Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
penge111
üzenetére
Na jó, köszi, elmentem, de ezt majd 2 hónap játék után olvasom el, én is szeretek ezeken agyalni játék közben, hogy mi honnan kerülhetett be. Annó a Dark Souls-t is 3 hónapig játszottam, ez is közelíteni fogja. Azután már tényleg feltűnő, hogyan vegyíti ez a Myiazaki a történelmet a fantáziával, egy önálló stílust alkotva hogy még véletlenül sem fellelhetőek, vagy hangsúlyosak a vallási vagy történelmi, esetleg keresztény párhuzamok, annak ellenére, hogy kiköpött viktoriánus London, és templomok, teljesen fiktív az egész. Kár hogy ez rétegspecifikus, hogy a videójáték a műfaj, amibe kevesen lépnek be, de ez még benne lesz a világörökségben, már aki szereti a filmeket, festményeket, meg érdekli a művészet, annak egy From software játékot ki kéne próbálnia.
-
-
FunPro
őstag
válasz
penge111
üzenetére
Én nem tudom megmondani, hogy számomra melyik lehet a legjobb metroid klón.
Imádtam a hollow knight-ot. A játékmenet sima volt, a grafikastílus szép és kellőképp nehéz a játék.
Viszont hogy tényleg az volt a legjobb?
Én az orit szebbnek és meghatóbbnak is tartom. Minden másban talán egy kategória a két játék. Ami a hollow előnyére szól, hogy az a játék hosszabb. Viszont úgy emlékszem, hogy annál a játéknál nincs egységes történet kezdés és befejezés, mint az ori-nál. Vannak opcionális boss-ok és mintha lenne end game content is.Ha azt nézem, hogy melyik játék az a játék, amelyik a legjobb metroidvania mint metroidvania, akkor az egyértelműen az Axiom Verge.
Ha a Messengert is besorolom ebbe a kategóriába (bár én nem raknám ide), akkor pedig nálam ő nyer, mint a legszórakoztatóbb metroidvania.
A grime-ot szeretném régóta kipróbálni, mert azt is nagyon dicsérik.
Amit oriic linkelt, az is jónak tűnik, bár ázsiai metroidos cuccal már szívtam meg (nem mintha a metroid önmagában nem lenne ázsiai mondjuk
), a Bloodstained szeméylében.
-
Frod
addikt
válasz
penge111
üzenetére
A Sekiro egy nagyon speciális eset, 3+ éves a játék, de még mindig 24k az alapára, és innen szokta kapta a -50%ot, biztos van valami háttéralku, mert ezt nehéz máshogy magyarázni.
De én alapvetően a Sony saját címeire gondoltam, míg ha jól emlékszem a Demon Souls, Returnal, Tsushima DC, stb 1st party címek tavaly év végén kaptak először értelmes akciókat lemezen (~15-16e), addig a Forbidden West-et alig negyed év után még ennél is olcsóbban szórják. Mindezek mellé pedig a Sony egyáltalán nem közölt eladásokat...
-
FunPro
őstag
-
nemorino
tag
válasz
penge111
üzenetére
Lemezesből tudomásom szerint csak egy verzió van, ami tartalmaz minden dlc-t. Félreértést jelenthet, hogy hirdetik fehér és színes borítóval is, de valójában csak a fehér jelent meg. A színes preliminary kép volt, amivel a legalább egyéves várakozás alatt volt fenn a webshopokban, végül megváltoztatták. Biztos vagyok benne, hogy mindent tartalmaz a lemezed.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Az egyik, ha nem a legjobb MMORPG, viszont pont emiatt kicsit más is mint a JRPG singleplayer részek. Tonnányi a tartalom benne, ha az FF játékokat szereted, szeritnem ezt is fogod, aztán majd az ingyenes rész alatt elődöntöd hogy kell-e vagy sem. Én csak azért nem nyomom, mert borzasztó időrabló.
-
FunPro
őstag
válasz
penge111
üzenetére
Igazából semmivel nem rosszabb, mint mondjuk egy Street Fighter V. Sőt!
Az idézőjeles "probléma" az a játékkal, hogy nekem ehhez a fajta harchoz kéne egy pad. Sima kontrollerrel nem tudok pontosan támadást indítani, és még a bütyköm is megfájdul.
Érdekes, mert régen a sárgakazis időkben sokat street fighter-eztem meg volt egy dragon ball játék (super butoden 2) amit rongyosra játszottam. Mondjuk akkor még nem voltam talán 6 éves, így a kezem is kisebb volt, meg a kontroller d-pad-je is olyan volt, mint a box kontrollereknek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Beleolvasztják szerintem, legalábbis egy részét a Remake-be majd, tekintve azt a bizonyos cutscene-t, de igen, egyetértek. Mondjuk szerintem az egész Final Fantasy VII Compilation érdemelne egy felújítást, mert manapság nehéz beszerezni és játszhatóvá tenni a spinoff részeket. -
Frod
addikt
-
oliwire
őstag
válasz
penge111
üzenetére
Ahogy már előttem is írták, kasztokra bontották az elérhető hősöket.
Samurai: Közelharcban jeleskedik főként, fejlesztésekkel sok sebzést tud adni, és kapni is.
Hunter: Íjász, sok távolsági előnnyel, kimaxolva nagyon erős tud lenni.
Assassin: Főleg orvgyilkos támadásokra kihegyezve, lopakodásra, hirtelen eltűnések mestere
Ronin: Ez a kaszt kapta igazából a supporter/healer szerepet, legnagyobb nehézségű pályákon szinte nélkülözhetetlen (főleg a Nightmare kihívásokban). Bombákkal felszerelve a bizonyos képességek aktiválása után tömegpusztító tud lenni ő is.Vannak Story módos küldetések, akkor 2-en mentek neki a pályának, különböző feladatokkal.
Vannak Survival módos pályák, ekkor 4-en vagytok, és a korábban említett hordás támadásos játék, hullámokban jön az ellenfél.
Van még Iyo Chapter 1-2-3, ez egy hosszabb 4 fős küldetéscsomag, itt nagyon össze kell dolgozni a másikkal, élőszavas beszélgetés erősen javasolt. Ez csak majdnem max szintet elért játékosoknak van, de kell is ide a tapasztalat és az erő.Mindegyik story és survival van bronz, ezüst és aranyfokozatban, egyre nehezebbek, de egyre nagyobb és jobb jutalmak vannak és több xp.
Egy story és egy survival pálya elérhető Nightmare módban is, ez tényleg nehéz, és itt is javasolt az élő beszéd. Ez hetente cserélődik.
-
Frod
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Lényegében egy hordamód.
Hullámokban jönnek az enemy-k, ti pedig véditek a területeket (minden wave-ben máshol támadnak). A dolog ott lesz érdekes, hogy amit az alapjátékban Jin egymaga tudott mind, azt itt szédszedték négy különböző kasztra.
(pl nem tudsz állásokat váltani, hanem amelyik állást szeretnéd olyan kardot kell az indulás előtt a gear-képernyőn beállítani magadnak, már ha rendelkezel vele stb)
pl nekem a Kő-állás volt a kedvencem, de a Legends módban még nem loot-oltam ilyetAztán van sztori része is ennek, ahol pár db rövidke misszióban csinálod ezt, és van alatta narráció.
Ingyenes update-ként kalapemelés a SP-nak, hogy ezt hozzácsapták a játékhoz. -
saelin
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Nagyon jó játék. A story lassan bontakozik ki és elég nagy katyvasz is elsőre, de a gameplay ott van a szeren. Egy kicsit Rogue lite beütésű a játék. Vannak fejlesztések amik előre visznek a haladásban afféle metroidvania módszerrel, hogy kapsz xy skillt időnként amivel környezeti puzzle-öket, addig lehetetlen ugrásokat stb tudsz megcsinálni. A harcok, főleg a boss harcok piszok nehezek tudnak lenni. Nekem kedvencem ebben a kategóriában a Hollow Knight és a Sundered valahol mögötte helyezkedik el. Szerintem ha tetszik a stílus vagy már a trailerben halott Eldrich lény hangja, akkor már megéri megvenni. Jó pár órát bele lehet ölni.
-
-
Catman
aktív tag
válasz
penge111
üzenetére
D:OS2 milyen a D:OS1-hez képest? Az 1-et elkezdtem, de valahogy nem jött be. Nem tudom megfogalmazni, mi nem tetszett benne. Talán leginkább az, hogy elég kusza volt a történet, így utólag belegondolva nem is tudnám megmondani, miről szól a játék.
Persze lehet, hogy túl korán feladtam, és később jobb lett volna... A másik problémám az volt, hogy többször futottam bele olyanba, hogy véletlenül rábukkantam valamire, ami egy el nem kezdett mellékküldetéshez kapcsolódott, és nagyon esetlenül jött ki az egész. Illetve többször volt olyan, hogy véletlenül bementem valahova, és rögtön rám támadt valaki, aztán hiába menekültem el, már nem tudtam "semmissé tenni". Meg ehhez hasonlók. -
válasz
penge111
üzenetére
Ha figyelgeted a piacot, mostmár előbb utóbb be fogsz tudni húzni egyet normális áron. Én múlt hét pénteken kis mázlival tudtam egyet rendelni a T-től, tegnap meg is jött. Csorog a készlet, februárban szerintem javul a helyzet. Illetve sokan vannak akiknek már jutott gép és átadják másnak. Nekem is segít valaki a fórumról, a héten jön egy második gép az öcsém részére.
-
ldave
félisten
válasz
penge111
üzenetére
Volt pár fejtörő, ami rendesen megizzasztott, talán egy volt, ahol már külső segítséget vettem igénybe, de azt is csak azért, mert már kicsit túltolták azt a fajta mechanikát. Minimális spoiler:
egyik alap puzzle dolog a játékban, hogy pontokat kell összekötni, itt egy alap példa: [kép]. A végefelé már eléggé komplex helyzetek lesznek ebből. -
penge111
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Hajrá!!!!
Pont így tettem én is, bár nálunk ajándékba XSS volt a terv, de a nagyobb tároló hely és persze az erősebb mivolta miatt (és a nagy szerencse is közrejátszott, pont akkor érkezett a boltba XSX is) az XSXre esett a választás.A gamepass ultimate három évre valamelyik új Assassin's Creed fullos csomag ára. Nekem meg jön majd a PS5 valamikor, mert az Xbox a gyerekeké.
Ha még gondolkozol rajta, írj rám privátban mondom hogyan kell megoldani az olcsó gamepasst.
-
consono
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Én, meg még többen innen pont ezért döntöttünk az új Box mellett. Nekem ráadásul még a 360-ról is vannak játékok, amiket nem toltam végig, most kapnak még egy esélyt... A Game Pass Ultimate meg tényleg nagyon jó konstrukció, én idén már 5 játékot kitoltam onnan (január első két hetében szabin voltam, azért ezt hozzá kell tenni), de a kölök is belekezdett többe a PC-jén a kínálatból.
Mondjuk, ha tényelg csak a gamepass érdekel, akkor egy halom játékot már Androidos tableten/telefonon is tudsz tolni a kínálatból. Kell hozzá normális net, de nem vészes a lag. Mondjuk nekem előbb volt GPU, a kölök miatt, és miután kipróbáltam pár játékot telefonon (meg beesett a nem várt év végi bónusz),beújítottam egy Series S-t (csak 1080p-s TV meg monitor van itthon, nem is tervezzük a frissítést még legalább 2 évig). Kellemes csalódás, kicsi, csendes és kapni is lehet... -
F-ECT$
titán
válasz
penge111
üzenetére
Szerintem jól látod. Egyelőre kevés PS5 ment el, és a gyártás nem fog gyorsulni, jó ha azt az ütemet tudják tartani, amit eddig. Így a kiadók sem sietnek next gen játékot kiadni, illetve a cp2077 is óvatosságra int.
Ha tetszik a gp, akkor érdemes lehet az ottani kínálatot kipörgetni, illetve a multi platform címekkel is tudsz majd játszani.
-
Frod
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Guide szerint 40, valóságban 60.
Amúgy tényleg nagyon generic a platja, semmi nehézség, csak kb a "szedj össze mindent", nekem viszont ezektől hullik a hajam, úgyhogy nálam rontotta az élményt a grind bőven.
(mondjuk én a megjelenéskori legnehezebb szinten toltam végig - tudom, hogy utána patchben jött egy ilyen 1-hit és halsz, de azért túlzásokba ne essünk) -
saelin
veterán
válasz
penge111
üzenetére
Nekem is tetszett, de sajnos én sem vittem végig... Valószínűleg a picit gyengécske megvalósítás vette el tőle a kedvem. Már ott lefagyott a mosoly az arcomról, amikor láttam milyen kicsi egy pálya és hogy mennyire sűrűn van televágva töltőképernyővel. Tudtam én hogy nem AAA játék, de arra nem számítottam hogy ennyire zárt a pálya design.
-
S e t h
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Nekem tetszik, de most nincs lehetőségem nagyobb lélegzetvételű játékba kezdeni.
Még írtam is viszonyítási alapnak a CP2077 topikba, de félre lett értve(ott mi nem?).
A grafika tényleg elavult, viszont tetszett a karaktergenerálás, a küldetések, harc is, igaz csak pár órám van benne, lehet mást írnék ha már találkoztam volna boss-sal.
Ami végképp tetszett, hogy már az első órában olyan válaszút elé kényszerített a játék, ami alapján valós súlyként nehezedett rád miképpen is fogsz dönteni, merre fog haladni tovább az utad.
Mindenképpen folytatni fogom a közeljövőben, ami szerepjátékot nem adott meg nekem a cp, ettől remélem ezt egy kicsit bepótolni. -
consono
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Én megvettem valamikor egy fél éve, nekem bejött. De az ismerőseim közül én voltam így vele egyedül, a többiek elengedték, mert zavarta őket a grafikai megvalósítás valami miatt. Nem egy tripla A játék, de jó a setting, vannak érdekes karakterek, epic bossfightok (na jó, nem DS
), meg lehet menteni a világot . Szerintem egy végigjátszást megér., vagy nem, ha úgy döntesz -
Woodslave
félisten
válasz
penge111
üzenetére
múltkor a kiwawi1-et vettem meg, egyelőre nem jutottam a végére. Vicc hogy mindig van valami akció, közben meg még mindig nem játszottam ki ezt se, meg még ott figyel a witcher meg red dead 2 de akár a gta5 mert a sztoriján nem mentem végig. Ezért most is erős leszek és kihagyom
-
-
válasz
penge111
üzenetére
Erről a mozivásznas dologról jut eszembe, valaki csinálhatna végre valami jó kis akciójátékot (mai színvonalon/grafikával), mint pl amilyen a [Stranglehold] volt.
Nekem ezek hiányoznak picit a mai kínálatból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), a Bloodstained szeméylében.

Mondjuk +om még van 2 évre, de így hosszabbítottam volna.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kendek