volt ilyen olcsó, de benne van az EA előfizuban is.
[link] Diablo 2. Sosem volt ilyen olcsó, szerintem nincs mit hozzáfüzni ehhez a játékhoz.
[link] Resident Evil VII az egyik legjobb rész, sosem volt még ilyen olcsó.
[link] Uncharted 4 és az U: Lost Legacy két játék egyben 3500 egyben
[link] Cardpocalypse sosem volt ilyen olcsó. Ezt még én sem próbáltam ki, de jókat olvastam róla, kártyás igen érdekesnek tűnő játék. -
penge111
addikt
Volt itt szó coop játék ajánlásról, mostani akcióban én is ajánlanék egyet:
-
penge111
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Lords of Fallen, Mortal Shell, Surge szerintem ezek könnyű sulslike klónok.
-
penge111
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Még a régebbi akciókból van, de 20-ig tartanak ezek is, és szerintem baromi jó áron vannak, van amelyiknek sosem volt ennyire alacsony az ára:
Oxenfree 349 Ft (volt olcsóbb is, de ez egy vicc ár, olvasatom szerint ennyit vígan megér)
Blaspemous 2185 Ft (sosem volt ilyen olcsó, egy gyöngyszem állítólag, én behúzom!)
Metro Exodus 2647 Ft (ez is a történelmileg legalacsonyabb áron van most)
Control Ultimate Edition 4197 Ft (pluszban volt ingyen, de aki lemaradt még ilyen olcsó nem volt)
SteamWorld Dig 2 1772 Ft ps plussal ( legalacsonyabb ár, ez is egy kis gyöngyszem) -
penge111
addikt
válasz
üzenetére
Challange és a multis coop pályákon szedhető össze a maradék, emlékeim szerint 328 dreamer orb van a játékban. Szerintem a challenge pályák főleg az első 8-10 nem annyira nehéz... Azért a sackboy nem rág mindent a szánkba nagyon durva ugrások vannak, amikkel szinte ugymond úszol a levegőben.
Challengekhez tanács: az irányításoknál be lehet állítani, hogy azt hiszem dupla körre folyamatosan guruljál. Baromi érdekes de a gurulás sokkal gyorsabb mint a futás. Aztán ha levegőben vagy ott is azt hiszem nyomod még egyszer a gurulást+utána a legvégénaz ugrást, akkor barmi nagyot tudsz ugrani, sőt ennek a kombónak a végén még tolsz egy ütést akkor még nagyobbat... Én emlékeim szerint a füzd össze kihívást valami 7-8 perc alatt fejeztem be
Izommemória, gyakorlás -
-
penge111
addikt
A Hades is kaphatna már valami akciót, lemezesen nem nagyon van használtan ...
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Sziasztok sikerült tegnap az utolsó darabot megcsípni a Pillars of Eternity 2 játékból. Ez az alap verzió, van ennek egy Ultimate kiadása, ami tartalmazza a három megjelent "story" Dlc-t. Kérdésem ezt, hogy tudom esetleg majd a storéból beszerezni, mert Ps5-ön nem találtam sehol season passt ehhez a játékhoz, ott már csak eleve a teljes kiadást (Ultimate edition) lehet megvenni.
-
penge111
addikt
válasz
FunPro
üzenetére
Nem tudom, nem vettem meg lemaradtam róla. Én a Divinity Original Sin 1-2 pörgettem végig, még anno Ps4-en. Hibátlan lett mindkettő, fantasztikusan jó irányítással. Meg ugye számomra a második rész kb. a legjobb crpg kategória, én minőségben mindig a Witcher III szintjén kezelem, de ugye más a két műfaj.
Mosta a Wasteland 3 pörög Ps5-ön, itt is tök jó az irányítás, inkább az zavar, hogy a kamera nem mindig követi a csapatot, nem marad középen, de ettől függetlenül szuper.
-
penge111
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
A Wasteland 3 is jó áron volt, én húztam be az utolsó darabot két napja. Járt hozzá ajándék steelbox is, azt sajna nem kaptam meg, reklamáltam elvileg jön, de szerintem nem, mert tuti elírták, már le is vették mellőle mint ajándék, meg az oldalon sincs a steelbox magában. Nem baj így is megérte, jó kis játék...
Ami miatt mérges vagyok, hogy későn vettem észre az akciót pedig ez is durván jó ajánlat volt
-
penge111
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Olvastam, hogy kb 150 óra tartalom így is
FF játékokat igencsak kedvelem, minden részét ami létezett, kivéve valamiért a VIII-at, kipörgettem. A mostani FF VII remake is platina lett, de főleg a régi részeket szerettem X-ig bezárólag. XII, XIII és részei, XV már annyira nem fogott meg. FF VI és VII a top nálam. -
penge111
addikt
Van itt olyan aki játszik vagy játszott a FF XIV MMORPG-vel? Ugye most Heavensward kiegig lehet játszani ingyen, lvl 60-ig. Megéri belevágni, úgy olvastam baromi jó sztorija van a játéknak, és hát jrpg rajongóként gondoltam végig megyek rajta. Egyedül is elboldogulok a főküldi szállal? Van valami jó kis oldal ami összefoglalja a dolgokat, ha magyar az szuper lenne, de angol sem baj. Ugye nem kell ps+ így hozzá? Ps5 update mit hozott?
-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Skacok, jöttem elköszönni, mert lassan egy hete van Ps5 gépem, a prot meg eladtam. Köszönök mindent, sokat tanultam, nevettem itt. Rengeteg segítséget is kaptam és sok jó arcot ismertem meg, többel személyesen is találkoztam. Legjobban a játék, hardver beszámolókat szerettem. Ps5 topikban megtaláltok

-
penge111
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
De meghatott az is, mardosott a torkom rendesen
, de nem folytak a könnyeim, azt csak a Crisis Corénak sikerült elérnie
Nesze neked férfi ideál
-
penge111
addikt
válasz
FunPro
üzenetére
360 forintot megér a játék, a sztori mód érdekes. Azt hittem, hogy egy kis cutscene, majd fight. Aham most olvasom, hogy a sztorimód az itt csak cutscene 5-6 órán át, na majd egyszer végignézem, mert elég jónak tűnt! Zene az nagyon bitang benne, jó lesz ez majd ha csak 20-30 perc játékra van időm
-
penge111
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére
Behúzom én is, egyébként nagyon pozitív kritikát kapott ez a verekedős játék sok helyen. Idehaza egy combos írás róla!
-
penge111
addikt
válasz
marilllyo
üzenetére
Akkor nem csak én vagyok így. Mintha kiégtem volna. Ghost of Tsushima kb két hónapja csak tötymörgök vele, pedig jó cucc, de az AC origins, Odyssey úgy beszipkázott anno. Lehet besokaltam az open world játékoktól. De szerintem a kurva mobil Lol Wild Rift lesz az oka, abba bezzeg beleszaladt január óta 250 óra
-
penge111
addikt
Úristen, nagyon durván erős a márciusi Ps+.
Lehet veszek egyhavit, hogy meglegyenek ezek a címek, annak ellenére, hogy az FF VII-et platináztam, bármikor nekiülnék ismét, meg jól jön majd ha jön az új epizód, előtte kipörgetni. -
penge111
addikt
Locál coop kedvelőinek, ez egy iszonyú addiktív játék, ismerem még a ps3 érából! Beteg humorral, képi világgal! Castle Crashers
-
penge111
addikt
Ezt valaki behúzza/ta? Kiderülhetne már, hogy van-e benne magyar nyelv, mint a switches verzióban. Anno írtam a kiadónak ez ügyben, de nem méltattak válaszra

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
ui: első bökre Tekken 7 1699 Ft szerintem ennyiért ajándék, aki szereti a verekedős játékokat!
-
penge111
addikt
Sundered játékhoz volt valakinek szerencséje, első nézésre, olvasgatásra nem tűnik rossznak.
-
penge111
addikt
Ezt csak itt hagyom, ez brutálisan néz ki! Ezt nevezem next gen grafikának!
-
penge111
addikt
válasz
Catman
üzenetére
Hát minden szempontból jobb a második rész, mondjuk nekem az egy is bejött. A második részben ezerrel jobb a történet, a mellékküldik parádésak, a legjobb ha az előre generált történettel rendelkező karakterrel vágsz bele, mert az egyéni történetek is szuperek. Jobb grafika, több skill, fejlettebb harcrendszer, jó és érdekes karakterosztályok! Á, elfogult vagyok, zseniális szerintem a második rész!
Ui: az egyet azzal cseszték el, hogy nagyon elhúzták az első főküldit, könnyen bele lehet unni, hál istennek én azon a részen túllendültem...
-
penge111
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Csak chapterválasztó, de fogod és az elejétől végigviszed a chaptereket és kész!
-
penge111
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Azért FF VII hardmódban, van bőven kihívás, ott már 3-4 másodpercenként kell az időt megállítani variálni a matériákat stb. Bitang jó a hard fokozat, mert ott bontakozik ki a harc lényege, hogy mit is akartak a fejlesztők...
-
penge111
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Veszélyes dolog ez a multi és mmorpg, én régen iszonyú sokat wowoztam, runes of magiceztem, guild waroztam, meg dotáztam. Hosszú évek alatt elmúlt, de most kijött a wild rift mobilra, durván ráfüggtem. Gyűjtöm az erőmet, hogy letöröljem, mert a ps-t be se kapcsolom szinte miatta. Tudom jól hosszútávon nem lesz egészséges ez
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
Ma amúgy kicsit meginogtam, lett volna egy lemezes ps5 230k-ért, de végül úgy döntöttem, hogy kibírom addig míg rendes áron nem jutok hozzá! Úgy is van még pár címem, ps5 fronton meg kevés még mindig az ex cím, ezzel nyugtatom magam

Meg csak hétvégén megy a ps, úgy ráfüggtem a mobilos Wild Riftre, mi lesz ha hamarosan megjelenik konzolokra is?!
-
penge111
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Nekem megvolt mindkettő, csak jeleztem, hogy baromira megéri, akiknek ne lenne meg! Azért a Hellblade 6 órája olyan tömör, amit más játék 30-40 órában se ad át neked. Én mint végeztem vele, ismét kipörgettem!
@Idave: tudom már milliószor zaklattalak a Bard's Tale IV miatt! Szóval itt a fejtörők mennyire nehezek, magadtól azért kitalálható, vannak ráutaló nyomok? Operenciaban azért a végén már sokkot kaptam néhánytól!
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
válasz
fausto
üzenetére
thx rálesek

ui: elsőre egy szuper ajánlat, ez a full igaz, az összes dlc? Ezt behúzom, kicsit megkincsolom a lelkem és az idegeimet is!
-
penge111
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy az YS játékokban elég gyenge a sztori, átlagosnak nevezném, főleg a harcon és az ügyességi részeken van a hangsúly általában. nagyon jók a bossfightok. A régebbi részek ps1-ps2 szintű grafikával rendelkeznek.
AZ YS VIII ezt annyiban reformálta meg, hogy egy nagyon jó kis sztorit sikerült alá rittyenteni. -
penge111
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia, nem. Csak az YS VIII-al, azt végig vittem imádtam.
-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
válasz
ldave
üzenetére
A tanácsodra mágussal, és bizony isten ha nem azzal kezdem, hát a végén fingom nincs hogy vittem volna végig. de amúgy későbbiekben csatlakozik majd, olyan karakter aki konyít valamelyest a mágiához, de nem ér fel egy tiszta mágussal...
Ui: @Carlos Padre, pedig szerintem a maga stílusában, az Operencia kiemelkedő játék. Két buggal találkoztam összesen, az egyik nagyon fusztráló volt, a másik sima visszatöltéssel megoldódott. Jó a harcrendszer, fantáziadúsak és szépek a helyszínek, jók a feladványok, a történet szódával elmegy. Ja, az alkímia valami zseniálisan van megoldva a játékban. Szerintem jó cucc, aki szereti ezt a stílust! Én elég pozitív kritikákat olvastam a játékról annó!
-
penge111
addikt
Hétvégén végére értem az Operencia játéknak. A magyar Zen Studió játéka, így van benne magyar felírat. A játék az a régi Dungeon Masterre, vagy ismertebb Might and Magicre hajaz. Tehát ez egy belső nézetes rpg, amikben zömében belső terekben bolyongunk, sok logika rejtélyt és harcot kell megoldanunk. A harc körökre osztott, és még normál fokon is nagyon nehéz, sok gondolkodást igényel. A játék a végéhez közeledve, mind a logikai, mind a harci részek egyre nehezebbé válnak. Az irányítás sokaknak szokatlan lehet, mert "négyzetrácsosan" tudunk csak mozogni, tehát előre, hátra, jobbra, balra. Nekem nagyon tetszett, hogy a magyar mese és mondavilág köré építették az egész történetet. Jók a karakterek is, folyamatosan oltogatják egymást, szép lassan mindenkinek feltárul a múltja több kevesebb meghökkentő dolgot hozva. A játék grafikája korrekt, ebben a kategóriában tuti jelenleg ez a legszebb cím. A zene is nagyon kellemes. Ami kevésbé tetszett, hogy egyes fejtörők megoldására semmi utalás nincs, és fogalmam sincs egyesek hogyan jöhettek rá, volt néhány amihez youtube-ra volt szükségem...
-
penge111
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Szia, én platináztam az FF VII remaket, mert egyrészt meghatározó címe volt a kamaszkoromnak, meg jrpg buzi is vagyok, ill. várakozásaimmal ellentétben szuper lett a remake! Azért érdemes újra játszani, mert a legnehezebb fokozat ekkor nyílik meg, itt már azért a harcoknál komoly taktika kell, a szuperbossok is így kerülnek csak elő, a történetben is akad pár újdonság stb...
-
penge111
addikt
Hm, már pár napja kerülget a kisördög. Én úgy látom (lehet rosszoul), hogy még szerintem egy év múlva jön el az az időszak, hogy ps5 kerüljön a polcokra, azaz bárki csak besétál és vehet magának konzolt. Azt is úgy látom, hogy ebben az évben nem nagyon leszünk elárasztva ex címekkel, sorban olvasom a 2022-re csúszásokat. Ps4-re már nem akarok megvenni azt a pár exet ami idén jön, vagy már idáig megjelent. Belenéztem az xbox gamepass kínálatába, és erősen elgondolkoztam, hogy talán egy évre érdemes lenne xboxot venni, mert abba a listában kb 10-15 játék érdekel, és rajta is van a jelenlegi listámon+ ott az a pár ex is. Az idő nekem dolgozna, mert lenne jövőre elfogadható mennyiségű ps ex játék, és az áruk is már alacsonyabb lenne. Hmmm még alszok rá néhány napot...

-
penge111
addikt
-
penge111
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Ebből a szempontból a Nier:Automata nagyon érdekes játék, mivel többször kell (emlékeim szerint 4*,5*) végigvinni, hogy kerek egész legyen a történet. De itt szinte minden végigjátszás alatt teljesen más lesz a játékmenet, más szereplőkkel is mész stb... ott zseniálisan, illetve valóban a történetnek alárendelve oldották meg az újrajátszás lehetőségét...
-
penge111
addikt
Greedfallra rá se szagolt itt senki, ennyire rossz lenne a játék? Ugye most ps+-ba volt ingyé, én anno valamiért felírtam a beszerzendő játékok listájára. Nos, senki nem játszik vele? Ha igen, vélemény?
-
penge111
addikt
válasz
gangstagergo
üzenetére
Az EA playt lehet walletről is fizetni? 380-ért azért már a Fallen Ordert kipörgetem

-
penge111
addikt
válasz
RangerFox
üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál
Pontosan ha semmi másért nem a történetért érdemes bármelyik részt végigjátszani, mert azok bőven egy mozivászonért kiáltanak. Legalábbis a Yakuza 0 esetében, szerintem a sorozat legjobb történetével rendelkező rész. Utána ami még nagyon jó sztoriban a Kiwami 2, a 6 rész és a többiek is jók, csak ez a 3 meg különösen -
penge111
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Azt tudom javasolni, hogy szedd le a demot, valamelyik Yakuzának van demója. A játékmenet mindegyikben ugyan az! A sztori nagyon erős bennük!
Ui: Pl Kiwami 2demo
Nehéz bármihez is hasonlítani, GTA talán, de itt az autóknak semmi szerepe kb, nem is vezethetsz...
Egy beat em up játék, fantasztikus sztorival, jól megírt mellékküldikkel, ütős, csavar fő sztorival, mindez nyakon öntve betegebbnél betegebb minijátékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nem olyan mint a Diablo. Splitscreen lesz.

Izommemória, gyakorlás
Nesze neked férfi ideál

Azért veszek, hogy meglegyen a ps+ könyvtárba. Ha ugy adódik előfizetek majd egy évre... Már kevés cím van ami érdekel, ezért nincs éves plusz előfizum.

Kendek