- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Nem az a baj, hogy a hangsúly a harcon van, hanem az, hogy más nincs benne. Legalább is így az elején ezt érzem. Fejtörők? Ügyességi részek? Megkereshető titkok? Lesz ilyen benne?
perge666: Engem az első TLoU már az elején megvett (az asszonyt meg ott veszítette el...), nekem a top játékaim között van mindkét rész

-
_drk
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Az a játék olyan rohadt unalmas hogy 2 hónapra letettem a joy-t.
A játék grafikája, megjelenítése, art design rohadt jó!
A karddal való csapkodás, lassítások, stílusok is izgalmasak.
Majd az első terület(KB 15 óra) után ezt mindet megszokva semmit nem nyújt a játék!
Itt még a loot-olás is rohadt unalmas volt.
Láttam egy kis házikót, ha már open world nezzunk el oda.
Ugyan az szakadt bungallo volt mint a másik 1000 és volt egy rongy darab a földön. Na ez valami.Az art design leszámítva sokkal rosszabb mint egy AC mert azt legalább tele rakják ahogy tudják. Itt a kardot felfejleszted és nincs tovább.
A kisegítő cuccok is olyan meh.
Az átlag Jóskák ellen tök mindegy mit használsz. Könnyu is a játék normalon, de Hardon meg megöl pár nyílvessző.Mondjuk én rontottam el, az egész játékon át kellett volna szaladni, a beszélgetéseket skippelni és 20 óra alatt végig kellett volna vinni, nem baszkódni vele.
-
FunPro
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
Én JANUÁRBAN zúztam totálra egy céges autót.
(Én vezettem, mikor totálra zúzták, de ez most lényegtelen)A lényeg, hogy akkor rendeltünk egy újat (VW). Olyan június környékén szóltak (talán akkor volt a határidő), hogy nem tudják időre gyártani, választhatunk egy extrát az általuk megadott listából.
MÉG MINDIG NINCS ÚJ CÉGES AUTÓNK!
Amúgy azt sem tudom, hogy ilyen konzolkészlet állapotok mellett hány helyen lehet például részletre venni ps5-öt...
Én is például beszoptam a készlethiánnyal, mert most húzták be a telekom optikát. Simán vehetnék kedvezményesen, kamatmentesre egy ps-t vagy egy boxot, új netcsomag mellé...
-
syler123
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Hát azért amikor 30 helyett 60 fps-el játszol az elég nagy eltérés, a felbontás is mindenhol nagyobb. A grafika azért nem szebb, mert ps4-re fejlesztik ezeket a játékokat ps5-re csak kap egy feljavítást. Majd ha elhagyják a Ps4-et, akkor javulni fog a grafika.
Olcsóbb nem lesz a Ps5 később sem, szóval simán érdemes már váltani. -
F-ECT$
titán
válasz
S e t h
üzenetére
A gyártók egymást kergetik az esztelen generáció váltásba, csak éppen egy évvel utána sem lehet látni, hogy a profiton kívül mi értelme is volt.
A PS4 Pro, és főleg a PS4 már elég gyenge mai szemmel, a 30 FPS-t se tudták mindenhol tartani. Kellet már az új gép, viszont az is érthető, ha egy játék fejlesztő nem akar lemondani 100M+ potenciális vásárlóról, akik még PS4-en nyomják, így kijön arra is szinte minden. Majd ha már lesz 50M eladott PS5, akkor nem lesz annyira létszükséglet a PS4 verzió. -
Szabi®
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Tényleg hangulatosnak néz ki
Én még a Dead Island 2-öt várom, de sajnos elég régóta csak ez az egy gameplay van róla. -
_drk
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Nálam pont ezért a Witcher 3 pörög megint!
Mostanában pár játékot kitoltam, nagyon sokba belekezdtem (egyik pont a Mass Effect
), csak közben eszembe jutott a jó öreg Geralt és hát miért ne?
Az a szörnyű, hogy azóta csak 1-2 játék ütötte meg ezt a szintet, de a jövőben se sok lesz a mostani E3-at látva... -
Mezcal
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Tehát több embertől olvastad ugyanazt, de mivel te nem értesz vele egyet, mert nem találkozik azzal, amit gondolsz ugyanarról, ezért leírod, hogy faszság.
Pontosítok a ködösítésed után: Azt tartom fasságnak és arra reagáltam, hogy a TLOU2 után minden játék gagyi. Továbbra is tartom, hogy ez egy nagy fasság.
Ezt én primitívségnek nevezem, amikor képtelen vagy elfogadni más véleményét, mert csak a tiéd lehet a mérvadó.
Én elfogadtam a véleményedet, le is írtam, azt szeretsz, amit akarsz. Ettől még a TLOU2-féle gagyizás fasság.
Majd a végén jön a csattanó, nem is játszottál az adott játékkal, de faszságnak nevezed a más által a játék vonatkozásában megfogalmazottakat.
Megint csúsztatsz. A TLOU2-re reagáltam, azt meg háromszor vittem végig. Eredetileg is a TLOU2-höz szóltam hozzá, és az, hogy te a ME-t is belevontad, lényegtelen számomra.
Ja és nem sajnálom le a többi sony exluzívot, ez nem is tudom honnan jött
Onnan jött, hogy nem írtad oda kivételnek a TLOU2 után minden játék gagyi, tehát én úgy vettem, hogy benne vannak. Persze, ha nincs benne, akkor rosszul fogalmaztál, de ha rosszul fogalmaztál, akkor ne rajtam kérd számon, miért nem értek veled egyet, amikor a helyes fogalmazás mentén egyetértenénk.

-
Mezcal
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Mi az ami felzaklat ezzel kapcsolatban?
Legfőképp az, hogy sokszor olvasom ezen a fórumon (nem te vagy az első) majd pedig az, hogy rohadtul nem igaz, ezzel a többi PS exluzívot sajnálod le.
Mindegyik játék megvolt, amikor megjelent, de miért is ne írhatnám le, amit érzek a játékokkal kapcsolatban?
Leírhatod, ahogy le is írtad. Viszont én is leírom, hogy egy fasság, vagy inkább divat már.
Mint ahogyan írtam, nálam a Mass Effect all time favourite, de szorosan ott van mögötte a Last of us.
Nincs ezzel gond, azt szeretsz, amit akarsz. Nem ez a probléma a hozzászólásoddal, hanem az, hogy a TLOU2 után minden gagyi. Háromszor toltam végig a TLOU2-t egymás után, nálam is az egyik legjobb játék ever és először én is letettem a hajam a végén. Utána visszanéztem RDR2-re (amivel nem végeztem mai napig sem) és rohadtul nem éreztem azt, hogy más szint lenne TLOU2! De ha beugrasz a GoW--ba, ott sem fogod, mert azon is leesik az állad a tűéles grafikától és a megvalósítástól. Persze, ha azt mondanád, hogy a TLOU2 a játékok 90% felett áll minőségben, az adható.
Mondj egy olyan játékot 2021-ben, ami idén jelent meg és egy Mass Effect után kielégítő élményt nyújt!
Becsapós kérdés akar lenni, mert PS4-re már nem nagyon jelenik meg komoly játék PS5-re meg még nem. Egyébként nem játszottam a ME-tel, így erről nem is tudok véleményt formálni.
-
Mezcal
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
neki is van szeme és látja, hogy a játék alapja ugyanaz.
Alapja? Annyi a közös bennük (még az sem igazán) hogy fertőzött lényekről van szó, egyébként teljesen más. És azért nem fair az összehasonlítás, mert műfajon belül is óriási eltérések vannak. Az ő kérdése egyébként is arról szólt, hogy a TLOU után nem lesz-e gagyi a DG.
-
Mezcal
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Amikor elkezdtem anno játszani a Dg-vel, akkor szembeötlő volt a hasonlóság a LOU-sal, többek között apokaliptikus légkör, a zombi like ellenfelek és a tárgyak gyűjtögetése, erősnek tartom az almát a körtével hasonlatot
Van hasonlóság, persze, de még azok is különböznek. A zombie-k nem olyanok, hordában vannak, annyi fertőzött összesen nincs a TLOU-ban, mint ott a nagyobb hordákban. A DG OW a TLOU-ban behatárolt pályák vannak. Ezért is tartom unfairnek az összehasonlítást. Nekem mindkettő megvolt és nagyon bejött. -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
tele van a felhōm CP-s videókkal,mert nem akarták elhinni(inkább látni) a tényeket

leírom: karaktersebzésre reseteli a crowd-ot...erre: nem igaz. berakom a videót, erre:biztosan csak konzol. berakok egy pc-s videót, ōk: nem vettem észre,nem érdekel, lényegtelen,játékélmény szuper
de még a rendōr spawnolást is kitudták magyarázni, akkor hagytam ott az egészet -
-
saelin
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Engem csak az openworld játékokban és az MMO/multiplayer címekben idegesít a loading screen. Az előbbiben illúzió romboló és nem mellesleg megtöri a világ folytonosságát is. Az MMO/multi játékoknál meg tényleg csak idő rablás egy hosszabb töltőképernyő. Erről az Anthem jut eszembe, ahol ha ki akarták menni free roamolni vagy dungeon-ölni 2+ perces loading fogadott... Azért vannak olyan erősek a mai hardverek hogy az ilyen hosszú töltés ne legyen már átlagos. Kedvenc megoldásom pedig a Red Dead Redemption 2-ben van. A játék elején betölt mindent és szia. (A multiplayer az szarabbul van megoldva.)
-
tboy93
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Nem tehetek rola, hogy idegesít ha valami lassú. Ennyi erovel lehetne meg az asztali gepemben is hdd vagy jarhatnek kamrás sdi-vel, mert az is elvisz A-ból B-be. Irritalt a PS4 menujenek akadozasa, a store csigasaga es meg sorolhatnam. A PS5 végre hozza a XXI szazad szintjet.
Persze abban igazad van, hogy a jatekelmeny kozel hasonló a ket konzolon jelenleg, igy nem veszit sokat akinek nem jutott még gép.
-
-
RangerFox
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Ez amúgy érdekes kérdéseket vet fel. Kinek mi a célja egy játékban? Nekem például elsősorban az, hogy a végére érjek a sztorinak, akkor tekintek egy játékot befejezettnek, ha legördült a credits. Valaki pedig akkor, ha platinázza. Valaki random célokat állít fel magának a játékon belül, amikért még trophy se jár (pl. csak pisztollyal végigjátszik egy fpst, vagy ilyesmi). De továbbmegyek. Ismerek olyat, akit egyáltalán nem érdekel a játék története, az átvezetőket skipeli. Neki az okoz örömet, ha irányíthatja a kijelzőn megjelenő karaktert, nem az, amikor csak passzívan nézi, mi történik vele. Sőt, abból kiindulva, hogy átlagban a játékok sztoriját a játékosbázis kevesebb mint 50%-a fejezi be, arra lehet következtetni, hogy sokakat nem érdekel annyira a történet, hogy megnézze a végét is.
Ugyan én nem tudok az ilyen játékosokkal azonosulni, mégis el kell ismerni, hogy vannak ilyenek. És pont miattuk nem lehet univerzálisan kijelenteni, hogy a világban elrejtett bizbazok meg challange-ek csupán "látszat célok". Plusz ezek ha úgy vannak integrálva a játékba, hogy XP-t adnak, amitől szintet lépsz, erősebb leszel és könnyebb lesz tőle a játék, akkor ténylegesen a szerves részét képezik a játéknak, kvázi a gameplay design ezeken alapszik. De tényleg vannak nagyon szélsőséges trófeák (pl. valaki innen úgy vezetett nagyon sok km-t a Gridben, hogy egy gumival kikötözte a a kontrollert, és úgy farmolt napokig). Ha az ilyenekre gondoltál, akkor teljesen egyetértek veled.
-
crue
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
A gondolatmeneteden tovább menve akkor egy antijátékos szempontjából az egész gaming átverés és látszat célt ad, mert végülis nem érsz el vele semmit.
Miért ne élvezhetné valaki az ezredik biszbasz összegyűjtését is? Egyébként nem játékban agyatlan monotonitás a plecsnik gyűjtése. -
Frod
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Én nagyon játszanám már, de mivel Ps4en eléggé kifogásolható a minősége és tavaly közölték, hogy lesz nextgen verzió már megvárom azt.
Viszont a térképre kíváncsi leszek mert eddig ez mindenkinél negatívum, és tudni akarom mennyire túlzás.
(Fallen Order térképe volt hasonló és ott mindig átláttam mindent) -
saelin
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Amúgy nem rossz játék, csak annyira középszerű hogy az már fáj kategória. Mikor kikerültem az openworld-be és végig pásztátzam a térképet jót nevettem rajta. Le sem tagadhatná hogy egy Ubisoft játékról van szó!
Egy tonna kérdőjel van (megint) a mappon elszórva minimum. Kicsit még nyüstölöm és megnézem mik a játék határai, aztán majd lesz vele valami.
-
penge111
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Azt tudom javasolni, hogy szedd le a demot, valamelyik Yakuzának van demója. A játékmenet mindegyikben ugyan az! A sztori nagyon erős bennük!
Ui: Pl Kiwami 2demo
Nehéz bármihez is hasonlítani, GTA talán, de itt az autóknak semmi szerepe kb, nem is vezethetsz...
Egy beat em up játék, fantasztikus sztorival, jól megírt mellékküldikkel, ütős, csavar fő sztorival, mindez nyakon öntve betegebbnél betegebb minijátékokkal.
-
válasz
S e t h
üzenetére
Igen, elég jól el van találva az atmoszférája a játéknak/franchise-nak, ha valaki fogékony erre, nagyon bele lehet érezni a hangulatába az egésznek.

Ha ubi elfejeltené ezt a ow looter vonalat, és méginkább valami jó kis sztoriorientáltabb lövölde lenne, szerintem simán jöhetne még egy rész.

De mivel valószínűleg a következő is egy copy-paste lenne, így annyira nem várom. -
Bad Pritt
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
Ezt a védekezést én sem értem, hogy a CP-t ne hasonlítsuk GTA-val, Watch Dogs-szal, semmivel, mert ez CP.
Open world, városban játszódik, tele van npc-vel, alapvetően sandbox jellegű a játékmenet (vagyis az akar lenni), autózol, ezeket simán össze lehet hasonlítani, szerencsére meg is teszik youtuberek és csúnyán elvérzik a lengyelek játéka a fizikától kezdve AI-n át egészen az olyan apróságokig, hogy ki tudod-e lőni a kocsik kerekét. Ezek nem bugok, szimplán nincsenek implementálva a játékba.
Az meg tök igaz, hogy a sztori, a szinkron, a zenék nagyon jók, de ez a teljes csapat munkájához képest relatív kevés befektetett munkaórát jelent. -
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Azért én kivàncsi lennék hogy a ND vagy SP mit tudna összehozni 9 gépre, amiből 8 fix, egy meg kb végtelen variàcióban létezhet.
Majd ezutàn méricskéljünk multiplat címekhez. Persze ez nem mentség a CDPR-nek, mert ott kicsitnagyon kapzsi volt a vezetőség és kiadtàk úgy, ahogy jelenleg àllnak. Ez egy ilyen bukta lett sajnos. Van akinek ez a menzàs is ízlik, bàr lehetett volna sokkal jobb is. -
nemorino
tag
válasz
S e t h
üzenetére
A legtöbb játék pedig olyan, mint a Wildlands, az npc-k végtelen lőszerrel folyamatosan össztüzet zúdítanak a játékosra, akinek a pontos helyét azonnal mind tudják, amikor egyikük észreveszi. Most játszottam végig crushing nehézségen az Uncharted 4-et, ott még a kézigránátot is úgy dobják 20 méterről, hogy pont az orrod elé esik. Kizárólag rombolható fedezékek vannak, a tetőtől talpig páncélos minigunosok szünet nélkül folyamatosan lövik az embert, miközben három lövésből meghal a karakter. Sajnos nehézségnek még mindig az ilyen abszurditásokat gondolják a fejlesztők.
-
Lefty
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Amugy igy mar most jatszhato, persze meg mindig sok helyen nagyon beszaggat, meg bugok is vannak.
Ennek a jateknak ebben az allapotban nem lett volna szabad open world-nek lennie szerintem, sima single story jateknak jo lenne de open world nelkul. Amint sandbox kicsit elkolbaszol az ember annyira szar az egesz, hogy elmegy a maradek kedvem is, ennek viszont mar semmi koze a bugokhoz meg a grafikahoz. Elso sorban az AI-ra gondolok, ill. keves interakcio a kornyezettel.
-
nanorambo
őstag
válasz
S e t h
üzenetére
A ghost recon wildlands nagyon furcsa ilyen szempontból. Előfordul, ogy álcaruhában befekszem egy bokorba 300 méterre az ellenségtől. Mesterlövész puskával kilövök egy enemy-t, észreveszi a társa a holttestét kiszúr a lézerszemével és a géppisztolyával mesterlövészeket megszégyenítő módon elkezd osztani

-
Woodslave
félisten
válasz
S e t h
üzenetére
Jó de ez direkt van igy hogy az ai balfaxsaga miatt ne halj meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyelőre az ac odyban még nem figyeltem de nekem az a halálom amikor találnak egy hullát kis kiabálás aztán mintha mise történt volna. Persze valszeg ez is azért van hogy játszható legyen. Azt hiszem sikerül elengednem ezeket

-
saelin
veterán
-
Deck
titán
válasz
S e t h
üzenetére
Számomra is rossz volt a lövöldözés de kikapcsolva a forgási bónuszt és az érzékenységet felrakva 25re már legalább normális az egész. Így már élvezetes persze én csúszok, ugrok is közben... Sok COD miatt bennem maradtak ezek a reflexek

Kocsi vezetés nehéz (biztos meglehet tanulni) de a motor irányítása számomra tökéletes!
Lényeg, hogy akinek nem megy az gyakoroljon. -
válasz
S e t h
üzenetére
Na ezért nem rendelek elő semmit. És sajnos ez nagyon valószínű, hogy patchekkel sem fog javulni mert egyszerűen kevés hozzá a vas. Inkább PC-n fogom tolni vagy jövőre amikor veszek ps5-os és lesz hozzá patch akkor majd ott. De azt hiszem én idénre elengedtem ezt a játékot. Javítsák ki aztán a végleges verzióval majd eljátszogatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Viccen kívül segített a gaming a bezártság érzésének az enyhítésében.
Kendek